αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Ευχαριστήριο μήνυμα του νέου Δημάρχου, κ. Γιάννη Πατσαντάρα


Δελτίο τύπου
15/11/2010


Τίποτα δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια ιδέα όταν έρθει η ώρα της...

Η ΩΡΑ ΑΥΤΗ ΕΦΤΑΣΕ!


Το σημερινό αποτέλεσμα των εκλογών έδωσε την νίκη όχι στα πρόσωπα του συνδυασμού και σε μένα προσωπικά αλλά, στην ιδέα τις αρχές και την φιλοσοφία του συνδυασμού “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ”.
Η επιλογή να στηρίξετε τον συνδυασμό μας, φέρει το μήνυμα της σύνθεσης, της συνεργασίας, και της σύμπνοιας των πολιτών του νέου δήμου μας - μήνυμα παρακαταθήκη για τις επερχόμενες γενιές.
Την ιδέα που εσείς ενστερνιστήκατε την αγκαλιάσατε, την στηρίξατε και την αναδείξατε σε πρώτη δύναμη, εμείς καλούμαστε να την κάνουμε πράξη.
Η νίκη και η δύναμη είναι ΔΙΚΗ ΣΑΣ, νίκη των πολιτών που έδωσαν τα χέρια παραμερίζοντας τις αγκυλώσεις του παρελθόντος.
Η 14η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – αποτελεί ορόσημο που σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής και την έναρξη μιας άλλης.
Η τοπική ιστορία, θα καταγράψει το γεγονός ως την αφετηρία μιας νέας πορείας, για τα κοινωνικοπολιτικά πράγματα του τόπου μας.
Tα προβλήματα είναι κοινά – ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ,
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.


Γιάννης Πατσαντάρας

28 σχόλια:

ΑΡΓΩ είπε...

Γιάννη,ούριος να είναι ο άνεμος!
Σε γνωρίσαμε, σε συγκρίναμε, σε πιστέψαμε και σε χρήσαμε αρχηγό μας σ΄αυτό το ταξίδι!
Ξεκινάμε ΜΑΖΙ σου για ανοιχτούς ορίζοντες, με στόχο και όραμα!
Οι Αργοναύτες είναι στη θέση τους!
Αχόι...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ, ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ,ΕΝΤΙΜΟ,ΞΕΚΑΘΑΡΟ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΟΥ,ΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΝΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ!

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ είπε...

ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΖΟΡΙΚΟ, ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ. ΤΑ ΖΟΡΙΚΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ!ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ!

ρεπορτερ-αναλυτης είπε...

γιαννη τον γιαννελο να ευχαριστεις.παλεψε μονος του για παρτη σου.τα υπολοιπα σε λιγες μερες

Ανώνυμος είπε...

συμφωνώ απόλυτα με τον ρεπόρτερ!!
πρέπει να νοιώθεις τυχερός που έχεις δίπλα σου τον Στάθη. Είναι ο μόνος που παλεύει για δικαιοσύνη! Ελπίζω να ακολουθήσεις τα χνάρια του! Πρέπει να παλέψεις για δικαιοσύνη και για κατάληψη της διαφθοράς, αλλιώς χαθήκαμε.. κ μεις κ συ!!!
καλή πορεία να έχεις..

ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΟΣΚΥΛΟ!! είπε...

Ευχαριστώ όσους στήριξαν την Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία και επιλέξατε για δήμαρχό μας τον Γιάννη Πατσαντάρα!
Καλή επιτυχία στον καινούριο μας δήμαρχο και εύχομαι να υπερασπίζεται τα συμφέροντα του τόπο μας όπως έκανε τόσα χρόνια πολεμώντας στους ουρανούς της πατρίδας μας!!!

Υ.Γ. Ευχαριστώ επίσης τον ΘΕΟ που δεν γύρισε αυτός ο υπέροχος τόπος 20 χρόνια πίσω και δεν γνώρισα καταστάσεις του 81'!!!

Ανώνυμος είπε...

APO TO 81 EOS SHMERA EXOYN PERASEI 29 OLOKLHRA XRONIA..AAAAAAAA ..EIXES MPEI STON PAGO .. TO KATALABA..GIA AYTO SE DIKAIOLOGO..

