αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Νέος Δήμαρχος ο Γιάννης Πατσαντάρας

"Πτήση" του Γιάννη Πατσαντάρα προς το δημαρχιακό θώκο, σε μια αναμέτρηση - θρίλερ...

Νέος δήμαρχος Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας εξελέγη ο Γιάννης Πατσαντάρας, μετά και το δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών αφού έλαβε 2.525 ψήφους (50,71%) έναντι 2.454 (49,29%) της Ευαγγελίας Γρανιτσιώτη.

Μετά από μια εκλογική μάχη - θρίλερ, που κράτησε μέχρι και την καταμέτρηση των τελευταίων ψήφων, ο Γιάννης Πατσαντάρας, όπως στον πρώτο γύρο έτσι και στον δεύτερο, αναδείχθηκε νικητής.

Η Ευαγγελία Γρανιτσιώτη παρά τη μεγάλη στήριξη που της παρείχαν οι κάτοικοι του Διστόμου, δεν κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της διαφορά, η οποία είχε διαμορφωθεί ήδη από την προηγούμενη Κυριακή, και τίθεται επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης.

Εγώ να ευχηθώ σε όλους τους νεοεκλεγέντες, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, καλή επιτυχία στο έργο τους, και να προτάξουν με όλες τους τις δυνάμεις το δημόσιο συμφέρον, βάζοντας στην άκρη το προσωπικό, το ιδιωτικό ή το κομματικό.

107 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!! ΓΕΡΟΝΤΑ !!!
ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

Ανώνυμος είπε...

αμα τον ξαναδούμε καλά θα είναι... και αυτός Αθήνα δε μένει???????

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ είπε...

ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ? ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ Η ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ? ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙ ΧΑΣΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Η ΣΟΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Ανώνυμος είπε...

οι εκλογές ΔΕΝ είναι γιορτή ούτε γάμος!!! Είναι κοινωνικοπολιτικη ευκαιρία να αλλάξεις κάτι ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!! Γιαυτο σταμάτα να κορνάρεις στους δρόμους σαν να πήρες το πρωτάθλημα, σταμάτα να πληρώνεις ορχήστρες με κλαρινα σαν να παντρεύεται η κόρη σου και επιτέλους σταμάτα να περνιεσαι για καλύτερος ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ Η ΠΙΠΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΑΟΥΛΙ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Με 4 πολυεθνικές τα έβαλε η Βαγγελιώ και σε έφτασε στο αμήν..

ΟΡΕΣΤΗΣ είπε...

Πάντως φάνηκε πως οι κάλπες απεχθάνονται τους αμετροεπείς, τους θρασείς και τους αλαζόνες !

ΣΤΟΧΑΣΤΗΣ είπε...

ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΠΟΨΕ. ΕΝΤΑΞΕΙ - ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ....

ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ - ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΝΕΙ Ο κ. ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΚΕΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ.

ΚΑΝΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΤΕ. ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ....

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΣΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤ' ΑΛΛΟ.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΣΟΚ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΑΧΩΒΑ-ΔΙΣΤΟΜΟ-ΑΝΤΙΚΥΡΑ-ΣΤΕΙΡΙ.

nounouka είπε...

Είμαι ετεροδημότης, ανεβαίνω στο χωριό συχνά,περίπου 2 Σ.Κ. τον μήνα κ η αλήθεια είναι ότι τον κ.Πατσαντάρα δεν τον πέτυχα στον δρόμο ούτε καν τυχαία.(εκτός κ αν δεν τον γνώρισα βρε αδερφέ,πάντως 1 χριστιανός να με συστήσει,δεν βρέθηκε!) Την φάτσα του δεν την έχω δει από κοντά. Την Κυριακή το απόγευμα άκουσα ότι δήλωσε ότι ενώ αρχικά κατέβαινε ως ανεξάρτητος, άλλαξε γνώμη κ αποφάσισε να υποστηρίξει τον Λεόντιο και ερωτώ:άλλα αυτιά δεν το άκουσαν αυτό??? Και μόνο στην υποψία ότι τα λαμόγια κάνουν τράμπες την εξουσία μεταξύ τους, μου την έδωσε και δεν τον υποστήριξα!Δηλ. τί σημαίνει αυτή η δήλωση? Ότι θα πατήσει στα χνάρια του Λεόντιου? Ή μάλλον στου Νικολάκη και στου Ψηλού και θα ανεχτούμε για ακόμη μία 4ετία έναν δήμαρχο-φάντασμα?? Όμως καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια.. Εύχομαι να καταφέρει να αποδείξει σε όλους μας το αντίθετο απομακρύνοντας,βέβαια κάθε αγιόφιδο που τον περικυκλώνει (ενίοτε και οχιά, βλέπε Γεωργιάδης ή δενδρογαλιά,βλέπε Σοφάκι Πατσαντάρα) Εύχομαι , λοιπόν, καλή αρχή και καλή πρόοδο στον τόπο μας! Η ιστορία είναι αυτή που θα δείξει τις σωστές ή λάθος επιλογές μας..
Καλό ξημέρωμα..

Υ.Γ. Ντελάλη η φωτο που έβαλες στο άρθρο σου με τον κ.Πατσαντάρα ένστολο ήταν πολύ καλή, πρίν καν αρχίσει έχω την αίσθηση ότι με την στολή λειτουργούσε καλύτερα απ΄ότι με την γραβάτα.. για να δούμε....

Ανώνυμος είπε...

ιφιγενεια και ανωνυμε, εμπαθη σκουλικακια, θα σας περασει. Εν τω μεταξυ φατε την σκονη του γεωργιαδη-αυτος τουλαχιστον ειναι ικανος και δουλευει, εσεις σιγουρα δουλευετε-το ερωτημα ειναι ποιον και ποτε!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη συγχαρητήρια. Είσαι ένας γνήσιος ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ, άξιζες να είσαι Δήμαρχος και σου εύχομαι καλή Θήτεία, αν και εσύ ξέρεις καλύτερα από αυτά. και πάλι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ....

Ανώνυμος είπε...

Βαγγελιώ εεεεε; Νάαααααααα!!

Ο ξένος είπε...

Γεια σου ρε Γιαννάρα!!! Σιδεροκέφαλος!!! Μη μας απογοητεύσεις. Σε αυτή την πτήση αναχαίτισε τους εχθρούς των πολιτών και τα ερπετά του δημόσιου βίου όπως έκανες τόσα χρόνια τους Τούρκους...
Καλή επιτυχία Πτέραρχε!!!

Ανώνυμος είπε...

MONO OTI EXEI STRATIOTIKES ARXES THELO NA PISTEYO OTI THA EPIBALH TAJH..OI SYMBOYLOI EINAI SAN NA MHN YPARXOYN GIATI HTAN PANTA EDO KAI DEN EKANAN TIPOTA..HTAN MONO GIA THN BITRINA..O GIANNHS HRTHE NA BALH TAJH..MONO AYTO BLEPO KAI PERIMENO..KALH EPITYXIA STHN PTHSH GIANNH EILIKRINA..

Ανώνυμος είπε...

