αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Προκήρυξη θέσης συμβούλου στο Δήμο Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας

Δήμος Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας
17/1/2011


Γνωστοποίηση

Ο Δήμαρχος Διστόμου - Αράχοβας - Αντίκυρας έχοντας υπόψη:
- Τις διατάξεις του άρθρου 163 Ν.3684/07
- Τον ΟΕΥ του Δήμου
καλεί τους/τις ενδιαφερόμενους/νες να υποβάλλουν σχετική αίτηση με σύντομο βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικό των προσόντων τους, σχετικά με τη πλήρωση μιας (1) θέσης ειδικού συνεργάτη, σε θέματα Διοίκησης-Οργάνωσης και Επικοινωνίας του Δήμου.

Οι ενδιαφερόμενοι/νες πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα:
  1. Τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07 (άρθρα 11 έως και 17), εκτός από το ανώτερο όριο ηλικίας για διορισμό. Για τα γενικά προσόντα διορισμού απαιτείται χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνετε ότι πληρούνται.
  2. Πτυχίο ή Δίπλωμα Α.Ε.Ι.
  3. Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών σχετικό με τα ανωτέρω αντικείμενα
  4. Να έχουν αποδεδειγμένη εμπειρία σε θέμα Διοίκησης και οργάνωσης ΟΤΑ.
Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων με βιογραφικό σημείωμα και τα σχετικά δικαιολογητικά θα κατατίθενται μέχρι την 28/1/2011 στα γραφεία του Δήμου (αρμ. Φωτίου Σ., τηλ 2267022320) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ο Δήμαρχος Διστόμου - Αραχόβης - Αντίκυρας
Πατσαντάρας Ιωάννης


Από distomo.gr

62 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί κ. Δήμαρχε δεν προσδιορίζεις την ειδικότητα του πτυχίου; Αλλά μας λες ότι το μεταπτυχιακό πρέπει να έχει σχέση με Διοίκηση; ΔΕΝ ξέρεις ότι ΜΟΝΟ οικονομολόγος μπορεί να καταλάβει αυτή τη θέσει;

Ανώνυμος είπε...

Έχω μερικές …….. ρόμπες σε καλή τιμή! Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στους: Στάθη, Στέργιο, Χάρη και τ’ άλλα παιδιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε ντελάλη βάλε τη φωτογραφία της Σοφίας για να ξέρουμε για ποιόν είναι η προκήρυξη.

SXOLIASTIS είπε...

Ο/Η ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ είπε...
AΦΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΩ ΕΓΩ.ΠΟΛΛΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ ΤΟ ΦΑΝΤΟΜ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ.Ο ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ ΑΠ ΑΥΤΗΝ ,ΦΟΥΡΝΑΡΗ Κ.Λ.Π.ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ.Ο ΜΠΕΖΕΝΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ 4.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ.Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΑΔΕΙΟ ΒΑΓΕΝΙ,Η ΣΥΡΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ ΚΙ ΑΥΤΗ,Ο ΜΙΧΟΣ ΤΑΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΛΑ.ΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΜΕΝΕΙ.ΕΣΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΤΑΘΗ ΤΙΜΙΕ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΕ.ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.ΑΝ ΤΟ ΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΑΥΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ.ΚΡΙΝΕ ΚΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ-ΧΑΡΗΣ-ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΟΡΚΟ ΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.
ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΤΠΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΤΗ ΡΟΜΠΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΒΙΩΤΗ.
ΚΥΡΙΕ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΑΠΕΔΗΧΘΕΙΣ ΛΙΓΟΣ.ΛΥΠΑΜΑΙ....

Ανώνυμος είπε...

Σοφία-Γεωργιάδης Νο2:

Το ΣΙΚΟΥΕΛ θα σας συναρπάσει......

Απο δευτέρα στους κινηματογραφους...

