αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Περί ηθικής δημοτικών πολιτικών ταγών!

Είμαι ένας από αυτούς που πρότεινα, στήριξα και στηρίζω το Γιάννη Πατσαντάρα από την πρώτη στιγμή της υποψηφιότητάς του για τη διεκδίκηση του αξιώματος του Δημάρχου στο Νέο Δήμο.

Απ’ την αρχή αυτού του αγώνα, ένας ξάδερφός μου παλιά «καραβάνα» της τοπικής αυτοδιοίκησης, από τον οποίο έπαιρνα συμβουλές για τα δημοτικά δρώμενα της Αράχοβας, μου εφιστούσε την προσοχή, όταν του έλεγα για το εγχείρημα του ανεξάρτητου συνδυασμού που ετοιμάζαμε, λέγοντάς μου, ότι καλή μεν είναι η προσπάθεια, αλλά τα κόμματα θα μας εμπόδιζαν να συγκροτήσουμε ψηφοδέλτιο γιατί τα συμφέροντα των κομμάτων που διακυβεύονται είναι πολλά κι εμείς είμαστε ανίσχυροι απέναντί τους.

Κατά την άποψή του σίγουρα δεν θα καταφέρναμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος.
Το έργο, έλεγε, το είχε ξαναδεί και στο παρελθόν με παταγώδη αποτυχία για το όποιο ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο.
Μετά από δικές του συμβουλές αποταθήκαμε στους επίσημους εκπροσώπους των κομμάτων στην Αράχοβα, για να μας προτείνουν συμβούλους.
Τελικά είχε δίκιο.
ΦΑΓΑΜΕ ΠΟΡΤΑ.

Όλοι εμείς που ξεκινήσαμε αυτή την Πρωτοβουλία, άλλοι, περισσότερο και άλλοι, λιγότερο, αλλά περισσότερο απ’ όλους ο αρχηγός του συνδυασμού Γιάννης Πατσαντάρας, «φτύσαμε αίμα» για να καταφέρουμε να πείσουμε τους Δημότες του Νέου Δήμου ότι πραγματικά είμαστε μια ανεξάρτητη πρωτοβουλία και να συμπληρώσουμε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού με σωστούς/ες έντιμους/μες και αξιόλογους/ες συμπολίτες/σσες μας.

Κατηγορηθήκαμε, λοιδορηθήκαμε, δεχτήκαμε άπειρα ειρωνικά σχόλια, από διάφορα σκοτεινά κέντρα.
Φάγαμε λάσπη αλλά και κακόβουλους προσδιορισμούς. Μας απεύθυναν ανεπίτρεπτους χαρακτηρισμούς και ειρωνικά «κοσμητικά επίθετα».

Όμως σήμερα είμαστε πανέτοιμοι να διεκδικήσουμε την ψήφο των Πολιτών του Νέου Δήμου και να κάνουμε τον συνδυασμό μας «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία» κυρίαρχη δύναμη των Πολιτών στην Περιοχή μας, τάσσοντας τον στις υπηρεσίες του απλού Πολίτη και του τόπου μας.

Έχουμε όραμα, πρόγραμμα και φιλοδοξίες για το Δήμο μας.

Μα πάνω απ’ όλα, έχουμε πολιτική ηθική για να διεξαγάγουμε αυτόν τον αγώνα, αλλά κυρίως να αντέξουμε τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας που επιχειρείτε, όπως και τις κακόβουλες επιθέσεις, επωνύμων και ανωνύμων, που στρέφονται εναντίων μας.

Η μεγάλη Ελληνίδα...

...Δασκάλα Ζακλίν ντε Ρομιγί, Γράφει:
«Στην πολιτική δεν αρκεί η διαφάνεια χωρίς την αρωγή μιας σθεναρής ηθικής. Μίας ακέραιης εντιμότητας που θα καθοδηγεί τις πολιτικές επιλογές. Κι όταν αυτές οι δύο εκλείψουν, οι συμβουλές αυτών των πολιτικών ανδρών (που τους αποκαλούν δημαγωγούς) χάνουν κάθε αξία, κάθε διάνοια, κάθε ένδειξη προνοητικότητας. Γιατί θέτουν τις υπηρεσίες τους στα καπρίτσια του λαού».

