αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Tα στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Στη διοικούσα επιτροπή και ο Γεώργιος Ανδρέου, πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αράχωβας

Σήμερα δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ονόματα της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Στα 20 ονόματα που ανακοινώθηκαν περιλαμβάνεται και ο Γεώργιος Ανδρέου, πρώην προέδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αράχωβας.

Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στις 11:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής στα γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Η ανακοίνωση με τα ονόματα και τα βιογραφικά τους έχει ως εξής:

Διοικούσα Επιτροπή της Δημοκρατικής Συμμαχίας

Με απόφαση της προέδρου της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» Ντόρας Μπακογιάννη, συγκροτήθηκε η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του κινήματος. Στις αρμοδιότητες της επιτροπής είναι ο συντονισμός της πολιτικής δράσης και των παρεμβάσεων καθώς και η οργανωτική ανάπτυξη της Δημοκρατικής Συμμαχίας μέχρι το ιδρυτικό της συνέδριο την ερχόμενη Άνοιξη.
Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής είναι:
  1. Αναστόπουλος Κώστας, Φοροτεχνικός, Δήμαρχος Ύδρας
    Ιδιοκτήτης του λογιστικού και φοροτεχνικού γραφείου στην Ύδρα και Δήμαρχος Ύδρας από το 1995 έως το 2010. Έχει υπηρετήσει την τοπική αυτοδιοίκηση από διάφορες θέσεις και οργανισμούς και έχει αναλάβει σημαντικές πρωτοβουλίες για την αειφόρο ανάπτυξη των μικρών νησιών.
  2. Ανδρέου Γιώργος, Δικηγόρος
    Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, νομικός σύμβουλος μεγάλων ελληνικών επιχειρήσεων. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αράχωβας Βοιωτίας, εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος δύο τετραετίες και μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Εθνικού Δρυμού Παρνασσού.
  3. Αραμπατζή Νίκη, Δικηγόρος
    Δικηγόρος, σύμβουλος για θέματα αγροτικής πολιτικής. Έχει διατελέσει μέλος της Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ, μέλος της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδας.
  4. Γεωργιάδης Στέφανος, Επιχειρηματίας
    Τεχνολόγος Γεωπόνος, Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Δράμας
  5. Γιαννουλάκης Δημήτρης, Επιχειρηματίας
    Οικονομολόγος, Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές. Έχει διατελέσει μέλος Κ.Ε. Ν.Δ.
  6. Γκλαβάκης Γιάννης, γεωπόνος-αγρότης, πρώην ευρωβουλευτής
    Γεωπόνος, φυτοριούχος στην Πέλλα, με έντονη συνδικαλιστική και κοινωνική δράση. Διετέλεσε για πολλά χρόνια μέλος του Δ.Σ. ΠΑΣΕΓΕΣ, μέλος πολλών διεθνών επιστημονικών φορέων, υπηρέτησε την αυτοδιοίκηση στην Πέλλα από διάφορες θέσεις, και διετέλεσε Ευρωβουλευτής της ΝΔ την περίοδο 2003-2009.
  7. Καμάρας Παύλος, Πολιτικός Μηχανικός-Συγκοινωνιολόγος
    Πολιτικός Μηχανικός, εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Μέλος Δ.Σ. Τοπικής Ένωσης Δήμων & Κοινοτήτων Νομού Αττικής, πρώην Δήμαρχος Πεύκης, Πρόεδρος Συλλόγου Δημάρχων Αττικής.
  8. Καράτζης Μιλτιάδης, Επιχειρηματίας
    Οικονομολόγος, μέλος στο Δ.Σ. ΣΕΤΕ.
  9. Καρβέλης Θάνος, Δικηγόρος
    Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και Αναπληρωτής Διευθύνων Εταίρος Δικηγορικής Εταιρίας .Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ALBA.
  10. Κόλλια Βάσω, Πολιτική Επιστήμων-Διεθνολόγος
    Πολιτική Επιστήμονας-Διεθνολόγος, εργάζεται ως σύμβουλος επικοινωνίας. Ήταν μέλος του Ε.Γ. και της Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ και της Ν.Δ. Έχει διατελέσει Γενική Γραμματέας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών, της Γραμματείας Νέας Γενιάς του ΥΠΕΠΘ και μέλος της Εθνικής Επιτροπής της UNESCO.
  11. Κοτσώνης Θεόδωρος, ιατρός, πρώην βουλευτής
    Ιατρός, με πλούσια κοινωνική και επαγγελματική δράση. Διετέλεσε βουλευτής Κορίνθου με το ΠΑΣΟΚ την περίοδο 1989-2004 και υφυπουργός Υγείας και Πρόνοιας(1996-2000) και Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας (2003-2004).