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ.... ΣΟΦΙΑ ΤΡΑΒΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ Ο ΦΑΝΤΟΜ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Πατσαντάρα ξέχασες ένα κριτήριο:

5. Να αρχίζει το όνομά της από Σ και να τελειώνει σε ΟΦΙΑ και το επίθετο να αρχίζει από ΜΠΟΥ και να τελειώνει σε ΦΟΥΝΟΥ. Και να έχει συγγενή πρώτου βαθμού εκλεγμένο στη δημαρχία.

Α χα χα χα χα χ αχα χα χα χα.

ΓΙΑΝΕΛΟ ΣΕ ΚΑΝΑΝ ΡΟΜΠΑ.

Ανώνυμος είπε...

Στείλτε ρε παιδιά μια φωτό της Σοφίας να την βάλει ο ντελάλης στο κουτί.

Ανώνυμος είπε...

Sofia - Georgiadis No2: Η κατάριψη του Φαντομ.

Πρώτη προβολή στον πόντικα από βδομάδα.

ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ είπε...

Τα περι Σοφιας ειναι κολπο των ανθρωπων του Πατσανταρα που εχει ηδη καταληξει στο προσωπο που θελει.
ΕΤΣΙ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΠΛΑΓΙΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ...Το μονο που σας λεω ειναι οτι θα εχειπολυ γαλαζιο.Και δεν εννοω χρωμα ματιων...

Αγανακτισμένος είπε...

Φίλε Ανώνυμε No 1

το ξέρει, αλλά φωτογραφίζουμε αυτούς πού θέλουμε

περίμενα πιο ντομπροσύνη από τον δήμαρχο, αλλά δυστυχώς ακολουθεί και αυτός την πεπατημένη...

υποτιμώντας την νοημοσύνη μας

αλλά ξεχνά ότι:

γελάει καλλίτερα όποιος γελάει τελευταίος

χεχε ΛΕΟΝΤΙΟΣ είπε...

σας το χα πει βρεεεεεε.θα με πεθυμησετε.τουλαχιστον εγω τα κανα με τακτ

Ανώνυμος είπε...

Η αποφαση δειχνει οτι ο Πατσανταρας ειτε ΔΕΝ εχει εμπιστοσυνη στις δυναμεις του ειτε θελει να την κανει σιγα σιγα για την Αθηνα για Δημοσιες Σχεσεις. Ετσι ψαχνει αντ' αυτου αλλα με προδιαγραφες που να βολευουν τον ιδιο και οχι τον Δημο!

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ είπε...

ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΕΙΚΟ ΠΟΛΛΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΠΕΦΤΟΥΝ .ΜΗΝΑ ΣΕ ΓΑΜΟ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΜΗΝΑ ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙ??????ΟΥΔΕ ΣΕ ΓΑΜΟ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΟΥΔΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ.Η ΣΟΦΙΑ Η ΜΟΝΑΚΡΙΒΗ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.ΚΑΙ ΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΟΙ ΜΕΓΙΣΤΟΙ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΙ?ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑΘΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟ ΚΑΙ ΑΛΜΠΑΝΗ.ΔΕΝ Σ ΑΡΕΣΕ Ο ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΜΕΓΑΛΕ ΜΟΥ ΣΤΑΘΑΡΑ------ΛΟΥΣΟΥ ΤΩΡΑΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΦΙΑ ΠΑΤΑΣΝΤΑΡΑ

πονηρος χωριατης είπε...

Αρχισαν τα όργανα! Και τα αρμέγματα. Τόσο ο τ.Δήμος Διστόμου όσο και ο τ. Δήμος Αράχωβας έχουν πολύ καλούς υπαλλήλους που μένουν αναξιοποίητοι. Δεν γίνεται να σπαταλιούνται τα κοινά μας χρήματα για Συμβούλους. Ψηφίσαμε Δήμαρχο οχι τώρα να ψ'αχνουμε για νέες προσλήψεις. Δεν ξέρει από Οργάνωση κοτζάμ Πτεραρχος; Και αν θέλει συμβουλές Επικοινωνίας τόσους Δημοσιογράφους εχει η περιοχή - ένας μάλιστα γνωστός είναι και φίλος του και μπορεί να τον συμβουλεύεται τσάμπα...

