αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Πρόταση της κας Ευαγγελίας Γρανιτσιώτη προς τον Δήμαρχο Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας, κ. Γιάννη Πατσαντάρα

Δίστομο 18/01/2011
Αρ. πρωτ. 1/2011

Κύριε Δήμαρχε

Για πρώτη φορά Ελληνική κυβέρνηση και Έλληνας πρωθυπουργός, πιστοί στην Εθνική αξιοπρέπεια και κυριαρχία στέκονται δίπλα στους συμπολίτες μας που μάχονται για την δικαίωση των προγόνων τους.
Η καταδίκη της ναζιστικής Γερμανίας για τα εγκλήματα που διέπραξε στην χώρα μας και σ’ όλη την Ευρώπη πρέπει να είναι καθολική.

Κατά την επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου, σημερινού πρωθυπουργού, που παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις μνήμης της 10ης Ιουνίου 2009, το Δ.Σ Διστόμου την με αριθμ. 7/2010-31-05 απόφασή του τον ανακήρυξε Επίτιμο Δημότη του Δήμου μας.

Ζητάμε να του κοινοποιήσετε αυτήν την απόφαση, να τον προσκαλέσετε επίσημα και να του αποδώσουμε τώρα την ύψιστη τιμή.

Δημοτική Συνεργασια Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας
Ευαγγελία Γρανιτσιώτη
Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης

71 σχόλια:

ονομα είπε...

Κυρία Γρανιτσιώτη δεν αφήνετε τις αηδίες για τις ύψιστες τιμές προς τον κ. Παπανδρέου και να επανέλθετε στην πραγματικότητα?

Μήπως αγνοείτε την Απόφαση του Άρειου Πάγου του 2000 σύμφωνα με την οποία απορρίφθηκε η αίτηση του γερµανικού ∆ηµοσίου για την αναίρεση της απόφασης του Πολυµελούς Πρωτοδικείου Λιβαδειάς που είχε τότε επιδικάσει στους συγγενείς των θυµάτων του ∆ιστόµου αποζηµιώσεις?

Η Απόφαση αυτή να σας θυμίσω ότι θα είχε εκτελεστεί προ ετών αν ο τότε υπουργός ∆ικαιοσύνης Μιχ. Σταθόπουλος (κυβέρνηση Σημίτη) είχε δώσει τη σχετική άδεια. Η άρνησή του εξάλλου οδήγησε την υπόθεση ενώπιον της ιταλικής ∆ικαιοσύνης, µετατοπίζοντας έτσι την αντιδικία µεταξύ της Ιταλίας και της Γερµανίας, δεδοµένου ότι και τα ιταλικά δικαστήρια δικαίωσαν τους συγγενείς των θυµάτων της θηριωδίας του ∆ιστόµου. Και τότε ΠΑΣΟΚ λεγόταν το κόμμα σας κι αν δεν κάνω λάθος υπουργός ήταν ο κ. Παπανδρέου, που τον καλείτε να λάβει την ύψιστη τιμή...

Εδώ μιλάμε για νεκρούς, αφήστε το ΠΑΣΟΚ και τον Πρωθυπουργό. Μην καπηλεύεστε το αίμα αθώων για κομματικές αηδίες.

ΥΓ. Συγχωρέστε μου το ύφος, αλλά επιμένετε στην κομματική σας ταυτότητα και ύπαρξη περισσότερο από όσο επιτρέπουν οι συνθήκες.

Ντελάλης

Ανώνυμος είπε...

Ντελάλη

τι να περιμένεις από καραγκιόζηδες...

καραγκιοζιλίκια!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατι ακομη λετε ψεματα στον κοσμο και στα Blogs που θητσες δεν τα βλεπουν μηνεισαστε αγνωμων.Καθωτι βασι του αρθρου 7 μνημονιου που υπογραψατε ο ΓΑΠ και εσεις ως μελλος απαγοτευει ακομη και αν δικαιωθουμε να εισπραξουμε τις αποζημιωσεις η και να συμψηφισθουμε με ακινητα κλπ Γερμανικα συμφαιροντα.
Ειχαμε αποφασιν και αποτα δικαστηρια της Ιταλιας και ως Υπουρ,Εξωτερικον ο ΓΑΠ εκανε την γατα και αντιο τωρα γιατι αυτα τα ψεματε?????

Ανώνυμος είπε...

ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΨΙΣΤΗ ΤΙΜΗ. ΒΡΕ ΜΑΑΑΑΑΑΑΡΣ ΑΠΟ ΔΩ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΤΖΕΦΡΙ ΠΡΟΔΟΤΗ,ΤΡΑΒΑ ΣΤΗ ΜΑΝΑ Σ Τ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ.ΘΑ ΦΥΓΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚ.ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΑΙ ΚΑΜΕΜ ΚΑΜΙΑ ΔΛΕΙΑ,ΟΛΟ ΓΛΥΨΜΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΣΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Βαγγελιω δε ψηφισατ;Φωναξτε το γιωργο να τον κανουμ ηρωα.

Ανώνυμος είπε...

αρε κατακεφαλα που θελτε ολα τα πασοκια.

Ανώνυμος είπε...