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ 1981,ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 1989.ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΡΩΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΩΣΕ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ..Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ 1,42 ΟΡΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ..ΣΤΑΘΗΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΕΣ..

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Πατσαντούνο - Μπουφανταρα - Αλουμινά ... συγχαρητήρια και καλά ξεμπερδέματα με τα φυντάνια, τους κωλοτούμπες σας και τους "εκλεκτούς" σας ...

ΟΥΣΤ!!!!.... είπε...

τελευταίε ¨ανώνυμε¨ καληνύχτα - περαστικά και καλά κρασιά, τράβα τον γεμάτο τσουκνίδες δρόμο σου μαζί με την άρρωστη μιζέρια σου.........

Ανώνυμος είπε...

Σοφια ΝΙΚΟς ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΟΣ ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΟΣ ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΟΣ ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΟΣ ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΟΣ ΜΑΣΑ ΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ

distomo tours είπε...

εχει πολύ μιζέρια... και όχι μόνο..
έμεινε μόνος του..απλά...

ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΟΣΚΥΛΟ! είπε...

Δεν με νοιάζει τι έγινε ούτε το 81' αλλά ούτε και το 89'...
Το σχόλιο μου αναφέρεται μόνο για τις "μεθόδους" πανηγυρισμού (κηδείες, μοιρολόγια κ.α.) κάποιων "ανθρώπων" της Αράχωβας και μόνο!
Είμαι σίγουρος ότι κάτι τέτοιο ετοίμαζαν και για το βράδυ της Κυριακής αλλά....

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη σιδεροκέφαλος, αφού κατάφερες να επικρατήσεις μέσα από την βρωμιά που σου είχαν στήσει όλα τα κομματόσκυλα, δεν σε φοβάμαι καθόλου. Θα τας πας μια χαρά και στην θητεία σου. Έχεις τους καλύτερους γύρω σου, προχώρα γερά!

ρεπορτερ-αναλυτης είπε...

θα επιχειρησω μια αναλυση των εκλογων ξεκινωντας απο την παραταξη των νικητων.λοιπον εχουμε μεγαλους νικητες και μεγαλους χαμενους.νικητης ο γιαννης πατσανταρας.εβαλε πρωτη φορα,απειρος,με το φαντασμα της σοφιας απο πανω του και εγινε δημαρχος.μεγαλυτερος νικητης ομως ο σταθης.τα βαλε με ολους μονος του, πασοκ και Ν.δ,εφερε τον πατσανταρα,πηρε το ρισκο του τι θα ακουγε αν χανοταν η εκλογη,προγκηξε τον φουρναρη ,τακιμιασε με στεργιο,ζαχαρια...δη΄λαδη τα κανε ανω κατω ολα τον βριζαν ολοι και βγηκε πρωτος συντριβωντας τα παντα στο περασμα του.λεοντιο και τα εξαπτερυγα του.μεγαλος νικητης κι ο στεργιος κι ας μη βγηκε.η γεφυρα που εστησε αποδειχθηκε χρυσαφι.ακουσε τα εξ αμαξης και επιβιωσε.μεγαλος νικητης κι ο κρεμος.μελι εσταζε ο σταθης για την βοηθεια του.θεαματικη επιστροφη.αλλα και η κατερινα η συρου με την απροσμενη πρωτια και βεβαια η λενα συρου με το μεγαλο-εκπληξη(αν και εβαλε το χερακι του του ο σταθης)νουμερο.νικητης κι ο οικονομακης αν και τον εχω και στους χαμενους για λογους που θα πω.αυτα σε αλλη παρεμβαση θα αναφερθω στους χαμενους βλεπε λεοντιο,φουρναρηδιαγουρτη ,μπατσο,κ.λ.π κ.λ.π

ρεπορτερ-αναλυτης είπε...