Ακόμη δεν πρόλαβε να εκλεγεί δήμαρχος ο άνθρωπος και εσείς τον βάλατε κάτω. Καθίστε πρώτα να δείτε τι μπορεί να κάνει, να προσφέρει,να καταφέρει για τον τόπο μας και μετά τον κρίνετε τον άνθρωπο. Σε μερικούς δεν αρέσει αλλά αυτό είναι το αποτέλεσμα! Την κ. Γρανιτσιωτη την είδαμε ας δούμε και κάποιον άλλον. Που ξέρετε μπορεί και να τα καταφέρει. Κοιτάμε μπροστά κ. Πατσανταρα.

Ελπίζω είπε...

Ρε ανώνυμε που υπερασπίζεσαι τον Γεωργιάδη και λες να φάμε την σκόνη του, τι νομίζεις ότι λες;
Εδώ είναι η πραγματική ζωή - όχι ποδόσφαιρο. Το πέρασες Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός; Όλοι οι ενθουσιασμένοι που κορνάρουν και πανηγυρίζουν νομίζουν ότι νίκησε η ομάδα τους;
Και σχετικά με τον Γεωργιάδη που τον υπερασπίζεσαι (σαν τον Γιαννέλο) για πες μας:
Παίρνεις εσύ βρε "μωρέ άνθρωπε" ΤΑ ΜΙΣΑ από τα λεφτά αυτού του αχαρακτήριστου; Ο Γεωργιάδης πληρώνεται 3.150 ευρώ (ναι 3150!!!) κάθε μήνα για να κάνει τί;;; ΤΙ;;; Για να σηκώνει ένα τηλέφωνο και να λέει τι;;; Τι δουλειές κάνει η ΔΕΤΠΑ; Και όποιες και αν είναι αυτές, τις κάνουν κάποια ΑΔΙΚΗΜΕΝΑ κορίτσια. Καταλαβαίνεις ότι ο τύπος παίρνει 42-43.000 ευρώ ετησίως (χώρια οι ασφαλιστικές εισφορές!). Δεν εξετάζω τις φήμες για καταχρήσεις αφού δεν υπάρχουν στοιχεία. Αλλά βλέπω να κυκλοφοράει με ακριβό αυτοκίνητο και όλα πάνω του είναι ακριβά (i-phone κλπ). Εσύ βρε "οπαδέ" που είμαι βέβαιος ότι δουλεύεις πραγματικά, τα έχεις αυτά;
Ξεκόλα λοιπόν και μη πιάνεσαι κορόϊδο.
Και για να ξέρεις, ψήφισα Πατσαντάρα γιατί έταξε ότι ΔΕΝ θα επηρεάζεται από τέτοια άτομα. Δεν το πιστεύω, αλλά του έδωσα μια ευκαιρία. Σε τριάμισυ χρόνια θα κριθεί πάλι και τότε δούμε.

ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ από καρδιάς σου εύχομαι "σιδεροκέφαλος", καλή επιτυχία και φυλάξου από τους "φίλους" σου

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΝΑΘΦΑΛΙΝΗΣ- ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΙΩΣ ΕΝΝΟΟΥΣΑ-ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΛΗ ΤΗ ΧΟΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ SITES!ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ! ΟΜΩΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ.ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ. ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ!!!!!!!!!!!ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 80 ΤΑ ΖΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ.ΦΤΑΝΕΙ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι να μας πείτε και εσείς τώρα?Έάν σκεφτόσασταν περισσότερο δεν θα βγάζατε πρώτους σε ψήφους άτομα που με το ζόρι έχουνε βγάλει το Δημοτικό και άτομα που παρ όλο που βρίσκονται χρόνια στην αγορά η συμπεριφορά τους εξακολουθεί να είναι άθλια δεν είναι ικανά ούτε να μιλήσουνε!Αυτά τα άτομα θέλανε να διοικήσουνε το χωριό?ε! όχι λοιπόν οι Αραχωβίτες ξέρουνε τι τους γίνεται και το απέδειξαν!Και όσο για τις πίπιζες και τα νταούλια έτσι μας αρέσει, έτσι διασκεδάζουμε στο χωρίο!εσείς τι θα κάνατε?θα ήσασταν χαμηλών τόνων!ΧΑ!ΧΑ!ας γελάσω!Πάρτε το απόφαση δώσατε τη μάχη σας, σας βοήθησε όλο το Δίστομο σας βοήθησε ο κουμουνισμός και παρ όλα αυτά τη χάσατε δεν πειράζει και σε άλλα με υγεία!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στη Βαγγελιώ για τον αγώνα που έκανε το επιτελείο της. Αν είχε ξεκινήσει λίγο νωρίτερα ή είχε 1-2 μέρες ακόμα θα κέρδιζε όλες τις ferrari.

σειρηνακης είπε...

Εγώ θέλω να δω αλλαγές απο σήμερα! Θέλω να δω τον κ Πατσανταρα στα Δημοτικα συμβούλια εάν γίνουν και όσα γίνουν να ζητήσει το λόγο στον λεοντιο, για τα λάθη και τις παραλήψεις του παρελθόντος! Θέλω να δω ΑΛΛΑΓΕΣ τώρα, όχι απο την 1-1-11. Ξεκινηστε λοιπόν και αφήστε τα πανηγύρια! Μια απορία, αυτός με την σειρηνα και τα κορναρισματα και τα παρσαρισματα τι ήταν και ποιος ήταν; Τι έδειξε με αυτό που έκανε; Εμένα μου φάνηκε ότι αφού μας εκλεξατε, κάνουμε ότι γουστάρουμε, βγάζουμε μια σειρηνα και σας .... και μην μιλήσει κανείς! Ας με διαφωτίσει κάποιος τι παίχτηκε;

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ 1-2 ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ- ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!ΑΣ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΝΑΦΘΑΛΙΝΕΣ ΣΤΙΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΕΝΤΟΥΚΙΑ!

Γκιονης είπε...

Να δω πως θα αντιμετωπίσει την λερα που μας καταδιναστευε τόσα χρόνια! Να δω εάν θα βγει τίποτα στην φορα! Θα αποκαλυφθεί έστω και το παραμικρό απο το παρελθόν ή θα συνεχιστεί η ρεμουλα του προηγούμενου αλλά με άλλους πρωταγωνιστες; Να δω τον Στάθη, θα κάνει πράξη όσα εταξε προεκλογικά; Κύριε Πατσανταρα, δεν θέλω να σας κρίνω πριν καν ξεκινήσετε το έργο σας, απλά ελπίζω να μην είστε συνεχιστές των προηγούμενων!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΡΝΑΡΙΣΜΑΤΑ, ΜΑΡΣΑΡΙΣΜΑΤΑ, ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΧΟΡΟΥΣ ΞΕΧΝΑΝΕ ΤΙΣ ΚΗΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΙΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ? ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΝ ΔΗΛΑΔΗ? ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΤΣΙ ΓΛΕΝΤΟΥΣΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΑΧΩΒΙΤΕΣ ΕΠΙΣΗΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΝΙΚΗ ΕΣΤΗΝΑΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙ1 ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

