αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Δωρεάν το τεστ ΠΑΠ για μια εβδομάδα στα δημόσια νοσοκομεία

Δωρεάν και χωρίς ραντεβού θα μπορούν να πραγματοποιούν το τεστ Παπανικολάου οι γυναίκες από 15 ετών και άνω, σε όλα τα δημόσια και πανεπιστημιακά νοσοκομεία της χώρας που διαθέτουν γυναικολογική κλινική, από τις 24 ως τις 31 Ιανουαρίου.

Στόχος του υπουργείου Υγείας είναι να γίνει συνείδηση η ανάγκη για ετήσιο έλεγχο σε όλες τις γυναίκες. Ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας μπορεί να προληφθεί και να ιαθεί εάν ανιχνευθεί έγκαιρα. Παρόλ’ αυτά αποτελεί το δεύτερο σε συχνότητα καρκίνο στο γυναικείο πληθυσμό. Η πρόληψη είναι η μόνη λύση για τη μείωση των ποσοστών.

«Το τεστ Παπανικολάου είναι μία απλή εξέταση που χρειάζεται λιγότερο από δέκα λεπτά. Είναι ευκαιρία αυτή την βδομάδα οι γυναίκες σε κάθε περιοχή της Ελλάδας να αφιερώσουν δέκα λεπτά στον εαυτό τους», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.
Το πρόγραμμα γίνεται με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα πρόληψης του καρκίνου της μήτρας και θα εφαρμόζεται την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου (24-31).

Στην περιοχή μας, μπορείτε να κάνετε το τεστ στο νοσοκομείο Άμφισσας. Για τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας κλικ εδώ.

Από enet.gr

1 σχόλια:

Λ.Δ. είπε...

ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (8πμ-8μμ).ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ.

Top