αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΣΚΕ ΟΤΑ: Ρε χοντρεεέ... μόνοι σας τα φάγατε!

Με έναν απίστευτο τρόπο αποφάσισαν να αντιδράσουν οι συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ στις δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου ότι «μαζί φάγαμε τα λεφτά».
Οι συνδικαλιστές των Δήμων και των Κοινοτήτων που πρόσκεινται στο κυβερνών κόμμα επιτίθενται σκληρά στον κ. Πάγκαλο, τον οποίο μάλιστα αποκαλούν «χοντρέεε» με κεφαλαία κόκκινα γράμματα και τρία «έψιλον» στο τέλος, για να τονίσουν ακόμα πιο πολύ τον χαρακτηρισμό τους.
Οι συνδικαλιστές υποστηρίζουν ότι «μόνοι σας φάγατε τα λεφτά», υπονοώντας τους βουλευτές και δείχνοντας το Κοινοβούλιο, ενώ τονίζουν με μεγάλα πράσινα γράμματα: «Εμείς πληρώνουμε τον λογαριασμό».
Είναι προφανές ότι στο μείζον αυτό θέμα δεν υπάρχουν κομματικές γραμμές, αφού όποιος αισθάνεται ότι θίγεται σε μια εποχή που του κόβουν μισθούς για να πληρώσει λάθη άλλων δεν υπολογίζει πολιτικές καταβολές.
Δείτε την απίστευτη αφίσα που κυκλοφόρησε η ΠΑΣΚΕ ΟΤΑ και αναμένεται να γίνει μείζον θέμα, αφού δεν είναι και λίγο πασόκοι συνδικαλιστές να επιτίθενται με τέτοιο τρόπο στον αντιπρόεδρο της πασοκικής κυβέρνησης...


Από το parapolitika.gr

19 σχόλια:

Πιάς το αυγό και κούρεφτο!! είπε...

Ρε αυτοί φαγώνονται μεταξύ τους....και θέλουν να εμπιστευτούμε το χαιδεμένο τέκνο τους (...την Ευαγγελία) για δήμαρχο;έρε κάτι γέλια!
Μήπως τώρα μας το παίξει ανεξαρτητη και υπερκομματική και συμπορευτεί με τους εργατοπατέρες ΠΑΣΚΕ-ΟΤΑ;;;;;
Τελικά για γέλια ή για κλάματα;

..Ι..Τ.. είπε...

ΣΚΕΨΟΥ..Η ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΗ ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ..Η ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ 12ΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΣΟΠΑΝΟ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ..ΕΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΤΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΠΩΜΙΖΕΤΑΙ..ΞΕΧΝΑΣ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Ι.Τ. γράψε μικρά, βάλε κάνα κόμμα, σκέψου και το νόημα, γιατί θα μας τρελάνεις. Μαζευτήκαμε 3 να δούμε τι θέλεις να πεις. Απλά και κατανοητά και όλα στο φως, όχι υπονοούμενα.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε …Ι.Τ…. Σε παλαιότερο σχόλιό σου είχες ζητήσει επιείκεια για τον τρόπο γραφείς σου. Έχω την εντύπωση ότι όλο αυτό το διάστημα την είχες. Όμως με τα συνεχόμενα ασύντακτα, ανορθόγραφα και δυσνόητα σχόλιά σου και μάλιστα εκφράζοντας άποψη επί παντός επιστητού, χωρίς μέτρο, μας παραπέμπεις στη σκέψη «Σου είπαμε να ….κλ…. ς κι εσύ χέ …..ς»!. Κάνε μια προσπάθεια να βελτιώσεις λίγο τα γραφόμενά σου, διαβάζοντας μια δυό φορές αυτά που γράφεις και μετά να τα δημοσιεύεις. Φαντάζομαι ότι έτσι θα καταλαβαίνουμε τι θέλεις να πεις.

Ανώνυμος είπε...

Οσο και να θες ΙΤ, δεν ξεχνάμε τα κόμματα!!!Υπάρχουν και δυστυχώς υποστηρίζουν τους πλέον ακατάλληλους!

αραχωβιτης είπε...