  12. Κωστάκη Ιουλία, Αρχιτέκτων-Πολεοδόμος
    Αρχιτέκτων-Πολεοδόμος, Διδάκτωρ ΕΜΠ. Διδάσκει στο Ινστιτούτο Επιμόρφωσης του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και εργάζεται στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.
  13. Πάλλη Αλεξάνδρα, επιχειρηματίας
    Σπούδασε Marketing και Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Αθήνα και το Λονδίνο. Είναι Γενική Γραμματέας του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών και αντιπρόεδρος του Φορέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Εμπόριο- Eurocommerce και του Δ.Σ του Ελληνικού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.
  14. Παπαγεωργίου Γιώργος, ιατρός, πρώην βουλευτής
    Ιατρός, Διδάκτωρ χειρούργος-οφθαλμίατρος, με σημαντική επιστημονική και πολιτική δράση. Διετέλεσε βουλευτής Άρτας πέντε φορές από το 1989 μέχρι το 2009 και υπηρέτησε υφυπουργός Υγείας (2007-2009).Ανέπτυξε έντονη
  15. Παππάς Ελπιδοφόρος, Πολιτικός Μηχανικός, Στέλεχος Επιχειρήσεων
    Πολιτικός Μηχανικός, στέλεχος επιχειρήσεων, σήμερα είναι αναπληρωτής Διευθυντής έργου σχεδιασμού και κατασκευής πολιτιστικού κέντρου. Έχει Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Management στο London School of Economics. Με 15ετή επαγγελματική εμπειρία σε τομείς όπως: η διαχείριση και διοίκηση τεχνικών έργων, ο επιχειρηματικός σχεδιασμός, η διαχείριση κόστους και χρονοδιαγράμματος έργων.
  16. Σταύρου Γιάννης, Οικονομολόγος
    Σπούδασε Οικονομική και Κοινωνική Διοίκηση στο University Lyon II και έχει μεταπτυχιακές σπουδές στο London School of Economics Εργάζεται ως στέλεχος επιχειρήσεων και μετέχει σε Δ.Σ. εταιρειών.
  17. Ταχιάος Νίκος, Τοπογράφος Μηχανικός
    Τοπογράφος Μηχανικός, εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας σύμβουλος μελετητής-μηχανικός. Είναι μέλος της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ και μέχρι πρόσφατα ήταν μέλος της δεκαπενταμελούς Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ. Έχει εκλεγεί πολλές φορές δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Θεσσαλονίκης και έχει διατελέσει αντιδήμαρχος . Υπήρξε μέλος του Ε.Γ. και της Κ.Ε της ΟΝΝΕΔ καθώς και της Κ.Ε της Ν.Δ.ς μελετητής - σύμβουλος μηχανικός.
  18. Τραχήλη Αθηνά, Κτηνίατρος
    Κτηνίατρος, εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Πρόεδρος του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου και είναι β΄αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. του ΓΕΩΤΕΕ
  19. Τσίφτης Σέργιος, Φυσικός
    Φυσικός, εργάσθηκε ως καθηγητής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Είχε έντονη κοινωνική και συνδικαλιστική παρουσία και διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ, της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, Γραμματέας της Περιφέρειας Β.Αιγαίου και του Εθνικού Τυπογραφείου και αντιπρόεδρος του Πολιτικού Συμβουλίου της CPMR – Conference of Peripheral Maritime Regions of Europe (Σύνοδος των Απομακρυσμένων και Παράκτιων Περιφερειών της Ευρώπης). Υπήρξε μέλος της Κ.Ε. και του Πολιτικού Συμβουλίου της Ν.Δ.
  20. Υφαντής Κώστας, Πανεπιστημιακός
    Αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του ΕΚΠΑ. Σπούδασε Νομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και Διεθνείς Σχέσεις στο Τμήμα Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Bradford από όπου και αναγορεύθηκε Διδάκτορας. Μεταξύ άλλων, διετέλεσε Επιστημονικός Συνεργάτης του Υπουργείου Εξωτερικών (1997-1998) και Fulbright Visiting Scholar στη John F. Kennedy School of Government του Πανεπιστημίου Harvard (2002).
Με απόφαση της προέδρου στην προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή θα συμμετέχουν επίσης ο Γιάννης Οικονόμου εκπρόσωπος Τύπου, ο Δημήτρης Ζαφειριάδης υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού και ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος υπεύθυνος οργανωτικού.

