αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου 2011

Ο Παλαιοκώστας ήταν προχθές στη συμπλοκή

Αποτύπωμα του διαβόητου δραπέτη Βασίλη Παλαιοκώστα βρέθηκε στο μαύρο Audi, που εντόπισαν την Κυριακή οι αστυνομικοί μετά από συμπλοκή, που είχε ως αποτέλεσμα έναν τραυματία αστυνομικό, στή Λειβαδιά.

Επίσης, εκδόθηκε από τον ανακριτή ένταλμα σύλληψης για τον Βασίλη Παλαιοκώστα.

Από το lamiareport.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στα εργαστήρια της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας βρίσκεται από χθες το βράδυ το κλεμμένο TOYOTA RAV4 που εκλάπη από τον Βασίλη Παλαιοκώστα και το συνεργό του, όπως όλα δείχνουν, τα ξημερώματα της Τρίτης από τη Στυλίδα.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε χθες το απόγευμα εγκαταλειμμένο στη Μαριολάτα Φωκίδας στο πρώτο στενό στην είσοδο του χωριού.

Όπως αποκλειστικά έγραψε το LamiaReport, αστυνομικός της Στυλίδας παραλίγο να τρακάρει με τους κακοποιούς μέσα στη Στυλίδα την ώρα που συναντήθηκε στη διασταύρωση με το RAV4 που μόλις είχαν κλέψει και το FIAT PUNTO με το οποίο είχαν ξεφύγει από τη συμπλοκή της Βοιωτίας.

Ο αστυνομικός τους καταδίωξε στην εθνική, χωρίς να ξέρει με ποιους έχει να κάνει, αλλά λίγα χιλιόμετρα αργότερα τους έβλεπε να εξαφανίζονται στο βάθος του δρόμου, αφού το περιπολικό δεν μπορούσε να ακολουθήσει την ταχύτητα των δυο άλλων αυτοκινήτων.

Παρά το συναγερμό και την κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών τα δυο αυτοκίνητα εξαφανίστηκαν για να βρεθεί το απόγευμα το ένα στη Μαριολάτα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδιο βράδυ στη Λαμία εκλάπησαν 3 πινακίδες αυτοκινήτων και 2 ολοκαίνουργα αγροτικά 4Χ4 από αντιπροσωπεία.

Χθες ήταν στο πόδι όλοι οι αστυνομικοί σε Φθιώτιδα, Φωκίδα, Βοιωτία και Ευρυτανία, χωρίς όμως να καταφέρουν να εντοπίσουν κάτι ύποπτο στα μπλόκα που είχαν στηθεί.

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την αστυνομία, όλα δείχνουν ότι για πολλές ώρες ο Βασίλης Παλαιοκώστας όργωνε την περιοχή της Φθιώτιδας, την οποία γνωρίζει πολύ καλά, όπως εξάλλου και όλους τους δρόμους, μέχρι και τους δασικούς, σε Στερεά και Θεσσαλία.

Πηγή: LamiaReport.gr

Top