αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Μήνυμα του Παναγιώτη Οικονομάκη

Μήνυμα προς τους αναγνώστες του Ντελάλη

Οι εκλογές τελείωσαν και οι δημότες επέλεξαν τον δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους της επιλογής τους. Ώρα ν’ αφήσουμε τα καλόβουλα και κακόβουλα σχόλια για το αποτέλεσμα της κάλπης, να περάσουν στην Ιστορία.

Αφού βλέπω οτι οι αναγνώστες σου, Ντελάλη, διοχετεύουν τόση ενέργεια στο blog σου, θα πρότεινα να δημιουργηθεί ένα ερωτηματολόγιο στο οποίο ο καθένας θα μπορεί ν’ αναφέρει, ποια κατά τη γνώμη του είναι τα σημαντικότερα προβλήματα της καθημερινότητας μας, που χρίζουν άμεση επίλυση. Είναι κάτι επικοδομητικό και θεωρώ πως θα βοηθήσει το νέο δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο.

Φιλικά,
Πάνος Οικονομάκης

41 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΦ ΟΣΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΟΝ ΝΤΕΛΑΛΗ ΚΥΡΙΕ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ, ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Η ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.. ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ.. ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑ..ΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ..ΕΧΕΙΣ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ..ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ Σ ΑΥΤΟ..ΛΟΙΠΟΝ..ΣΟΥ ΖΗΤΑΜΕ..ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ..ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ..ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΜΕΤΑ..ΥΠΟΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ..ΕΥΚΟΛΑ ΣΟΥ ΒΑΖΩ..

Admin - Αμβρόσσιος είπε...

Πολύ σωστή και ενδιαφέρουσα η άποψη του κ,Οικονομάκη.
Θα το κάνω κι εγώ αργότερα. Είναι σημαντικό να ξέρουμε τι πρέπει να αλλάξει.
Από τα blogs παίρνουν φωνή οι πολίτες που μπορεί να βοηθήσει και την Δημοτική αρχή.

ΠΛΑΤΩΝ είπε...

κ. Οικονομάκη, κατ΄αρχήν συγχαρητήρια για την εκλογή σας. Εκτός από τα προβλήματα που απασχολούν το τόπο μας και που είναι σοβαρά και πολλά,μήπως πρέπει πρώτα να μας ενημερώσετε ποιά άτομα θα συμμετέχουν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Δήμου Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας [Δημοτικοί-Τοπικοί] ? Εκ των προτέρων σας ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ ΚΑΙ ΔΙΣΤΟΜΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ..ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ..

ΠΛΑΤΩΝ είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ανώνυμος είπε...

Δεν επιλέγουμε την επιλογή μας,κ.Οικονομακη.Λίγη προσοχή στην εκφρασή σας.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΘΕΤΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.ΜΑΛΛΩΝ ΘΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ.ΛΑΘΟΣ ΕΚΦΡΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ.ΩΣ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ.ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

1ον) Λύστε τα προβλήματα της καθαριότητας, καθημερινά και οχι κάποιες μέρες, απο ολα τα σημεία της Αράχωβας
2ον) Αφήστε τα πεζοδρόμια ελεύθερα απο αυτοκίνητα, ειναι για τους πεζούς και τα στενά επίσης στα οποία δεν μπορούμε να περάσουμε με τα παιδιά μας
3ον) Απαγορέψτε την στάθμευση των αυτοκινήτων ΡΗΤΑ εξω απο τα καφενεία και την πλατεία Λάκκα
4ον) Βάλτε παγκάκια "ανθρώπινα" σε χώρους όπου μπορούμε να καθόμαστε. όπως στην Γέφυρα ή στο αλσάκι όπου σταθμέυει μόνιμα το αυτοκίνητό της η ΕXPRESS SERVICE, όπως επίσης στο πεζοδρόμιο του δρόμου προς Δελφούς

Αυτά για μια πρώτη ενασχόληση και όπως θα δείτε είναι και ανέξοδα.
Με σεβασμό σε όλους τους κατοίκους αυτου του τόπου, απο τον μικρότερο ως τον μεγαλύτερο.
Εχουμε κι άλλα να πούμε αλλά σιγά - σιγά
Ευχαριστούμε

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ είπε...