ΦΙΛΕ Ι.Τ.ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ (ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ Ή ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΕΣ), ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΟΛΑΚΕΥΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΑΧΩΒΙΤΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ, ΟΤΙ "ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ" ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΝ ΑΝΑΚΔΟΤΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΥΡΑ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΝΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΕΥΡΕΤΟ! ΤΕΛΟΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ, ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΥΣΠΙΣΤΟΙ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΤΟΥ.

Υ.Γ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΔΙΚΟ Ο ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ.

..Ι..Τ.. είπε...

ΣΩΣΤΆ..ΟΎΤΕ ΚΙ ΕΓΏ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΞΕΧΆΣΩ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑ..ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΟΜΜΑ ΥΠΟΣΤΉΡΗΞΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΑΠΕΤΥΧΕ..Η ΤΩΡΙΝΗ ΦΑΓΩΝΕΤΑΙ..Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΑΓΩΝΟΤΑΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ..Η ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ .. ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΥΣΗ..ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ..ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Σ ΑΥΤΟ..

Ανώνυμος είπε...

Φίλε αραχοβίτη ο τύπος δεν κάνει για τίποτα.. Δεν έχει γνώση θα βασιλεύει η Σοφία και το μόνο που λέτε είναι: αξιόπιστος γεναίος τίμιος επειδή δεν έχει κάτι

αραχωβιτης είπε...

ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΩΝ ΠΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΤΑΖΟΥΝ ΧΟΛΗ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙΆΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΙΣΟΥΝ!!!! ΕΤΣΙ ΦΙΛΕ (?) ΑΝΩΝΥΜΕ?

τραβας πολυ ζορι με τη σοφια εεε???

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟ ΛΟΓΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ (ΚΟΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ........... ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΕΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝΔΡΟ......... ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ......... ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗ ΣΟΥΠΑ, ΟΠΟΤΕ ΒΑΡΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ..........

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ.ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΒΑΓΕΛΙΩΣΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ.ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΟΒΟ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΑ Ο ΤΕΟ.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΝΑ ΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΙΜΑ-ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΚΟΨΕΙ Ο ΝΤΕΛΑΚΗΣ-ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΙΜΑ.ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΙΔΑΝΙΚΑ.Η ΕΝΤΟΛΗ ΣΟΦΙΑΣ-ΜΑΥΡΕΠΗ-ΔΙΑΓΟΥΡΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ ΜΟΝΟΚΟΥΚΙ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΑ ΑΚΟΥΝΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΛΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ ΒΡΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ_ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΤΡΩΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΜΑΖΙ ΚΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ-.ΠΡΟΒΛΕΨΗ?ΒΛΕΠΩ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΑΘΗ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ.Η ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΙΟΥ ΗΤΑΝ ΑΓΙΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ..ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΕ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ είπε...

Ρε μπαγασηδες της Προπαγανδας του Πατσανταρα ειστε πολυ πονηροι - θα μου πεις τι προπαγανδιστες θα εισαστε. Πρωτα πατε να βγαλετε χαζο ( ανορθογραφο, με ασυνταξιες κλπ ) τον Ι.Τ. Και μετα ,ξεπερνωντας την ουσια, περνατε στα ''προτερηματα'' του αφεντικου σας. Τι ''καλος'', τι ''υπευθυνος'', κλπ κλπ. Ναι αλλα και Δεξιος και δεν το κρυβει, και με αδελφη υποψηφια με την ΝΔ. και με συγγενη που απελυσε εργαζομενη επειδη ο αντρας της ηταν υποψηφιος με την Βαγγιελλιω Γρανιτσιωτη, και με αλλο συγγενη που κινειται χρησιμοποιωντας το ονομα του Μυτιληναιου.
Αν ειναι ΚΑΛΟΣ, οπως λετε, να παρει θεση για την ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ που εθιξε οικογενεια συνυποψηφιου του. Σημερα, πριν επεμβει ο εισαγγελεας.