οι μεγαλοι χαμενοι.λεοντιος ,παντελως εως προκλητικα απων,ασφαλεις πληροφοριες λενε οτι ουτε να τον βλεπουν δεν θελαν στο εκλογικο.ψηλος ισον υποτονικος,ασχοληθηκε να βγαλει τον μπεζεντε και τα καταφερε ..αυτο μονο.φουρναρης,μαυρεπης διαγουρτης φαγαν την σκονη του σταθη.τα δωσαν ολα να βγει ο οικονομακης δεν τα καταφεραν και χρωματισαν τον παναγιωτη.τελος ο μπατσος του κουκουρα.που ηθελε να βγει δημαρχος...φτυνουν στο εκλογικο οταν μιλανε γι αυτον.συμπερασμα κυριοι.πατσανταρας-γιαννελος-και λενα συρου.θυμηθειτε τα 3 αυτα ονοματα τα χρονια που ερχονται.σε επομενο σχολιο οι νικητες και χαμενοι της βαγγελιως

Κίτρινος τύπος είπε...

Αγαπητέ ρεπόρτερ
Θα συμφωνήσουμε ελπίζω σε μερικά από αυτά που γράφεις και σε άλλα θα διαφωνήσουμε αλλά έλα να βρούμε μια άκρη.
Μεγάλος χαμένος για μένα είναι το ΠΑΣΟΚ. Παρ όλη τη προσπάθεια (στο τέλος) που έκανε δεν κατάφερε να εκλέξει δήμαρχο σ ένα Δήμο που θα έπρεπε να κάνει περίπατο. Την ευθύνη την έχουν τα «στελέχη» του για την επιλογή της Βαγγελιώς. Αν είχαν προτείνει έναν νέο και άφθαρτο θα είχαν καθαρίσει από την πρώτη Κυριακή. Δεν φρόντισαν να κάνουν αυτό που λέει ο αρχηγός τους συναινέσεις!!! Μεγάλος χαμένος η περί το Λεόντιο ομάδα που κυβέρνησε τα προηγούμενα χρόνια και οι μοσχαροφάγοι . Προβλέπω μέχρι να παραδώσουν να μην την βγάζουν καθαροί, είναι ανοιχτοί σε πολλά ζητήματα και δεν βλέπω ποιος θα τους καλύψει. Χαμένη και η Ν.Δ. Με τόση δύναμη στην Αράχωβα δεν μπόρεσε να λειτουργήσει ένα μπλοκ (Παναγιώτης-¨Στάθης¨) και έχασε από το Στάθης-Λένα. Χαμένος ο Στέργιος που δεν κατάφερε να εκλεγεί και το σημαντικότερο δεν μπόρεσε να πάρει ψήφους από άλλα χωριά.

Ανώνυμος είπε...

ρεπόρτερ-αναλυτή, άστο μη συνεχίζεις... Η ανάλυσή σου μόλις που έχει ακουμπήσει το θέμα, από την ουσία πολύ μακριά.
Η νίκη ανήκει σε πολύ περισσότερους. Όσοι στήριξαν τον Γιάννη να ξέρεις δεν αισθάνονται χαμένοι.
Επειδή έτυχε μάλιστα ο ίδιος να ακούσω, κάποιοι έχουν προσφέρει τόσα πολλά, φανερά και στο παρασκήνιο ,που ούτε κατά διάνοια δεν μπορεί να προσεγγίσει το μικρό σου το μυαλό.
Εννοείται ότι το τελευταίο που τους ενδιαφέρει είναι τα εύσημα.
Εγώ πάντως τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ που κράτησαν το δήμο μακριά από τα λιοντάρια (πράσινα, μπλέ και κωλοτούμπες).
Και σαν συμπέρασμα ανάλυσης εγώ μπορώ να πω το εξής ενδεικτικά για να δείτε πόσο μακριά πάει: Θα το σκεφτεί πολύ κάποιος καρεκλοκένταβρος να κάνει δώθε και τον καμπόσο πλέον γιατί εδώ, πάρτε το χαμπάρι, έχει χαντζάρι!
Θα έρχονται πλέον προσκυνητές για να πάρουν σταυρό και όχι με ύφος χιλίων καρδιναλίων και τα υπουργεία ή τα οφίτσιά τους για πλάτες. Αλλιώς θα πηγαίνουν για τσάι στην Ταμπάχνα ή στον Πειραιά για να δουν πως κουνιούνται οι βάρκες.
Αυτή είναι η διαφορά ουσίας και φιλοσοφίας μεταξύ των δύο, και όχι το ποιος στήριξε, η δεξιά ή το ΠΑΣΟΚ. Οι μεν έχουν ψυχή και τελειώνουν με το σάρωμα τα λαμόγια, ενώ οι δε από φόβο πάνε σε αυτούς παρακαλώντας και με τις ταυτότητες στα δόντια.

Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΟΥΡΤΗ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΛΕΩΝΙΔΑ!!!ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΟΡΚΟ!!

Ανώνυμος είπε...

Ποια λένα σύρου να θυμηθούμε ρε ρεπόρτερ? Αν δεν την έσπρωχνε η ομάδα του Στάθη δεν θα έμπαινε ούτε στη δεκάδα. Εδώ κόντεψε να εκλεγεί η ταγκαλάκη. Αυτές οι δύο ήταν τα πουλέν του.

ΟΥΣΤ!!!... είπε...

ρεπορτερ-αναλυτης+κιτρινος τυπος = ρεπορτερς της πενταρας
καληνυχτα σας!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρεπόρτερ ο καθένας έχει τους δικούς του και τον στηρίζουν. Απλά ο Στάθης ήταν το μεγάλο φαβορί έτσι κι αλλιώς γιατί έχει βολέψει και 5 ανθρώπους, έχει εφημερίδα, έχει Παρνασσό ομάδα, έχει λευκώματα έχει, έχει... Για μένα τεράστιος νικητής είναι ο Οικονομάκης που λόγω του χαρακτήρα και του ήθους του όλα αυτά τα χρόνια, έπαιξε τον Στάθη στα ίσα και έριξε σκόνη όχι μόνο στον 3ο της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας αλλά και στους πρώτους της Δημοτικής Συνεργασίας σ' όλο το δήμο.

ρεπορτερ-αναλυτης είπε...

παμε στους αλλους.μεγαλος νικητης ο γιατρος.τους ξεφτελισε τους κομματικους.μπορει ομως και χαμενος.οι πατσανταρικοι τον εχουν στην μπουκα και σκαλιζουν παλιες ιστοριες...τους κραταγε ο σταθης αλλα δεν ξερω πια.νικητρια η κουτσογιαννενα.απο το τιποτα εκλεχθηκε.γιαννελος θωμας χαμενος απο την πρωτια αμ ο σπαρταλης ο φουκαρας που ακουστηκε γραμματεας κι απ εξω.αγριος κι αλεξανδρα πανωλεθρια και το τρεξιμο του κουλια τζαμπα.δηλαδη ολα σκατα.γιατρε αν τους απολυσει ο σταθης την εβαψες

Ανώνυμος είπε...

Ρεββα θα πας στο σπιτι να κανεις να κανεις και καμια αναρτηση?
ΑΒΒΒΒΒΒΒΡΡΡΡΡΡΡΤΤΤΤΤΤΤ ΨΩΝΙΑ

Loukas είπε...

Η αναμονή ήταν κουραστική, η απογείωση ήταν υπέροχη και συγκινητική, το ταξίδι για τον προορισμό μας όμως είναι μακρύ και δύσκολο...κ. Πατσαντάρα σας ευχαριστούμε που αναλάβατε να είστε Κυβερνήτης κρατώντας το πηδάλιο του τόπου μας!!!

567 είπε...

ο οικονομακης ειχε τσιριμωκο-διαγουρτη-μαυτεπη-τ.ο νδ-σιαμητρο και σοφια πατσανταρα πο πισω βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.στραβοι ησαστε.ποια σκονη ερριξε στη λενα.η λενα εκτος απο τον σταθη δεν ειχε τιποτα .ουτε σοι.τιποτα.ο οικονομακης χρησιμοποιηθηκε.γι αυτο κι οποιος πηγε στον φουρνο την αλλη μερα ειδε τον στλιαρ φαρμακωμενο που του πηρε την πρωτια ο γιαννελος

Ανώνυμος είπε...

ο πατσανταρας πρεπει να μαθει τα παραπονα απολους τους αραχωβιτες απεξο κι ανακατοτα!

Top