ΛΑΚΚΙΩΤΗΣ είπε...

ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΣΤΟΜΙΤΕΣ. ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ''ΠΙΑΤΣΑ''ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ, Ο ΘΕΜΗΣ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΑΤΕ ΓΕΙΤΟΝΕΣ;
ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΕΙΚΟ...ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΥΡΑ ΚΑΠΩΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΤΙΚΕ ΠΟΙΗΤΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΜΟΥ...
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.......
ΤΕΛΕΙΑ Η ΣΟΝΑΤΑ ΣΟΥ....
ΣΤΑΘΗ ΣΤΕΡΓΙΟ ΧΑΡΗ ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ....

Ανώνυμος είπε...

Οι ειδικοί σύμβουλοι ή οι ειδικοί συνεργάτες ή οι επιστημονικοί συνεργάτες ασκούν καθήκοντα επιτελικά και δεν έχουν αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής.
Παρέχουν συμβουλές και διατυπώνουν εξειδικευμένες γνώμες, γραπτά ή προφορικά, για το συγκεκριμένο τομέα δραστηριοτήτων του Δήμου, τον οποίο έχουν ορισθεί να εξυπηρετήσουν.
Παίρνουν απευθείας εντολές από τον Δήμαρχο και συνεργάζονται με οποιοδήποτε τρόπο με το προσωπικό του Δήμου σε όλη του την ιεραρχία, τους νομικούς συμβούλους και άλλους παράγοντες.
Έχουν δικαίωμα να ζητούν προφορικά ή γραπτά, στοιχεία που θα είναι αναγκαία, κατά την γνώμη τους για την εκτέλεση των εντολών του Δημάρχου.
Οι ως άνω, υπάγονται ειδικά και αποκλειστικά στην υπηρεσιακή δικαιοδοσία του Δημάρχου, στον οποίο είναι υποχρεωμένοι να δίνουν λόγο σε κάθε περίπτωση.
Η πρόσληψη τους ενεργείται και ολοκληρώνεται με την υπογραφή από τον προσλαμβανόμενο ειδικής σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου, αορίστου χρόνου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν. 3584/07 καθώς και άλλων σχετικών διατάξεων.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ είπε...

ΕΜΕΙΣ ΣΤΑΘΑΡΑ ΣΟΥ ΔΩΣΑΜΕ 600 ΓΙΑ ΤΑ ΗΝΙΑ!!!!!!ΚΙ ΟΧΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΣΟΦΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΤΕΡΑΡΧΕ!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

....ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ:
-ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ;
- ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ (ΦΟΡΕΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ), ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΕΙΑ, ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ...ΑΠΟ 'ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΔΗΛ. ΕΠΙΛΟΓΗ "ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ" Ή ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥ...!!!!

Ανώνυμος είπε...

απαντηση στον πρωτο αγνωστο : η αποψη σας ειναι παρωχημενη και αφορα λογικες του περασμενου αιωνα, στην καλυτερη περιπτωση. αληθεια ειναι αποριας αξια αυτη η αποψη και σας προκαλω να την τεκμηριωσετε. σε ποια θεωρια στηριζεστε. ή απλα ετσι σας βολευει, γιατι εχω να σας παραθεσω απειρα παραδειγματα-και σε παγκοσμιο επιπεδο, οπου οι μεγαλυτεροι managers καθε αλλο παρα οικονομολογοι ειναι. μονο στο ελληνικο συστημα ( και ειδικα στο δημοσιο) το πρωτο πτυχιο προσδιοριζει και το επαγγελμα, γι'αυτο πανε ολα κατα διαολου....αντε γεια!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι ειδικοί σύμβουλοι ή οι ειδικοί συνεργάτες ή οι επιστημονικοί συνεργάτες ασκούν καθήκοντα επιτελικά......

.......Η πρόσληψη τους ενεργείται και ολοκληρώνεται με την υπογραφή από τον προσλαμβανόμενο ειδικής σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου, ορισμένου χρόνου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν. 3584/07 καθώς και άλλων σχετικών διατάξεων.

