αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

I am back...


Περισσότερες λεπτομέρειες για την "εξαφάνισή" μου τις επόμενες μέρες...
Καλημέρα σε όλους...


Ντελάλης

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ντελαλη καλημερα. Μας ελειψες. Μην το ξανακανεις, γιατι μαζι σου μαθαμε και ειπαμε πολλα. ΝΟΜΙΣΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΔΕΙΣ.

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ.ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ!!!!

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

http://www.facebook.com/?tid=1648053966257&sk=messages#!/group.php?gid=118456134877558



ΩΡΑΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ FACABOOK?

ονομα είπε...

Πολύ καλή Ρ. Σας ευχαριστώ παιδιά όλους...

Ντελάλης

Κόκκαλης είπε...

Ντελάλη μπας κι είσαι ο Νόμπλιας?

Ανώνυμος είπε...

Ρε Ντελάλη , που μας άφησες επτακόσιους ανθρώπους μοναχούς μας; Καλώς Όρισες!!!

ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ είπε...

Καλημέρα ντελάλη, πάνω που άρχιζα να παθαίνω οξεία steritiki delaliansi....

Ανώνυμος είπε...

Ντελλάλη ήρθες και προσπαθείς να βγει ο Πατσαντάρας? ΠΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΓΑΜΠΡΟ..

alhena είπε...

Welcome back!!!!
Πολύ χαίρομαι!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΡΕ ΝΤΕΛΑΛΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕΣ......

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλε Ντελάλη καλωσόρισες......

Βαγγελης είπε...

Γεια σου μεγαλε, μου φορτωσες την δοξα οτι ειμαι ο Ντελαλης αλλα ευτυχως ξαναγυρισες, γιατι δεν μπορουσα να αντεξω τοση δημοσιοτητα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΘΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥ ΝΤΕΛΑΛΗ ΜΕ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΚΑΡΛΙΑΣΑΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ

Παντελής είπε...

Ρε Βαγγέλη το http://ntelalis-arachovas.blogspot.com/ τι το ήθελες; Δεν ήξερες ποιο ντελάλη θα χρησιμοποιήσεις και έφτιαξες δύο. Αν πάλι όπως λες δεν ήσουνα και εσύ αυτό που έκανες (να χρησιμοποιείς το όνομα του ντελάλη παραποιημένο για προσωπική σου διαφήμιση) ξέρεις πως το λένε;

Κόκκαλης είπε...

Ήθελε το Αίγλη ν' αποκτήσει λίγο από την αίγλη του Ντελάλη φαίνεται.

Ανώνυμος είπε...

Ο Βαγγελακης ειναι και υποψηφιος. Κριμα ομως, γιατι αν αρχισε απο τωρα τις τριπλες, φαντασου τι εχει να κανει μετα. Βαγγελακη, συγκεντρωσου και εξηγησου, γιατι δεν το πας καλα το λεωφορειο. Πιστευω να καταλαβες τι εννοω, γιατι την επομενη φορα δεν θα την βγαλεις πολυ καθαρη.

Αριστόδημος είπε...

Ντελάλη, καλωσόρισες πίσω!
Εμεις σε θέλουμε και σε αγαπάμε. Αυτό μας έδειξε η απουσία σου. Όσο για καθρέφτη, ΔΕΝ χρειάζεσαι αφού έχεις εμάς τους περισσότερους που σε χρειαζόμαστε, ενώ οι λίγοι εχουν γίνει κομμάτια από το κακό τους.
Σε ευχαριστούμε για άλλη μιά φορά Και με τις "φυγές" σου. Και να ξέρεις ούτε εσυ μπορείς να κάνεις χωρίς εμάς. Γι' αυτό "ΕΠΕΣΤΡΕΦΕ..."

Ανώνυμος είπε...

γεια σου ρε μαγκα κουτρα, τριπλα απο την σεντρα και αυτογκολ! Τρομερο κολπο για να βγεις θεμα συζητησης στα blog. Ποσα εχεις ρε φιλε? πας και για συμβουλος? κατσε στα αυγα σου, ο κοσμος κοιμαται γιατι τον ενοχλεις!

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΟ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ..ΑΝ ΠΑΓΩΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΝΤΕΛΑΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ Μ....... ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ - ΥΔΡΑ Η ΑΥΣΤΡΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ..

Top