αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Τίτλοι τέλους για τον Αχό...?

Σοβαρό ενδεχόμενο υπάρχει να σταματήσει να κυκλοφορεί η εφημερίδα Αχός Αράχωβας.
Οι λόγοι είναι κυρίως οικονομικοί καθώς ο εκδότης κ. Γιαννέλος έχει ήδη επενδύσει αρκετά χρήματα, χωρίς να έχει την ανταπόδοση που θα περίμενε από τις διαφημίσεις των επαγγελματιών, η οποία θεωρείται απαραίτητη προκειμένου να στηριχθεί η κυκλοφορία μιας τοπικής εφημερίδας σαν τον Αχό.
Είναι μια δυσάρεστη εξέλιξη, αν πράγματι σταματήσει να κυκλοφορεί ο Αχός, αλλά ποιος μπορεί να δώσει λύση στο οικονομικό ζήτημα που προκύπτει?

Προσωπικά ελπίζω να βρεθεί μια λύση και να συνεχίσει ο Αχός να κυκλοφορεί στη hard μορφή του. Εναλλακτικά, μπορεί να ξεκινήσει η ηλεκτρονική του κυκλοφορία, προκειμένου να μειωθεί το κόστος, αλλά και πάλι, πολλοί ήταν εκείνοι που περίμεναν την εφημερίδα -οι περισσότεροι εξ' αυτών σε μεγαλύτερη ηλικία-.


Υ.Γ. Διάφορα σχόλια που αναρτώ εμπλέκουν τον εκδότη του Αχού με... μένα, ως διαχειριστή του Ντελάλη.
Απαντώ σε αυτούς για μια ακόμη φορά ότι ουδεμία σχέση έχω με τον κ. Γιαννέλο -πόσω μάλλον ταυτοπροσωπία-, και δεν τον αντιμετωπίζω διαφορετικά από κανέναν άλλο αναγνώστη, παρά μόνο, του προσφέρω το βήμα αυτό, όπως και σε κάθε άλλον που μου το ζητάει.

Ντελάλης

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ντελαλη καλημερα βρηκες παλι τροφη για σχολια μπραβο...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΔΕ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΤΑ ΣΚΟΡΠΑΕΙ.ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΛΙΓΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ..ΕΧΕΙ ΔΥΟ-ΤΡΙΑ BLOGS ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΑΣ ΤΗ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡ. ΜΟΡΦΗ

καφετζης είπε...

εγω σταθη θα σου πω ενα.οι γεροντες με ρωταγαν ποτε θα βγει ο αχος οταν αργουσε.σκεψου το

jim είπε...

geronta tha mas kanei koymanto o kontos aionios dimarxos kai i ....efimeridopolissa?min koloneis

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΝΕΛΟΣ-ΝΤΕΛΑΛΗΣ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΧΩΡΙΑΝΟΙ.....

Πονηρακιας είπε...

Εσυ ρε ντελαλη αφου δε μιλας με το Σταθη πως εμαθες πτι σκεφτεται να κλεισει το Αχος;;;;;;Μη μας κοροιδευετε δεν ειμαστε βλακες

Ανώνυμος είπε...

Γιαννελο βαστα γερα.Μη κλεισεις το Αχος.Πισωγυρναμε

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΒΡΕ ΝΤΕΛΑΛΗ ΜΕ ΓΙΑΝΝΕΛΟ;;;;;ΜΕΙΝΕ ΚΑΘΑΡΟΣ,ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ,ΜΕΙΝΕ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΕΙΣ..........

Ανώνυμος είπε...

Σταθη ισχυει οτι ανοιγεις νεο blog;Πηγες αναφερουν κατι τετοια.Αληθεια;

Ανώνυμος είπε...

Κριμα αν κλεισει....

ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ είπε...

ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΙ ΠΙΑ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΝΤΕΛΑΛΗ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ Ν ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ(ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΓΡΑΝΖΙΩΤΗ),ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΑΝ ΦΙΔΙΑ,ΓΛΕΙΦΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ,ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΥΓΙΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΛΩΝΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ BLOG OYTE ΣΚΟΠΕΥΩ N ANOIΞΩ.ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΓΙΑΤΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΒΛΑΨΕ!!Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΜΠΛΕΞ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΧΟ ,ΤΟ ΤΙ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ,ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΔΙΝΟΥΝ 600 ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ 50 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥΣ,ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ,ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟΥ ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΣΧΟΛΙΩΝ.ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΚΟ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΘΥΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΡΩ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ.ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ!!!ΕΝΑΣ!!ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΘΑΡΑΛΛΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ?ΑΝΤΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΚΟΠΟΥΣ ΥΠΟΠΤΟΥΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΑ ΑΥΤΟ.ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΦΙΛΕ ΝΤΕΛΑΛΗ(ΠΟΥ ΚΙ ΕΣΥ Τ ΑΚΟΥΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΜΟΥ)ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΡΑΓΙΝΕ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ

ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ είπε...

ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΣΤΟ ΝΤΕΛΑΛΗ Ν ΜΗΝ ΜΠΛΕΚΕΙ Μ ΑΥΤΟΥΣ!!!ΕΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ..ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΦΙΛΕ?ΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΑΠΤΕΙΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΘΗ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ.ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑΠΟΥ ΣΕ ΕΚΤΙΜΩ.

γιωργης κ είπε...

6 κομπλεξικοι που το παιζουν προοδευτικοι τοσα χρονια κι ειναι οι μεγαλιτεροι φασιστες σιχναζοντας στο ιδιο καφενειο και γλιφοντας χρονια τον λεοντιο,καθως και 2 με 3 προοδευτικες χοντρες κατινες που η μονη τους αριστεροτητα ειναι να χορευουν νταλαρα στο ρετρο,κι ενας ψυχασθενης δεν ειναι το χωριο σταθη,το χωριο ειμαστε εμεις που σε ξαναβγαλαμε πρωτο συμβουλο.μην τα παρατας

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα ότι ο κ. Γιαννέλος στη πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα ζητήσει να ενημερωθεί για τον έξυπνο οικισμό.
Γνωρίζοντας από μέσα ότι υπάρχει καραμπινάτο σκάνδαλο, προσπαθεί να μας ρίξει στάχτη στα μάτια και να καλύψει κάποιους.
Κύριε Γιαννέλο αν θέλετε πραγματικά να προσφέρετε υπηρεσία αφήστε τους λεονταρισμούς σ αυτή τη φάση. Δημοσιεύστε τις συμβάσεις, βάλτε ένα τεχνικό του Δήμου να δει τι υλικά υπάρχουν, τι προγράμματα λειτουργούν ποιος είναι υπεύθυνος για τη συντήρηση και μετά βλέπετε τι θα ρωτήσετε και ποιόν .

γιαννελος σταθης είπε...

κανενας λεονταρισμος και σταχτη ανωνυμε.δεν γνωριζω το θεμα καιφανταζομαι ουτε οι νεοι δημοτικοι συμβουλοι.ειμαι υποχρεωμενος να ζητησω επισημη ενημερωση δηλαδη στην ουσια αυτο που λες ακριβως αλλα επισημα.αυτα τα περι καλυψεως στα επιστρεφω

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ.ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ.ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ???ΕΞ ΟΣΩΝ ΞΕΡΩ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΕΛΟ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ.ΝΟΜΙΖΩ ,ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ανώνυμος είπε...

Α ΡΕ ΓΙΩΡΓΗ !! ΠΕΣΤΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΗ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Κ.ΓΙΑΝΝΕΛΟ ΕΙΧΑΤΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΑΛΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΛΕΓΓΟ. ΕΓΙΝΕ???ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ???

Ανώνυμος είπε...

Εκει κατω στο Διστομο μηπως ειδε κανενας τον κ. Γεωργιαδη ,για να μαθουμε και εμεις εδω πανω οι Αραχωβιτες με τι ασχολειτε αυτος ο κυριος.

ΔΙΣΤΟΜΙΤΗΣ είπε...

Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ; ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΙΑΛΟ. ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΧΩΡΙΣΤΡΑ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΤΟΜΟ. Ο ΕΡΜΟΣ Ο ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΤΙ ΦΙΔΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ. ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ. ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙ. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ.

Top