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΡΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕ ΠΟΙΗΤΗ !!! ΑΞΙΟΣ !!!!

Ανώνυμος είπε...

ερωτηση προς καποιους που ξερουν(?) : ειναι ποινικα κολασιμο καποιος που ξεκινησε με ενα πτυχιο, να μην αρκειται σ'αυτο και να συνεχιζει για το καλυτερο? ειναι προς απολογια το οτι καποιος συνεχιζει να προσπαθει και αυτο να το κανει επιτυχως? αληθεια οι "ξερολες" της υποθεσης ειναι σιγουροι για τις συμβουλες που δινουν? θα πρεπει καποιος να μην κανει το αυτονοητο και νομιμοτατο-δηλαδη τη στελεχωση του ιδιαιτερου γραφειου του με εμπιστα και ικανα ατομα, για να μην προκαλέσει πολλές αντιδράσεις απο καποιους-οι προθεσεις των οποιων δημιουργουν ερωτηματικα? μηπως η ικανοτητα ,η αποτελεσματικότητα,η γνωση, η εμπειρια και η συγγενεια συνιστουν ποινικο αδικημα? αιδως αργειοι....καληνυχτα σας ......

τσι-τσι-μπαμ είπε...

ανώνυμε με την απορια περι αναξιοκρατειας και εξαθλιωσης, για την περιπτωση σου και καποιων ομοιων σου, μαλλον βουρδουλας χρειαζεται, μηπως και σου μαλακωσει τους καλους και την κακια....

Ανώνυμος είπε...

...ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ:ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ-Η ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ (ΥΠΟΘΕΤΩ 3000 ΕΥΡΟ Χ 45 ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΝΕΣ=135000 ΕΥΡΟ) , ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ "ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ" ΟΠΩΣ π.χ ΕΠΙΛΥΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ,ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΙΦΑΣΗ ΓΟΝΕΙΣ...κλπ.
ΕΠΙΣΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ...

123 είπε...

H ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟ ΦΑΝΤΟΜ ΕΙΧΕ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΜΑΚΡΙΑ.ΧΩΡΟΣ?ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ.ΠΑΡΟΝΤΕΣ?ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ,ΑΛΜΠΑΝΗΣ,ΜΗΛΙΩΝΗΣ,ΟΙΚΟΝΟΜΚΗΣ,ΜΠΕΖΕΝΤΕΣ,ΒΛΑΧΑΝΤΩΝΗΣ,ΚΟΜΝΑΣ,ΚΑΠΑΚΑΣ,ΚΟΚΟΡΕΛΛΗΣ,ΣΥΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ Κ.Α...ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗ Μ???????????????

711!!! είπε...

123 ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΝΟΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΗΣΟΥΝΑ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗ ΝΤΟΛΤΣΕ-ΒΙΤΑ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΝ ΝΤΕΛΑΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ BLOGS? ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ Ή Η ΣΟΦΙΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗ ΣΟΥΠΑ. ΠΑΝΤΩΣ, ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ, Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΑΣ-ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ, ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΔΕΙΧΝΕΙ.

123 είπε...

711 ΠΑΝΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ Η ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ.ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΠΟΙΑ!!!!!ΕΙΣΑΙ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑ ΤΟ ΧΟΥΝ.ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΜΑΔΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΦΟΥΓΓΟΚΟΛΛΑΡΙΟΥΣ

114 είπε...

711 ΦΕΡΑΜΕ ΤΟ ΦΑΝΤΟΜ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ. ΑΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΛΕΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΜΑΣ. ΜΠΟΡΕΙ Η ΣΟΦΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΙΚΑΝΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΥΠΟΠΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Η κυρία Πατσαντάρα - Μπουφούνου Σοφία είναι πρόεδρος στον εαυτό της ! Είναι πρόεδρος στο τουριστικό τμήμα του Επιμελητηρίου Βοιωτίας χωρίς να υπάρχει κάποιος υφιστάμενός της που ως συνήθως έχουν όλα τα τμήματα.Αυτό το τμήμα δεν έγινε τώρα έχει χρόνια, αλλά αξίζει να αναφερθούμε και σε αυτό για τον λόγω μήπως είναι πολλά τα παράλληλα καθήκοντά της και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει...