Αυτές οι σκέψεις της αιωνόβιας Δασκάλας με οδήγησαν σε δικές μου σκέψεις για την εντιμότητα και την ηθική των δημοσίων ταγών.

Σε σκέψεις που είχαν ως κατάληξη τα πιο κάτω συμπεράσματα για την εντιμότητα και την ηθική των υποψηφίων Δημάρχων και συμβούλων. Οι οποίοι πρέπει:
  • Να επιλέγουν ικανούς συνεργάτες και όχι ψηφοσυλλέκτες.
  • Να ΜΗΝ έχουν ανάγκη από στημένα και προβοκατόρικα δημοσιεύματα η από αμφιλεγόμενες συντακτικές ομάδες στα διάφορα ιστολόγια.
  • Να είναι έντιμοι και ειλικρινείς στα λόγια τους.
  • Να μην εμφανίζουν το άσπρο για μαύρο.
  • Να μην μεταθέτουν τις ευθύνες τους σε άλλους και να μην δίνουν υποσχέσεις ψεύτικες και χωρίς αντίκρισμα.
  • Να μην κατασκευάζουν ή να αναθέτουν την κατασκευή λεκτικών πονημάτων, με σκοπό να πλήξουν τον αντίπαλο, αποκρύπτοντας ταυτόχρονα τις πραγματικές τους σκέψεις , ή αρνούμενοι να υπερασπιστούν με επιχειρήματα τις ιδέες τους.
  • Να είναι έντιμοι και ευθύς με τους ανθρώπους, και να μην καταργούν φιλίες ανάλογα με τις πολιτικές επιδιώξεις και τα πολιτικά ωφελήματα(αυτήν την παράγραφο την απευθύνω προσωπικά σε συγκεκριμένους ανθρώπους που με απογοήτευσαν) .
  • Να μην τάζουν προεκλογικά ρουσφέτια, έχοντας επίγνωση ότι μια ρουσφετολογική θέση, αφαιρείτε από κάποιον πιο άξιο και πιο κατάλληλο γι’ αυτή τη θέση.
  • Να ακούνε αυτά που οι πολίτες έχουν να τους πουν, δεχόμενοι ταυτόχρονα την κριτική και να είναι πρόθυμοι να κάνουν διάλογο.
  • Να συνεργάζονται και αναθέτουν προς διεκπεραίωση έργω, ικανούς ανθρώπους και όχι οπαδούς των κομμάτων.
  • Η αναγνωρισημότητα να προκύπτει από τις πράξεις και το χαρακτήρα των υποψηφίων και όχι από την παρουσία τους στους γάμους , τα βαφτίσια και τις κηδείες.
  • Να επιλέγουν έντιμους συνεργάτες.
  • Να μπορούν να λένε δημόσια όλα αυτά που λένε ιδιωτικά, βάζοντας την αλήθεια και το δίκαιο πάνω από το κομματικό συμφέρον.
  • Να μην εκβιάζουν ανθρώπινες συνειδήσεις για να πετύχουν τους στόχους τους.
  • Να λένε την αλήθεια σε όλους, όσο δύσκολη και αν είναι, χωρίς να κρύβονται πίσω από τις όποιες κατασκευασμένες μαριονέτες.
  • Να καταρτίζουν θεσμικούς κανόνες διασφάλισης της διαφάνειας, χωρίς να καταγγέλλουν χωρίς στοιχεία, τον οποιοδήποτε. Τα στοιχεία αυτά οφείλουν, ΑΝ τα έχουν, να τα προσκομίζουν στον εισαγγελέα και όχι στον ……ανεμιστήρα, με μορφή λάσπης.
  • Να διαλέγουν τα χαρακώματα της διεκδίκησης, τις σαφείς θέσεις και τις προτάσεις, για να γίνονται χρήσιμοι στην κοινωνία. Να επιλέγουν να ματώνουν για τα πιστεύω τους και όχι να κρύβονται φοβούμενοι το πολιτικό κόστος.
  • Να είναι ικανοί για διάλογο, έχοντας μάθει να σκέφτονται, να κρίνουν, να είναι ακριβολογεί και να ζυγίζουν τις λέξεις τους, να ανταλλάσσουν ιδέες και να ακούν τις απόψεις των άλλων.
Επειδή είμαι ένας από αυτούς που λοιδορήθηκα, σχολιάστηκα αρνητικά, αλλά και δακτυλοδείχτηκα από κάποιους υπέρμαχους του... «σοσιαλισμού», σας μεταφέρω ένα προφητικό απόσπασμα ενός μεγάλου Ευρωπαίου ηγέτη της περασμένης γενιάς, το οποίο παραμένει σε επικαιρότητα ακόμα και μετά από τριάντα χρόνια!.