κύριοι νεοδημοκράτες, καλά κάνετε και πανηγυριζετε! αλλά ξεχάσατε ότι η νίκη σας σημαίνει διακυβέρνηση του τόπου απο τους και καλά δικούς σας, δηλαδή «δουλειά» όχι πανηγύρια! Το αποτέλεσμα δείχνει ότι υπάρχει ίση αντιπολίτευση, δηλαδή δεν είστε μόνοι σας! Θα δούμε εάν θα υπάρξει διαφάνεια, γιατί πλέον θα υπάρχει σκληρη κριτική και να είστε σίγουροι ότι όλα θα βγαίνουν στην φορα, πλέον υπάρχει ο Ντελαλης (και πολλοί άλλοι)που εάν είναι όντως δίκαιος και ανεξάρτητος θα δημοσιεύει ότι γίνετε και ότι φτάνει στα αυτιά του! Ο κόσμος ξύπνησε και απαιτεί, θα μας βρείτε μπροστά σας εάν είστε και εσείς λαμόγια(βλέπε Λεοντιο)

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΡΟΙΚΑ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ! ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΟΝΤΙΟ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΟΙ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΑΧΩΒΙΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

XALARVSTE..SE 7.650 EGGEGRAMENOYS PHRAN 2520..TO 1/3 MONO ANTIPROSOPEYOYN..MONO GIA AYTO THA XAIRONTAI KOMMATIKA..KAI 296 LIGOTEROYS APO THN PERASMENH KYRIAKH..AN GINOYN EKLOGES THN ALLH KYRIAKH THA EIXAN ALLOYS 296 LIGOTEROYS..DEN BGAZOYME KAMMIA KAKIA..ETSI EINAI H KATASTASH..ESEIS OI FANATISMENOI ME TA KLEISTA MATIA NA TO DEITE..KAI TORA PHRE MONO 68 PARAPANO..

Ανώνυμος είπε...

Ζητω η Σοφια, ο Γεωργιαδης, και ο Γιαννελος με τον ελενχο και τους ορκωτους λογιστες.
Γιαννελο θελει αρ....ια για να κανεις τον ελενχο.
Τωρα θα γελασει το παρδαλο κατσικι που ο Γεωργιαδης ως μονιμος υπαληλος θα τρωει και με τον νομο.
Διαφανεια κ. Γιαννελο διαφανεια,περιμενουμε.

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ είπε...

ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΗΡΕΜΗΣΤΕ. Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΤΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.ΔΥΣΚΟΛΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΠΝΙΞΑΝ ΤΟ ΠΟΝΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΟΤΟ ΣΤΟΝ ΑΡΙΩΝΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΝΙΞΟΥΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΝΤΕΛΑΛΗ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Σ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΛΟΓΗ ΝΑ ΕΒΓΑΖΕ ΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΠΙΚΡΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ. ΚΥΡΙΑ ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΕ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΟΝΕΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε απογοητευμένε η κα Γρανιτσίωτη δεν ευχαρίστησε όλους αυτούς που την στηρίξανε και την ψηφίσανε θα έγραφε και συγχαρητήριο μύνημα? Δεν πειράζει, τουλάχιστον δεν μπορούμε να παρακάμψουμε το γεγονός ότι πέρασε με κάποιους από τους υποψήφιους συμβούλους για συγχαρητήρια και μπράβο τους!και μπράβο και στους υποψήφιους που ήρθανε από Δίστομο και Αντίκυρα γίατι μερικοί δικοί μας φύγανε από τα στενά και θα είναι και στην αντιπολίτευση!

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΕ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗ,ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΠΟΥ ΕΠΝΙΓΕΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ. Η Κα ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΑΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΣΟΥ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ.ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΝΩΝΥΜΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΠΕΤΑΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ,ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΑΣ ΜΟΙΡΕΣ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ, ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΔΟΙΗΚΗΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Προς τον Ελπιζω και ενημερωτικά αν και δεν θα καταλάβει ανάλογα με το επίπεδο σπουδων πληρόνεται οΓεωργιαδης και μαθε πως εχει και μεταπτυχιακό (ρώτα να μάθεις τι είναι γιατι δεν θα ξέρεις )

Ανώνυμος είπε...

san ntelalis pou eisai FWNAKSE TO!! o kalikratis exei edra DISTOMO!! k to DISTOMO PSIFHSE!!!

Ανώνυμος είπε...

καλά,ε? τώρα μας έκανες την μούρη κρέας!!! σώπα ρε που έχει μεταπτυχιακό???? τί λες ρε παιδάκι μου??? άϊντε, άϊντε!! ξέρεις πόσα παιδιά έχουν και μεταπτυχιακό, τους βγαίνει ο κ_λ_ς και φτάνει ο μισθός τους μέχρι χιλιάρικο?
και δεν μου λες, στο Harvard έχει σπουδάσει που είναι άξιος τέτοιας αμοιβής???? Αλλά βέβαια, κάτι τέτοια χαϊβάνια δικαιολογούν τα καμώματά του και βρίσκει και τα κάνει! χαϊβάνια, ε χαϊβάνια!!!!!!

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ είπε...

Πολύ υποστηρίζεται τον "κ.Γεωργιάδη".
Να μας πείτε τα λεφτά -1.255 Ευρώ -για τον"έξυπνο οικισμό" τί γίνανε.Θα γίνει καμμιά έρευνα?Μόνο ξέρετε να βρίζετε και να υποτιμάτε τους άλλους. Είσαστε αυτό που λέτε για τους άλλους [σκουλικάκια]

Ανώνυμος είπε...

Οι επαγγελματιες λασπολογοι του ΠΑΣΟΚ αραγε θα περιμενουν να κλεισει ο μηνας για να επιστρεψουν στις δουλειες τους,η νομιζουν οτι εχει και τριτη κυριακη;
Περαστικα στο γιατρο και στους αλλους αραχωβητες υποψηφιους που μαλλον αρρωστησαν και δε συνοδεψαν τη βαγγελιω να συγχαρει τον Πατσανταρα...
Και τωρα σας παρακαλω συντροφοι σοσιαληστες χυστε αφθονο δηλητηριο αλλα προσεξτε μην δαγκωσετε τη γλωσσα σας και αυτοκτονησετε!

φιλακια

ΜΠΟΝ-ΜΠΟΝ είπε...

ΕΣΥ ΝΤΕΛΑΛΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ [ν.δ] ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ.
ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ [14/11/2010] ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΩΝ ΣΟΥ.

ονομα είπε...

Αγαπητέ ΜΠΟΝ-ΜΠΟΝ,

Το "Λαμόγιο" κατά την κρίση σου είναι υβριστικό ή όχι? Επιπλέον αν δεν κάνω λάθος αναφέρεται σε συγκεκριμένο πρόσωπο. Αυτός είναι ο λόγος που το έκοψα.

Ασφαλώς πρέπει να ακούγονται όλες οι φωνές των συγχωριανών μου, αλλά κι αυτών που δεν είναι συγχωριανοί μας αλλά θέλουν κάτι να μας πουν.

Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Ντελάλης

ΜΑΤΘΑΙΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ .Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ
ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ.

ΦΙΛΟΛΑΟΣ είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΜΠΑΚΟΛΟΥΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?
ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ? ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΑΝ,ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΥΔΕΙΣ.

ΜΠΟΝ-ΜΠΟΝ είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ. ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ?
ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΔΙΚΑ ΜΟΥ.

ονομα είπε...

Ρε φίλε ΜΠΟΝ-ΜΠΟΝ ας μην το συζητήσουμε άλλο.
Τα "σκουλήκια" που λες είναι όντως υβριστικό και είναι στο όριο να κοπεί. Αν δεν ήταν αόριστο θα είχε κοπεί.
Εσύ μιλάς για συγκεκριμένο άνθρωπο, με ονοματεπώνυμο κι εκτός από Λαμόγιο λες κι άλλα. Οι άλλοι εδώ αναφέρονται γενικά, όχι επί προσωπικού.
Δες τώρα τι χαζομάρες συζητάμε... Άστο, μην το κουράσουμε άλλο.

