αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Είναι ωραία στο διάστημα...

Barcelona - Real Madrid: 5 - 0 και ποδόσφαιρο από... άλλο πλανήτη.

Αυτός ο αγώνας τα είχε όλα... Γκολ, φάσεις, θέαμα...

Barcelona εναντίον Real. Ή αλλιώς Καταλωνία εναντίον Ισπανίας. Ή αλλιώς η ομαδικότητα και το ταλέντο των παικτών της Barcelona εναντίον της αλαζονείας των χρυσοπληρωμένων αστέρων της Real Madrid.

Οι περισσότεροι παίκτες της Barcelona παίζουν με το ταλέντο τους και την ομαδικότητά τους. Προέρχονται δε από τις ακαδημίες της ομάδας. Οι παίκτες της Real Madrid είναι ακριβοπληρωμένα αστέρια, και παίζουν με αλαζονεία υπό τις οδηγίες του Jose Mourinho, του καλύτερου -κατά πολλούς- προπονητή του κόσμου.


Όμως το χρήμα δεν νικάει πάντα το ταλέντο. Τα εκατομμύρια δεν νικούν πάντα την ομαδικότητα. Η σκοπιμότητα και η αλαζονεία του Mourinho δεν νικάει πάντα το όμορφο ποδόσφαιρο που προσπαθούν να παίζουν οι παίκτες της Barcelona...

Αξίζει να αναφέρω ότι η Barcelona είναι η μόνη ομάδα αυτού του επιπέδου που έχει επιλέξει να μην έχει χορηγό στην εμφάνισή της. Και διαφημίζει χωρίς χρήματα την UNICEF. Άλλωστε η ομορφιά -ακόμα και του ποδοσφαίρου- δε χρειάζεται χορηγούς!!

Δεν χρειάζεται λοιπόν να πω ποια ομάδα υποστηρίζω... Καληνύχτα κύριε Mourinho...


Για επιμύθιο, παραθέτω μερικά στατιστικά: Ο Μουρίνιο έχασε για πρώτη φορά στην καριέρα του με πέντε γκολ διαφορά. Η Ρεάλ έχασε για πρώτη φορά φέτος σε επίσημη διοργάνωση. Ο Γκουαρντιόλα έγινε ο πρώτος προπονητής στην πολύχρονη ιστορία των el clasico που έχει 5 συνεχόμενες νίκες. Ο Μέσι ανέβηκε στην πρώτη θέση στον σχετικό πίνακα των ασίστ. Ο Κασίγιας έχει φάει συνολικά 37 γκολ σε el clasico.

Δείτε το φιλμ του αγώνα...


Ντελάλης

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ντελάλη σε ευχαριστώ πολύ. Μεγάλο ματς. Το σημαντικό είναι ότι δεν κολλάει καθόλου. Μεγάλη ομάδα η Μπάρτσα.

Top