Η καπηλεία του κράτους από τα κόμματα!!!

Ενρίκο Μπερλινγκουέρ (συνέντευξη στην εφημερίδα «Ρεπούμπλικα», 28.07.1981)

«...Τα σημερινά κόμματα είναι πάνω απ’ όλα μηχανές εξουσίας και πελατειακών σχέσεων, τα χαρακτηρίζει ελλιπής και αλλοιωμένη γνώση της ζωής και των προβλημάτων της κοινωνίας και του κόσμου, διαθέτουν λιγοστές ιδέες, λειψά ή ασαφή ιδανικά και προγράμματα και στερούνται παντελώς αισθημάτων και κοινωνικο-πολιτικού πάθους. Διαχειρίζονται συμφέροντα, ποικίλα, αντιφατικά, αμφίβολα κάποτε, πάντως χωρίς την παραμικρή σχέση με τις απαιτήσεις και τις αναδυόμενες ανάγκες των ανθρώπων, ή, πάλι, τις διαστρεβλώνουν χωρίς να επιδιώκεται το κοινό καλό. Η ίδια η οργανωτική δομή τους προσαρμόστηκε σ’ αυτό το μοντέλο, και δεν είναι πια οργανωτές του λαού, σχηματισμοί που προωθούν την πολιτικο-κοινωνική ωριμότητα και πρωτοβουλία: είναι μάλλον ομοσπονδίες ρευμάτων, που αποπνέουν καμαρίλα, καθένα με αρχηγό, υπαρχηγό κ.λπ. [...]
Τα κόμματα έχουν καταλάβει το κράτος και τους θεσμούς του, ξεκινώντας από την κυβέρνηση. Έχουν καταλάβει τους ΟΤΑ, τους οργανισμούς προνοίας, το πανεπιστήμιο, τη ραδιοτηλεόραση, κάποιες μεγάλες εφημερίδες [...]. Τέλος πάντων, όλα έχουν πια διαμοιρασθεί, ή θα ήθελαν να τα διαμοιράσουν. Η κατάσταση είναι δραματική. Οτιδήποτε καλούνται να διαχειριστούν ή να διεκπεραιώσουν οι ποικίλοι θεσμοί και οι σημερινοί διοικητές τους αντιμετωπίζεται κυρίως σε συνάρτηση με τα συμφέροντα του κόμματος ή του ρεύματος ή της φατρίας η οποία διεκδικεί το αξίωμα».

Έρρωσθε
Στέργιος Μπακολουκάς

46 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στέργιο τι πάει να πει Έρρωσθε; Παπώρας

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Στέργιο οι νέοι άνθρωποι είναι μαζί σας γιατί πρεσβεύετε κάτι ειλικρινές και αυθεντικό, εκτός των προσωπικών προτερημάτων που έχετε(και αυτό το γράφω από πρόσφατη προσωπική εμπειρία)....Συνεχίστε τον έντιμο αγώνα σας και είμαι σίγουρος πως θα δικαιωθείτε!

Φιλικά πάντα,
Λ.

Ανώνυμος είπε...

Για τον Μπερλιγκουέρ

Σοφοί δε Προσιόντων
Κ.Π.Καβάφης
Θεοί μεν γαρ μελλόντων, άνθρωποι δε γιγνομένων,
σοφοί δε προσιόντων αισθάνονται.