Ντελάλης

????????????????????? είπε...

ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑ ΑΤΟΠΙΜΑ !
ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΡΑΣΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΝΕΘΛΙΨΕ. ΗΠΙΑΝ ΤΑ ΟΥΣΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ! ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ? ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΑΓΕΣ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ? ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ....

ΛΑΟΣ είπε...

ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΕΙΔΕΣ.ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΙΟΥ ΤΑ ΕΡΓΑ -ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ- ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟΙ ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΞΩ.ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑ, ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.

ΦΙΛΟΛΑΟΣ είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΚΟΛΟΥΚΑ ,ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ ΠΟΛΥ ΛΑΔΙ,ΑΛΛΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ ΤΙΠΟΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ένας άνθρωπος ανεξάρτητος και χωρίς κανένα προσωπικό συμφέρον από την δημοτική αρχή του χωριού μου, μιας και εργάζομαι στην περιφέρεια της Αράχωβας, στηριζόμενος στα πόδια μου- και μόνο- και οι γονείς μου είναι συνταξιούχοι. Θεωρώ τον εαυτό μου νοήμων, με παιδεία και βούληση και με βάση τα παραπάνω πιστεύω ότι είμαι σε θέση να κρίνω ή να κατακρίνω τα δρώμενα του τόπου μου. Μοναδικό μου κριτήριο σ' αυτές τις εκλογές ήταν ο ΚΑΘΑΡΟΣ και ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ που θα έδινε κάθε υποψήφιος για την νίκη, μιας και δηλώνω ανεξάρτητος εκ πεποιθήσεως και θεωρώ και τους 2 υποψήφιους, σαν προσωπικότητες, ικανούς.
Οφείλω να συγχαρώ τον νέο δήμαρχο της περιφέρειάς μου για την εκλογή του. Θεωρώ όμως, υποχρέωσή μου να πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην Βαγγελιώ για τον αγώνα που έδωσε. Όντως, κι εγώ πιστεύω πως τα έβαλε με 4 πολυεθνικές με μοναδικό της όπλο τον λόγο και το όραμά της. ΔΕΝ λειτούργησε με γνώμονα τον καταναγκασμό, την διαφθορά και την τρομοκρατία και ΔΕΝ εκμεταλλεύτηκε τις, υψηλού βεληνεκούς γνωριμίες της. Και παρόλα αυτά, η διαφορά ήταν μόλις 70 ψήφοι!
Στον αγώνα των 2 υποψηφίων λοιπόν, έπαιξαν σημαντικό ρόλο οι άνθρωποι που τους πλαισιώνουν. Στην μεν ήταν παιδιά συνομήλικά μου, ανοιχτόμυαλα, που μεγαλώσαμε στην ίδια γειτονιά με όραμα ίδιο με το δικό μου, δηλ. Το κοινό καλό και στον δε, ήταν άνθρωποι που όσο και να προσπαθήσουν δεν μπορούν να πετάξουν από πάνω τους την ρετσινιά του Λεόντιου. Δίδαξε τόσο καλά την διαφθορά που πλέον λειτουργούν έτσι ασυναίσθητα. ( βλέπε ανέγερση αυθαίρετου τεράααααστιου κτηρίου στην Καστανιά με την ευλογία όλου του Δημ. Συμβολίου) Ο μόνος δόλιος που πασχίζει για δικαιοσύνη είναι ο Στάθης, που προσπαθεί -και το αναγνωρίζω- αλλά δεν ξέρω κατά πόσο τα καταφέρνει με τέτοιον περίγυρο.
Εν κατακλείδι λοιπόν, συμπέρανα 2 πράγματα: 1ον. Ότι οι ΄΄παλιοΔιστομίτες΄΄ έχουν αντικειμενική κρίση και 2ον. εμείς οι τσοπάνηδες που κατεβήκαμε απ΄το βουνό, μας είπαν πως ό,τι λάμπει είναι χρυσός (βλέπε αστέρια στο πέτο) και τους πιστέψαμε!
Το μόνο που έχω να κερδίσω από αυτές τις εκλογές είναι +3 χρόνια ζωής μιας και προβλέπεται πολύ γέλιο με την κ. Νομάρχη να ηγείται και να χτίζει σπίτια από δω κι από κει.
Τέλος, εύχομαι στον νέο δήμαρχο μας καλή σταδιοδρομία με πρόοδο και ανάπτυξη του τόπου μας και ας ξεκινήσει με το ράψιμο της τσέπης του Νικολάκη και του Ψηλού γιατί δεν θα συγχωρεθούν τα ίδια λάθη δεύτερη φορά.

??????????????????????????????? είπε...

ΠΡΟΣ ΛΑΟΣ: ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΞΑΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΟ ! ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝΩ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΕΡΤΑΕΤΙΩΝ, ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΟΥΙΣΚΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΑΚΙ ΚΑΤΩ , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΤΛΠ. ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ . Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΗ ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΚΑΙ Η ΒΡΩΜΙΑ Η ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ΑΡΧΟΝΤΟΓΥΦΤΑΡΕΟΙ !

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ είπε...

Πολλή λάσπη αφήνεις και περνάει ρε ντελάλη πάρα πολύ.
Σχετικά με Γεωργιάδη κύριοι όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Αν μπορούσατε εσείς δεν θα παίρνατε τον μισθό? Θα τα χαρίζατε στο ΠΑΣΟΚ? Και τέλος πάντων αν είναι παράνομος ο μισθός του να μας το πείτε αν είναι νόμιμος να σωπάσετε. Βρέθηκε ένας που πραγματικά ασχολείυαι σε αυτοτο δήμο καί βγάζετε πάνω του όλη τήν κακία σας. Με αποδείξεις να θάβετε και όχι με αερολογίες.
Οσο γιά τον Πατσαντάρα τον ακυρώνετε πρίν ηγηθεί του δήμου έστω και για μία ημέρα. Με τέτοια προκατάληψη ποτέ δεν θα δείτε καλό σε τίποτα που θα κάνει.
Αλλά νομίζω οτι κακομοιρηδες, γκρινιάρηδες, ζηλιάρηδες και δύστροποι πρεπει να είστε και στην προσωπική σας ζωή. Λυπάμαι και εσάς και τους γύρω σας.
ΝΤΕΛΑΛΗ προστάτεψε αυτούς που λοιδωρούνται μέσα απο αυτή τη δεξαμενή λάσπης που δημιούργησες, και αποκαλείς αμερόληπτο blog.
Αν για οποιοδήποτε λόγο κόψεις αυτό το σχόλιο, όπως κάνεις συνήθως με αυτά που δέν σ'αρέσουν θέλω να ξέρω το γιατί.

tati είπε...

