αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Κόκκινη λάσπη "θάβει" την Ουγγαρία. Τοξική "βόμβα" και στον Κορινθιακό

Βουδαπέστη.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν τρεις επαρχίες στην Ουγγαρία μία ημέρα μετά τη διαρροή κόκκινης τοξικής λάσπης από δεξαμενές σε εργοστάσιο αλουμινίου, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον τέσσερα άτομα (ανάμεσά τους ένα μωρό τριών μηνών) και να τραυματιστούν περίπου 120. Σωστικά συνεργεία απομακρύνουν κατοίκους και προσπαθούν να εντοπίσουν τουλάχιστον έξι αγνοουμένους.

Τεράστια είναι και η οικολογική καταστροφή καθώς το τοξικό υλικό, που πλημμύρισε ολόκληρα χωριά στο δυτικό τμήμα της χώρας, απειλεί να φθάσει ως τον Δούναβη. Το παχύρρευστο υγρό περιέχει βαρέα μέταλλα και διαβρωτικές ουσίες, όπως μόλυβδο, χρώμιο κτλ. - είναι τα απόβλητα της επεξεργασίας του βωξίτη, ιδιαιτέρως τοξικά αφού προκαλούν βαθιά εγκαύματα τα οποία μπορεί να εμφανιστούν πολλές ημέρες μετά την έκθεση του ατόμου στο υλικό.

Επτά χωριά σε έκταση 40 τετραγωνικών χιλιομέτρων «πνίγηκαν» σε περίπου ένα εκατομμύριο λίτρα τοξική κόκκινη λάσπη, όταν το φράγμα που συγκρατούσε το υγρό σε δύο δεξαμενές στο εργοστάσιο αλουμινίου του Αζκα έσπασε. Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης αφορά τις επαρχίες Βέτσπρεμ, Γκιορ-Μοσόν-Σόπρον και Βας. Το εργοστάσιο βρίσκεται περίπου 165 χλμ. νοτιοδυτικά της πρωτεύουσας Βουδαπέστης. Σύμφωνα με τις Αρχές, τουλάχιστον οκτώ άτομα έχουν υποστεί εγκαύματα τρίτου βαθμού και νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. Το νεκρό βρέφος ήταν από το χωριό Κολοντάρ. Στο γειτονικό χωριό Ντεβετσέρ περίπου 400 κατοικίες έχουν...

...εκκενωθεί, ενώ η ηλεκτροδότηση, η υδροδότηση και η παροχή φυσικού αερίου έχουν διακοπεί. Ειδικά συνεργεία με προστατευτικές στολές και μάσκες προσπαθούν να ξεπλύνουν τους δρόμους- σε ορισμένες περιοχές η λάσπη έχει φθάσει σε ύψος 10 εκατοστών. «Το ταβάνι είναι τρία μέτρα ψηλό και η λάσπη στο σπίτι είχε φθάσει στα δύο μέτρα» ανέφερε κάτοικος της περιοχής. Και πρόσθεσε: «Το παιδί μου βρισκόταν στο σπίτι, αλλά κατάφερε να βγει από την ταράτσα. O 85χρονος πατέρας μου κρατήθηκε από το παράθυρο, αλλά έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα στα πόδια του».

«Η λάσπη εξακολουθεί να διαρρέει απειλώντας όχι μόνον τους κατοίκους, αλλά και την πανίδα και τη χλωρίδα μιας έκτασης 40 τετραγωνικών χιλιομέτρων» δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος της Ουγγαρίας Ζολτάν Ιλές.

Οι Αρχές έριξαν εκατοντάδες τόνους ασβέστη στη λάσπη για να ανακόψουν την πορεία της. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το έργο της απορρύπανσης πρόκειται να διαρκέσει αρκετούς μήνες. Οπως ανακοίνωσε η μη κυβερνητική οργάνωση «Ομάδα Δράσης για τον Καθαρό Αέρα», η παραγωγή ενός τόνου αλουμίνας αντιστοιχεί σε δύο τόνους τοξικά απόβλητα. Το εργοστάσιο ανήκει στην ουγγρική εταιρεία ΜΑL Ζrt, της οποίας η παραγωγή ανεστάλη έπειτα από απόφαση της κυβέρνησης.

