αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Παρουσιάστηκε το νέο λογότυπο της Νέας Δημοκρατίας

Νέο σήμα για τη Ν.Δ., νέα εποχή... Το νέο λογότυπο παρουσιάστηκε σήμερα στα -επίσης- νέα γραφεία της Λεωφόρου Συγγρού.

Ο κύριος Σαμαράς, τόνισε ότι το νέο λογότυπο και σήμα αποτελεί την εικόνα του κόμματος στον 21ο αιώνα και πρόσθεσε ότι εκφράζει τις αξίες της ΝΔ: διαφάνεια, πρωτοπορία, ανθρωπιά, σιγουριά, ήρεμη δύναμη. Το παλαιό σύμβολο δεν πετιέται, αλλά περνά στην ιστορία.

Εγώ πάλι προτείνω τη δική μου εκδοχή για το νέο λογότυπο της Ν.Δ.


Και σλόγκαν: Αλλάξτε μυαλά, όχι σύμβολα!!

Ντελάλης

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα μάθατε Δημότες; Η Σοφία αδερφή του Πατσαντάρα θα προσληφτεί ως σύμβουλός του μετά από στημένο διαγωνισμό κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της. Ο Πατσαντάρας τους κορόιδεψε όλους τάζοντάς τους ότι θα έχει την αδερφή του μακριά και τώρα που έγινε δήμαρχος τους έκανε όλους πέρα και μάζεψε στη δημαρχία το σόι του. Οι πληροφορίες λένε ότι οι Μαργαριτέοι από την Αντίκυρα τακίμιασαν με τον Μίχο, μοίρασαν τα πόστα και τις εργολαβίες του εργοστασίου, παίρνοντας όμηρο τον Δήμαρχο. Ο Στάθης είναι στο κόλπο παίρνοντας κι αυτός μερίδιο εξουσίας. Θέλω να δω τους μεγάλους προοδευτικούς της Αράχωβας που μας τους φόρτωσαν όλους αυτούς στην πλάτη μας που θα πάνε να κρυφτούνε.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΛΙΓΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΑ ΜΕ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΤΟΥ ΜΠΟΥΦΟΥΝΟΥ ΜΙΧΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΝ.ΑΠΛΑ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΣΠΥΡΑΚΙΑ.ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ.ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΚΥΡΙΩΤΗΣ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΕΛΟ ΑΝ Η ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΑΥΤΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ οτι αυτα δεν γινονται ουτε στα παραμυθια.ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ είπε...

AΦΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΩ ΕΓΩ.ΠΟΛΛΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ ΤΟ ΦΑΝΤΟΜ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ.Ο ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ ΑΠ ΑΥΤΗΝ ,ΦΟΥΡΝΑΡΗ Κ.Λ.Π.ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ.Ο ΜΠΕΖΕΝΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ 4.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ.Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΑΔΕΙΟ ΒΑΓΕΝΙ,Η ΣΥΡΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ ΚΙ ΑΥΤΗ,Ο ΜΙΧΟΣ ΤΑΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΛΑ.ΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΜΕΝΕΙ.ΕΣΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΤΑΘΗ ΤΙΜΙΕ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΕ.ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.ΑΝ ΤΟ ΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΑΥΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ.ΚΡΙΝΕ ΚΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ

Στραβων είπε...

Σχολιαστές της δεκάρας όλοι σας, εσείς τους αδερφούς και τις αδερφάδες σας να τις αποκληρώσετε και μετά να τις στείλετε στην εξορία όταν γίνετε δήμαρχοι.
Όταν όμως πηγαίνετε με κάτω το κεφάλι, στον βουλευτή του νομού και παρακαλάτε για θελήματα και δουλειά χωρίς να τον ξέρετε καν, μόνο και μόνο επειδή τον ψηφίσατε, δεν σχολιάζετε τα χάλια σας.

Αν έχει τα τυπικά προσόντα που απαιτούνται απ' τον διαγωνισμό γιατί να μην γίνει σύμβουλος του αδερφού της? Δεν κατάλαβα. Ίσα ίσα που λόγω συγγένειας θα είναι και πιο προσεκτική γιατί θα θέλει το καλό του Πατσαντάρα, δλδ το καλό του δήμου.

Αφήστε τα συμπλέγματά σας στην άκρη, είναι κακοί σύμβουλοι. Ποιο κακοί απ' όσο πιστεύετε οτι θα 'ναι η Σοφία.

Ξε.....Στράβων είπε...

