αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Αποκατάσταση ζημιών οδικού άξονα Αράχωβα - Λιβάδι

Υπογράφηκε από το Νομάρχη Βοιωτίας Κλέαρχο Περγαντά η σύμβαση κατασκευής του έργου «Αποκατάσταση ζημιών οδικού άξονα Αράχωβα - Λιβάδι», προϋπολογισμού 500.000 €.

Με την ανάληψη των νομικών δεσμεύσεων ξεκινά άμεσα η κατασκευή μιας σημαντικής παρέμβασης για την Αράχωβα και όλη την ευρύτερη περιοχή.

Με το έργο προβλέπεται καθαρισμός των πρανών, άρση των καταπτώσεων, τοποθέτηση πλέγματος και φράχτη για την κατακράτηση των βράχων, κατασκευή τοίχων προστασίες και τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ;

Ανώνυμος είπε...

Αυτο λεω κι εγω ρε φιλε ,μιλαμε μεσα στο μυαλο μου εισαι....
Μεχρι ποτε θα αφηνουμε τον Μητσο τον ξαδερφο του το Γιωργο και το πρωην δημαρχο να μας δουλευουν ρε παιδια?
Ουτε το γυοφυρι της ΑΡΤΑΣ να ητανε τα εργα τους,δεν προλαβαινουν να κλεισουν 2 χρονια και θελουν ξανα απ'την αρχη ολα!!!!
Και τωρα αρπαξαν 500000 ευρουλακια ζεστα ζεστα για να παρουν γαλοπουλα μερες που ειναι!!!
Αν παει καποιος να δει τι εκαναν θα βαλει τα γελια
.Πηγαν δυο πρωινα και πηρανε τα χωματα που ειχαν πεσει για να μπορεσουν να πεσουν τα επομενα γιατι ειχε γεμισει βλεπετε και περιμεναν τα επομενα!!!
Μετα τεντωσαν το ιδιο πλεγμα και το εβαλαν ξανα στην ιδια θεση και μετα πηγαν για φαγητο γιατι ηταν δυο πολυ κοπιαστικες μερες κι ο Μητσακος κουραστηκε.
Να ρωτησω κατι ρε παιδια γιατι εγω ειμαι τσοπανακος και δεν καταλαβαινω?Γιατι ενω τα φτιαχνουν καλα και παιρνουν ενα σκασμο λεφτα ,μετα απο λιγα χρονια τα φτιαχνουν ξανα και ξανα κι εμεις τα σκαμε και λεμε κι ευχαριστω?
Σε λιγο καιρο θα πανε και θα στρωσουν τον περιφερειακο μια καλη πισσα περιπου {2 εκατοστα} γιατι εχει 1 ολοκληρο χρονο να στρωθει και δεν ξερω πωσ εχουν αργησει τοσο!!!
Βρε δεν νρεπονται λεω εγω που βγαινουν στην αγορα με καμαρι και το παιζουν και μεγαλοεργολαβοι.
Μιας και λεμε για μεγαλους εργολαβους αυτος ο Νταβελης τι φτιαχνει εκει κατω στις ελιες, ΚΑΣΤΡΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ε ποιος άλλος ο Κολόβαρης! Σήμερα και χτες έβγαλαν κάποια βράχια από τον Παρθενώνα!

Ανώνυμος είπε...

εγω παντως εμαθα απο τη νομαρχια οτι το εργο το πηρε ο ματζης.για να δουμε τι θα γινει

Ανώνυμος είπε...

Ρε περίεργοι, τι σας ενδιαφέρει ποιος πήρε το έργο; Το θέμα είναι αν, όποιος το πήρε, το πήρε μετά από νόμιμες διαδικασίες. Το θέμα είναι αν θα γίνει το έργο ή όχι. Το θέμα είναι αν, μετά την εκτέλεσή του, θα παραληφτεί σωστά ή όχι. Το θέμα είναι αν ο εργολάβος θα το παραδώσει μέσα στα χρονικά όρια της συμβάσεως και άρα δεν χρεώσει το έργο με …… πανωπροίκια.
Όμως διαβλέπω μια εμπάθεια. Αν εσείς οι ………… μισθωτοί έχετε τα κότσια, τραβάτε πάρτε μέρος στη δημοπρασία, ή έστω πάρτε το από ανάθεση, εκτελέστε το έργο και πηγαίνετε να πληρωθείτε. Λιγκόνια έ λιγκόνια!!!

Ανώνυμος είπε...

Περιεργοι αυτοι που θα πληροσουν το εργο?Τι λες φιλε μου?Μηπως εχεις νευρακια επειδη σας πηραν πρεφα?ΛΑΜΟΓΙΑ Ε ΛΑΜΟΓΙΑ@@@@ @@@ @@@@@@ @@@ @@@ @@@ @@@@@@@ ΣΑΣ!
ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Disharmony είπε...

Συμφωνώ με τον ανώνυμο που έγραψε στις 3/12. Τι σας νοιάζει ποιός πήρε το έργο ; To θέμα είναι να γίνει το έργο και να γίνει σωστά. Όχι όπως πριν από κάποια χρόνια....που ήταν υπό συζήτηση να φτιαχτεί ο περιφερειακός δρόμος μπας και αποσυμφορηθεί ο κεντρικός δρόμος της Αράχωβας. Αλλά όχι, απ'ότι άκουσα αντέδρασαν οι πανέξυπνοι μαγαζάτορες του κεντρικού δρόμου με την πολύ έξυπνη δικαιολογία “αν τα αυτοκίνητα περνάνε από τον περιφερειακό και όχι από τον κεντρικό δε θα βλέπουν τα μαγαζιά μας, άρα δε θα σταματάνε για να αγοράσουν και θα χάσουμε την πελατεία μας”. Το αποτέλεσμα το βλέπετε, κάθε Σ/Κ με πολύ κόσμο η κίνηση θυμίζει κέντρο Αθήνας τις μεσημεριανές ώρες και στα πεζοδρόμια πάμε όλοι σημειωτόν. Ο ορισμός της χαζοχωριατιάς. Αλλά τι να περιμένεις από κάποιους που όταν το χωριό άρχισε να αναπτύσεται κοιτάξανε την αρπαχτή... Μετατρέψανε τα κοτέτσια τους σε ξενώνες και τα νοικιάζουνε όσο-όσο στους χαζούς Αθηναίους που έρχονται στην Αράχωβα επειδή είναι μόδα... Πιείτε νεράκι στο όνομα του χιονοδρομικού... Χωρίς αυτό ακόμα πρόβατα θα βόσκατε... Μακάρι δλδ να το κάνατε κ αυτό, μια χαρά έντιμη και αξιοπρεπής δουλειά είναι... Αλλά όχι, τώρα μάθατε “tourism business” και δεν καταδέχεστε....Καλά μυαλά.

Top