Αγόρι μου πλανάσαι αδρά..μάλλον δεν ξέρεις τι γίνεται γύρω σου!!όσο για τον υποψήφιο αυτής που με έβρισε χθές κ νόμιζε ότι θα τον φοβηθώ να του πείτε να πάει να φτιάξει καμία φορμαέλα κ να αφήσει τα νταιλίκια.Απ ότι βλέπω θα πρέπει να κυκλοφορούμε με μπράβους μέχρι να χωνέψουν την ήττα τους...!!Αγαπητέ Μπάμπη μοίρασε σόδες στα παιδιά

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ ανωνυμε εισαι πολυ ανεξαρτητος....φαινεται!!!Μονο αληθειες λες χωρις κακιες...Μπραβο, τα καταφερες να πεις ΜΟΝΟ ΑΣΤΟΧΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ (για να μην πω τίποτα άλλο)

Ανώνυμος είπε...

TA KYPELA TA EIDE..TA STRVMATA STO DROMO DEN TA BLEPEI..TOYS GEMATOYS KOYBADES DEN TOYS BLEPEI..TO SAIT THS ARAXOBAS POY EINAI KLEISTO DEN TO BLEPEI.. STH DETPA POY DIAKEINOYN PROSPEKTOYS GIA TO MPANSKO OYTE AYTO TO BLEPEI..MHN SKAS LAOS..EXEI PROBLHMA ORASEOS..

ΔΗΜΟΤΗΣ Β' είπε...

ΜΠΡΑΒΟ!!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
ΒΡΕ 'ΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ;
ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΡΜΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ,ΓΥΡΝΑΜΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ.
ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΡΙΤΕΣ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ.
Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΣΥΝΕΧΑΡΗ Ο ΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΦΙΛΟΔΟΞΙΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ:ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ ΜΕ ΤΟ ΛΕΟΝΤΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ. ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ Ο ΛΕΟΝΤΙΟΣ "ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ". ΠΡΟΣΕΧΕ ΔΗΜΑΡΧΕ!!!!!!!!!!

αραχωβιτης είπε...

ώστε τα έβαλε η βαγγελιώ με 4 πολυεθνικές έ??? προτείνω να της δώσουμε τον τίτλο της βαγγελιώς της πολυεθνικοφαγούς-κατά το νικηταράς ο τουρκοφάγος!!!!! ουστττττ.......

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε άξιοι της τύχης μας αφού ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ και ΤΙΜΗΣΑΜΕ ανθρώπους χωρίς ηθικές αξίες, συναισθήματα ,χωρίς μόρφωση ούτε καν βασική να μας κυβερνούν τοπικά άνθρωποι που ενδιαφέρονται μόνο για δική τους κονώμα,image (βλέπε Καστανιά)

Υ.Σ.Αν είσαι όντως δίκαιος θα το δημοσιεύσεις

Φιλικά,
Ανώνυμος

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΚΟΚΟΡΙΝΑ
ΩΡΕ ΜΑΝΟΥΛΑΜ ΓΕΛΙΟ ΠΘΑ ΡΙΞΟΥΜ

ΒΟΡΙΑΣ είπε...

ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΚΩΛΟΦΩΤΙΑ ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΙΔΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΝΕΝΟΣ.
ΕΤΡΕΙΒΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΕΙΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ(ΒΛΕΠΕ ΣΟΦΙΑ).
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ.
ΑΡΚΕΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ρε μηπως ειδε κανενας τον οψιμο σωτηρα τον Χαρη.Τον μεγα σχεδιαστη για την σωτηρια της Αραχωβας.
Αββββρρρρρρττττττ..........

ΚΟΛΟΦΩΤΙΑ είπε...

Παιδια προσεξτε [...] το Γεωργιαδη, ξερετε που μας γραφειστα πα....ρια του.
Βρε μην ειστε κουτροθλοπαιδα αν ηταν καθαρος δεν θα ειχε παρει θεση αυτος η ο Λεπντιος.
Συγνωμη γιατι δεν στελνει καποιος ενα e-mai στον εισαγγελεα η στο υποθργειο εσωτερικων η ακομα καλυτερα στον ΜΑΚΗ ?
Επρος κυριοι του ΠΑΣΟΚ τι μας φοβεριζετε θελατε και Δημαρχια αλλα ολο λογια ειστε.
Ειμαι Ν.Δ. αλλα αν ολα αυτα ειναι αληθεια πρεπει να γινει καθαρση.
Βεβαια απο οτι ακουοω εχει και η αντιπολητευση το μεριδιο της ,γι αυτο και τα κανει γαργαρα.
Και μια ερωτηση μπορει καποιος να πει υπευθηνα αν ο κ. Γεωργιαδης περνει τοσα λεφτα?Αν ειναι αληθεια ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.
ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΡΟΙΔΑ.

ΦΥΛΑΚΗ ΚΥΡΙΟΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΨΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

Zo.allou.agapao.ton.topo.mou είπε...

I laspi pou vgike aytes tis meres apo ipopsifious tou "pasok", apo aderfia ayton , ksaderfia, theiades ktl mporei na ermineythei mono os fanatismos apo xronia pou o kosmos evlepe mono pasok k nea dimokratia. Filoi paei i epoxi ayti. Vouliazoume sto vothro k me to stoma pou eksexei fonazoume komatikes mpourdes. Gia opoiodipote noimona anthropo einai ola asteia. Edo mesa oloi gnorizomaste k merikoi anagnorizomaste k olas. To apotelesma einai ayto pou edeikse i kalpi xthes. Tora to kefali kato. Oxi giati nikise o allos alla giati o dimos lefta den tha lavei alla nera mpazei apo pantou. Sfikste ta xeria kathiste mazi k vreite liseis ston mono exthro pou pragmatika exete.

Me sigxoreite gia ta greeklish alla to mixanima den ipostirizei elliniko pliktrologio.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΛΟΦΩΤΙΑ ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΛΟΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΟΣΚΥΛΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΛΑΚΕΣ ΕΝΤΕΛΩΣ.ΑΙ ΚΑΜΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΛΕΙΑ ΣΑΠΕΡΑ ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ, ΝΑ ΛΟΓΙΑΖΟΥΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΡΥΦΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΤΩΝ 70 ΨΗΦΩΝ...ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΒΕΛΕΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΙ ΑΝΙΨΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ..ΕΝΩ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΒΑΓΓΕΛΙΩ..ΜΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΙΚΗ..ΡΩΤΗΣΤΕ ΠΡΩΤΑ..

Στραβων είπε...

Σε μία εκλογική αναμέτρηση υπάρχουν δύο αποτελέσματα. Οι ηττημένοι πρέπει να αποδέχονται την ήττα τους, αλλιώς να μάθουν να χάνουν.
Εντάξει είναι νωπό το αποτέλεσμα και δικαιολογώ εν μέρη τη χολή.
Με τον καιρό θα τους περάσει, όσο αχώνευτο κι αν είναι για κάποιους.
Εγώ σας καλώ όλους και τους μεν και τους δε, ν' αφήσετε τις κταμάρες και να συζητάμε σιγά σιγά και τίποτα ουσιώδες. Οι εκλογές περάσαν. Όσο λάσπη και να ρίξεις το αποτέλεσμα δεν αλλάζει. Δεν τα κατάφερες, τέλος.