Στραβέ «Στραβων», διαβάζω αρκετό καιρό σε αυτό το μπλοκ τις στραβές απόψεις σου. Όμως δεν είδα κανέναν να σπεύσει να σε χαρακτηρίσει, ούτε κουτό αλλά ούτε και ανόητο, όπως αντικειμενικά φαίνετε ότι είσαι. Σε σένα όμως σου περισσεύουν οι χαρακτηρισμοί που τους απευθύνεις σε σχολιαστές οι οποίοι πιθανώς να έχουν εκτεθεί από τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις ενός ανθρώπου ο οποίος προεκλογικά είχε υποσχεθεί ΙΣΗΓΟΡΙΑ,ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, έξω από ημέτερους και οικογενειοκρατίες και τώρα κάνει ακριβώς το αντίθετο.
Θα έπρεπε να ξέρεις ότι, η γυναίκα του καίσαρος πρέπει να φαίνετε και τίμια.

Στραβων είπε...

Αφού παρακολουθείς τις απόψεις μου, θα έπρεπε εσύ που δεν είσαι στραβός να δεις οτι δεν αναλώνομαι σε χαρακτηρισμούς και τεκμηριώνω οτι λέω. Ωστόσο στην περίπτωση σου τους χαρακτηρισμούς σου, στους επιστρέφω.

Αν ήσουν ο δήμαρχος και ο αδερφός- αδερφή σου πληρούσε τα προσόντα για κάποια θέση συμβούλου, θα τον/την απέκλειες απ' τον διαγωνισμό για να μην σε κακολογίσει η υποκριτική κοινωνία μας? Πες μου ειλικρινά..
Χώρια που ο οποιοσδήποτε σε τέτοιες επιτελικές θέσεις θ' αναζητούσε άτομα της απόλυτης εμπιστοσύνης του.

Απο κει και πέρα ας καταθέσουν το βιογραφικό τους αξιόλογα άτομα, με προσόντα και αν αδικηθούν θα φανεί απ΄το αποτέλεσμα. Εγώ έκανα και πρόταση σε παραπάνω ανάρτηση, όποιος νιώσει αδικημένος μετά το πέρας του διαγωνισμού να μας δημοσιοποιήσει το βιογραφικό του και να ζητήσουμε κι απ' τον δήμο να κάνει το ίδιο για τον νικητή, ώστε ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του. Πες μου αυτή τη στιγμή για ποιο λόγο προσβάλει την Ισηγορία, τη Διαφάνεια και την Αξιοκρατία?

Ξε....Στράβων είπε...

Τυφλέ «Στραβων» αν διαβάσεις τα σχόλια που έχουν γραφτεί για το συγκεκριμένο θέμα, ίσως καταλάβεις (που δεν νομίζω ότι το θέλεις) ότι η απομάκρυνση από τη δημαρχία της συγκεκριμένης γυναίκας , ήταν προεκλογική δέσμευση του Δημάρχου. Σε αυτή τη δέσμευση στηρίχτηκε η προεκλογική εκστρατεία πολλών συμβούλων, οι οποίοι τώρα είναι εκτεθειμένοι έναντι των ψηφοφόρων τους. Τώρα στη συγκεκριμένη προκήρυξη και σύμφωνα με την τήρηση των δημοκρατικών διαδικασιών, ο Δήμαρχος θα έπρεπε πρώτα να συμβουλευτή τα πρόσωπα του συνδυασμού του αλλά και να εξαντλήσει τις εσωτερικές δυνατότητες των συμβούλων του και μετά να προχωρήσει σε οποιαδήποτε προκήρυξη θέσεως (ανεξάρτητα πραγματικών προσόντων). Αν βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει θα καταλάβεις ότι ο «ντόρος» που γίνετε δεν αφορά τα προσόντα (πραγματικά ή μη) της συγκεκριμένης κυρίας , αλλά τη φωτογραφική προκήρυξη που κόπηκε και ράφτηκε στα μέτρα της, χωρίς να έχει ενημερωθεί κανένας και χωρίς να υπάρχει αντίστοιχη κοινή απόφαση ή έστω προϊδέαση.
Αν η κυρία αυτή ήθελε να είναι δημόσιο πρόσωπο ας έβαζε υποψηφιότητα να εκλεγεί και να συμμετέχει στις αποφάσεις του συνδυασμού. Αν όμως συνέβαινε αυτό ελάχιστοι από τους σημερινούς συμβούλους θα συμμετείχαν σε αυτόν. Με λίγα λόγια το σοβαρό θέμα που έχει προκύψει σε αυτό το συνδυασμό είναι η αίσθηση ότι ο Δήμαρχος μάλλον τα είχε προσχεδιασμένα ( με και για την αδερφή του) όλα και άρα τους ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ.