ΜΟΥΓΚΑ????? είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ- ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ. Πριν απο λιγο εστειλα, μεσω αλλης αναρτησης , το παρακατω μηνυμα στην Γρανιτσιωτη. Περισσοτερο ομως πρεπει να το δειτε εσεις:
Βαγγελιω, μιας και πρεσβευεις ΝΕΟ ΗΘΟΣ, και ΝΕΑ ΗΘΗ στον ευρυτερο τοπο μας - και το πιστευω - θελω να σε ρωτησω κατι: Γιατι δεν εχεις σηκωσει και τις πετρες για την ΑΝΑΔΡΗ και ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ απολυση της γυναικας υποψηφιου σου απο την Παραλια - Αντικυρα που εργαζοταν σΕ ξενοδοχειο; Κυκλοφορει οτι της ειπαν ή παραιτειται ο αντρας σου απο το ψηφοδελτιο της Γρανιτσιωτη (και κατα συνεπεια ερχεται στον Πατσανταρα)ή χανεις τη ΔΟΥΛΕΙΑ σου. Το οτι η Δεξια μετερχεται και τετοιων μεθοδων ειναι γνωστο! Ομως ΕΣΥ Βαγγελιω , πως αφηνεις τοσες ημερες απροστατευτο ενα στελεχο σου;Βαγγελιω βαλε παντελονια και ξεμπροστιασε τους ΟΛΟΥΣ.Αν το αφησεις ετσι θα σου παρουν - μεταφορικα το λεω - και το βρακι. Και αυτο δεν το επιτρεπει η ιστορια σου ουτε η ιδεολογια σου!
----------------------------------
ΥΓ.Τι λενε τα Σωματεια με την ευκαιρια; Τι λεει ο υποψηφιος - με τον ομοιδεατη σου Περγαντα - πρωην Προεδρος της Ενωσης και του Εργατικου Κεντρου, ο Νικολακης ο Παπαναγιωτου;Ο κοινοταρχης Αντικυρας καο πρωην Προεδρος της Ενωσης , ο Γιαννακης ο Μιχος; Μουγκα στη στρουγκα...

Ανώνυμος είπε...

Πιαδια ο Ι.Τ βρηκε και αλλο μεγαλο ελατωμα του Πατσανταρα!!!!!!!!! ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΣΤΟ ΤΣΟΠΑΝΟ......... Τωρα μαλιστα, αυτος ειναι λογος να τον μαυρισουμε..........

ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ- ΛΥΤΡΩΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ! είπε...

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ . ΑΛΛΟΥ ΠΑΕΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. Ο ΣΤΑΘΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΤΟΥ. ΛΕΣ ΤΥΧΑΙΑ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΑΓΓΑΛΙΩΣ; ΑΛΛΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ. ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ - ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΟΛΟΥΣ - ΜΙΛΑΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

Ρε Ι.Τ για την αφισα της ΠΑΣΚΕ εχεις να μας πεις κατι, για ειναι και αυτο εργο Πατσανταρα, βρε ουστ κομματοσκυλο, τραβα να ξωφλησεις κανενα γραμματιο στο κομμα σου και μετα ελα να τα ξαναπουμε.

ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ είπε...

ΕΓΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΕΛΟΣ..Ο ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΑΡΑ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ.ΠΟΥ ΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΗ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΙΟ ΘΑ ΣΤΟ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ

ΦΙΛΟΣ είπε...

ΦΙΛΕ ΣΤΑΘΗ ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ?

..Ι..Τ.. είπε...

ΠΡΩΤΟΝ..ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ..ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΕ ΣΥΓΓΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ Η Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ Η ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ..ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ..ΤΡΙΤΟΝ..ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΟΤΙ ΜΕΝΕΙ Η ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ..ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ..ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ..Η ΑΦΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ..ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΟΥΣΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙ ΕΥΚΟΛΙΕΣ Η ΑΔΙΚΙΕΣ ΕΧΕΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΥΤΗΝ..ΕΓΩ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑΞΗ ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ..ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.. ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΥΘΗΝΗΣ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΙ ΧΕΗ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΥΓΓΑΛΥΨΗ..ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΠΡΙΝ 15/20 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ..ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ..ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ..ΑΣΧΟΛΗΘΗΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΤΕ ΤΑ ΟΡΘΟΓΑΦΙΚΑ ΜΟΥ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ..ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ..

Top