Βαγγελιώ φώναξε και τον Πάγκαλο μαζί να τους δώσουμε το χρυσο κλειδι της πολης κι απο ενα σπιτι οποτε θελνε να ρχοντ να παραθεριζνε.
Βρε ουστ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΜΑΑΑΑΑΑΑ........

Ανώνυμος είπε...

KOITA RE TI MYALA EIMASTE EMEIS.PSISIFAME BAGELIO.KALA NA TA PATHOUME.
FATE TA TORA TO FXARISTIEMAI.

Ανώνυμος είπε...

AOUOU

Αγανακτισμένος είπε...

Για πρώτη φορά Ελληνική κυβέρνηση και Έλληνας πρωθυπουργός, πιστοί στην Εθνική αξιοπρέπεια και κυριαρχία στέκονται δίπλα στους συμπολίτες μας που μάχονται για την δικαίωση των προγόνων τους.
Η καταδίκη της ναζιστικής Γερμανίας για τα εγκλήματα που διέπραξε στην χώρα μας και σ’ όλη την Ευρώπη πρέπει να είναι καθολική.

Κυρία Γρανιτσιώτη

ειλικρινά μένω έκπληκτος με το κείμενό σας...

και σας ερωτώ,

σε ποια χώρα ζείτε;

πιστεύεται αυτές τις "αηδίες" που γράφεται....

έλεος, τι άλλο να πω...

σοκαρίστηκα.....

ΕΔΑ είπε...

ευαγγελια δεν εξηγειται αλλιως.οταν ο λεοντιος ειχε προβλημα τον σιγονταριζε ο κοντος παλιος σου φιλος.τωρα που σε αλλα σχολια γινεται σφαγη μεταξυ των καπετανιων του πατσανταρεικου για τα ματια της σοφιας βγηκες κι ειπες αυτη την απιστευτη κουταμαρα κι απεσπασες την προσοχη.επειδη πηρες 80 τοις εκατο στο διστομο πρεπει ν ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΜΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΕΤΤΙΝΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΜΥΑΛΑ ΦΟΡΑΣ ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΙΤΣΑ;ΠΡΑΣΙΝΑ;ΑΙ ΚΟΥΝΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ, ΟΛΟ ΒΛΑΚΙΕΣ ΕΙΣΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΑΑΑΑΑ ΒΑΓΓΕΛΙΩΩΩΩΩ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΡΒΟΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΡΘΕΙ Ο ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ.ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΑΤΣΕΣ ΑΠΛΥΤΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΙ Ο ΧΟΝΤΡΕΛΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ Δ.Ν.Τ.

βαγγελιω να πουμε και στο στρος καν να ρθει να τον κερασουμ κοκορετσ;

Ανώνυμος είπε...

ποια ειναι η υψιστη τιμη ρε παιδια;;;τι εννοει η παινεμενη;

Ανώνυμος είπε...

Βρε μπροοςςςςς κομματοσκυλα να τον τιμήσουμε και για το 1.000.000,00 μαρκα από τη Siemens που ακόμα ψαχνει σε πιο συρτάρι των γραφείων του ΠΑΣΟΚ τα εβαλε ο Τσουκάτος και δεν τα βρίσκουνε πουθενά (αυτα ήταν "τα λεφτά υπάρχουν" αλλά τα ψαχνει ακόμα).
Και για την κατάντια της χώρας και το κόψιμο των δωρων Χριστουγέννων/Πάσχα στους συνταξιούχους. Τσακμαραααα ξύπνησε ο κόσμος ρε πάρτε το χαμπάρι και θα φάτε πατσές άπλυτες. Ας κάμ απάνω

Ανώνυμος είπε...

Αγριεμένοι φίλοι ψυχραιμία
διαβάζοντας την πρόταση της κ. Γρανιτσιώτη κατάλαβα τα παρακάτω απλά.
Ο κ. Παπανδρέου είχε ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Διστόμου το 2010. Το Δημοτικό Συμβούλιο Διστόμου δεν του απέδωσε αυτή τη τιμή κοινώς τον ξέχασε.
Η κ. Γρανιτσιώτη επιθυμεί να τον ανακηρύξει επίτιμο δημότη του δήμου Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας.
Πως γίνεται αυτό? Με ποια απόφαση? Το Δημοτικό Συμβούλιο συμφωνεί? Γιατί δεν φέρατε τη πρόταση σας στο Συμβούλιο?

Ανώνυμος είπε...

Εδώ και χρόνια ήξερα ότι στην Αράχωβα κυκλοφορούν αρκετοί κρετίνοι. Πότε προλάβετε ρε και γίνατε τόσοι πολλοί?

ΑΝΤΙΚΥΡΕΑΣ είπε...

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΥ.ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΑΠ ΟΤΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ.2Η ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΟΙΑΝΕΣΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΗ.ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ.ΟΧΙ Ο ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ ΚΙ ΕΣΥ.ΑΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ντρούμ ου ντρούμ ντρούμ ου ντρούμ τα βραχιόλια σου βροντούν.ΞΎΠΝΑ βαγγελιώ κυρα βαγγελιώ.Υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα στο Δήμο που πρέπει να ασχοληθείτε και γιαυτό είσαι εκεί.ΓΑΠ ΓΑΠ ?????

