αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Ηταν μπάι ο Καραϊσκάκης Πέτρο

Από την Ελενα Ακρίτα
(aixmi.gr)


Γιατί πολύ gossip σέρνεται στην πιάτσα. Εδώ τα μεσημεριανά, σου λέει, κάνουν στη μπάντα Μακρυπούλια – Χατζηγιάννη κι εμβαθύνουν στην τρυφερή φιλία της Μπουμπουλίνας με τη Μαντώ Μαυρογένους. Επίσης κάτι πήρε το αυτί μου για Μιαούλη με Κανάρη, αλλά κρατάνε χαμηλό προφίλ και δεν μπόρεσα να την διασταυρώσω την ειδησάρα. Για τον Βελεστινλή – τι έγινε, παιδιά, μούγγα; Ρε συ Ρήγα, get out of the closet, έλα μία-μία η ηρωίδα να παίρνετε σειρά!

Χαμός με την εκπομπή του ΣΚΑΙ «1821». Και κυρίως με την απάντηση που έδωσε ο Πέτρος Τατσόπουλος στο χιουμοριστικό σχολιάκι «φίλου» του στο facebook που έλεγε πως ο Κολοκοτρώνης ήταν gay κι είχε γκόμενο. Εκεί λοιπόν ρίχνει την φοβερή ατάκα ο Τατσόπουλος: «Δεν είχε γκόμενο, ήταν αρραβωνιασμένος!»

Ε, ρε γλέντια ελληνορθόδοξα κι επαναστατικά! Ένα μόνο σας λέω! Αν γκουγκλάρετε «Τατσόπουλος Κολοκοτρώνης» θα σας βγάλει 16.700 αποτελέσματα. Χαμός στις εφημερίδες, χαμός στο διαδίκτυο! Ένας εμφύλιος πόλεμος, ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του! Άλλοι υπερασπίζονται, άλλοι βρίζουν, άλλος σιδερώνει την κουκούλα της Κου Κλουξ Κλαν, άλλος θυμάται ότι πριν 100 χρόνια ήταν τροτσκιστής… Η τσιτατολογία δίνει και παίρνει! Κι ο Τατσόπουλος δικαιολογήθηκε πως «έκανα χιούμορ με τους φίλους μου στο facebook». Όπα! Όπα! Το πρώτο φάουλ!

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...

...Τον Τατσόπουλο τον γνωρίζω χρόνια. Μου είχε φέρει να διαβάσω το πρώτο του βιβλίο όταν ακόμα ήταν ένα μάτσο δακτυλόγραφα. Μετά χαθήκαμε… Μια φορά στα 10 χρόνια, λέγαμε ένα «γεια». Όταν αποφάσισα να κάνω προφίλ στο facebook μου έστειλε αίτημα και γίναμε «φίλοι».

«Φίλοι» σε εισαγωγικά, ρε συ Πέτρο. «Φίλοι» σε εισαγωγικά, ρε αγόρι μου! Όταν στα προφίλ μας έχουμε από 5.000 νοματαίους, αυτοί δεν είναι φίλοι μας: Επειδή έτσι τους αποκάλεσε δηλαδή ο Mark Zuckerberg, κι έγινε δισεκατομμυριούχος, μην μασάμε κι εμείς γιατί θα τρελαθούμε ομαδικώς. Φίλοι μας είναι 3-4 άτομα – άντε 5 αν είσαι κωλόφαρδος. Είναι αυτοί που τους ξέραμε κι από χτες, που βρισκόμαστε, τηλεφωνιόμαστε, τους νοιαζόμαστε. Που κάναμε μαζί φαντάροι, ρε παιδί μου: Άντρες και γυναίκες!

Πλάκα με τα φιλαράκια, Πέτρο, άλλο σημαίνει: «Είμαι σπίτι μου, πίνω τις μπίρες μου και κάνω χαβαλέ με τους κολλητούς μου». Το fb είναι δημόσιο βήμα, μανάρι μου. ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΗΜΑ, πώς να στο κάνω λιανά; Προσέχεις τι γράφεις, πως το γράφεις, σε ποιον το γράφει… και ποιος σε γράφει στην τελική…

Εγώ λοιπόν, δεν σου καταλογίζω δόλο, ύποπτες ανατρεπτικές προθέσεις, ανθελληνισμό, μισαλλοδοξία και όλα τα συναφή που σου χρέωσαν οι φασίστες. Βλακεία σου καταλογίζω, Πέτρο! Βλακεία κι επιπολαιότητα! Πρώτα, από όλα γιατί το χιουμοράκι τύπου «ο αρραβωνιαστικός του Κολοκοτρώνη» παραπέμπει σε σπυριάρη 15χρονο – σκάρτα! Δεν είναι ανατρεπτικό, δεν είναι αιρετικό, είναι απλώς σαχλό! Μια χαζομάρα και μισή! Και δεν στην είχα, ρε γαμώτο! Μπορεί να μην τρελαίνομαι για τα βιβλία σου, μπορεί να μην σ’ έχω μες την καρδιά μου, αλλά τη σαχλίτσα δεν στην είχα! Καθόλου όμως!

Από κει και πέρα, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ, κάτι τελευταίο: Το γεγονός ότι πλακώσαν τα χακεράκια στον τοίχο σου, σου κλέψανε τους κωδικούς με αποτέλεσμα να σε βρίζει χυδαία ο κάθε πικραμένος κι εσύ να μην μπορείς να απαντήσεις – ε, ΑΥΤΟ εγώ το θεωρώ τον άκρατο φασισμό. Και μέχρι το Σάββατο που μπήκα τελευταία φορά, είδα ακόμα την ίδια κατάσταση. Όλοι μαζί να λιθοβολούν έναν άνθρωπο που δεν μπορεί να απαντήσει! Εδώ, ναι, μαζί σου, Πέτρο! Για όλα τα άλλα, σου αφιερώνω το τραγούδι που άνοιγε το πρόγραμμα πριν τον χορό του Ζαλόγγου: «Άστο να πάει, άστο – άστο, πονάει άστο!»

4 σχόλια:

Unknown είπε...

vre den pa na ......... pou tha elege kai o karaiskakis

ΜΠΟΥΡΛΟΤΙΕΡΣ είπε...

ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΕ ? ΤΟΝ ΚΟΥΝΑΣ ΤΟΝ ΤΑΡΑΜΑ...? ΑΗ ΣΙΧΤΙΡ ΜΕ ΤΙΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΣΑΣ... ΤΕΛΟΣ ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ...

Στραβων είπε...

Είναι γνωστό τι πρεσβεύει η ομάδα Βερεμη, Τατσοπουλου, Δραγωνα κτλ. Εντεταλμένη υπηρεσία. Κρίμα για τον ΣΚΑΪ, που κατά τη γνώμη μου είναι ο καλύτερος τηλεοπτικός σταθμός στον ελλαδικό χώρο, αλλά δυστυχώς μ' αυτό το ντοκιμαντέρ έκανε λάθος.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια εχει γεμισει ο τοπος που....δες οπου τους καταλαβενεται κοπανατε τους. Και αν μπορειτε βαλτε τους και ενα ψαρι στον πισινο.

Top