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΑΣ, ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ..
ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΩΠΑΤΕ
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕ ΑΡΑΓΕ Η ΦΡΑΣΗ ΣΑΣ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ?
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Άντε Γεωργιαδη σου έφεξε πάλι!!!!!
Λαοδίκη

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Πατσαντάρα ανεξάρτητα με τη πρόσληψη ή μη της αδελφής σας που θα πρέπει να το δούμε όταν και αν γίνει, πέρασα προχθές από το δημαρχείο για προσωπική μου υπόθεση και ήταν εκεί σε γραφείο και έδινε εντολές σε υπαλλήλους η κ. Πατσαντάρα-Μπουφούνου. Μπορείτε σας παρακαλώ να μας ενημερώσετε με ποια ιδιότητα βρίσκετε τώρα εκεί?

Στραβων είπε...

Δεν υπάρχει λόγος να ξεκατινιάζεστε, όποιος ενδιαφέρετε για τη θέση, πολύ απλά στέλνει το βιογραφικό του. Αν όταν βγουν τ' αποτελέσματα του διαγωνισμού θεωρήσει οτι αδικήθηκε, μας δημοσιοποιεί το βιογραφικό του, ζητάμε κι απ' τον δήμο να κάνει το ίδιο με το βιογραφικό του νικητή και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του.

Ανώνυμος είπε...

...ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ,ΕΦΟΣΟΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙ Η ΣΟΦΙΑ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ, ΣΚΟΠΙΜΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΙ, ΑΠ' ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ, ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΡΟΣΚΗΝΙΑΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ.

ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ είπε...

ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΧΟΛΗ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ή ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ "ΤΗ ΠΟΝΑΕΙ; ΤΗ ΠΟΝΑΕΙ; " ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΙΝΕΝΕ

τσατσαρα για οπισθοχωριστρες είπε...

Εμας φιλε ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ μαλλον μας ποναει γιατι δεν ειμαστε με χωριστρα οπως μερικοι δικοι σας τους οποιους τους εχετε και πρωτη γραμμη.
Τωρα να δουμε που θα ερθουν οι ελεγτες και ο Μακις, τι θα κανετε?


Αγαπητε φιλε κ. Γιαννελο, περιμεναμε ολοι να φερεις τους ορκοτους λογιστες που μας ειχες ταξει αλλα τιποτα.
Μην νομιζετε οτι ειμαστε τοσο αφελης που δεν καταλαβενουμε, αλλα δεν εχετε καταλαβει κατι εσεις, οτι τωρα δεν ειμαστε μονοι μας οι Αραχωβιτες για να σας λυπομαστε, απο δω και περα θα σας δωσουν οι αλλοι και καλα θα κανουν.

Δημαρχε και συμβουλοι περιμενουμε με αγωνια να δουμε τον προυπολογισμο του Δημου, γιατι οπως μας λεγατε θα τον αναρτουσατε στον Ντελαλη, αναμενουμε.

Αναμενουμε τα σχολια του Χαρι , του Στεργιου, του Γιαννελου κ.τ.λ.

Ανώνυμος είπε...

Οι συνεχιστές όπως είχε πει και προεκλογικά ο νύν Δήμαρχος συνεχίζουν το έργο του Λεόντιου και της Σοφίας με την Σοφία και τον Γεωργιάδη πάλι πλαΊ τους. Παντού θα βρεις γυμναστές που ξέρουν από μαρκετινγκ, πρασινο-μπλε αναπτυξεις και παπαριές. Είναι ολοι απλά σκατα!!!!!!!

711!!! είπε...