Φιλόστρατος, Τα ες τον Τυανέα Aπολλώνιον, VΙΙΙ, 7

Οι άνθρωποι γνωρίζουν τα γινόμενα.
Τα μέλλοντα γνωρίζουν οι θεοί,
πλήρεις και μόνοι κάτοχοι πάντων των φώτων.
Εκ των μελλόντων οι σοφοί τα προσερχόμενα
αντιλαμβάνονται. Η ακοή

αυτών κάποτε εν ώραις σοβαρών σπουδών
ταράττεται. Η μυστική βοή
τούς έρχεται των πλησιαζόντων γεγονότων.
Και την προσέχουν ευλαβείς. Ενώ εις την οδόν
έξω, ουδέν ακούουν οι λαοί.

Ανώνυμος είπε...

Πιο μεγάλο κείμενο δεν μπορούσες να γράψεις? Μόνο τόσα λίγα είχες να πεις? Ξαλάφρωσες τώρα?
Όοοοοχι δεν μας κούρασες το διαβάσαμε όλο 5 φορές. Μας έπεισες, ανεξαρτητε, μας έπεισες.

Ανώνυμος είπε...

Μπακολουκα εσυ ειδικα εισαι επικινδυνος.Ακροβατεις ολη σου τη ζωη μεταξυ αποτυχημενων επιχειρησεων και τσιπουρων στα καφενεια,οπου βεβαια το παιζεις ειδικος γιατι εισαι αθηναιος.Οι αραχωβιτες δεν ειναι χαζοι.Η πρωτη εντυπωση που δινεις ειναι ενος διαβασμενου αξιολογου αλλα απο πισω κρυβονται μονο αδυναμιες και αποτυχιες.Σκετο πυροτεχνημα.Συμπαθα με αν σε στεναχωρω αλλα δεν κανεις για δημοτικος συμβουλος.Για παρεα στα καφενεια που και που να λες καμια ιστορια μαλιστα

Ανώνυμος είπε...

νικολακη το δηλωσες το αυθαιρετο ή θα στο ξεκαθαρισει ο γαμπρος-υφυπουργος? να μην παει τσαμπα το τρεξιμο και το ταξιμο μετα λασπης!!!!!!

βλαχος είπε...

φιλε στεργιο ασε τα παιδια στο νιρβανα τους, αλλωστε εχει φροντισει για ολα το πασοκ!!!! και σπουδες και απασχοληση και αθλητισμος και πολιτισμος! τι αλλο θελουν οι αχαριστοι? τον ψυλο καλιγωμενο?

Ανώνυμος είπε...

Ρε από ΜΠΛΑ - ΜΠΛΑ έχουμε ''χορτάσει''. Έχετε ακούσει κάποιον, από αυτούς με τα μεγαλόπνοα σχέδια, πως θα καθαρίσει τη βρώμα μπροστά από του ''ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ''. Κάτι μου λέει ότι ζητάω πεζά πράγματα. ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!!

ideologos είπε...

Φιλε ανωνυμε
Ενα προσωπο το οποιο συχναζει συνεχεια σε τσιπουραδικα και τετοιου ειδους μερη ειναι απο τα μονοδικα που μπορουν να ακουσουν τους προβληματισμους και τα προβληματα των Αραχωβητων και να σκεφτουν μια λυση στα προβληματα τους. Οι αδυναμιες και αποτυχιες ειναι ακομα ενας λογος που πραγματικα σας φανταζομαι σαν εναν απο τους καταλληλοτερους δημοτικους συμβουλους κυριε Μπακολουκα. Αυτο που δεν αντεχω ειναι η συνεχης κρητικη προς το Πασοκ. Το Πασοκ πλεον δεν αξιζει το ονομα σοσιαλιστικο, δεν ανηκει στο ρητο ΄΄ πρωτα ο πολιτης΄΄ αλλα μπαινει στην μαυρη λιστα. Πιστευω οτι υπαρχουν ατομα που κινουνται ακομα με τις αρχες του παλιου ΠΑΣΟΚ με του ΠΑΣΟΚ που πρωτη προτεραιοτητα ηταν ο πολιτης και μετα ολοι οι αλλοι οι λιγοι αναγκαστικα παραγκωνιζονται απο τους περισσοτερους. Ευχομαι καποια στιγμη να καταφερουμε να ξαναβρουμε τα ειδανικα μας και μονο τοτε θα μπορεσουμε να υποστηριξουμε πραγματικα καποιον, μεχρι τοτε κανουμε υπομονη και περιμενουμε.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε Στέργιο το ανεξάρτητο είναι καλή ιδέα.. Αλλά δεν βλέπω κανέναν.. Βλέπω Μπουφουνο, Μπασιακο , Σοφία, τη Σύρου να κυνηγάει ψήφους στο δρόμο και το Σταθη να είναι σε κατάσταση σοκ! ΕΣΥ από πουκάμισα εγινες οικονομολόγος .. Ανεξάρτητος θα ήταν ένας γιατρός κάποιος χωρίς κόμμα που να μην ήταν σε κρατική θεση. Τελικά σαν νδ αυτή τη φορά δεν σας συνέφερε να κατεβείτε, έτσι είπατε αυτό.