Πηγή: newsbeast.gr

36 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

...ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ, "ΑΞΙΟΙ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΕΣ"....ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΚΑΛΑ ???
...ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ 'ΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΡΗΜΟΥ ΤΟΠΟΥ....
...ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ....

ΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΣΑ είπε...

Αντιγράφω από το φύλλο 8 του ΑΧΟΥ - συνέντευξη του Ψηλού:

Όπως δείχνει η έρευνά μας, όλοι συμφωνούν ότι είστε ένας από τους δυο – τρεις που θα μπορούσαν να ηγηθούν του ενωτικού ψηφοδελτίου. Ποια είναι η πρόθεσή σας;
Απάντηση:...Με τα δεδομένα αυτά η επαγγελματική μου δραστηριότητα στο δικηγορικό μου γραφείο που βρίσκεται, δόξα τω θεώ, στο καλύτερό της σημείο και η συνεργασία μου με το γιο μου Δημήτρη, νέο δικηγόρο που έχει την
ανάγκη του ίσκιου και της παρουσίας μου, δεν μου αφήνουν κανένα περιθώριο ούτε καν να συζητήσω το ενδεχόμενο να ηγηθώ ψηφοδελτίου αλλά ούτε και να συμμετάσχω ως Δημοτικός Σύμβουλος. Πιστεύω ότι πρόσφερα αρκετά και έχουν άλλοι σειρά ,νεώτεροι, με φρεσκότερες
ίσως ιδέες και περισσότερο χρόνο, που θα μπορέσουν να προσφέρουν περισσότερα από την θέση του Δημάρχου ή του Συμβούλου...

Ο Ψηλός δεν έχει χρόνο για την Αράχωβα γιατί είχε κλείσει στη Ντόρα. Αι καλά Ψ΄λε. Χαιρετίσματα. Ωραίος καπετάνιος είσαι, λάκ΄σες πρώτος πρώτος για άλλες πολιτείες.
Τώρα να σ πω καλή επιτυχία;;;; Χαιρετισμούς στους ιδικούς μας.

Ανώνυμος είπε...

λα.... γιαυτό έκανες αγώνα για το Περγαντά.

Σόλων είπε...

Πρόταση:
Η δεύτερη συνεδρίαση να γίνει στο μαντρί του Ευρωβοσκού και να βάλνε και κάνα μοσχάρ ψτό.

αραχωβιτης είπε...

κριμα στις βαρυγδουπες δηλωσεις στον αχο!! αλλα ετσι ειναι ο ψηλος-κλασσικη περιπτωση πολιτικου καιροσκοπου!! αντε καληνυχτα, ντορα ψωνισες απο σβερκο-αν κρινω και απο τις αλλες περιπτωσεις..... κλειστε την πορτα-θα πουντιασουμε απο το "ρευμα" φρεσκων(!) ιδεων.....αει καλα κρασια ψηλε!! καλα μοσχαροφαγοποτια........

Ανώνυμος είπε...

ΨΗΛΟΣ-ΝΤΟΡΑ : Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ!!!!!!!!!

καημενε φουρναρη είπε...

ελεος ωρε..θα τον τρελλανετε τον φουρναρη το τσιριμωκο.τα κολλητρια του ανθουλα ,μπατσος κ.λ.π με τη βαγγελιω,ο ψλος στη ντορα,ο σταθης βγηκε πρωτος,πω πω πω παει θα λαλισει

ΔΙΚΑΙΟΣ είπε...

ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΝΟΗΜΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΧΑΘΗΚΕΣ ΨΗΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΓΙ ΑΥΤΟ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΗ(ΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΑΚΟΜΗ ΚΛΑΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΑΓΕΛΙΩ).ΝΤΟΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΛΕΟΝΤΙΟ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 2 ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΤΟ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΑΛΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΝ ΜΠΕΡΔΕΚΑ,ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΑΚΟ ΤΟ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΤΟΥ

αραχωβιτης(πικραμενος) είπε...