Συγχαρητήρια στον κ. Πατσαντάρα, έπεισε και άξιζε τη νίκη. Από κει και πέρα ταμείο στο τέλος της τετραετίας.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ανώνυμε είπες άντε τώρα να μας λύσει τα προβλήματα η κοκορίνα!Έαν έβγενε η Βαγγελίω θα μας τα έλυνε η εφημεριδοπώλησα ή κάποιος άλλος που έχει βγάλει το Δημοτικό?έτσι και αλλίως θα είναι στην αντιπολίτευση!Τουλάχιστον η κοκορίνα έχει ασχολήθεί χρόνια με συλλόγους και άλλα, και έχει αποδείξη πόσο δραστήρια και συνεργάσιμη είναι σε σχέση με άλλους που είναι χρόνια στην αγορά και μέσα στο κόσμο, που τους λές καλημέρα και σε κοιτάνε με το άγριο ή σου λένε βρέ μπρός από δω.Μη ξεχνάς ότι έχει εκλεγεί και η Σύρου (Κανέλλου)που κατά τη γνώμη μου τούς ξεπερνάει όλους τους παραπάνω!

Τελικά είναι πολύ ευκολό να κρίνουμε τους άλλους και ανώνυμα κι όλας!Γιατί δεν πηγέναμε να βάλουμε και εμείς υποψηφιότητα εφόσον θεωρούμε τον ευτό μας πιο έξυπνο?Δυστηχώς τελικά τη κατινιά και τη κακία την έχουμε όλοι μέσα μας και βάζω και τον ευτό μου!'Οπως και να έχει εύχομαι σε όλους αυτούς που με μεγάλη ευκολία κρίνουμε εμείς που είμαστε έξω από το χορό να πετύχουνε τους στόχους τους και να έχουνε όρεξη για δουλειά έτσι για να βουλώσουνε και τα στόματα τα δικά μας!

Η Αλήθεια είπε...

Το να ασχολείσαι με τους συλλόγους, να δραστηριοποιείσαι για να περνάς ΕΣΥ ΚΑΛΑ , να είσαι συνεργάσιμη για το συμφέρον σου δεν σημαίνει ότι είσαι άξιος να κυβερνάς έστω και τοπικά.Την γλώσσα της την έχεις ακούσει τι μπουμπούκια πετάει?Φίλε ανώνυμε?

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΔΕΤΠΑ ΝΑ ΜΟΥΝΑ
Μ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ
ΝΑ ΕΙΧΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
ΚΛΕΙΔΙΑ ΑΠ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.


ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΩ ΠΑΝΤΑ ΕΓΩ
ΕΓΩ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΩ
ΔΙΧΩΣ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΜΙΑ
ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΩ


Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΩΝΥΜΙΑ
ΜΑ ΔΙΟΙΚΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΗΣ
ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΤΥΧΙΑ

Aράχωβα είπε...

Στον/στην ΚΟΛΟΦΩΤΙΑ βρήκατε να κρίνετε τα ορθογραφικά?Είστε άνθρωποι με κόμπλεξ και κομματόσκυλα του Πατσαντάρα.Θα συμφωνήσω με τα λεγόμενα του/της ΚΟΛΟΦΩΤΙΑΣ γιατί έχει δίκιο....Άντε γειά Πατσανταρόσκυλαα!!!!!!!!

Ελπίζω είπε...

Προς ανώνυμο και αγανακτισμένο φίλους του γεωργιαδη
1, Αν διάβαζες προσεκτικά θα έβλεπες ότι δεν είμαι ΠΑΣΟΚ αλλά με τον Πατσαντάρα. Και αδικείς πάρα πολύ τον Γιάννη όταν τον συνδέεις με τον Γεωργιάδη γιατί λες ότι λενε οι πασοκοι. Με αυτό τέλος.
2 ΚΑΝΕΝΑΣ ούτε με δεκα πτυχία και μεταπτυχιακα δεν παίρνει 3 χιλιάρικα στο δημοσιο. Και στο ιδιωτικό πρεπει να σκιστείς για να σου τα δωσουν. Πόσο μάλλον ένας γυμναστής. Πες μας (αφού ξέρεις) τι σοι μεταπτυχιακό είναι αυτο που δικαιολογεί τέτοιο μισθο,
3, το πτυχίο του γυμναστή ήταν το κατάληλο για τη ΔΕΤΠΑ; Δηλαδή χάθηκαν οι οικονομολόγοι, νομικοι κτλ;
4, Κανένας δεν θα άφηνε τέτοια λεφτά αλλά και κανένας ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΔΙΝΕ αν δεν είχε σοβαρό λόγο. Ξέρει κανένας ποιος είναι αυτός ο λόγος; Είμαι σίγουρος ότι ο Πατσαντάρας θα το ψάξει και αν όχι ελπίζω να το κάνει η αντιπολίτευση. Χάθηκαν πολά λεφτά τόσα χρόνια και ερχονται δυσκολες μερες.
Αφου λέτε ότι δουλεύει τόσο πολύ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ
Τέλος αυτός που κοροιδέυει τον κολοφωτιά για την ορθογραφία αλλά και οι άλλοι (και απο τις 2 παρατάξεις) που λεν για την κοκορινα και την εφημεριδού: ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΒΛΑΜΕΝΟΙ. τα γράμματα δεν κάνουν τον άνθρωπο. Τα μεγαλύτερα λαμόγια είναι μορφωμένοι ενω στους απλούς ανθρώπους θα βρεις ατόφιο χρυσάφι. Εντάξει, η μορφωση είναι από τα μεγαλύτερα αγαθα αλλά αυτή δεν ορίζει ποιος μπορει να λεει τη γνώμη του. Και στο συμβούλιο του δημου θελουμε ολες τις φωνες. Μονο γιατροί και δικηγόροι θα κανονίζουν τη ζωη μας;

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕΤΠΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ.
ΜΟΝΟ ΑΝ ΨΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ (ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ!!!),ΠΟΙΟΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΜΕ ''ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ'' ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΔΙΝΑΝ ΚΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΨΙΧΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ!
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΘΗΚΑΝ 20 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ''ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ'' ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
ΚΑΙ ΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΙΟΝ.
ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΡΑΒΑΤΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΙΣΧΡΟΙ.

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ:

http://www.youtube.com/watch?v=I1IB53E87DU

http://www.youtube.com/watch?v=isQ3aVcciSs

http://www.youtube.com/watch?v=kZNiDxA4gQQ

Θωμάς Μπακάλης είπε...

Για anonimo από Θωμά Μπακάλη.

1. Με τον κ. Γεωργιάδη έχω συνεργαστεί αρκετές φορές και πιστεύω οτι είναι ένας ικανός υπάλληλος.

2. Με τον ''Ψηλό'' είμαστε αδελφικοί φίλοι εδώ και πάρα πολλά χρόνια, έχεις δίκιο πρέπει να ραφτούν
οι τσέπες του για να μην μαθαίνει στον πειρασμό και ξοδεύει για το χωριό, αλλα δεν χάλασε και ο κόσμος.

3. Οι ρηχοί και αβάσιμοι σχολιασμοί αποτρέπουν ικανούς και άξιους ανθρώπους να ασχολούνται με τα κοινά,
αλλά αυτό Χ Α Λ Α Ε Ι τον κόσμο.




Με αγάπη και κατανόηση στην ανευθυνότητα

Θωμάς Μπακάλης

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΚΑΛΗ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΤΟΤΕ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ..ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ.. ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ Η ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΣΚΟ..ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ Η ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ..ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ..ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.. ΦΙΛΙΚΑ..

ΕΛΕΟΣ!!! είπε...