Από τον τρόπο έκφρασης και την δουλειά που είχε στον ΟΤΕ (δηλαδή στα καφενεία) καταλαβαίνετε τι φουντάνια θα έχουμε στον διευρυμένο Δήμο! Θέλετε να σας γράψουμε τα προβλήματα που χρήζουν λύσης λες και δεν τα ξέρετε κ. Οικονομάκη.
Για πολλοστή φορά καταγράφουμε τα πλέον απλά να επιλυθούν και από οικονομικής άποψης:
Ωραία λοιπόν.
1) ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ στην Αράχωβα και στο Λιβάδι ( Ο Εθνικός Δρυμός Παρνασσού κατά το μήκος του δρόμου θα μπορούσε κάλλιστα να μετονομαστεί σε Βρομερός Δρυμός Παρνασσού)
2) ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ παρκαρίσματος των αυτοκινήτων δια ροπάλου κατά το μήκος του Εθνικού Δρόμου Αράχωβας-Δελφών δηλαδή τα 2 περίπου χιλιόμετρα που είναι ο κεντρικός της Αράχωβας.. Και όποιος δεν συμμορφώνεται να πληρώνει επιτόπου πρόστιμο από 200 Ε και πάνω, ακόμη και ο Αραχωβίτης!!!!!
3) ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ σκουπιδιών και ανακύκλωση. Αποκάλυψη της κομπίνας και ενημέρωση του κόσμου σε ημερίδα τι σημαίνει ανακύκλωση και τι οφέλη έχουμε από αυτή εμείς και ο πλανήτης ΓΗ
4) Δημιουργία ΝΕΑΣ και EΥΠΡΕΠΟΥΣ εικόνας στις 2 εισόδους της Αράχωβας με ανακαίνιση των 2 παιδικών χαρών.

Αυτά προς το παρόν.
Θεωρούμε ότι μπορούν να επιλυθούν εντός 1-2 εβδομάδων και δη με το υπάρχον Συμβούλιο!
Αναμένουμε ενημέρωσή σας μέσω του blog.

ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ είπε...

Tα είχε βάλει κάποτε ο ντελάλης απο μόνος του κύριε Οικονομάκη αλλά οι τότε άρχοντες δεν πήραν πρέφα τίποτα.
Ελπίζω οι σημερινοί να τα αφουγκραστούνε.
Αν θυμάμαι καλά είχε θέματα για καθαριότητα , για κυκλοφοριακό , κ.α.

tati είπε...

Να μπούνε νούμερα σε όλα τα σπίτια"βαρέθηκα να κάνω εγώ τον ταχυδρόμο",να μπούνε φώτα στα στενά,κεραίες για να έχουν όλοι σήμα κ να χρησιμοποιούν το hot spot,κάδους σκουπιδιών σε όλες τις γειτονιές και το αυτοκίνητο για το "βοήθεια στο σπίτι" να σταματήση να γίνεται βοήθεια στα ψώνια κ στον καφέ στην λιβαδειά,να φτιαχτεί το δημαρχείο που είναι σαν ερήπιο,σωστή σηματοδότηση κ να φύγει η διαφιμιστκή ταμπέλα απέναντι απο το νεκροταφείο,να φτιαχτούν οι παιδικές χαρές κ να αξιοποιηθεί το λαογραφικό...ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΡΓΑ, ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΠΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΛΑΚΚΑ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΠΡΟΣ ΔΕΛΦΟΥΣ.
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ''ΚΟΥΡΣΑΜΕΝΟΙ'' ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Ή ΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΟΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΑΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ.
ΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΕΣ ΠΑΝΟ ΜΟΥ..ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΖΗΤΑΜΕ..ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΙΚΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΥΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΕΩΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΛΥΣΕΙ..

Στραβων είπε...

Έλα ρε παρατηρητές, που χαθήκατε τόσο καιρό? Ποιόν να ευχαριστήσουμε που δεν πονάνε πλέον τα μάτια μας από τις αναρτήσεις σας? Εσάς ή τον Ντελάλη?

DIMOTIS είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΤΕΛΑΛΗ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΕΜΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΔΡΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ(Δ-Α-Α) ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ?

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΕΣ ΟΜΙΛΩ..) ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗ "ΦΥΛΑΕΙ" Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.
ΚΡΙΜΑ ΤΟΣΟ ΤΥΧΕΡΟΣ ΤΟΠΟΣ....!!
ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..!!!
ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ "ΓΡΟΘΙΑ" ΣΑΝ ΑΡΑΧΩΒΑ....Ο ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΤΗ "ΓΩΝΙΑ"..
ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ Ο Λ Ο Ι Μ Α Ζ Ι ΤΑ ΜΑΝΊΚΙΑ ΨΗΛΆ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΖΟΥΜΕ.Ο Κ. ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΕΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΥΝΑΤΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ.ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ, ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΕΙΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ....