ΔΙΚΑΙΕ, BINGO!!! ΠΙΟ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ! ΣΕ 8 ΑΡΑΔΕΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ !!! ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!

Ανώνυμος είπε...

διαβαζοντας την αναλυση του δικαιου, καταλαβαινω τον αθλο που πετυχε η ομαδα πατσανταρα! παιδια μαζι σας! ολοι μαζι να διωξουμε τα λαμογια!

δυστροπος είπε...

ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΗς ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ ΟΤΙ ΜΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗ. ΝΤΟΡΑ ΑΠΕΤΥΧΕΣ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Ποια ομάδα πατσαντάρα ρε Ανώνυμε? Επειδή κατέβηκαν στο γήπεδο 11 άνθρωποι με χορηγούς πολυεθνικές ωραίες φανέλες και σορτσάκια σημαίνει ότι έχουν και ομάδα? Περίμενε το πρώτο αγώνα και μετά την ήττα θα δεις τι θα γίνει στα αποδυτήρια.

ΑΠΟΡΙΑ είπε...

ΡΕ ΑΛΑΝΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΜΠΛΕΚΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Δίκαιε, εύστοχη η ανάλυση σου, αν και θα προτιμούσα να δώσεις το χαρτοφυλάκιο του Συντονισμού της μελλοντικής κυβέρνησης στο Θόδωρο, άριστο συνεργάτη του ψηλού τα 4 χρόνια που μας πέρασαν. Για το Χάρη είσαι υπερβολικός.

Ανώνυμος είπε...

φιλε ανωνυμε,οσον αφορα το σχολιο σου για την ομαδα πατσανταρα, θα σου προτεινα να μην εισαι τοσο μιζερος. δωσε μια δυνατοτητα-ευκαιρια να δεις τις πρωτες ενεργειες τους και μετα να βγαλεις συμπερασματα και να κρινεις, διαφορετικα θεωρω οτι εισαι αρνητικα τοποθετημενος και αρα αναξιοπιστος.....

ΒΟΣΚΟΣ είπε...

ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΧΩΝΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΗΤΤΑ.ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ.ΕΣΕΙΣ ΦΕΡΑΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ,ΛΑΜΠΡΟΥ ΞΟΔΕΨΑΤΕ ΛΕΦΤΑ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΒΡΕΕΕΕΕ.ΨΗΛΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ανώνυμε δεν θέλω να είμαι μίζερος και δίνω όχι μία, αλλά πολλές ευκαιρίες στο νέο δήμαρχο. Δεν είμαι αρνητικά τοποθετημένος αλλά υποψιασμένος. Υποψιασμένος ότι η ανεξαρτησία ήταν στάχτη στα μάτια του κόσμου για να πάρουμε τις εκλογές.Για την ομάδα τώρα. Εκτός από αρχηγό η ομάδα θέλει προπονητή και γυμναστή. Θέλει να έχεις ενιαία στρατηγική και τακτική. Δεν αρκεί να κάνεις 2-3 μεταγραφές μεγάλων παικτών, δεν φτάνει αυτό για να πάρεις το πρωτάθλημα. Κινδυνεύεις ανά πάσα στιγμή να φας πεντάρα όπως η Ρεάλ.

ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΙΚΟΣ είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΕΝΑ ΑΜΥΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ ΜΠΕΖΕΝΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΚΑΙ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΤΑΘΑΡΑ

ΔΙΚΑΙΟΣ είπε...

Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ.ΜΕΧΡΙ ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ

Χαρης είπε...

