αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Συνάντηση "Δημοτικής Συνεργασίας" απόψε στην Αντίκυρα

Απόψε στις 19:30, στον "Ηριδανό" στην Αντίκυρα θα γίνει συνάντηση μελών του συνδυασμού "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΣΤΕΙΡΙΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ" και φίλων.

15 σχόλια:

P είπε...

ΑΠΟΧΩΡΕΙ Ο ΠΑΝΟΥΡΙΑΣ??????
ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ.....

ΤΟ ΚΑΡΦΙ είπε...

ΛΕΣ? ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΑ.ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΙΘΑΝΟ !!
ΕΑΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣ ΒΑΓΕΛΙΩ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ..Η ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ??

Ανώνυμος είπε...

Καλός ο Πανουργιάς και για μένα αυτός έπρεπε να πάρει το χρίσμα ως δήμαρχος αλλά το έδωσαν στον Πατσαντάρα τώρα θα την πάθουν και άλλη φορά θα προσέχουν.

Ανώνυμος είπε...

Οι συνομιλίες Πανουργιά- Βαγγελιώς, για συνεργασία εξουδετέρωσης του Πατσαντάρα, είναι στο αποκορύφωμά τους . Και ……ΔΕΝ θέλω διαψεύσεις.

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Πασοκακια θελατε τον Πανουργια γιατι με αυτον η Βαγγελιω ειχε καποια πιθανοτητα .
Καλα δεν το βλεπετε οτι δεν εχει καμια τυχη ,και ας ερθει και ο υπουργος για στηριξει οπως ακουσα στην ομιλια της.
Κατα αρχην κοιταξτε τους συμβουλους και βγαλτε συπερασματα.

ΤΟ ΚΑΡΦΙ είπε...

ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ? ? ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ?? ΜΕ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΠΟΙΟΥ ΑΡΑΓΕ ????

ΤΟ ΚΑΡΦΙ είπε...

φίλοι μου..που βρέθηκαν , τι έφαγαν, οι υποσχέσεις αιώνιας και σταθερής συνεεργασίας.. και ο θερμός εναγκαλισμός τους....
και φυσικά φωτογραφια που τα λέει όλα.......
αύριο...στο καρφί

ΟΥΣΤ!!!! είπε...

Να το δω και αυτο και να τα εχω δει πραγματικα ΟΛΑ : Πανουργιας σε συμπορευση με την Βαγγελιω. Μονο να μας πουν δυο λογια οι συνεργατες του Γιαννης-Θανασης-Λουκας-Κωστας και κυριως ο Τασος. Θα υποστηριξουν μια τετοια κινηση? Και αν ναι, ειναι σιγουροι οτι δεν θα τους παρουν με τις ντοματες οι ¨ψηφοφοροι¨τους?
Πραγματικα βλεπω πολυ σασπενς στην υποθεση. Και μη χειροτερα!!!!!

αντικυραιος είπε...

ΚΑΡΦΙ εισαι σιγουρος για τη φωτογραφια? Πραγματικα πολυ θα ηθελα να δω κατι τετοιο! Ετσι για την ¨υστεροφημια¨του Θαναση, που στην περιπτωση του ισχυει το ¨το γινατι βγαζει ματι¨!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ είπε...

Σας ενημερωνω οτι η Βαγγελιω και το ΠΑΣΟΚ ταζουν λαγους με πετραχιλια,Βασικα ταζουν σε αυτους που χρωστανε, οτι θα τους βοηθησουν λογω οτι θα παρουν την Δημαρχια, και ο Περγαντας την περιφερεια, εχουμε και τον υπουργο και ολα ενταξει.
Αυτα δεν ειναι ραδιο αρβυλα ,απλα κοιταξτε το 80% των συμβουλων απο την Αραχωβα και θα καταλαβετε.
Εδω η χωρα καταστρεφετε και αυτοι ειναι ακομα στον τροπο εκλογων του 1980. Ταζουν διορισμους, ευκολιες κ.τ.λ.
Ο κοσμος ξυπνησε ρε , δεν σας πιστευουμε πια και θα το δειτε αυτο 7 νοεμβριου , και να με θυμηθειτε αν παρει η Βαγγελιω πανω απο 35% στηνΑραχωβα θα βγει ο ηλιος απο την Δεσφινα.Οχι οτι το υπολοιπο θα το παρει οΠατσανταρας ,απλα θα πεσει πολυ λευκο , και σας ενημερωνω κοματοσκυλα οτι γινεται μεγαλος αγωνας γι αυτο.
Αυτα που μας λετε εσεις μας τα ειπε και ο Λεοντιος με τους αλλους,(αληθεια που ειναι αυτοι? μανατζερ ,νομικοι, οικονομολογοι χαθηκαν)γιατι λοιπον να σας πιστεψουμε ,ποσο μαλλον την Βαγγελιω που εχει ξανακανει Δημαρχος και τι εκανε ,ΤΙΠΟΤΑ.
Ξερει κανενας για τα παλια φαγοποτια, για γραφτετα να γελασει το χειλακι μας λιγακι.

κακος λυκος είπε...