123 μιας και ξερεις ποια(?) ειμαι(κουνια που σε κουναγε),δεν μας λες και συ ποια εισαι(κ......α μηπως?), ετσι για να υπηρετησεις λιγο τη δεοντολογια και τη διαφανεια, λιγο πριν μπουν ετσι κι'αλλιως τα πραγματα στη θεση τους? ... εδω που τα λεμε, κανω και την πλακα μου μαζι σας, τσαμπα μαγκες-ολη η ομαδα ///////// καληνυχτα σας και ονειρα γλυκα, οσο ακομα μπορειτε.......

711!!! είπε...

και κατι ακομη 123,συμφωνω απολυτα μαζι σου, οτι χανουν την ψυχραιμια τους αυτοι που φοβουνται ή εχουν κανει κατι.....

υ.γ. η σωστη ορθογραφια της λεξης ειναι σφουγγοκωλαριος.....

Ανώνυμος είπε...

KYΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΔΩΣΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ[ΕΝΑ-ΧΡΟΝΟ]ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΗΚΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΟΣ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΦΤΗΤΕ ΠΑΠΑΔΟΥΛΗΣ-ΘΩΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

καλουσα παρτο αποφαση, ΕΧΑΣΕΣ!!!!!!!!

ΤΣΟΠΠΑΝΟΣΚΥΛΟ είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ.....Τα περι Σοφιας ειναι κολπο των ανθρωπων του Πατσανταρα που εχει ηδη καταληξει στο προσωπο που θελει.
ΕΤΣΙ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΠΛΑΓΙΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ...Το μονο που σας λεω ειναι οτι θα εχειπολυ γαλαζιο.

ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ είπε...

ΜΑ ΚΟΤΖΑΜ ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟ?ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΠΥΡΑΡΧΟ. ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΨΥΧΟΛΟΓΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ, ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΟ ( Α, ΤΕΤΟΙΟΝ ΕΧΕΙ), ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΛΟΓΟ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥ-ΦΟΥ-ΝΟΥ (ΚΙΝΕΖΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ). ΓΙΑ ΔΕ ΤΑ ΔΗΜ.ΕΡΓΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ...

καλοπιστος είπε...

Τα περι Σοφιας ειναι χαζομαρες. Εχει λυση, και ειναι Διστομιτης με εμπειρια στον ιδιωτικο τομεα, στην Αθηνα. Θα παρει αδεια απο τη δουλεια του και οπως εχει πει σε κλειστο κυκλο ο Πατσανταρας, ''θα βαλει σε ολα ταξη''. Για να δουμε...

ΔΕΞΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ! είπε...

ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΤΙ Ο ΚΕΦΑΛ... ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΤΟΜΙΤΗΣ (ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ), ΓΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ, ΛΕΕΙ. ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια γιατι να βγει προκηρυξη για νεα θεση στο δημο αφου εχουμε ηδη ικανοτατους μονιμους υπαλληλους στο δημο. αδικως ετρεχε πανω κατω απ το ενα στο αλλο εκλογικο κεντρο ο κυριος γεωργιαδης?? ωρα να ανταμειφθει.

distomo είπε...

ΔΙΣΤΟΜΙΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ.

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ Κ ΕΚΤΙΘΕΤΣΤΑΙ..

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=D7Xp3DXayKc

μακιαβελι είπε...

/προς Η distomo: ΠΡΟΦΑΝΩς ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕς! εΝΝΟΩ δΕΗΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ. αΦΟΥ Ο κΕΦΑΛ.. ΕΙΑΞ αΡΑΧΩΒΙΤΗς ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟς ΔΕΞΙΟς ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΑΛΑΖΙΟς ΕΠΙΚΕΦΑΛΗς..

Ανώνυμος είπε...