Ανώνυμος είπε...

OI ANΩΝΥΜΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΙ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ, ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΣΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ. ΕΤΣΙ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΟΡΕΞΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΩΣΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΟΝΙΜΕΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΞΟΥΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΑ BLOGS ΔΕΝ ΛΥΝΩΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΥΡΙΕ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ. ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΤΡΑΒΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ? O ΝΤΕΛΑΛΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙΣ? ΑΣΕ ΤΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΤE ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΣΗΚΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΝΟΙΑΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΣΑ ΑΠΛΑ ΑΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ΄΄ΠΩΣ ΕΝΟΕΙΣ ΤΗ ΓΡΟΘΙΑ΄΄Ο ΠΑΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ..ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙΣ΄΄΄ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΝΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ Η ΦΡΑΣΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΥΝΧΩΡΕΣΤΕ ΜΑΣ..ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΑΠΛΩΣ ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΝ..Ο ΠΑΝΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ..

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΥΣΗΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ. ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΤΙΒΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ; ΑΚΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!!
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΕΤΕ; ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΒΟΛΑ. ΑΙΝΤΕ ΝΤΕ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

καλά κάνει και ζητάει την άποψη του κόσμου. Είδαμε και τους άλλους που δεν σήκωναν μύγα στο σπαθί τους τι κατάφεραν. Έμάς εκπροσωπούν, όχι τους εαυτούς τους. Το έχουμε ξεχάσει αυτό στην Ελλάδα. Τέτοια δημοτική αρχή θέλουμε. Μοντέρνα. Καιρός ν' αλλάξουμε.

Πάνος Οικονομάκης είπε...

Αγαπητέ Ντελάλη.
Χρησιμοποίησα τη λέξη ¨ερωτηματολόγιο ¨ηθελημένα.
Το σκεπτικό μου ήταν να συγκεντρώσεις όλα τα ερωτήματα-προτάσεις που θα καταγράφονταν στην ανάρτηση,όπως και άλλα πού έχουν επισημανθεί κατά καιρούς στα blogs.
Είναι αυτονόητο ότι είμαι γνώστης της καθημερινότητας αφού ζώ,κινούμαι και εργάζομαι εδώ από το 1988,όταν εγκαταστάθηκα μόνιμα.
Γνωρίζω επίσης αρκετά από το Δίστομο και Στείρι αφού για 17 χρόνια δούλευα εκεί.
Η πρότασή μου λοιπόν,ήταν να συνταχθεί ένα ερωτηματολόγιο "εργαλείο" μέσω του οποίου θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τίς κατά το δυνατόν καλλίτερες λύσεις,για το σύνολο του νέου μας Δήμου.
Τά προβλήματα σίγουρα και δεν λύνονται από τα blogs.
Η ανωνυμία όμως βοηθάει στο να εκφράζονται οι απόψεις του καθενός,χωρίς φόβο και πάθος!
Ιστοσελίδες τόσο δημοφιλείς,όπως ο Ντελάλης,μπορούν να μετατραπούν σ΄ενα γόνιμο χώρο ανταλλαγής απόψεων και να προσφέρουν ουσιαστικά στον τόπο.
Στούς δύσκολους καιρούς πού ζούμε,τα μεγαλόπνοα έργα απαιτούν χρόνο και χρήμα.
Τό να χαμογελάμε όμως λίγο περισσότερο στην καθημερινότητά μας θα μάς βοηθήσει πολύ!!!
Σάς ευχαριστώ όλους για την ανταπόκρισή σας.












Υ.Γ1 Η ανακήρυξη των εκλεγομένων δημοτικών συμβούλων συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης θα γίνει από το Πρωτοδικείο.
Υ.Γ2 Φίλε από το Δίστομο,χαίρομαι που σε βρίσκει σύμφωνο η πρότασή μου.

Ανώνυμος είπε...

Καλα ο οικονομακης πηρε τη θεση του ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ απο τωρα?

ονομα είπε...