Φιλε ΔΙΚΑΙΕ... Κριμα το ψευδωνυμο που εχεις... Επειδη ομως τωρα μπαινεις στο νοημα και επειδη μαλλον σε ενδιαφερουν περισσοτερο τα κουτσομπολια και οχι η ουσια ενα πραγμα θα σου πω μπας και παρεις μπροστα και καταλαβεις τι εγινε τους τελευταιους 8 μηνες πριν ακομα υπαρξουν σαν προσωπα ουτε ο Πατσανταρας ουτε η Γρανιτσιωτη..... Σε αυτο το νεο Δημο κρεμασαν τα πολιτικα τους παπουτσια ανθρωποι που παρα πολλα χρονια εκαναν κουμαντο και ειχαν ριξει πολυ γερα θεμελεια για να συνεχισουν να ειναι στα πραγματα για πολλα χρονια ακομα και οπως καταλαβαινεις αυτο δεν εγινε απο μονο του... Καποιοι ανθρωποι εβαλαν πλατη για να αποστρατευσουν ολους αυτους παραμεριζοντας τα προσωπικα τους συνφεροντα, τις προσωπικες τους φιλοδοξειες και προτασοντας μπροστα μονο το συμφερον και το καλο του τοπου... Τωρα αν θα πετυχει η οχι ολη αυτη η προσπαθεια, εδω θα ειμαστε να την κρινουμε και να εισαι σιγουρος οτι οι πιο σκληροι κριτες θα ειναι αυτοι που εβαλαν πλατη... Οσο για το αν ζω ακομα, μη φοβασαι και μην ανησυχεις... Μια χαρα ειμαι και εγω και η Βαγγελιω και δεν υπαρχει περιπτωση να σου κανει τη χαρη να κλαιει ουτε αυτη αλλα ουτε και εγω..... Ελπιζω να μην χρειαστει ακομα ενα οκταμηνο για να καταλαβεις αυτα που γραφω παραπανω γιατι παμε χαμενοι..... Τελος για τον κ. Ανδρεου εχω να πω οτι ο καθενας διαλεγει το δρομο που ακολουθει και ειναι υπευθυνος και υπολογος των πραξεων και των ενεργειων του... Δεν μπορω να τον συγχαρω του ευχομαι ομως για αυτον και την οικογενεια του υγεια και οτι καλυτερο για το μελλον.....

Ανώνυμος είπε...

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ...ΠΑΡΑΤΗΤΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΤΑ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ...ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΑΡΑΓΕ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ...ΝΑ ΜΑΣ ΟΡΜΗΝΕΨΟΥΝ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ...
ΕΧΥΣΑΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ;
ΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ;
ΒΙΩΣΑΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ;
ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΠΩΣ ΤΙΣ ΠΗΡΑΝ ΑΡΑΓΕ ;
Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ....
...Ο ΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΨΗΛΑ...ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ...ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΙΤΛΟΥΣ...
ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΦΟΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΙ ΤΗΣ
ΣΑΠΙΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ...

το χουι είπε...

καλα ρε παιδια τι περιμενατε.να αποτραβηχτει ο ψηλος?..ρεεεεεεεεεεεεεεεε κοβεται το χουι?τι φαγωθηκατε ολοι.ρε ειναι αρρωστεια αυτο δεν κοβεται..μονο γιωργη τον λεοντιο μην αδικησεις.8 χρονια τον καλυπτες.μην τον ξεχασεις τωρα.

Λ. είπε...

Εντάξει, μην τα ισοπεδώνουμε και όλα. Ούτε με την Ντόρα είμαι, ούτε με τον Ψηλό.
Όμως, δε σημαίνει ότι όποιος έχει πλούσιο βιογραφικό και έδρες σε πανεπιστήμιο είναι απατεώνας και βολεμένος. Χωρίς να σημαίνει ότι κάποιοι απατεώνες δεν είναι τέτοιοι.
Απ τη μία θέλουμε ανθρώπους νέους και ικανούς και μετά τους περνάμε σαράντα κύματα....επειδή απλά έχουν πτυχία και επιτυχίες!!
Λοιπόν όλοι χρειάζονται,ο καθένας για κάποιο λόγο...Ας μη βιαστούμε να κρίνουμε.
Η επιλογή του Ανδρέου με αφήνει αδιάφορο, όπως και το κόμμα της Μπακογιάννη. Ωστόσο θα ευχηθώ καλή επιτυχία.Όμως να θυμάται ο κύριος Ανδρέου, ότι όταν κάποιοι ιδρύουν κόμματα και συντηρούν τα τζάκια της πολιτικής, κάποιοι άλλοι ψήφισαν ανεξάρτητα ψηφοδέλτια και ανθρώπους που δεν υποτάχθηκαν σε κομματάρχες και μεγαλοπαράγοντες!!!