Ανώνυμος είπε...

βαγγελιω το σχεδιο natoyra θα φτασει σε λιγο και στο Διστομο.Εχεις να μας πεις κατι για αυτο?

Ο ΑΠΗΥΔΗΣΜΕΝΟΣ είπε...

Δυστυχως ο,τι και να προτεινεις ο,τι και να πεις μου φαινεται οτι παρα πολλοι Αραχωβιτες δεν ''ξεκολανε '' απο την αντιδραση.δΥΣΤΥΧΩς ΕΤΣΙ ΟΠΩς ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ Ο κΚΑΛΙΚΡΑΤΗς ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟς ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗς δΥΤΙΚΗς βΟΙΩΤΙΑς. εΤΣΙ ΟΠΩς ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΝαΡΑΧΩΒΙΤΩΝ ΓΛΥΤΩΣΕ Η ...ΛΕΙΒΑΔΙΑ. ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΘΗΚΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΜΑΡΑ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ - ΠΟΥ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο γΙΑΝΝΗς - ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΥΡΑ... νΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Ο δΗΜΟς ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗ λΕΙΒΑΔΙΑ ΚΑΘΩΩς ΜΕΣς ΑΤΟΥς ΠΟΛΛΟΥς ΘΑ ''ΠΝΙΓΕΙ '' Η ΚΟΥΤΑΜΑΡΑ ...

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς μας δεχτήκατε στο δήμο Διστόμου γιατί σας παρακαλάγαμε και δεν ξέραμε τι να κανουμε μονοι μας αφού είμαστε και "κτοϊ". Ειδαμε και σας τα μυαλά πόσο έχετε προοδευσει και αναπτυχθεί σε σχέση με μας βρεε μπροοοςςςς πασοκοι ολο πλατε μυαλό αλλά για αυτό θελατ Βαγγελιό να γλυφει το κόμμα σας και τον πατριώτη σας τον κομματάρχη "Λ" αουουου

Ανώνυμος είπε...

Κρετίνος είσαι και φαίνεσαι χάχα ε χάχα αι στα τσακίδια βλαξ συρε γλύψε το geoffrey κι ασε μας εμάς

Ανώνυμος είπε...

(ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΤΣΟΠΑΝΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ)
ΑΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑ?
TI ΓΙΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ?

Ανώνυμος είπε...

Δεν εχετε διαβασει τις τοπικες εφημεριδες για την ανακοινωση του ατομου που θελουν να προσλαβουν, τι προσοντα πρεπει να εχει?
Μηπως φωτογραφιζεται καποια?
Βεβαια θα μου πειτε το αιμα νερο δε γινεται κι οποιος αλλος να ηταν την αδερφη του θα προτιμουσε.
ΝΙΚΟΣ- ΣΟΦΙΑ παλι μαζι.
Καλα εμεις οι Αραχωβιτες ετσι κι αλλιως κοιμομαστ με τα τσαρουχια,κοιμοσαστ κιεσεις Διστομιτες?

Υ.Γ ΠΤΕΡΑΡΧΕ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ,ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΑΤΕΙ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΩΜΑΛΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ

ΜΑΞΙΜΟΣ Χ. είπε...

Από τα παραπάνω σχόλια προκύπτει ότι οι αραχωβίτες είσθε όλοι αγενείς που έγραψαν αυτά είναι αγενείς,αμόρφτοι και το ΜΟΝΟ που ξέρουν είναι να βρίζουν.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ. Ντελάλη να το δημοσιεύσεις κι όχι να το πνίξεις,όπως κάνεις συνήθως.

giannisdistomo είπε...

ΝΤΕΛΑΛΗ Η ΚΥΡΙΑ ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ ΣΑΦΩΣ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.
ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.ΤΟΝ ΘΕΣΜΙΚΟ ΤΗΣ ΡΟΛΟ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΔΑΑ.ΑΠ ΤΗΝ ΜΙΑ ΘΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΛΑΤΗ ΚΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΥΦΟΣ.....
ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ.
ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο Γ.Α.Π ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΕΛΕΤΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ Η ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΔΕΛΦΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ...... ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ...........

Ανώνυμος είπε...

ντελάλη τελικά πάει και η "ουδετεροτητά" σου. Με αυτη την επίθεση στην βαγγελιώ δείχνεις ξεκάθαρα τι συμφέροντα εξυπηρετείς

ονομα είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε,

Τι συμφέροντα εξυπηρετώ?
Η κυρία Γρανιτσιώτη εκλέχθηκε να υπηρετεί τους δημότες του Δήμου, όχι το ΠΑΣΟΚ.

Η "επίθεσή" μου έχει να κάνει με το ότι δεν μπορώ να ακούω αηδίες -στην κυριολεξία-. Τους λόγους που θεωρώ την πρόταση της κυρίας Γρανιτσιώτη αηδία που με έβγαλε από τα ρούχα μου τους εξηγώ στο πρώτο σχόλιό μου.

Αν τώρα, για να πάμε μπροστά πρέπει να γλύφουμε το κυβερνών κόμμα, όπως αυτό και να λέγεται κάθε φορά, όπως κάποιοι υπονοούν, εγώ διαφωνώ.