Αγαπητέ Παναγιώτη,

Σε ευχαριστώ για την εκτίμησή σου και τον ιδιαίτερο ρόλο που μου αποδίδεις ως μέσο επικοινωνίας. Επίσης, χαίρομαι ιδιαίτερα που συμφωνείς στην ανώνυμη -χωρίς φόβο- έκφραση μέσα από τα blogs (πάντα με τις επιφυλάξεις που κι εγώ κατά καιρούς έχω εκφράσει!!). Δείχνεις ένα πρόσωπο σύγχρονο και δημοκρατικό και οφείλω να σε συγχαρώ.
Θυμάμαι, σε αντίθεση με σένα, κάποιες φωνές πέρυσι, ακόμα και στο Δημοτικό Συμβούλιο, που πρότειναν να μην γράφει κανείς στα blogs. Ίσως τώρα να έχουν αλλάξει άποψη, καθώς μαθαίνω ότι οι ίδιοι είναι εκείνοι που ενημερώνονται κάθε μέρα (ναι καλά διαβάσατε, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!) από τα άλλα blogs και από τον Ντελάλη.
Επιπλέον, πρέπει να πω είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος/η, που ένας από τους πρώτους σε σταυρούς σύμβουλους (ο άλλος, ο Στάθης, ανέκαθεν στήριζε τη λειτουργία του blog αυτού) επιλέγει αυτή την άμεση επικοινωνία με τους πολίτες.

Μπράβο σου λοιπόν Παναγιώτη. Καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο έργο σου.

Με εκτίμηση
Ντελάλης

ΥΓ. Εξυπακούεται ότι θα βοηθήσω όσο μπορώ για την επικοινωνία της Δημοτικής Αρχής με τους πολίτες, σε συνεννόηση και με τα άλλα blogs.

Κακος λύκος είπε...

Κ. Οικονομακη συγχαρητήρια για την εκλογή σας και για την πρόταση σας. Εγώ θα ήθελα να κάνετε κάτι που δεν έγινε τόσα χρόνια! Θα ήθελα να δείξετε δείγμα γραφής απο σήμερα κιόλας, θα ήθελα να πιάσει τόπο η λέξη «πρωτοβουλία»! Πάρτε λοιπόν την πρωτοβουλία και ξεκινηστε εσείς και το Νεο συμβούλιο να αλλάξετε την καθημερινότητα μας ΣΗΜΕΡΑ! Μαζεψτε 10-20 εθελοντές και εσείς οι ίδιοι και βγείτε να μαζεψετε τα σκουπίδια(δεν είναι ντροπή, είναι πολιτισμός), μην περιμένετε την 1η Ιανουαριου για να το κάνετε! Δειξτε μας απο τώρα ότι σηκωνετε τα μανίκια και δουλεύετε! Ενημερώστε απο τώρα όλους τους ιδιοκτήτες παρατημενων αυτοκινήτων στο κουλαντερ και στις εισόδους ότι εάν δεν φύγουν τα αυτοκίνητα, οι καροτσες κλπ, 1-1-11 θα φύγουν γιατί τότε αναλαμβανετε τον δήμο και θα πρέπει αμεσα να δούμε έργο! Ζητήστε την βοήθεια όσων Θεωρείτε ότι μπορούν να σας βοηθήσουν έστω και αν είναι απο το αντίπαλο «στρατόπεδο»!

Κακος λύκος είπε...

Πάρτε το προγράμματα της βαγγελιως και δείτε το απο όλα αυτά μπορείτε να υλοποιησετε αμεσα. Βγείτε στην αγορά και πιάστε όλους τους επαγγελματίες, απο καφέ ξενοδόχους, εστιάτορες κλπ και με τετράδιο στο χέρι καταγραψτε τι θα θέλανε και τι προβλήματα θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε αμέσως! Όπως ξέρετε η Αραχωβα είναι τουριστικό μέρος και αυτοί που μεταφέρουν τον παλμό της αγοράς είναι οι επαγγελματίες! Αφού συγκεντρωσετε τις προτάσεις και τους προβληματισμούς, ομαδοποιηστε, και ξεκινηστε! Βγείτε με ένα ουνιμουκ με μπετο, σε όλα τα στενά τις Αραχωβας και κλείστε τουλάχιστον πρόχειρα όλες τις λακουβες που βρίσκονται εκεί τόσα χρόνια! Όλα αυτά όχι μετά την 1-1-11, αλλά ΣΗΜΕΡΑ! Μόνο τότε θα δείξετε ότι είσαστε πραγματικά ανεξάρτητοι, μόνο τότε παιρνετε «πρωτοβουλια»! Και μην μου πείτε ότι αυτά θέλουν χρήματα, εκεί που δοσατε χρήματα στην διαφημιστική σας προβολή, αυξηστε λίγο το budget σας και δοστε 300€ στο ουνιμουκ και 80€ σε δυο εργάτες, σύνολο 380€ και λυνετε ένα πρόβλημα 10ετιων! Μην μου πείτε, ότι χρειάζονται εγγρισεις, χαρτιά κλπ! Πιστέψτε με ότι ο κόσμος είναι μαζί σας και οποίος σταθεί εμπόδιο στην αλλαγή της καθημερινότητας μας θα τον φάμε ζωντανό!!! Όλα αυτά κ Οικονομακη εγώ τα περιμένω να γίνουν πριν να αναλάβετε την σκιταλη, γιατί εάν περιμένετε μου δείχνετε ότι και εσείς είστε μέρος του συστήματος που δεν προκεται να αλλάξει! Δεν χρειάζεστε την συγκατάθεση κανενός, έχετε την αμέριστη συμπαράσταση όλου του κόσμου!ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ λοιοπον γιατί ο χρόνος μετράει απο τώρα! Περιμένω την απάντηση σας εάν κάτι απο αυτά που είπα δεν είναι σωστό!