Στραβων είπε...

Θες να μου πεις δηλαδή οτι οι υποψήφιοι σύμβουλοι έλεγαν στον κόσμο ψηφίστε Πατσαντάρα και δεν θα εμπλακεί η αδερφή του. Χαχαχα, ναι αυτό είναι το πρόβλημα του μέσου δημότη, όχι ο δρόμος, τα σκουπίδια, το παρκινγκ κτλ. Με το που άκουσαν οτι δεν θ΄ασχοληθεί η αδερφή του τρέξαν όλοι να δαγκώσουν το ψηφοδέλτιο.. Αυτό μου λες?

Για το αν είναι ενήμερος ο συνδυασμός για τον διαγωνισμό, τους ρώτησες προσωπικά? Προφανώς και θα είναι και προφανώς θα υπήρχε ομόφωνη απόφαση για την ανάγκη στην συγκεκριμένη θέση. Επίσης οι ειδικοί σύμβουλοι δεν παίρνουν αποφάσεις, προτείνουν λύσεις. Αποφάσεις παίρνει το δημοτικό συμβούλιο. Η Σοφία και κάθε Σοφία δεν θα έχει δικαίωμα ψήφου στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

Και τέλος, αν θέλεις τη γνώμη μου, είμαι υπέρ του να προκηρύξει ο Πατσαντάρας όσες θέσεις ειδικών συμβούλων του επιτρέπει ο νόμος και να μην κοιτάξει να τις καλύψει εκ των έσω.

Ξε.... Στράβων είπε...

Αι καλά! Στράβων Στράβων δεν ζεις στην Αράχωβα; Μήπως είσαι κι εσύ από αυτούς που πρόσφατα ήρθαν από Αθήνα μεριά και θέλουν να σώσουν το χωριό;

Στραβων είπε...

Είμαι 100% Αραχωβίτης, αλλά συνηθίζω να ξεμυτάω και πέρα απ' τα Καρούτια, κάτι που μάλλον δεν κάνεις εσύ.
Στις παρέες μου δεν ανήκουν "επιχειρηματίες" - πυροτεχνήματα, που βλέπουν το χωριό σαν ευρώ, το αλλοιώνουν κι εξαφανίζονται.
Ούτε όμως άνθρωποι που όλη τους η ζωή είναι η διαδρομή Λάκκα - Τομαρόβρυση.

Και για τους Αραχωβίτες εξ Αθηνών που αναφέρεσαι, να ξέρεις οτι αυτοί πονάνε πιο πολύ το χωριό απο πολλούς εδώ πάνω. Κατι σαν τους Έλληνες ομογενείς της Αμερικής.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΡΑΒΩΝ δε πα να κανεις καμια π..α στον Πατσανταρα.
Πραγματικα ειχε υποσχεθει σε ολουσ την συγκεκριμενη κυρια να την αφησει εξω απο το χωρο αλλα..
αν την προσλαβει θα βγαλουμε τα νταουλια να την ξαναυοδεχτουμε και θα τα βγαλει και ο Αγνιαδης που θα τη ξεφωτροθει ασε ρε μεγαλε μην ασολεισαι βαριεμαι να γραψω κι αλλα αυριο θα γαψω πιο πολλα και επωνυμα για την εν λογο κυρια κτλ κτλ....
θα τα πουμε απο αυριο και επωνυμα
καληνυχτα σε ολους

Ανώνυμος είπε...

Μου φαινεται οτι εχετε ξεχασει την ρεμουλα στην ΔΕΤΠΑ το γυρω στο 2000 που ηταν Σοφια Γεωργιαδης Συρος. Ξεχασατε τις λευκες εβδομαδες , ξεχασατε την δημοπρασια τις ΜΟΜΑ, ξεχασατε την πωληση για την διαφημηση, ξεχασατε τις παρανομες προσληψεις,ξεχασατε ..ξεχασατε ...ξεχασατε...
Λοιπον κυριοι παλυ στα ιδια θα παμε?
Αλλα να σας πω και κατι ο Δημαρχος ισως και να μην ηξερε το τι γινεται, και μην μου πειτε οτι τον επαιρνε τηλ η αδερφη του στις Βρυξελες και του ελεγε το τι λαμογιες γινονται εδω περα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ(?) ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ-ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΞΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΕΠΩΝΥΜΑ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ.....Α ΔΗΛΑΔΗ ΝΤΕΛΑΛΗ????????

EgoEtsiToVlepo είπε...

Ψηφίζω τη δική σου εκδοχή Ντελάλη.
Αψογο!!

Top