Τοξική «βόμβα» (και) στον Κορινθιακό

Χιλιάδες στρέμματα στον πυθμένα του Κορινθιακού υπολογίζεται ότι καλύπτει η κόκκινη λάσπη η οποία από το 1972 απορρίπτεται στη θάλασσα από την «Αλουμίνιον της Ελλάδος». Η λάσπη περιέχει βαρέα μέταλλα όπως μόλυβδο, χρώμιο κ.ά. Από το 2005, οπότε την εταιρεία ανέλαβε ο όμιλος Μυτιληναίου, εγκαταστάθηκε ειδική φιλτρόπρεσσα και από το 2006 βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία. Πρόκειται για την πρώτη που λειτουργεί σε ευρωπαϊκή μονάδα παραγωγής αλουμίνας, ενώ έχει δρομολογηθεί και η εγκατάσταση μιας δεύτερης φιλτρόπρεσσας. Η λειτουργία τους θα επιτρέψει την οριστική διακοπή της απόθεσης ιλύος στον πυθμένα της θάλασσας του Κορινθιακού το 2011, όπως έχει ρητά δεσμευτεί ο όμιλος. Ταυτόχρονα, σύμφωνα με την εταιρεία, ένα μέρος των καταλοίπων βωξίτη έχει αρχίσει να διατίθεται ως πρώτη ύλη στην τσιμεντοβιομηχανία και στην κεραμοτουβλοποιία.

Από το Βήμα

17 σχόλια:

distomo tours είπε...

Ο ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ?/ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΠ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΘΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ..2% ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΖΙΡΟΥ..

ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΡΑΧΩΒΙΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ, ΜΕ ΙΔΙΑ ΩΦΕΛΗ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ...

SOFOS EUROGLITSMAN είπε...

distomo tours με αυτά τα μυαλά που φοράς είσαι βαθιά νυχτωμένος και μακριά ξενυτεμένος !δυστοιχώς πρίν μας πάρετε και σας πάρουμε δεν κάναμε κανένα προικοσύμφωνο ! τι είναι αυτά που γράφεις ρε ? τα πιστεύεις ? θα φάμε τα μουστάκια μας ή ψωμί κι ελιές ?

Στραβων είπε...

Distomo tours αυτό που δεν έχω καταλάβει με σένα είναι αν το θέλεις ή όχι το εργοστάσιο.
Το θέλεις αλλά όχι με τον τωρινό τρόπο λειτουργίας του?

distomo tours είπε...

ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΟΙΩΣ..
ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.. ΤΟ ΤΙ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ''ΤΑΜΕΙΟ'' ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΕxΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ
(και εσείς στον παρνασσό). ΔΩΣΑΜΕ ΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΜΟΛΥΝΕΤΑΙ Ο ΚΟΛΠΟΣ , ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΚΥΡΑΙΟΙ ΤΡΩΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ. ΦΥΣΙΚΑ Κ ΤΟ ΘΕΛΩ. ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΣΑ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΟΜΩΣ.ΤΑΠ κτλ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ..ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ''SOFE''ΜΑΘΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ.. ΤΟ ''ΡΕ'' ΟΠΟΥ ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..ΟΚ??

tati είπε...

Εγώ πάλι θα συμφωνήσω μαζί σου distomo tours αλλά αυτο το θέμα το είχες ξεκινήσει στο ποιο κάτω post..εδώ το θέμα είναι διαφορετικό!Και μια παράκληση προς το ΝΤΕΛΑΛΗ....το blog δεν είναι εκλογικό κέντρο!!!όποιος θέλει να τους γνωρίσει στα καφενεία

Unknown είπε...

