αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Μια ενδιαφέρουσα διαδραστική απεικόνιση

Από τον Παναγιώτη Οικονομάκη


Από μόνος του όλος ο παραπάνω πίνακας είναι μοναδικός.

Αλλά θα διαπιστώσετε πως, σύροντας το ποντίκι σας επάνω σε κάθε μία προσωπικότητα ή αντικείμενο και πατώντας κλικ (αφού μεταφερθείτε στην σελίδα cliptank.com, όπου θα δείτε την εικόνα σε πλήρες μέγεθος) σας μεταφέρει σε σχετικές πληροφοριακές σελίδες στην Wikipedia. Δηλαδή, επιλέγοντας μία από τις απεικονισμένες προσωπικότητες, μεταφέρεστε στην ιστορία της ζωής του.

Είναι ομολογουμένως απίθανο...

Παναγιώτης Οικονομάκης

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραίο Παναγιώτη, όλη η σύγχρονη ιστορία σε μια εικόνα.

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικό!

Ανώνυμος είπε...

Ο συγκεκριμένος πίνακας χρησιμοποιήται επίσημα και από πανεπιστήμια για κάνουν έλεγχο πάνω στις ιστορικές γνώσεις του ατόμου. Δεν θυμάμαι ακριβώς τον αριθμό, αλλά αναλογικά με τις προσωπικότητες που αναγνώριζες έμπαινες σε ανάλογη κλίμακα που έδειχνε τις γνώσεις σου.

Ανώνυμος είπε...

Ο πίνακας αυτός όντως χρησιμοιείται σαν "τεστ" ιστορικών γνώσεων από εκπαιδευτικά ιδρύματα στο εξωτερικο
παρατηρήστε οτι κανείς δεν κοιτά κανέναν γιατί αντικατοπτρίζουν διαφορετικές φάσεις της ιστορίας!!!!

Ανώνυμος είπε...

Από τον πίνακα λείπει μια πολύ μεγάλη, σύγχρονη προσωπηκότητα από τον Ελλαδικό χώρο. Πού είναι βρε ο πρωθυπουργός της χώρας; Μην πείτε ότι δεν είναι μεγάλη προσωπικότητα γιατί σας θυμίζω πως μόλις προχθές έφερε το βραβείο που μας έλλειπε. Τρομάρα μας!!!

Στραβων είπε...

Κι από το έθνος μας μόνο ο Πλάτων στριμωγμένος εκεί κάπου πάνω αριστερά, και με χρονολογία δράσης 2500 χρόνια πριν, να μας θυμίζει οτι κάποτε υπήρχε και μια άλλη Ελλάδα.

distomo tours είπε...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΕΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ..ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ..

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΕΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ;

Top