ΧΟΛΗ-ΜΙΖΕΡΙΑ, ΧΟΛΗ-ΜΙΖΕΡΙΑ, ΧΟΛΗ-ΜΙΖΕΡΙΑ, ΧΟΛΗ-ΜΙΖΕΡΙΑ, ΧΟΛΗ.....ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΩΡΕ??????
ΕΛΕΟΣ-ΕΛΠΙΔΑ, ΕΛΕΟΣ-ΣΥΜΠΝΟΙΑ, ΕΛΕΟΣ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΕΛΕΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΦΙΛΕ ΝΤΕΛΑΛΗ, ΜΑΛΛΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΗ......

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΟΣ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ

ΕΡΩΤΩΝ είπε...

ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΔΕΤΠΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΛΕΟΝΤΙΟΣ.
ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ,ΑΛΛΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΜΑΥΡΑ,ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ.
Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΤΠΑ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΘΩΜΑ ΜΠΑΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΙΚΟ ΣΑΣ ΦΙΛΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ..ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΑΤΡΑΠΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ..ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΒΛΛΗ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.. ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΗ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ..

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΚΑΛΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΙΚΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ(ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΛΕΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ) ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΤΕ ΟΠΟΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΩΝΥΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΞΙΟΣ !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙΑ..ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ..ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΝΩΝΥΜΕ΄΄

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ μπακαλη μας δουλευης μετα απο 30 χρονια ερχεσαι με τον αδελφικο σου φιλο να σωσετε την Αραχωβα, τωρα σας ηρθε.
Μαλλον τωρα που ανεβηκαν οι μετοχες του χωριου το θυμηθηκατε.
Αστα γιατι και εσυ το εχεις γλειψει το κοκαλο ,και με τον Συνεταιρισμο και με την Δημαρχεια.
Γι αυτο κανε τουμπεκι ψηλο κομενο μην σε αρπαξουμε και εσενα.
Τωρα αν νομιζεις οτι κακος κατηγορουμε τον κ. Γεωργιαδη , εξυπνος εισαι και μπορεις να μας κοντραης, εμπρος λοιπον , εχεις το θαρρος?
Οσο για τον συνεταιρο σου τον ψηλο ,μην προσπαθεις να τον καλυψεις.
Οποιος ανακατεβεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΠΕΡΔΕΚΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Η αδεια λειτουργειας του γυμναστηριου ηταν στο ονομα του αδερφου του κ. Γεωργιαδη, και απο αυτον το αγορασε ο Δημος Αραχωβας.

Ανώνυμος είπε...

Κυριοι η θητεια του Λεοντιου και του Ψηλοθ δεν τελειωσε ,αυτοι μας εφεραν σ αυτο το χαλι και τσακωνομαστε , αυτοι πρεπει να ελεχθουν ,και αν βρεθουν υπολογοι να πανε φυλακα.
Καλα που ειναι αυτοι εντεχνα εστρεψαν τα φωτα αλλου και χαθηκαν?
Ρε Γιαννελο εσυ τι λες? θα τον κανεις τον ελενχο Η θα σε ακολουθει για τα επομενα 3,5 χρονια?
Εκτος και αν δεν θες να στριμωξεις τον Πατσανταρα για την αδερφη του.

Ανώνυμος είπε...

Poroedros tis DETPA itan o STATHI giati den ton rotate na sass apanthsi. Tosa pou legonte kani thn papia giati?????

ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΑΝΩΝΥΜΕ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ.ΓΛΕΝΤΗΣΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΧΥΝΩ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΨΗΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΩΜΑ ΜΠΑΚΑΛΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ.ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΧΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ Θ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΕ Ν ΑΠΑΞΙΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΑΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΤΠΑ ΕΠΝΑΛΑΜΒΑΝΩ.ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.ΑΠ ΟΤΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΛΛΟΥΣ Η ΗΤΤΑ ΚΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΟΙΟΣ ΝΙΚΗΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ,ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ.ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ.Η ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΕ.ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΙΩΣ ΠΟΥ ΗΛΘΕ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΕΙ ΚΑΙ ΔΙΔΑΞΕ ΗΘΟΣ ΚΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΕΠ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ...ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ.

789 είπε...

ΤΟ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΟ Τ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΟ ΖΑΜΠΑ.ΠΗΡΕ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕ ΠΟΙΟΣ ΝΙΚΗΣΕ.ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ο ΠΑΤΣΑΝΤΡΑΣ.ΚΑΙ ΡΩΤΑΕΙ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΕΛΟ..Α ΡΕ ΣΤΑΘΑΡΑ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Ποσο αρεσει σε ολους να λεμε οτι μας κατεβει απο το μυαλο θα ελεγα το αρρωστο.
Μολις ο Μπακαλης ειπε μια αληθεια που εχει διαπιστωσει ο ιδιος μας πειραξε. Μας αρεσει να λεμε οτι και οπως θα θελαμε εμεις να ειναι τα πραγματα μονο επειδη ειμαστε κηφηνες δεν κανουμε τιποτα παρα μονο κριτικη και μαλιστα κακοπιστη.
Οπως μας υπενθυμισε ο φιλος μας διευθυνων συμβουλος τα τελευταια χρονια ηταν ο Σταθης που παρελαβε απο τη Σοφια αν ειχε βρει κατι το μεμπτο δεν θατο ειχε βγαλει στη φορα. Υαπρχει ανθρωπος στην Αραχωβα που να γνωριζει καλυτερα στο τι γινεται στη ΔΕΤΠΑ απο το Σταθη;
Γιατι ενω για οτιδηποτε αλλο γραφεται περνει αμεσως θεση σε αυτο αδρανει; Μπορει να εχει τους λογους του.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΘΥΜΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΥ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΕΛΟ..ΡΩΤΑΜΕ........ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ........ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ...ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΚΕΙΝΕΙ Η ΔΕΤΠΑ ΠΡΟΣΠΕΚΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΣΚΟ..ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΡΓΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΣ ΣΑΝ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ..ΑΠΑΡΙΘΜΗΣΕ ΤΑ..ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΥ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ 50 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ..

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΚΑΛΗ..ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

γιαννελος σταθης είπε...

τα προσπεκτους του μπανσκο τα πεταξα ο ιδιος με τα χερια μου απο την δετπα οταν ο κυριος γεωργακος με ενημερωσε .τωρα τι εργο εχω επιδειξει το εκριναν οι δημοτες.επαναλαμβανω για την δετπα .την παρελαβα κερδοφορα!!!αποο την κυρια πατσανταρα-συρο γιαννη και την παρεδωσα κερδοφορα στον νυν δημαρχο.ειχα ακουσει κι εγω πολλα και τα εψαξα.δεν βρηκα τιποτα μεμπτο.ο γεωργιαδης πληρωνοταν πολυ πιο κατω απο τα νουμερα που αναγραφονται κι οταν ημουν εγω προεδρος χαρις στις προσωπικες του γνωριμιες κλεισαμε συμφωνιες διαφημισης και χορηγιων που απεφεραν πανω απο 100.000 ευρω στην δετπα.αν ηθελε να τα ...κονομησειθα επαιρνε απο εκει..ελεος ρε παιδια.οσον αφορα τους ορκωτους λογιστες αυτη την στιγμη γινεται ελεγχος απο το ελεγκτικο συμβουλιο σε ολα.οταν τελειωσει και δουμε τ αποτελεσματα θα κρινω.συνεχιστε τωρα να ριχνετε λασπη.προσεξτε ομως γιατι κανει μπαμ απο μακρια ποιοι εισαστε

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΙΤ..ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ........ΕΠΙΜΕΝΩ..ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΡΙΧΝΩ ΟΥΤΕ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΣΠΗ..ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΟΥ.. ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ ΤΟΥΣ ΟΡΚΩΤΟΥΣ...ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΩ ΨΗΦΗΣΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ..