Φιλε του λευκου, θα ηθελα να σου θυμισω οτι με το λευκο δεν κερδιζεις κατι, αν νομιζεις οτι η ψηφος σου ειναι για τα σκουπιδια τοτε ειμαι μαζι σου, αλλιως θα σε ενθαρυνω να ψηφισεις και ισως αλλαξει κατι. Οσο για την Βαγγελιω, και για τον Πατσανταρα θεωρω οτι και οι δυο ειναι αξιολογοι ανθρωποι και δεν νομιζω οτι τους αξιζει η συμπεριφορα σου. Το θεμα φαγοποτι η οχι ειναι καθαρα στα χερια των πολιτων. Αν εμεις ενεργουμε σε καθε αποφαση και με την δυναμη που εχουμε πλεον με "ολα τα μεσα" Σιγουρα θα ειναι καλυτερα απο τον τωρινο μας δημαρχο! Δες τα προγραμματα, δες ποιος σε εκφραζει καλυτερα, αν δεν σε εκφραζει κανεις, μπορεις να βρεις καποιον που παει για συμβουλος, ισως εκει να βρεις την λυση που ψαχνεις!Πανω απο 100 συμβουλους θα εχουν ως υποψηφιους πιστευω οτι θα βρεθει εστω ενας που να σου κανει και να αξιζει για να μην πεταξεις στα σκουπιδια την μοναδικη σου ευκαιρια να αλλαξει κατι!

ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ -ΜΙΛΗΣΤΕ είπε...

Βαγγελιω, μιας και πρεσβευεις ΝΕΟ ΗΘΟΣ, και ΝΕΑ ΗΘΗ στον ευρυτερο τοπο μας - και το πιστευω - θελω να σε ρωτησω κατι: Γιατι δεν εχεις σηκωσει και τις πετρες για την ΑΝΑΔΡΗ και ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ απολυση της γυναικας υποψηφιου σου απο την Παραλια - Αντικυρα που εργαζοταν σΕ ξενοδοχειο; Κυκλοφορει οτι της ειπαν ή παραιτειται ο αντρας σου απο το ψηφοδελτιο της Γρανιτσιωτη (και κατα συνεπεια ερχεται στον Πατσανταρα)ή χανεις τη ΔΟΥΛΕΙΑ σου. Το οτι η Δεξια μετερχεται και τετοιων μεθοδων ειναι γνωστο! Ομως ΕΣΥ Βαγγελιω , πως αφηνεις τοσες ημερες απροστατευτο ενα στελεχο σου;Βαγγελιω βαλε παντελονια και ξεμπροστιασε τους ΟΛΟΥΣ.Αν το αφησεις ετσι θα σου παρουν - μεταφορικα το λεω - και το βρακι. Και αυτο δεν το επιτρεπει η ιστορια σου ουτε η ιδεολογια σου!
----------------------------------
ΥΓ.Τι λενε τα Σωματεια με την ευκαιρια; Τι λεει ο υποψηφιος - με τον ομοιδεατη σου Περγαντα - πρωην Προεδρος της Ενωσης και του Εργατικου Κεντρου, ο Νικολακης ο Παπαναγιωτου;Ο κοινοταρχης Αντικυρας καο πρωην Προεδρος της Ενωσης , ο Γιαννακης ο Μιχος; Μουγκα στη στρουγκα...

Οπαδός και Ψηφοφόρος είπε...

Ρε Βαγγελιώ, έχουν περάσει τρείς μέρες από τη συνάντηση στην Αντίκυρα και ούτε μια ανακοίνωση. Δηλαδή εμείς σε σχέση με το επιτελείο του Πατσαντάρα τόσο πίσω είμαστε; Αυτοί χθες έκαναν συγκέντρωση στο Στείρι και σήμερα το πρωί , η συνάντηση είναι σε όλα τα blog. Αυτοί όπως λένε δεν έχουν κανέναν πίσω τους, αλλά τα κάνουν όλα μόνοι τους κι εμείς που έχουμε ολόκληρο κόμμα, δεν μπορούμε να αντεπεξέλθουμε; Μας έχουν πάρει τα σώβρακα στα blog. Έπειτα στο site του συνδυασμού μας εκτός από πέντε- δέκα φωτογραφίες δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Ρίξε μια ματιά στο δικό τους site να δεις πώς είναι στημένο. Έχει τα πάντα μέσα, γιατί μάλλον κάποιοι το ενημερώνουν κάθε μέρα. Εμείς δεν έχουμε έναν άνθρωπο να κάνει αυτοί τη δουλειά; Έτσι θα τους πολεμήσουμε; Ποιες είναι οι θέσεις μας; Που είναι τα άρθρα μας; Που είναι οι ανακοινώσεις μας; Δηλαδή εμείς δεν έχουμε δυο τρείς ανθρώπους που να γνωρίζουν από κομπιούτερ, για να δημοσιεύσουν τις θέσεις μας; Δηλαδή εμείς θα πετάμε χαρτιά στο δρόμο και θα βρωμίζουμε τον τόπο, όπως γινόταν τη δεκαετία του ογδόντα, ενώ αυτοί ότι έχουν να πουν το λένε μέσα από το internet; Βαγγελιώ έχε υπόψη σου ότι η ηττοπάθεια είναι αρρώστια και μάλιστα κολλητική. Αν σκοπός σου είναι να κάνεις παρέα στον Πανουργιά και στο ΚΚΕ στην αντιπολίτευση, τότε γιατί μας ξεσήκωσες;

ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΕΣ είπε...

ΒΛΕΠΩ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΕΣ? ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΠΙΠΕΡΙ Ο Ρ.R. THΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ?

Ανώνυμος είπε...

Το μεγάλο λάθος του Πασόκου είναι πως είναι ΟΠΑΔΟΣ.Σε συνδυασμό με τον ΨΗΦΟΦΟΡΟ, είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει!!!φιλακια...

Top