αραχωβιτης είπε...

ανωνυμε η εμπαθεια σου κατα του συνδιασμου του Στεργιου ξεπερνα τα ορια της ευπρεπειας-μπλεκοντας δε και συγγενικα προσωπα του Πατσανταρα καταντας απιστευτα γραφικος. για να ερθουμε στο ψητο, αυτο το "Ανεξάρτητος θα ήταν ένας γιατρός..." που αναφερεις, μηπως αφορα το λεωνιδα το γιατρο π.χ.,για τον οποιο-ως ανθρωπο θα βρουμε και αναφορες στα βιβλια συμβαντων της αστυνομιας και για το βιο και την πολιτεια του γνωριζουν πολυ καλα ο Σταθης και ο ψηλος? ας ειναι,να ξερεις οτι οσο θα γινονται καποιοι προκλητικοι θα παιρνουν και τις απαντησεις τους-και υπαρχουν πολλα ραματα για τις γουνες πολλων απο το συνδιασμο ΣΑΣ-και ¨ο νοων νοειτο¨

αραχωβιτης είπε...

χρονια πολλα για σημερα! αυτο αφορα καποιους ρομαντικους συμπατριωτες μας-οσοι δηλ. εχουν απομεινει ακομη!!!

αντικυραιος είπε...

βαγγελιω τι θα γινει, σαν μηχανικος θα συμβουλεψεις το βαλαουρα να ξεπεριφραξει το καταπατημενο οικοπεδο της κοινοτητας-μετα και την καταδικη του? σαν επικεφαλης δε του συνδιασμου θα παρεις θεση για το θεμα?

υ.γ. επεται και συνεχεια.....

Ανώνυμος είπε...

Το είδαμε και αυτό σήμερα στη παρέλαση, τους υποψήφιους συμβούλους με τη κα Γρανιτσιώτη Κο Σπάρταλη και Κο Ράπτη (Κούλιας)να έχουνε πάρει θέση κοντά στους επισήμους!Πήρανε τι Δημαρχεία και δεν το καταλάβαμε? ή κάνουνε πρόβες για την 25 Μαρτίου για να δούνε πώς θα στέκονται σε περίπτωση που πάρουνε τις εκλογές?Χαλαρώστε κύριοι, υποψήφιοι σύμβουλοι είστε, δεν σας έδωσε κανένας κανένα αξίωμα!

Ανώνυμος είπε...

Με το ψώνιο θα μείνουνε αυτοί οι υποψήφιοι!!!!Δε θα δουν Δημαρχεία ποτέ τέτοιοι που 'ναι....ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Παρε να χεις Καραμπλελα και μη μιλάς. Ανεξαρτητε...

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!! είπε...