Εγώ πάλι λέω να σηκώσουμε όλοι το περισκόπιο μας πάνω από την τοξική λάσπη και να δουμε "βαθύτερα"...

Τυχαίο που συνέβει αυτό στην Ουγγαρία που τόλμησε και σήκωσε κεφάλι στο ΔΝΤ.

Δεν νομίζω. . .

the watcher

ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ- ΑΝΤΙΠΕΣΙΝΕ είπε...

Ας ακουσουμε τους Διστομιτες στο θεμα του εργοστασιου. Εχουν καει και δεν πρεπει να καουμε ολοι με τη βιασυνη που μας διακρινει να τους αποπερνουμε ολους.Το αερακι φερνει και κατα δω τη μολυνση - δεν ειναι μονο η Κοκκινη Λασπη.
Ας βγαλουμε Δημαρχο ολοι μαζι που ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ να κανει την παπια στον ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ. Αν λογω συγγενειας - και μαλιστα ΔΙΠΛΗΣ - κωλωσει θα την βαψουμε ολοι μαζι. Το εργοστασιο δινει δουλεια , αλλα εμεις δεν πρεπει να δωσουμε κ.λ.!!

ΟΥΣΤ!!!! είπε...

Επιτέλους βγάλτε τα γυαλιά της εμπάθειας και της ψευτοκουλτουριάρικης ανησυχίας και κοιτάξτε μπροστά, χωρίς μίζερες και αφελείς αιτιολογίες του τύπου ¨δώσαμε τα κτήματά μας¨-λες και τα δώσανε τσάμπα και με τη βία, ή ότι ο δήμαρχος θα κάνει την ¨πάπια¨κλπ. Δέστε τα πράγματα πιό ορθολογιστικά! Το απαιτούν πρώτα απ΄όλα οι ΝΕΟΙ και αυτό τουλάχιστον τους το οφείλουμε!!!
Βγάλτε τις μάσκες και επιτέλους αφήστε τον κόσμο να αποφασίζει ανεπηρέαστος!!!!!!!!!!!!

distomo tours είπε...

ΦΙΛΕ ΟΥΣΤ...
ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ.. ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΑ ΣΕ ΒΟΛΕΥΟΥΝ.. ΠΟΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ.. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ.
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ.. ΝΑΙ ΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΔΟΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΛΟΤΡΟΙΩΣΗ,, ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΘOΡΙΣΕ. ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΔΩΣΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΑΝ ΘΕΣ.. ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΕΛΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΡΠΟ ΓΙΑ 30-35 ΧΡΟΝΙΑ ..
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ , ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΙΟ ΔΙΑΛΑΚΤΙΚΟΣ,ΦΙΛΙΚΟΣ , ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ..ΕΣΥ..

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

distomo tours είπε...

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΑΔΙΚΟΣ.. ΠΡΩΤΟΣ Ο ΠΕΡΓΑΝΤΑΣ , ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ..
ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ.. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΤΑΞΗ????
ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ.. ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΜΩΣ ΤΑΠ..(που θα είναι έσοδο του νεου δήμου), ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ..

ΟΥΣΤ!!!! είπε...

