αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Paramythas.tv


Ποιός δεν θυμάται τον Νίκο Πιλάβιο στην αγαπημένη εκπομπή των παιδικών μας χρόνων; Ο «Παραμυθάς» ήταν η πιο δημοφιλής παιδική τηλεοπτική παραγωγή από το 1978 έως και το 1987.
Σε μια εποχή που υπήρχε μόνο η κρατική τηλεόραση, και που τα πράγματα ήταν πιο απλά, πιο αγνά και ίσως πιο ουσιαστικά, ο «Παραμυθάς» αποτελούσε για μικρούς και μεγάλους σημείο αναφοράς.
Η γενιά των σημερινών 30-40 έχει υπέροχες αναμνήσεις γεμάτες συγκίνηση και νοσταλγία. Ο «Παραμυθάς» “επιστρέφει” στις οθόνες μας μέσα από το διαδικτυακό του κανάλι Paramithas.TV
Οι παλαιότεροι έχουν την ευκαιρία να θυμηθούν και οι νεότεροι να γνωρίσουν τον «Παραμυθά» και να απολαύσουν τις υπέροχες ιστορίες του, που έγραφαν ο Αλ. Κυριτσόπουλος και ο Ν. Πιλάβιος. Η μουσική ήταν του Σ. Σπανουδάκη, τα σχέδια του Αλ. Κυριτσόπουλου και η σκηνοθεσία/παρουσίαση του Ν. Πιλάβιου.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται για τους στόχους του Paramithas.TV: “θα γίνει προσπάθεια να καλυφθεί το κενό της τηλεόρασης σε παραγωγή ελληνικού παιδικού προγράμματος, με την ελπίδα να βρεθεί ανταπόκριση και βοήθεια σε αυτή την προσπάθεια.”


Περισσότερες πληροφορίες εδώ
Top