Με λίγα λόγια δεν αντέχω την κοροϊδία, ειδικά σε ένα τόσο λεπτό ζήτημα όπως είναι αυτό με την υπόθεση της σφαγής του Διστόμου. Αν εσύ την αντέχεις, είναι δικό σου θέμα...

Φιλικά
Ντελάλης

Ανώνυμος είπε...

Είναι προφανές ότι η κ. Γρανιτσιώτη το πρότεινε για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ένα ακόμα μέσο πίεσης προς τον προθυπουργό και την κυβέρνηση. Αν εσυ ντελάλη θέλησες να το παρερμηνεύσεις ότι εξυπηρετεί συμφέροντα του ΠΑΣΟΚ, νομίζω ότι είτε έχεις δόλο, είτε προβλημα αντίληψης.

giannisdistomo είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ''ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ Δ.Α.Α ''Η ΚΥΡΙΑ ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΡΩΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ Δ.Α.Α Η ΤΑΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

Σιγα μην του φτιαξουμε και ανδριαντα του αμερικανοεβραιου για να κανει το αυτονοητο, δηλαδη να υπερασπιστει τα συμφεροντα του κρατιδιου που κυβερνα!! Ντροπη σε ολους σας κοματοσκυλα!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Γιάννη θα πρέπει να ξέρεις ότι το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδριάζει μια φορά το μήνα σε θέματα που φέρνουν τα τοπικά Συμβούλια. Απ όσο γνωρίζω δεν έχει συνεδριάσει κανένα ακόμα.
Αλλά τι σχέση έχει αυτό που ρωτάς? Κανένας δεν θα μιλούσε αν η πρόταση της κ. Γρανιτσιώτη απευθυνόταν προς το Δημοτικό Συμβούλιο και όχι στο Δήμαρχο. Η αντίδραση είναι για το παράτυπο της πρότασης. Επί της ουσίας ο καθένας μπορεί να διατηρεί την άποψη του αλλά δεν μπορεί να βρίζει, ειδικά άτομα εκλεγμένα. Αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι το διαδίκτυο, έχει ταχύτητα ενημέρωση, διαφάνεια, συκοφαντία και δεν συγχωρεί τα λάθη.

giannisdistomo είπε...

ΠΡΟΣ ΦΙΛΟ ΑΝΩΝΥΜΟ.
ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΙΣ 31-5-10.ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ''ΠΑΡΑΤΥΠΟ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ''.ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΝΕΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ...ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

Προς

Ο/Η giannisdistomo είπε...

η κ. Γρανιτσιώτη είναι κλητήρας της απερχόμενης δημοτικής αρχής του Δήμου Διστόμου

ή επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Διστόμου-Αράχωβας- Αντίκυρας

γιατί βλέπω έχετε μπερδέψει τα " μπούτιας σας" δημοτικέ σύμβουλε

KYPARISSOS είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο GIANNIDISTOMO ME 2 PRAGMATA ASXOLEITAI TOSO KAIRO .NA YPERASPIZETAI THN BAGELLIO KAI NA KATHGOREI TON GIANNELO.APO THN MIA ZITAEI NA SEVASTOYME TIN EKLEGMENI ARXIGO TOY KI APO TIN ALLI VRIZEI TON PRVTO SIMVOYLO.PROKEITAI GIA ENA POROMENO DISTOMOTI SIMVOYLO

διστομίτης είπε...

και τι σχέση εχει KYPARISE η καταγωγή του καθενα , κ γιατι τον χαρακτηριζει?? απαντησέ του σε οσα λεει, οχι με βάση το αν ειναι Διστομίτης η ότι άλλο.

τελικά τόσοι ανεγκέφαλοι και μετά την ενωποίηση υπάρχουν που βαζουν διαχωριστικες γραμμές με βαση την καταγωγή?? ελεος δηλ!!

ΟΥΣΤ!!!... είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ : "ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ΑΠΜΕΝΙΖΟΥΝ!ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ-ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ! ΔΕΝ ΤΗΡΕΙ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ? ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΡΟΪΚΑ? ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΛΟΓΙΚΕΣ-ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ(ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ)? ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΦΙΑ ΕΜΠΟΔΙΟ? Ή ΜΗΠΩΣ Η ΣΟΦΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ(?)Ή ΜΗΠΩΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ? ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!!!!!!!!!(για οσους καταλαβαινουν)

Ανώνυμος είπε...

Ουστ ρε ΟΥΣΤ

Ουστ στον ΟΥΣΤ είπε...

Τι λες βρε έλληνα; Όταν προεκλογικά ο δήμαρχος έχει δεσμευτεί ότι την αδερφή του θα την αφήσει μακριά και όταν η σοφία έχει ένα τόσο κακό όνομα στην περιοχή που στην προεκλογική περίοδο πολλοί σύμβουλοι μάζευαν σταυρούς με την υπόσχεση ότι αυτή θα είναι μακριά, τώρα δεν θα ρωτήσει κανέναν; Μήπως έχεις πυρετό;

Ανώνυμος είπε...