Μιας και η βαγγελιω πιστευει οτι θα γινει(???) δημαρχος ΟΦΕΙΛΕΙ να παρει θεση στα παρακατω θεματα:
1. γνωριζει τον εκρηκτικο (και οχι μονο) χαρακτηρα του γιατρου κ. λεωνιδα-με επιβεβαιωμενα και καταχωρημενα στην αστυνομια περιστατικα βιας, που τον καθιστουν ακαταλληλο για δημ.συμβουλο?
2. γνωριζει οτι ο βαλαουρας α)εχει εις βαρος του τελεσιδικη αποφαση κατεδαφησης αυθαιρετου και β)εχει ερημην καταδικαστικη αποφαση για καταπατηση και παρανομη περιφραξη κοινοτικης εκτασης?
3.γνωριζει οτι ο αντικυραιος γιατρος-υποψηφιος της, ασκει απαραδεκτα φορτικο τροπο-εκμεταλευομενος την ιδιοτητα του γιατρου,για να αξιωνει ψηφο απο τους ασθενεις του και μαλιστα στον χωρο εργασιας του?
4. μηπως να μας ενημερωνε αν εχει καμια σχεση(και να προσεξει τι θα απαντησει) με μια εκταση παραθαλασσια στη ζαλτσα περιπου 105 στρεμματων που δηλωνει ο κυριος υφυπουργος-γαμπρος της (αν και ασχετος με την περιοχη)????
αυτα και θα επανελθουμε μεχρι να παρουμε πειστικες απαντησεις......

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ "ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ"ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΑ.ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΟΝΤΙΟ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΡΙΝΕΙ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΑΠΟ ΑΝΤΙΚΥΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ.ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΗΛΑΔΗ.ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΕΩΝΙΔΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΩΝΗ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΣ.ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ Ε?????? ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ.ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΠΑΔΟΥ ΣΑΣ.ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Κ.ΜΠΑΚΟΛΟΥΚΑ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΑΣ???ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ???

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο δύναμη ο Λεωνίδας !! Αυτά σχόλια είναι καλά για τη Βαγγελιω.. Όσο για τον σχολιάστη που το παίζει εισαγγελέας αν δεν το κάνει μόνο ελπιζωντας ότι θα φθειρει ότι μπορέσει αρπακολλα .. Τότε σου λέω να καταφυγεις στη δικαιοσύνη αφού τόσο σε πνίγει το δίκιο σου αχρωματιστε και ανεξαρτητε... Η συμβουλεψου τους φίλους σου Μπασιακο- Καραμπελα ξέρουν αυτοί τα κόλπα

Ανώνυμος είπε...

Στέργιο γύρνα γύρω σου και κοίτα με ποιούς θα πανηγυρήσεις. Εκεί που έφτυνες τώρα...

Ανώνυμος είπε...

Πρώτον αυτο που βλέπω σε αρκετούς "σχολιαστές" είναι προσωπικές εμπάθειες,λάσπη και ύβρεις. Είναι αυτός πολιτικός αγώνας? Σε αφορά και εσένα Στέργιο!!! Δεύτερον ο συνδιασμός του κ. Πατσανταάρα με τα λίγα που γνωρίζω για να είναι πραγματικά ανεξάρτητος θα έπρεπε να έχει κατεβάσει υποψήφιο και η Νέα Δημοκρατία. Τοτε και εγώ θα τον ψήφιζα. Τα περι ανεξαρτησίας δεν στέκουν. Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!! είπε...

φιλοι ανωνυμοι μπλα-μπλα-μπλα και για την ταμπακιερα τιποτα εεεεεε? για να τελειωνει λοιπον το παραμυθι οσο και να τσιριζετε με τσιτατα και αοριστολογιες το αποτελεσμα σας ειναι μηδεν! απαντησεις κυριοι απο την βαγγελιω-αν μπορει βεβαια και οχι να το κανει οπως με τους στειριωτες, που ακομη περιμενουν απαντηση της. τα αλλα αφηστε τα για κανεναν που τρωει κουτοχορτο.....καληνυχτα σας....

υ.γ.οσο δεν θα παιρνω σαφεις απαντησεις, θα επαναλαμβανω τα 4 ερωτηματα-που προοδευτικα θα αυξανονται

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΪΖ ΠΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ" :
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ(ΓΙΑΤΡΟΣ) ΤΗΣ ΤΟ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΠΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ? ΑΡΚΑΔΗ (ΧΕΙΜΑΡΑ) Ή ΜΑΥΡΙΚΗ (ΣΠΑΝΟΥΔΗ),ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΑΡΧΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΧΛΩΜΟ ΜΕΧΡΙ ΑΔΥΝΑΤΟ!
ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ

Ανώνυμος είπε...

ΩΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ "ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΕΩΝΙΔΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΩΝΗ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΑΠΕΣ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ε? ΛΥΠΑΜΑΙ ΦΙΛΕ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΜΑΣ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΙΔΕΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ....