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΟΥΜΕ.ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΣΕΙΣ Κ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.ΟΙ ΑΡΑΧΩΒΙΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΡΑΞΕΙΣ.ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ,ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΙΑ, ΤΟΝ ΝΙΟΛΙΑ, ΤΟΝ ΚΟΥΛΙΑ ΚΤΛ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ. ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΗΔΗ ΤΟΥΣ ΚΑΣΜΑΔΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

EIMAI H KOΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΚΟ ΛΥΚΟ:ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΙΩΣ,ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. ΕΙΧΑΝ ΔΕ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΚΑΙ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΥ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΛΥΚΕ-ΛΥΚΕ?
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ:ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ "ΧΤΕΣ" ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΥΑΛΑ, ΚΟΒΕΤΑΙ Η ΟΡΕΞΗ.
Υ.Γ. Ο ΝΙΟΛΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΙΑΣ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΣΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΑΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΑΜΕ ΣΥΧΝΑ ΕΔΩ!!!!ΜΗ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΡΟΖΟΥΣ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!!!!

πασοκος είπε...

παναωτη δεν βγαινουν ετσι και λενε προτασεις στον αγερα.εκτος αν η σοφια σε βαφτισε αντιδημαρχο απο τωρα.σταθη που σαι βρε.ειναι ενημερος ο συνδυασμος σας γι αυταη βαρεσατε απο τωρα σκορποχωρι

Κακός Λύκος είπε...

Κοκκινοσκουφιτσα πιασε το νόημα των λεγόμενων μου και ασε το "πνευμα". Εαν δεν το καταλαβες, απευθυνομαι στον κ Οικονομακη που τον συμπαθώ ιδιαίτερα και χαιρομαι που υπάρχει αυτος σε αυτην την θέση και με αυτή την προταση. Είπα οτι θελουμε αλλαγη ΣΗΜΕΡΑ οχι την 1-1-11. Η Αράχωβα εχει διογκομένα προβλήματα και δεν μπορεί να περιμένει αλλο. Οι προτάσεις μου είναι απλές και πίστεψέ με οτι εάν ο κ Οικονομάκης καταλάβει αυτά που είπα θα δείξει το πρόσωπο που περιμέναμε να δούμε τόσα χρόνια. Επίσης η πρόταση μου είναι να ζητηθεί και από τους αντιπάλους να κάνουν το ίδιο για να δείξουν την διάθεση τους για δουλειά με ανεξαρτησία και πρωτοβουλία! Όσο για τους κολλημένους που δεν θα αφήσουν να γίνουν αυτά που είπα να τους βγάλουμε στον "τάκο" εδώ και τώρα. Όποιος δεν θέλει να αλλάξει η καθημερινότητα μας δεν αξίζει να έχει λόγο για τα κοινά. Ας μην γίνει ΤΙΠΟΤΑ μπροστά από το σπίτι του. Οσο για το αν θα γίνει κάτι και εάν αφουγκράζεται η καινουργια Δημοτική αρχή τον κόσμο "ιδου η Ροδος... κτλ...". Εγώ και πολλοί άλλοι Ομοϊδεάτες μου είμαστε διατεθημένοι να συνεισφέρουμε για το καλό του τόπου. Όσοι είναι αντίθετοι ας καθήσουν σπίτι τους να γράφουν στο Ντελάλη τα κακώς κείμενα. Όσο για τις προεκλογικές συναντήσεις όπως το είπες ΗΤΑΝ προεκλογικές. Τώρα τι γίνεται; Θα βρισκόμαστε σε απραξία μέχρι να έρθει η 1-1-11; Κ. Οικονομάκη επειδή πιστεύω σε εσάς και τις αγνές σας προθέσεις για το καλό του τόπου σας καλώ να αφουγκραστείτε και να πράξετε τα παραπάνω! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ είναι ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Κακέ Λύκε είσαι τάραμα.
Αν έχεις πρόβλημα με τα σκουπίδια στο χωριό βγες εσύ πρώτος και μάζεψε τα δικά σου και της γειτονιάς σου και ασε τις παροτρύνσεις προς το Δ.Σ. Αν μαζευαν όλοι τα δικά τους σκουπίδια το χωριό μια χαρά καθαρό θα ήταν. Αρα ξεκίνα από τον εαυτό σου και άσε το κήρυγμα....γιατί όλοι μυαλό πουλάτε....ανώνυμα πάντα.
Υ.Γ Αφου σου αρέσει τόσο πολύ το πρόγραμμα της Βαγγελιώς εφάρμοσέ το εσύ (στο σπίτι σου,στη δουλειά σου όπου θες) γιατί οι περισσότεροι το καταψηφίσανε αν από όσο ξέρουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ;
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΠΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΔΥΣΚΟΛΗ.
ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ (ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΚΑΦΡΩΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ), ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΑΝΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ;
ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΡΗΜΑΔΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΟΚ ΓΙΑ ΚΛΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΗΛΩΝΟΥΝ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ;
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ!!!
ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ;
ΕΛΕΟΣ........