...ΔΥΣΤΥΧΩΣ... ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ,ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ,ΤΣΙΡΑΚΙΑ,ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ,ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΔΙΠΟΔΑ,ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΚΑΚΟΗΘΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ,ΙΚΑ, ΕΦΟΡΕΙΑ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΔΗΜΑΡΧΙΕΣ κλπ).
...ΟΤΑΝ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ (ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ,ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ,ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ)ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΣΦΟΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΣ, ΑΡΧΙΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΗΣ ΚΑΙ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ "ΑΜΟΙΡΟΙ" ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΟΙ ΚΑΨΟΚΑΛΥΒΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΜΑΡΙΛΑΣ...!!!
...ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΙΓΟΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΝΩΤΕΡΟΙ" ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΟΥΛΗΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ "ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΑΥΡΟ" ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ HAPPENING(ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ..) ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ (ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ) ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠ' ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ....ΓΡΙΜΠΟΥΜΠΟΥΣ, ΓΡΙΜΠΟΥΜΠΟΥΣ...!!! ΓΛΕΙΨΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΓΛΕΙΨΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

Βρε είσαστε καλά? για την πρόταση της Γρανιτσώτη μιλάμε εδώ. Τι δουλειά έχουν αυτά που λέτε? Έχετε μπλέξει τα μπούτια σας.

λ.δ. είπε...

Με αφορμη διαφορα σχολια για το Πρωθυπουργο θελω να σημειωσω οτι αρκετοι λενε μισες αληθειες: Πραγματι επι ΠΑΣΟΚ ο τοτε υπουργος Δικαιοσυνης -οχι ο Σταθοπουλος, οπως λεει ο ιδιος - δεν εδωσε αδεια για κατασχεση και αφησε το θεμα ανοιχτο για καλυτερες περιοδους. Ομως και αμεσως μετα - επι ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - ο τοτε υπουργος Δικαιοσυνης ΔΕΝ εδωσε καιαυτος αδεια.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ''ΟΧΙ'' φιλε Ανωνυμε και ευχομαι το δευτερο να το ''ξεχασες'' γιατι δεν το ηξερες - η σημερινη ηγεσια της ΝΔ προσπαθει παντως να μην το εμφανιζει.Ανεξαρτητως του ενος ή των δυο ''ΟΧΙ'' το ζητημα εχει λεπτες νομικες πτυχες που εχουν να κανουν και με την αποφαση του Ανωτατου Ειδικου Δικαστηριου - της Δικαιοσυνης, οχι των Κυβερνησεων - που, δυστυχως, δεχεται οτι υπαρχει ετεροδια για την Γερμανια.
Γιατι ομως δεν στεκεσε στο ΣΗΜΕΡΑ; Για ΠΡΩΤΗ φορα μια ελληνικη κυβερνηση οχι μονο ΔΗΛΩΣΕ οτι θα στηριξει αλλα και ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΕ στο Δικαστηριο της Χαγης για να στηριξει το δικιο του Διστομου και των αλλων μαρτυρικων πολεων.Αυτο εχει σημασια, ΠΕΡΑΝ απο κομματα, χρωματα και ...αρωματα!
Επισης η ανακηρυξη του Γ Παπανδρεου ως επιτιμου Δημοτη Διστομου τον Μαιο του 2010 εγινε σε ανυποπτο χρονο με τα σημερινα γεγονοτα για την συμμετοχη του στο Μνημοσυνο ΤΩΝ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΩΝ το 2009 οταν ειχε ανακυρηχθει επιτιμος Δημοτης και ο Αρχιεπισκοπος Ιερωνυμος. Ηταν δηλαδη μια ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ τιμης ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΠΤΥΧΗ της υποθεσης!

Τωρα αν με ρωτουσατε αν επρεπε να γινει ΤΩΡΑ ολοκληρο θεμα δηλαδη να επιδοσουμε την αποφαση κ.ο.κ.που δεν ειχε επιδοθεο ΤΟΤΕ, εγω θα ελεγα οτι Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙ ΟΝΟΥ ΣΚΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΕΝ ΤΙΜΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ. Οποτε θεωρω λαθος την μη επιδοση τοτε, οπως και περιττη την ανακινηση του θεματος σημερα. Προς ΟΛΟΥΣ -ταπεινα - συστηνω ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ...Το θεμα ειναι ΕΘΝΙΚΟ και οχι κομματικο ή τοπικο. Ολοι οι Δημοτες πρεπει να ειμαστε μαζι στο θεμα αυτο.

Ανώνυμος είπε...

Ανθωπε λ.δ. δεν υπαρχη θεμα αποζημιωση λογου αρθρου 7 μνημονιου
και μην καπιταλευεστε την Ιστορια που τωρα θα την καταργησετε????
Ειναι αστοχη οι δηλωσεις περι Δυστομου δεν περνουμε ευρο και αυριο Δραχμη

Ερκυνα είπε...

Στη ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ (εφημερίδα Λειβαδιάς) της 18/1/2011 υπάρχει δημοσίευση για πρόσληψη συμβούλου. Γιατί ντελάλη δεν τη δημοσιεύεις; Είσαι και εσύ στο κόλπο; Δεν μπορεί να μην το έχεις μάθει.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Ερκυνα τι λες η γνωστοποίηση είναι δημοσιευμένη στο distomo.gr.

ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ είπε...

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ Λ.Δ ΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.ΕΑΝ ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΚΥΡΙΑ ΓΡΑΝΖΙΩΤΗ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ .ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Προς

Ο/Η λ.δ. είπε...

A)Επίσης η ανακηρυξη του Γ Παπανδρεου ως επιτιμου Δημοτη Διστομου τον Μαιο του 2010 εγινε σε ανυποπτο χρονο με τα σημερινα γεγονοτα για την συμμετοχη του στο Μνημοσυνο ΤΩΝ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΩΝ το 2009 οταν ειχε ανακυρηχθει επιτιμος Δημοτης και ο Αρχιεπισκοπος Ιερωνυμος. Ηταν δηλαδη μια ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ τιμης ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΠΤΥΧΗ της υποθεσης!

φίλε ή φίλη κάνεις λάθος

στο πρακτικό 7/2010 διάβασε με ποιο σκεφτικό τον τιμήσανε, διάβασε τι γράφει η απόφαση

http://distomo.blogspot.com/2011/01/2010.html

Υπάρχει υστεροβουλία και όχι ότι το πιστεύανε.....

B)Γιατι ομως δεν στεκεσε στο ΣΗΜΕΡΑ; Για ΠΡΩΤΗ φορα μια ελληνικη κυβερνηση οχι μονο ΔΗΛΩΣΕ οτι θα στηριξει αλλα και ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΕ στο Δικαστηριο της Χαγης για να στηριξει το δικιο του Διστομου και των αλλων μαρτυρικων πολεων.Αυτο εχει σημασια, ΠΕΡΑΝ απο κομματα, χρωματα και ...αρωματα!

Γιατί η απόφαση της Ελληνικής κυβέρνησης παίρνεται 3 (τρείς) ημέρες πριν από τη διεξαγωγή της δίκης;
Όποιος πολίτης πάει σε έναν σοβαρό δικηγόρο μία απλή αστική υπόθεσή του, τρείς μέρες πριν από τη δίκη, ο δικηγόρος θα τον θεωρήσει ανεύθυνο αφελή και αδιάφορο για την έκβαση της δίκης. Οι τρείς μέρες, για ένα τέτοιο περίπλοκο θέμα, αντικείμενο του διεθνούς δικαίου και των διεθνών σχέσεων, σε ένα τέτοιο Δικαστήριο, αποτελούν χρόνο μηδέν για την οποιαδήποτε προπαρασκευή μίας αξιόμαχης νομικής υποστήριξης του θέματος.

Υπάρχει υστεροβουλία;
θα φανεί στο άμεσο μέλλον …..

Λ.Δ. είπε...

Φιλε ανωνυμε, Ξεκινω απο το τελευταιο: Η προθεσμια για να ζητησει η Ελλαδα να παραστει στη διενεξη Γερμανιας -Ιταλιας ξεκινησε να ''τρεχει'' το 2008 - επι ΝΔ - αλλα τοτε δεν εγινε τιποτε. Οπως αποκαλυπτει το ΠΟΝΤΙΚΙ που κυκλοφορει σημερα Πεμπτη 20-1-11 η προετοιμασια των ΠΑΣΟΚων υπουργων και καθηγητων για τη ΧΑΓΗ αρχισε πριν το καλοκαιριτου 2010 με συμμετοχη 14 καθηγητων ελληνων και ξενων. Οσο για την 14η Ιανουαριου τοτε δεν θα αρχιζε η Δικη - αυτη θα αργησει καπως προκειμενου να μελετησουν το αιτημα οι Δικαστες . Αν το κανουν δεκτο και παραστει η Ελλαδα η ΚΑΝΟΝΙΚΗ δικη θα γινει μαλλον το φθινοπωρο. Οποτε τι ...παραμονη μας λες; Το καταλαβαινω, δεν ξερεις το θεμα και αυτοσχεδιαζεις. Δεν ειναι ετσι ομως φιλε μου το Διεθνες Δικαιο!
Ερχομαι τωρα στα περι υστεροβουλιας που μας λες: Σκοπιμα ξεχνας τα του Μνημοσυνου και της γενικωτερης συμβολης του Γ.Παπανδρεου που αναφερονταιστο Πρακτικο ως την αιτια της τιμης καιυπονοεις οτιαυτη εγινε για να επηρεαστει ο Πρωθυπουργος υπερ του Διστομου στην επιλογη εδρας του νεου δημου. Μα φιλε μου ΠΟΤΕ, καμια προταση δεν ειχε αλλη Εδρα περαν του Διστομου. Το ειχε και η προταση του Πρ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ και τα σχεδια της ΚΕΔΚΕ και η προταση του Ραγκουση. Αλλα εστω οτι ο Πανουργιας το σκεφτηκε πονηρα και με σκοπιμοτητα, οπως λες, τοτε δεν θα ειχε καλεσει τον Παπανδρεου στο χωριο να του επιδοσει την αποφαση; Μεχρι και με κωλοτουμπες θα πηγαινε ο ιδιος στο Μεγαρο ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ! Ή τελος παντων θα εκανε τον...νταλαλη ή θα του την εστελνε μετα ΕΛΤΑ. Τιποτε απο αυτα δεν εγινε οποτε ..μαπα το καρπουζι των επιχειρηματων σου.Αλλα και στο ονομα η κυβερνηση του υιοθετησε μια συμβιβαστικη ονομασια που σημαινει οτι ηθελε να ειναι καπως αντικειμενικος
--------
ΥΓ. ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟς ΚΡΑΤΑς ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ και δειχνεις να το σκεπτεσαι, ΣΕ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ''ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ''- ΟΠΩς ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ.ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΘΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ.
ΥΓ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤ. ΓΙΑΝΝΕΛΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΣΑΤΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΤΟΥ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ "ΕΥΣΗΜΑ" ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ(?) ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΑΣ.ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΥΤΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙ'ΑΥΤΗ-ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΤΟΣΟ ΑΥΤΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ¨ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΕ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ¨ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!!!!