Φίλε distomo tours,αν και δεν μου αρέσει σαν άθλημα τόσο το ping-pong θα το ασκήσω για λίγο για να σου απαντήσω.1ον επειδή δεν έπεσα από τον Άρη αλλά έχω γεννηθεί και ζω ΕΔΩ, θα μου επιτρέψεις να γνωρίζω πολύ καλά τις τότε συνθήκες που επικρατούσαν: μια εντελώς υποβαθμισμένη περιοχή, με ότι αυτό σημαίνει, με μόνο μοχλό ανάπτυξης της περιοχής το ΝΑΤΟ (για όσους θυμούνται) και ένα χωριό εντελώς υποβαθμισμένο, το Δίστομο, έρμαιο των διαθέσεων του Μπάρλου, του τότε άρχοντα του χωριού, λόγω μεταλλείων, ο οποίος σημειωτέον δεν άφησε και τους Διστομίτες να εργάζονται στο Αλουμίνιο, για λόγους προσωπικού ωφέλους.
2ον για να έρθουμε και στα του εργοστασίου και της ρύπανσης(?) που προκαλεί, τόσα χρόνια τί έκανε ο τωρινός δήμαρχος? Ήξερε κάτι επιβλαβές για τον τόπο και σιωπούσε? Ήξερε ότι όλα αυτά ήταν προπαγάνδα και δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα και άρα καλά έκανε και δεν αντιδρούσε? Είχε συμβιβαστεί γιατί έτσι τον βόλλευε και τώρα "ξύπνησε"-γιατί άραγε ΤΩΡΑ?
3ον έπρεπε να πληρώνει ΤΑΠ μέχρι τώρα το Αλουμίνιο και δεν το έκανε, και άρα οι ευθύνες του τωρινού δημάρχου είναι και ποινικές-και εάν πρέπει να το κάνει από εδώ και πέρα ποιόσ σου λέει ότι ο νέος δήμαρχος δεν θα το κάνει?
Καλησπέρα!!!!

ΟΥΣΤ!!!! είπε...

Και τέλος φίλε distomo tours, όσον αφορά τον ΤΑΠ και σε συνάρτηση με τα όσα καταγγέλονται για τον τωρινό δήμαρχο-κάτι ασφαλτοστρώσεις ή κάτι αναθέσεις-με παράκαμψη διαγωνισμών, μήπως να το ΕΨΑΧΝΕΣ και εσύ και ίσως και κάποιοι υποψιασμένοι συντοπίτες σου?

distomo tours είπε...

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΑ..ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ?? ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΔΗΛΑΔΗ.. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΔΙΣΤΟΜΟ, ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΕΣ ΜΕΤΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.. ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΖΩΝΤΑΝΟ ΧΩΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ 70.ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ..
ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΟΛΑ, ΤΑΠ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ,ΔΙΟΤΙ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ..2009..
ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΙΚΟΥΜΕ ΑΔΙΚΩΣ, ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ...''ΣΗΜΑΔΙΑ'' ΕΩΣ ΤΩΡΑ ,ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ??

ΣΟΡΥ είπε...

Βρε ''ΟΥΣΤ''πρεπει να εχεις μεγαλο καλο. Μην εκφραζεσαι ως Αραχωβιυης, μας προσβαλεις. Ακομα και με το ονομα- ψευδονυμο που διαλεξες δειχνεις κομπλεξ και μισος.
Φιλοι Διστομιτες δεν ειμαστε ολοι σαν τον ΟΥΣΤ. Σορυ.

ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ-ΑΝΤΙΠΕΣΙΝΕ 2 είπε...

ΠΡΟΣ ΟΥΣΤ. ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ/Α ΝΕΟΣ/Α ΔΗΜΑΡΧΟΣ/ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΣΤΟΜΙΤΗΣ. ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΟΛΑ ΣΒΑΡΝΑ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΤΑΡΙΑ! ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ. ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΕΙ.ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΧΕΤΑΙ.
-----------------------------
ΥΓ. ΤΟ ''ΑΝΤΙΠΕΣΙΝΕ'' ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΥΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ.

distomo tours είπε...

ENTAΞΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΧΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΩΡΑ.. ΑΚΡΑΙΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΤΑΙ Κ Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ..

ΟΥΣΤ!!!! είπε...

ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ ΦΙΛΕ ΨΗΦΟΦΟΡΕ-ΑΝΤΙΠΕΣΙΝΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ¨ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ¨,ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ¨ΚΑΛΕΣ Κ'ΑΓΑΘΕΣ¨ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΟΡΥ....ΣΟΡΥ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΣΟΡΥ-ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΟΝΟΜΑ!!!!

Top