αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Απομακρύνεται ο βράχος στο Ζεμενό

Κάλιο αργά παρά ποτέ... όπως λέει και η παροιμία μας.

Ναι είναι αλήθεια, ο βράχος που κρέμονταν κυριολεκτικά πάνω από τα κεφάλια μας για πάνω από ένα χρόνο, φεύγει. Με πρωτοβουλία της καινούριας δημοτικής αρχής και σε συνεργασία με την ΔΕΚΕ, ο βράχος φεύγει.

Σημείωση προς καχύποπτους: η ενέργεια αυτή ήταν να ξεκινήσει το ίδιο πρωινό με το θανατηφόρο τροχαίο (σ.σ. εχθές είχαμε και άλλο τρακάρισμα) και πριν γίνει αυτό, αλλά αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών.

Παναγιώτης

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπορούμε να δούμε τις ενέργιες που έκανε η προηγούμενη δημοτική αρχή για την απομάκρυνση του βράχου ? Γιατί είναι μεγάλη πρωτιά για μια νέα δημοτική αρχή 15 ημερών να καταφέρνει ότι δεν κατάφερε η παλιά τα τελευταία 2 χρόνια !

Ανώνυμος είπε...

ΟΟΟΟΟΟΟΛΕ!
Ανώνυμε ο δρόμος είναι στην δικαιοδοσία της ΔΕΚΕ και ο Δήμος δεν έχει καμία εξουσία εκεί. Μην ρίχνεις ευθύνες σε λάθος ανθρώπους. Δυστυχώς πρέπει να σκοτώνονται άνθρωποι για να κάνουν οι υπηρεσίες την δουλειά τους (Αν και για το τροχαίο δεν εφταιγε ο βράχος).

Ανώνυμος είπε...

O δρόμος μπορεί δικαιωματικά για λόγους συντήρησης να ανήκει στην ΔΕΣΕ, αλλά όταν ασκείς πιέσεις και πέρνεις και τηλέφωνα υπάρχει αποτέλεσμα.

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λιθάρια τα υπόλοιπα μέσα στην νησίδα γιατί τα άφησαν? μήπως να φυτρώσουν κι άλλα ? άρε μυαλά...

Κακος λύκος είπε...

Συγχαρητήρια Παναγιωτη για την πρωτοβουλία σου, θα ήθελα να πιεσετε επίσης να μπει ξανά το πλέγμα για να μην πέσει και ο βράχος που είναι απο πάνω. Ρωτά τον παναγακο πόσο επικυνδυνο είναι τώρα! Εάν πέσει τώρα βράχος δεν εχει πλέγμα να τον σταματήσει ούτε όλο βράχο να του κόψει την πορεία! Δείτε το αμεσα για να μην έχουμε κιαλλα θύματα. Επίσης δείτε και στον σταυρο που είναι έτοιμοι τεράστιοι βράχοι να πέσουν! Τα συγχαρητήρια μου και πάλι που κάνατε κάτι που δεν μπόρεσαν οι προηγούμενοι! Επίσης μια πινακίδα στο ζεμενο που να λέει «ελατωστε ταχύτητα - πολύ ολισθηρο οδόστρωμα» πιστεύω ότι θα σώσει ζωές!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί να γεμίσουνε το δρόμο με πινακίδες και να μη φτιάξουνε το δρόμο όπως πρέπει;γιατί να καταφύγουνε πάλι στην συνήθη λύση πάλι;Δηλαδή αν βάλουν και άλλες πινακίδες θα σταματήσουν τα τροχαία;καταρχήν να σταματήσουμε εμείς να πηγαίνουμε του σκωτομού και ας κοιτάξουνε αυτοί να κάνουν τη ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ όπως πρέπει!!!!

Top