Υ.Γ. οσο και να λυσατε, καθενας θα παει στη θεση του και ο δημαρχος θα κανει αυτα που εχει σχεδιασει-και τοτε θα το βουλωσουν πολλοι εξυπνακηδες.....

τσι-τσι-μπαμ είπε...

λεβεντες μην πετατε τη μπαλλα στην εξεδρα (περιπτωση συμβουλου του δημαρχου) και ασχοληθειτε με αυτα που προτεινε η βαγγελιω-γιατι αυτο ειναι το θεμα. συμφωνειτε ή οχι και γιατι

Ανώνυμος είπε...

FASISTAKO NTELALH JEXNAS OTI O FILOS SOY O PTERARXOS KYBERNAY?

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΜΑΡΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Ανώνυμος είπε...

Ντελάλη ειπες και μια αληθεια. Σταθόπουλος υπουργός δικαιοσύνης. Ο σωτήρας Γιωργάκης ήταν υπουργός εξωτερικών, δηλαδη αυτός που τα μαγείρευε με τους γερμανους οταν ο Σταθόπουλος έθαβε την απόφασητου Αρειου Πάγου. Η εθνική ντροπή σε όλο το μεγαλείο. Και η ΝΔ μετά ευθύνεται για τον ίδιο λόγο. Και ξανά τωρα το ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΓΗ. Αν ήθελε, αύριο θα επέτρεπε να εκτελεστή η απόφαση του Αρειου Παγου. ξεφτίλες.Ντελάλη, θύμισε λίγο τη τοπική κατάντια με την βράβευση του Λαχάουερ για το βιβλίο του. Ξέρουν οι διστομίτες ότι βραβεύτηκε ο ναζιστής από το αραχωβίτικο ΔΣ; Για βγαλε το βιβλίο που λεει τα απίστευτα ψεματα και οτι δεν μετανιωνει για τη σφαγή του Διστόμου.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ είπε...

'Ντελάλη, θύμισε λίγο τη τοπική κατάντια με την βράβευση του Λαχάουερ για το βιβλίο του. Ξέρουν οι διστομίτες ότι βραβεύτηκε ο ναζιστής από το αραχωβίτικο ΔΣ; Για βγαλε το βιβλίο που λεει τα απίστευτα ψεματα και οτι δεν μετανιωνει για τη σφαγή του Διστόμου''.
ΤΙ ΛΕΕΙ, ΑΛΗΘΕΙΑ, Ο ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΧΑΟΘΕΡ?

Ρεαλιστης είπε...

Τι παει να πει ''λεβεντης'' που μας τσαμπουνατε για το δημαρχο? Δηλαδη επειδη τηρησε τον ορκο του ως αξιωματικος? Ή γιατι περπατουσε ..κορδωμενος ως Ικαροος?Μα ολοι ετσι δεν κανουν?

Ανώνυμος είπε...

...ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΤΟ "ΝΤΟΠΙΟ ΑΡΧΟΝΤΟΛΟΪ" ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΓΑΝ ΟΤΙ ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠ' ΕΞΩ ΚΑΙ ΣΝΟΜΠΑΡΙΖΕ ΤΟΝ ΝΤΟΠΙΟ...ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΑΛΗΘΕΣ ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΑ, ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΗΘΙΚΗΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΚΟΛΑΚΕΥΟΥΝ ΕΚΛΙΠΑΡΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΑΤΟ Ή ΓΙΑ ΕΝΑ ΨΕΥΤΟΒΟΛΕΜΑ...
ΛΑΝΧΑΟΥΕΡ = ΝΕΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ (ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ,ΕΜΠΟΡΟΙ ΠΡΕΖΑΣ ΚΑΙ ΟΠΛΩΝ,"ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ")...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΔΙΠΟΔΑ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ + ΠΑΠΑΔΕΣ + ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ + ΧΑΦΙΕΔΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ...
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΑΝΙΣΤΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;

ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΛΑΧΑΟΥΕΡ είπε...