Ανώνυμος είπε...

ΑΧΟΣ είσαι η Ελπίδα μας....

123 είπε...

παντως χθες στην παρελαση ο σταθης τα χωσε χοντρα στον καραμπελα.γιαννακη σε βλεπω να μην βρισκεις τον δικο σου

ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ-ΣΟΚ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΝΑΣ ..ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ Ν ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΒΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΛΥΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΒΑΣΗ.ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΝΑΙ!!! ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ 24 ΩΡΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΛΕΦΤΑ.ΚΥΡΙΟΙ-ΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΒΡΩΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΤΕ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΕΚΤΕΘΕΙΚΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ.ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΗΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΟΥ ΑΡΑΧΩΒΙΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΣΥΝΗΠΟΨΗΦΙΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Μας έχουν καταλογίσει τα πάντα, εκτός από αυτό που πραγματικά είμαστε και φοβούνται » (Ντεμπόρ)

λ.λ είπε...

σταθηεγραψες

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΘΗ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΟΥ. Ο ΠΟΙΟ ΧΑΛΑΡΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ 'ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ' ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΜΕΣ ΤΟΥ 'ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ' ΤΟΥ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ (Ο ΓΙΑΤΡΟΣ) ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ, ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ 'ΥΠΕΡΤΟΠΙΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΩΝ'. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΠΥΣΤΩΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

123 είπε...

σταθη καλα τα λες.πες μας τωρα να μαθουμε τι εγινε με τον καραμπελα και του τα χωσες δημοσιως στην παρελαση

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΤΟ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ, ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΙΑΚΟ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ\... ΣΤΑΘΗ ΕΙΣΑΙ ΔΗΘΕΝ!! ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΕΙΔΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ!!

ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ είπε...

ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΓΑΜΟ ΦΙΛΟΥ.ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΠΑΣΙΑΚΟ ΠΟΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΟΠΟΥ ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΠΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΠΟΣΟ Μ ΕΚΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ Μ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.ΕΛΕΟΣ

NTROPI RE είπε...

POLI ORAIA.VRETHIKE ENAS ANTHROPOS SAN TO STATHI NA MILISEI POLITISMENA KAI PATE NA TON FATE.NTROPI REEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!! είπε...

σταθη μαλλον τα εχεις μπλεξει τα πραγματα-δεν ξερω το λογο, αλλα εχω την αισθηση οτι προσπαθεις για στρατηγικους λογους να πατησεις σε δυο βαρκες, με οτι αυτο συνεπαγεται. για να γινω πιο σαφης, γνωριζεις πολυ καλα το καταγεγραμμενο συμβαν με το λεωνιδα και δεν κατανοω την προσπαθεια που κανεις για να το κρυψεις(?). αν αυτο εντασεται στο κλιμα συνεναισης που προσπαθεις να επιβαλεις, εχω να παρατηρησω οτι αυτο απαιτει αμφιδρομη διαθεση και πραξη-κατι που δεν βλεπω να γινεται απ'την αλλη πλευρα !!!!!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!! είπε...

ΣΤΑΘΗ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ-ΑΛΛΟ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΕ ΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.......

Στέργιος είπε...

Αγαπητοί φίλοι, όλοι εσείς που δημοσιεύετε σχόλια κάτω από αυτή την ανάρτηση, την οποία εγώ επιμελήθηκα! Έχετε υπερβεί τα εσκαμμένα!!! Υποχρεούστε να: βρίζετε, απαξιώνετε, λοιδορείτε, κοροϊδεύετε, σπιλώνετε, σιχτιρίζετε, ακόμα και να προπηλακίζετε, κάτω από αυτή την ανάρτηση ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ !!! Θα παρακαλούσα το ……………Δεξιό!!!! (Δηλαδή οι άλλοι είναι αριστεροί;;; Ορέ!!!!) φίλο μου Στάθη, να μη μου κλέβει την παράσταση, ιδιαίτερα τώρα που έχω πιεί ένα;........... Τσιπουράκι και είμαι …..εκρηκτικά επικίνδυνος!!!!!
ΥΣ. Αντέχω πολύ περσσότερα απ’ ότι νομίζετε. Χώστε τα μου όσο περισσότερο μπορείτε, γιατί διαφορετικά ΔΕΝ βλέπω να …… βγαίνω σύμβουλος!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

η κοκα κολα (λογω γιαννελου) ψηφιζει πατσανταρα, ο τιτανας (λογω κουτσουμπα) ψηφιζει πατσανταρα, το αλουμινιο (λογω μπουφουνου) ψηφιζει πατσανταρα. που πασ βρε βαγγελιω με τα λιανοντουφεκα?