Δημαρχος , Γιαννελος, Στεργιος , Οικονομακης το σαββατο το βραδυ ειχαν συμβουλιο για να δου τι θα κανουν με το θεμα της Σοφιας.
Ο Γιαννελος ηταν ανενδοτος .
Αλλα κανει ρε παιδια να κανετε μυστικα συμβουλια χωρις να ξερουν τιποτα οι Διστομιτες , ντροπη .
Προβλεπω πολυ λεμονι .
Σοφια και Γεωργιαδης πανε πακετο η μπορει να μεινει και χωρια ο καθενας?
Ο δημαρχος ξερει πολυ καλα οτι ο πιλοτος μπορει να ειναι καλος, αλλα τον μεγαλυτερο ρολο τον παιζουν οι μηχανικοι εδαφους.
Γι αυτο δημαρχε κοιτα λιγο τους συνεργατες σου.
Τα επομενα χρονια βλεπω να γινεται η δευτερη σφαγη του Διστομου. Αυτη την φορα οχι με κατακτητες αλλα μεταξυ μας.

παρατηρητης είπε...

τελευταιε ανωνυμε δεν πατας καλα.το σαββατο βραδυ ο γιαννελος ηταν στο εμπορικο διπλα στα 5 μετρα.θα σου πω εγω την αληθεια.η συναντηση εγινε σαββατο μεσημερι .αυτη την φορα δεν διερευσε τιποτα αλλα αν κρινω απο καποια χαμογελα το θεμα λυθηκε.σας τα εχω ξαναγραψει.ο σταθης ειναι γατα.δεν ειναι χαζος ν αφησει να παει στραφι τοσος κοπος και οπως μου πε κολλητος του θεωρει το φαντομ καθαρο και δουλευταρα.γι αυτο ανεβηκε αρον αρον με το στεργιο.κι γι αυτο οταν καποιος του πε για τα ποιηματα γελαγε ειρωνικα.το ειχαν λυσει το θεμα

123 είπε...

ΡΕ ΑΛΑΝΙΑ Ο ΣΤΑΘΗΣ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΞΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΓΙΤΙ Ν ΕΧΑΝΑΝ Ο ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΩΝΙΖΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΛΕΟΝΤΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΝΑΦΗ ΔΙΑΓΟΥΡΤΟ Κ.Λ Π.ΚΑΙ Θ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΕΣΤΡΑ ΑΒΡΟΥΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ

ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ είπε...

TΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ. Η ΛΥΣΗ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΚΑΙ (ΑΡΑΧΩΒΙΤΗ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ) ΦΟΥΡΝΑΡΗ. ΕΙΝΑΙ ''ΥΠΟΛΟΙΠΟ''ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΤΟΜΙΤΗΣ, ''ΓΑΛΑΖΙΟΣ''. ΜΕ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΛΙΦΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. Ο ΣΤΑΘΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΙΩΠΗΛΩΣ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ. Η ΣΟΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΝ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ. ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ''ΘΕΙΟΣ'' ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΥΡΑ- ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΡΩΤΗΘΕΙ - ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕΙ...

4444 είπε...

makiabeli thes psixiatro epeigontos

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ είπε...

ΡΕ ΜΑΚΙΒΑΛΛΟΑΣΧΕΤΟΙ.ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ.ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ ΟΣΑ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΤΟ 90 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΕΛΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΑΡΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΠΟΙΟΜ ΘΕΛΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΥ.ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ Ο ΣΤΑΘΑΡΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ.ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΖΑΜΠΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΓΕΛΑΓΕ ΕΙΡΩΝΙΚΑ.ΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΕΙ.ΤΟ ΦΑΝΤΟΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ.Α ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΕΞΩ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ.Ο ΣΤΑΘΗΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑ

δημοτικος υπαλληλος είπε...

ενα θα σας πω και δεν ξαναμιλαω γιατι οι καιροι ειναι πονηροι.ο σταθης ειναι καθαρος. και τους ορκωτους εφερε με τον πατσανταρα χωρις να παρει κανενας χαμπαρικαι οταν μαθετε τα πορισματα θα τριβετε τα ματια σας.λεοντιος και πανουργιας θα περασουν δυσκολες ωρες.κρατηστε το αυτο.σημερα ειναι εδω ο μπακολουκας.τυχαιο?δεν νομιζω

Top