ΒΑΣΩ είπε...

ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΑΘΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΓΑΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΤΠΑ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΙΖΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑΜΕ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΤΗΣ.ΕΣΥ ΨΗΛΕ Τ ΑΚΟΥΣ.ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ

ΠΚ είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΤΕΛΑΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΟΥ ! ! !

Ανώνυμος είπε...

Συγνωμη ρε Γιαννελο δηλαδη μας απειλεις οτι κανουμε απο μακρια μπαμ για το ποιοι ειμαστε και θα ερθεις να μας κανεις τα ..... δυο.
Ξερεις οταν τα γραφω αυτα εχω βαλει την γατα μου και κλαιει.
Τα ψεματα να τα λες στον Πατσανταρα και στους αλλους που σε πιστευουν.
Απο ποτε το ελεκτικο και οι ορκοτοι λογιστες ειναι το ιδιο ?
και οπως λες και εσυ ,λασπολογε ψευτη ,πες την αληθεια.
Ποιος εκανε νομιμη την μονιμη προσληψη του Γεωργιαδη στην ΔΕΤΠΑ εσυ σαν αντιδημαρχος δεν ηξερες τιποτα?
Μπραβο για τους ψηφους που πηρες, αλλα πρεπει να σεβαστεις και αυτους που σε ψηφισαν, λεγοντας την αληθεια γιατι ο λαος δεν ξεχνα και τα 4 χρονια οπως ειδες περνανε πολυ γρηγορα
Αφου ολα ειναι νομιμα θα θελαμε να δουμε τους ισολογισμους και τους απολογισμους δεν τα κανεις μια αναρτηση?
Και με την ευκαιρεια μια και μπορεις, να μας δειξεις και τον προιπολογισμο της Αραχωβας για το 2011, για να ξερουμε και εμεις τι εργα εχετε προγραματιση με τον Λεοντιο και τον Ψηλο για να κανει ο Πατσανταρας.
Μην αρχισεις δεν γινεται και τετοια γιατι ειναι δημοσια εγγραφα και ειναι προσιτα σε ολους. Ακομη και το κρατος κανει αναρτηση τον προιπολογισμο
Γι αυτο σε ψηφισαν 600 ατομα γιτι εισαι ντομπρος και θα τα κανεις αυτα για να μην υπαρχει σκια για το ονομα σου

καλο χειμωνα! είπε...

τελευταιε ανωνυμε εισαι επικινδυνα ασχετος και εμπαθης. τοσο που δεν εχεις φροντισει να μαθεις τα στοιχειωδη-ανοητε! μαθε λοιπον οτι οι ισολογισμοι και οι απολογισμοι καθε χρονο διαβιβαζονται ΚΑΙ στο δημο ΚΑΙ στην περιφερεια-αν αυτο σου λεει κατι. αντε γειααααααααααα!!!!!!

ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ είπε...

ΚΑΤΑ ΑΡΧΑΣ ΤΑ ΠΕΡΙ ΨΕΥΤΗ ΣΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΑΝΩΝΥΜΕ.ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΚΙ ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ.ΕΙΠΑ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ Ν ΔΩ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ.ΚΑΙ ΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΤΠΑ ΟΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ Τ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΙΑ ΓΙΑ Τ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΨΑΞΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ!!!ΑΛΛΑ -ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΔΙΚΙΟ-ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ
ΠΛΕΟΝ Η ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ..ΚΥΡΙΑΚΗ

789 είπε...

ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΨΗΛΟ,ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΛΗ,ΤΟΝ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΚΑΙ Ν ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ,ΝΤΡΟΠΗ ΡΕΕΕΕΕΕ.ΣΤΑΘΗ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΒΡΙΖΕΙ ΠΑΝΤΟΥ.ΤΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΕΣ ΕΔΡΕΣ ΑΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΚΑΛΗ..ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΕΛΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΜΕ..ΑΥΤΟ ΕΙΔΑΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΟΥ ΣΑΝ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΜΗΣΑΝ ΠΑΛΙ..ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗ..ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΧΟΥ ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΠΡΟΟΔΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΑΙΤ..ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΕΣΕΙΣ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ..ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ Η ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ΄΄ΣΕ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΛ ΣΕ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ..ΟΛΟ ΒΙΑΖΕΣΑΙ..ΑΝ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΥΤΟ..

ΘΕΛΞΙΟΠΗ είπε...

ΤΟ SITE [ΣΑΙΤ] ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ, ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ [ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ].ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΟΥΛΕΨΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ..... ΠΑΡΤΗΝ ΚΑΙ ΦΥΓΕ

Ανώνυμος είπε...

από τα λίγα που ξέρω οι ισολογισμοί των εταιριών δημοσιεύονται στο τύπο άρα πάλι γκάφα έγινε που τη κολλήσατε στο τζάμι.
δεν πειράζει
Ο δήμος Αράχοβας έχει κάνει κανένα ισολογισμό άδω και 7 χρόνια?
Κύριε Πατσανταρα πριν αναλάβετε τα καθήκοντα σας καλό θα ήταν να κάνετε ελέγχους σε όλους τους Δήμους ακούω και για ατασθαλίες από Δίστομο μεριά λένε ότι και ο Πανουργιάς έχει φάει πολλά λεφτά.
Να ανακοινώσετε τη θα παραλάβετε για να ξέρει ο κόσμος τη θα παραδώσετε.
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ.
ΑΡΑΧΩΒΙΤΕΣ ΔΙΣΤΟΜΙΤΕΣ ΣΤΕΙΡΙΟΤΕΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΙΟΙ ΕΝΩΘΗΤΕ ........
ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Μα δεν καταλαβαίνω ρε παιδιά γιατί ρίχνεται τόσες ευθύνες σ΄έναν άνθρωπο που δεν ευθύνεται ο ίδιος για το επίπεδο που ΔΕΝ απέκτησε ΠΟΤΕ? Η @@@@ η κοινωνία την είχε χαμηλά και η ίδια (δηλ.εμείς τα βόϊδια)την ψηφίσαμε και τώρα γυρνάει τις ρούγες με την LOUIS VUTTON παραμάσχαλα, την μύτη εκεί πάνω και μας το παίζει και κιουρία των σαλονιών! Να της θυμήσω, λοιπόν την παροιμία που λέει ΄΄άμα φτύνεις ψηλά, πέφτει στο πρόσωπο΄΄.

Ελπίζω σε δημοσίευση.
Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

LOIPON KYRIOI.. AYRIO ERVTHMA STON DOIHKHTH NA PARH THESH GIA TA AYTOKINHTA POY PARKAROYN PANV STA PEZODROMIA..-[ PALI KOLHSE TO PLHKTROLOGIO]..TO MESHMERI THA SAS EXO APANTHSH..NTELALH EYXARISTOYME..

ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ είπε...

Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: ΦΤΥΝΩ ΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΦΤΥΝΩ ΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΜΟΥ-ΦΤΥΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΦΤΥΝΩ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙΣ !

Top