ΑΝΤΕ ΠΙΑ !!! είπε...

στεργιο μαζι σου, αλλα μην μας στερεις τη δυνατοτητα(!) να βγαζουμε και καποιες αληθειες, εστω και με ανορθοδοξο(?) τροπο !!!!

ΑΡΓΩ είπε...

'Οσοι και όσες έχουν ανοιχτά προσωπικά θέματα, με Στάθη (προσπαθώ να καταλάβω τι έχει κάνει σ΄όλους αυτός ο άνθρωπος!),τον Στέργιο, τον Λεωνίδα, τη Βαγγελιώ και όποιον άλλον, παρακαλούμε να τα ρυθμίσουν το συντομότερο, για να προχωρήσουμε σ΄αυτά που μας ενδιαφέρουν όλους τους υπόλοιπους και είμαστε πολλοί!

Στις εφημερίδες παλιά διαφημιζόταν ένας Ουζούνης, που ανελάμβανε όλα αυτά τα προσωπικά με το αζημίωτο βέβαια. Είχες τις πληροφορίες που ήθελες, χωρίς ο ίδιος να γίνεσαι ρόμπα...

Ανώνυμος είπε...

otan tou kounages ta penintaevra gianelo den sou ixe stathei????

Ανώνυμος είπε...

Να προκαλέσει μπάς και τον διώξουνε και γλυτωσει την επερχόμενη ήττα του φασισμού

Κακος λύκος είπε...

Προς όλους τους υποψήφιους, εάν είστε μάγκες βοηθηστε να παει μπροστά ο τόπος, είτε βγείτε είτε όχι, είτε είστε με τον νικητή είτε με τον χαμένο! Βλέπω τρελό κυνήγι ψήφων, βλέπω ότι όλοι γουσταρετε να βγείτε, η ερώτηση είναι απλή... εάν δεν βγείτε, θα προσφέρετε τις γνώσεις, τις γνώμες και την θέληση σας να προσφέρετε για το καλό του τοπου, στους αντιπάλους σας; Βαρέθηκα να ταζω ότι θα ψηφίσω κάποιον την στιγμή που όλοι μου λένε τα ίδια, σε όποιον του πω δεν τον ψηφίζω κόβει πέρα σαν να μην με ξέρει! Υπάρχει κανείς που δεν κυνηγά ψήφους, δεν βρίζει κανένα και δεν τάζει σε κανένα;

Ανώνυμος είπε...

φιλε Στεργιο το παρακατω το γραφω για σενα γιατι μας μιλας περι ηθικης.
Μετα απο παρεμβαση,με γνωριμιες στην Αθηνα, τον 2 Γιωργαδων ,και ειδηκα του πιο Ψηλου ο κ. Γεωργιαδης εγινε μονιμος στον Δημο,με μαλλον οχι νομιμο τροπο οπως ακουγεται εσυ λοιπον κ.Μπακολουκα πια ειναι η θεση σου ?

Ετσι απλα θελουμε να μας απαντησεις για να εχουμε την αποψη σου για αργοτερα.

τυροκομος είπε...

απάντηση στην ΑΡΓΩ:
Μάλον δεν ζεις στην Αράχωβα γιατι θα ήξερες τι εστι γιανέλος. Οσο για τον Ουζούνη χάρη στον ντελάλη δεν τον χρειαζόμαστε. Μας προσφέρει όσο κουτσομπολιο και οσες πληροφοριες θέλουμε και μας δινει χωρο να βριζόμαστε όμορφα και ανώνυμα. Ευτυχώς που βρέθηκε αυτος γιατι αλλιότικα θα είχαμε φαγοθει στα καφενία μεταξυ μας. Τέτοια ζαγάρια είμαστε

Top