αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Κυκλοφόρησε το 2ο φύλλο του "Αχού Αράχωβας"

Κυκλοφορεί το 2ο φύλλο της εφημερίδας "Αχός Αράχωβας", αφιερωμένο στη Μάχη της Αράχωβας.

Αναφορά γίνεται και στον "Ντελάλη της Αράχωβας". Ευχαριστούμε τον "Αχό" και ευχόμαστε καλή συνέχεια...

9 σχόλια:

Γκαβάραπας είπε...

Βλέποντας τις φωτογραφίες από την εφημερίδα στο τίτλο 'μας τιμήσατε' βλέπω την άποψη του εκδότη για τις δημοτικές εκλογές που έρχονται. Ιστορικά στελέχη οι κ.κ. Λεόντιος (τώρα δήμαρχος) Διαγούρτης και παρέα με μέλλον; (πολιτικό;) οι κ.κ Ανδρέου και Γεωργακός. Πολύ θα ήθελα τις απόψεις του κ. Γεωργακού και του κ. Κοκοβού.

ΣΤΑΘΗΣ είπε...

Ο ΦΙΛΟΣ ΓΚΑΒΑΡΑΠΑΣ...ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ...ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΟΥ ΑΧΟΣ ..Η ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ..

Γκαβάραπας είπε...

Στάθη θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι απλό, αν είναι χιούμορ εντάξει, αλλιώς είναι οφθαλμοφανές το μήνυμα που προσπαθεί να περάσει η εφημερίδα . Απορώ πως δεν το βλέπεις.

ΣΤΑΘΗΣ είπε...

ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΜΩΣ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ Η ΑΛΛΗ ΠΑΡΕΑ...ΠΟΙΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΙΣΑΙ?ΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΑΚΡΙΒΩΣ...Ν ΑΠΑΝΤΗΣΩ?

ΣΤΑΘΗΣ είπε...

ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΜΩΣ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ Η ΑΛΛΗ ΠΑΡΕΑ...ΠΟΙΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΙΣΑΙ?ΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΑΚΡΙΒΩΣ...Ν ΑΠΑΝΤΗΣΩ?

Ανώνυμος είπε...

Το αν είναι ιστορικό στέλεχος ή όχι ο δήμαρχος θα το αποφασίσει εν πρώτοις ο ίδιος και αυτοί που τον στηρίζουν (αν θα ξαναβάλει υποψηφιότητα) και εν δευτέροις οι αραχωβίτες (αν θα τον ψηφίσουν).

Ούτε εσείς κύριοι, ούτε οποιαδήποτε εφημερίδα.

Μη τσακώνεστε λοιπόν σε ξένο αχυρώνα.

Ένας αραχωβίτης.

Γκαβάραπας είπε...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ανώνυμε, αυτό ήταν και τι πνεύμα μου. Καμιά εφημερίδα δεν θα σταματήσει το δήμαρχο από τη τέταρτη τετραετία αν τη θέλει. Δεν τραβάω κανένα ζόρι Στάθη, αλλά με ενοχλεί η θέση της εφημερίδας για πρόωρη συνταξιοδότηση του δήμαρχου τοποθετώντας τον στα ιστορικά στελέχη. Ας τον ρώταγε η εφημερίδα αν ήθελε να γράψει κάτι τέτοιο. Δεν είμαι δικηγόρος κανενός, λέω τη γνώμη μου ελεύθερα.

ονομα είπε...

Το σχόλιο του Ανώνυμου (22+04) διεγράφη λόγω υβριστικού χαρακτηρισμού.

ΣΤΑΘΗΣ είπε...

ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ...ΜΑΘΗΜΑ 1ΟΝ...ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ..ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ..ΞΕΧΝΑΝΕ ΚΑΤΙ..ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ..ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ Η ΟΧΙ..ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ..ΜΑΚΡΙΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ..ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ...ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ..ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ..ΑΝΩΝΥΜΑ!!!!1ΑΣ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΚΘΕΝΑΣ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?

Top