Προς giannisdistomo και ΟΛΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ . Ευχαριστω για τα καλα λογια giannisdistomo, οτι δηλαδη ''τα ειπα ολα''!τΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ - ΚΑΙ ΔΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΓΥΑΛΙΑ - ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΠΩς ΘΕΛΛΟΥΝ!
Θελω ομως -ασχετο με τα προηγουμενα - να συνδραμεις ΤΟΣΟ ΕΣΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟς ΓΝΩΡΙΖΕΙ, στην προσπαθεια να μαθουμε τι σοι ειναι αυτη η υποθεση Λαχάουερ.Ειναι μαλλον Γερμανος. Μηπως πρεπει να ψαχτει περισσοτερο? Οποιος ξερει ας εξιστορισει την υποθεση διοτι απο οτι καταλαβαινω απο μισολογα κατι κρυβουν καποιοι Αραχωβιτες με αυτο. Τι σχεση ειχε με τη Σφαγη του Διστομου αυτος ή το σοι του? Ποιος το βραβευσε?Ποτε? Μηπως εχει ''παρελθον'' π[ου καποιους μας -πολλους- μας ενοχλει? Τι ξερει ο Πατσανταρας? Ας κανει μια ενημερωση σρους συμβουλους του ΔΣ γιατ ισως χρειαζεται να ανακληθουν καποιες παλιες αποφασεις. Συγχωρειστε μου τις ασαφειες αλλα δεν ειναι υπονοουμενα.Ψαχνω και βρισκω ψηγματα και ψιθυρους. Υποπτευομαι πολλα.... Περομενω απο ολλους πληροφοριες. Ισως η αληθεια να ξαλαφρωσει μκαποιους, αν οσα μπορω να καταλαβω ειναι σωστα..

giannisdistomo είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΤΕΛΑΛΗ.
[ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕΛΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΡΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ.]
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α.
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.
[ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΑΡΑΧΩΒΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΠΗΧΗ...]
ΥΓ1.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ Λ.Δ
ΤΑΠΕΣ ΟΛΑ!!!!
ΥΓ2.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ KYPARISSO
ΔΙΣΤΟΜΟ-ΑΡΑΧΩΒΑ-ΑΝΤΙΚΥΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ''ΧΩΡΙΟ''!!!!
ΥΓ3.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΑΛΛΑ ΨΥΧΡΑΙΜΟ
[ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ]
ΥΓ4.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ

giannisdistomo είπε...

ΝΤΕΛΑΛΗ εισαι πρωτος!!!σχετικα με βιβλιο Λανχαουερ καιαποφαση Δ.Σ που θα μαθω κατι;

giannisdistomo είπε...

ΓΙΑ ΦΙΛΟ ΄΄ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΛΑΧΑΟΥΕΡ΄΄
ΣΤΟ PRESS-GR ΕΙΔΑ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΧΟΛΙΟ.
΄΄ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Γ.ΑΝΔΡΕΟΥ ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΛΑΧΑΟΥΕΡ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΛΟΧΑΓΟΣ ΤΟΥ 18ΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣΤΩΝ SS.ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΛΑΧΑΟΥΕΡ ΩΣ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ.ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΨΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΛΙΔΟΡΙΚΗ.ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ Ο ΛΑΧΑΟΥΕΡ ΕΙΧΕ ΚΑΨΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝ ΖΩΗ.
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ.ΝΤΡΟΠΗ. 12 ΜΑΙ 2009 4:27:00ΜΜ
ΥΓ1.ΚΑΙ ΝΤΕΛΑΛΗΣ 7 ΜΑΙΟΥ 2010 ΣΧΕΤ.ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ''ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΡΑΧΩΒΑΣ''

ονομα είπε...

Φίλε giannisdistomo,

Η απόφαση του Δ.Σ. μου έχει σταλεί στο email, επομένως μπορώ να στη στείλω.
Για τα υπόλοιπα καθώς και το ιστορικό, δυστυχώς δεν γνωρίζω κάτι.

Φιλικά
Ντελάλης

ARAXVBITHS είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΣ Ο GIANNIDISTOMOΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΘΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ.ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΛΑΧΑΟΥΕΡ.Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΛΑΧΟΥΕΡ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΙ ΓΙΩΡΓΗ.Ο ΓΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ,ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΕ Κ.Λ.ΠΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ?ΤΥΦΛΕ ΚΙ ΕΜΠΑΘΗ ΠΟΡΩΜΡΝΕ GIANNIDISTOMO

σταθης γιαννελος είπε...

φιλε ντελαλη νομιζω οτι ο καλυτερος επιλογος αυτης της συζητησης ειναι να βαλεις την συνεντευξη του κυριου δημακα σε πρωινη εκπομπη,που συγκλονισε το πανελληνιο.εμεις που δεν ξερουμε μαθαμε πολλα .

giannisdistomo είπε...

ΦΙΛΕ ΝΤΕΛΑΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!
ΥΓ1.ΦΙΛΕ Λ.Δ ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΘΡΟ ΝΤΕΛΑΛΗ 9 ΜΑΙΟΥ 10 ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΣΤΑΛΙΑ ΕΙΠΕ...
ΥΓ2. ΤΡΑΒΑΩ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΜΟΥ

giannisdistomo είπε...

ΦΙΛΕ ''ARAXVBITHS EIΠE''
ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ.
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΠΛΗΓΩΣΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ-ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ-ΥΓ1.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΣΤΑΘΗ
ΥΓ2.ΝΤΕΛΑΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.!!!

Top