αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2011

Απώλεια για την οικογένεια της Ελληνικής Μετεωρολογίας

Ένας από τους ανθρώπους της οικογένειας του ΑΝΤ1 έφυγε από τη ζωή. Ο υπεύθυνος του δελτίου καιρού του ΑΝΤ1 για 19 ολόκληρα χρόνια, Σπύρος Λινάρδος, έχασε τη ζωή του σε ηλικία 75 ετών από εγκεφαλικό επεισόδιο.
Σπουδαίος άνθρωπος με ιδιαίτερη μόρφωση γεννήθηκε το 1935 στην Κέρκυρα. Αποφοίτησε από τη Σχολή Ικάρων ως ιπτάμενος αξιωματικός και στη συνέχεια άλλαξε ειδικότητα και ασχολήθηκε με τη Μετεωρολογία, κάνοντας μετεκπαίδευση και στην Αμερική.
Ήταν τελειόφοιτος και της Νομικής. Διετέλεσε οκτώ χρόνια Διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας και αποστρατεύτηκε το 1989 με το βαθμό Υποπτεράρχου. Από τότε καθημερινά, ακούραστα σε εκπομπές και δελτία ειδήσεων, μας συντρόφευε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.
Όλοι τον θυμόμαστε για τον καλό του τρόπο, την άψογη συνεργασία του με όλα τα τμήματα και τους ανθρώπους του σταθμού, αλλά και με τη διάθεσή του να βοηθάει πάντα. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί την Πέμπτη στις 15.00 το μεσημέρι, στη Μητρόπολη Αμαρουσίου και η ταφή θα γίνει στο Νεκροταφείο Αμαρουσίου.

Πηγή: http://news.pathfinder.gr/
Top