Φιλικά πάντα,
Λ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ Λ.ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΜΟΝΑ ΣΤΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΕΔΡΕΣ...ΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ, ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΚΛΑΔΙΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΙΛΑ ΤΩΝ "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΝΑΩΝ"...
ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ (ΑΓΩΝΕΣ, ΑΝΕΡΓΙΑ, "ΠΡΕΣΤΙΖΑΤΕΣ" ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ κλπ). ΦΙΛΕ Λ. ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΝ ΟΧΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟ ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ...ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΖΟΥΦΙΟΙ...
ΠΕΡΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΑ ΣΒΗΝΟΥΝ ΣΤΩ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ....

Ανώνυμος είπε...

Τον ψηλό πρέπει να τον διάλεξε ο δράκουλας γιατί κι αυτόν ψηλό τον λένε. Ποιος ξέρει μπορεί να του θυμίζει και τα νιάτα του.
Ανδρέου ανήκεις κι εσύ στο 2,4 % δηλαδή. Ξυπνάει ρε ο κόσμος, η οικογενειοκρατία πέθανε.

Ο ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΣ είπε...

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΨΗΛΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ..ΟΜΩΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ..
ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΩ.. Η ΝΤΟΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ , ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ..ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΈΡΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ, ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ..ΠΕΡΥΣΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ...ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΕ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ..

ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΕΨΗΣΕ ΤΟΝ ΨΗΛΟ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΨΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΗΣ..ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΙ ΝΑ ΠΩ????
ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ??
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ ΑΥΤΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ..:ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ..ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΠΆΛΑΙΟΚΟΜΑΤΙΚΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ κτλ...

στραβος γιαλος είπε...

σιωπη στο μαντρι.ο χαρης ειπε αλλα λογια ν αγαπιομαστε,ο στεργιος εξαφανισμενος και το alter ego του ψηλου ο σταθης τηρει σιγην ιχθυος.γιατι εμενα ενα πουλακι μου ειπε οτι ο επομενος υποψηφιος βουλευτης βοιωτιας της ντορας θα λεγεται ..σταθης.ελα ντε

ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ είπε...

ΘΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΒΟ ΓΥΑΛΟ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΕΙ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ!!!ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ.ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΙΜΗΣΩ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΘΗ ΓΙΑΝΕΛΟ ΣΥΝΑΔΕΙ ΑΡΑΓΕ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑΡΧΗ-ΑΡΧΙΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑΖΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ COCA-COLA,ΒΩΞΙΤΕΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ, ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ κλπ,ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟ-ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΜΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΣ...;;
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΑΜΑΡΙΛΑΣ...!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ...ΑΥΤΟΙ ΠΑΕΙ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ...ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΟΓΙΟΡΤΗ...
...Η ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΠΡΟΣΜΕΝΕΙ...ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ:ΘΑ ΤΟ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΗΣ Ή ΘΑ ΤΟ ΦΥΣΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΩΝΕΙ...ΟΨΟΜΕΘΑ

Α είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΕΛΕΙΣ ΕΝ ΣΥΓΧΥΣΕΙ Η ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΛΗΓΜΕΝΑ Η ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΖΗΤΑΓΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ 2.ΟΟΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ...ΕΤΣΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΗ..ΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ.ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΘΗ.ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΞΕΨΥΧΑΝΝΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ

Ανώνυμος είπε...

O ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ 1-1-2011..ΤΕΩΣ Δ.Δ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ??? ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ..??Η ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΠΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ..?? ΑΠΟ 1 ΓΕΝΑΡΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.. Ε ΡΕ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ...
ΑΡΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΜΕ!!!

ΑΓΙΩΡΓΙΤΗΣ είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ Α.ΝΤΕΛΑΛΗ ΚΟΨΕ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ.ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΕΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΣΤΑΘΗ, ¨ΙΔΕΑ¨ ? ΧΑ ΧΑ, ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΑ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ? ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ Ή ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ?

ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ είπε...

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΠΟΥ ΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΣ ..ΙΔΕΑΣ ΠΟΥ Σ ΕΝΟΧΛΗΣΕ.ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ Τ ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΜΠΛΕΚΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ..

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΑΝΕΛΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΙΑΣ ΠΡΩΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΜΑΖΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ...
ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΔΕΛΕΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...

Ανώνυμος είπε...

αΑ ΡΕ ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ......ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΣΕΕ??? 12% ΚΑΤΩ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΨΗΛΟΣ??.....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ Ν.Δ.....ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ.........

Top