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚΑΚΙ, ΑΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΜΙΛΗΣΕ ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ. ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΩ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ, ΟΥΤΕ ΕΤΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΚΑΝΕ Σ΄ΟΛΟΥΣ Ν΄ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΠ' ΤΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑΤΑ. ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΡΕ ΜΠΑΖΟΚΟ ΚΑΖΑΜΠΟΥΜΠΟΥ? ΜΗΠΩΣ ΘΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ ΑΠ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΙΩΣ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΣΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΦΑΤΕ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ; Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΡΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΕΡΕΤΖΕ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΕΙΛΙΑ ΣΑΣ. ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Καλα τι χαζο χωριο ειναι τουτο?
Αντι να βοηθεισουμαι να παει μπροστα καθομαστε και γραφουμε οποια μ@@@@@@@α μας κατεβει!
Αντι να χαιρομαστε που ενδιαφερονται οι ανθρωποι (επιτελους) για τα προβληματα του
καθομαστε και ξεκατινιαζομαστε!
Βλεπω τον δημαχο (πατσανταρα)ο αλλος ποιος ξερει που καπνιζει ο κωλος του, και τον πανο να να ειναι καθε μερα στον δρομο.
Και μου λες εσυ τωρα για πασοκακια και φασιστακια.
Ξυπνατε και καντε καμια δουλεια.

Ανώνυμος είπε...

SE PHROFORO OTI POLLOI APO EMAS THA GRAFAME EPVNYMA EAN DEN YPHRXAN KATHOLOY ANONYMA SXOLIA..

Ανώνυμος είπε...

PROTELEYTAIOS ANONYMOS..MPRAVO..APO OTI DEIXNEIS TON PROHGOYMENO TON EIXES PSHFISEI..H KANO LATHOS;;LOIPON ANASKOYMPVSE TA MANIKIA NA BOHUHSHS TON OIKONOMAKH KAI ASE TIS M......ES

Ανώνυμος είπε...

SAN APLOS POLITHS POY RVTHSA TON DOIHKHTH ARAXOBHS GIA TA PARKARISMENA AYTOKINHTA EPI TVN PEZODROMION MOY APANTHSE OTI EINAI STHN AMESH PROTERIOTHTA TOY..XREIAZETE ASTYNOMEYSH..XREIAZOMASTE PEITHARXEIA KATHOS TA AYTOKINHTA EINAI ARAXOBITVN..EIPA KATI LATHOS;;RVTHSTE..THLEFONHSTE GIA AYTO OLOI SAS..KANTE MIA ARXH SHMERA OSOI ZOYME EDV..ENA ENA..EIMAI SIGOYROS/H OTI AYTOS POY PARKAREI DEN TOY EXEI PERASEI POTE APO TO MYALO OTI ENOXLEI..

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.
ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΙ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ.
ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ;
''ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ;
ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΩ;
ΕΣΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΩ;
ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ;''
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΣ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.
ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ.
ΜΟΝΟ ΑΝ ΜΠΟΥΝ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

Top