αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Βρε πως καταντήσαμε... Να μας εμπαίζουν αυτοί που όταν εμείς φιλοσοφούσαμε, εκείνοι κρέμονταν από τα δέντρα...

Η απόλυτη κατάντια...

Μας εμπαίζουν άθλια ακόμη και οι Ευρωπαίοι,
οι οποίοι κρεμόντουσαν από τα δέντρα, όταν εμείς φιλοσοφούσαμε...

Όχι οι πολίτες ευρωπαίοι. Κι αυτοί θύματα είναι, σαν εμάς. Αλλά οι πολιτικοί ευρωπαίοι, στελέχη της "διοίκησης" και υπάλληλοι των τραπεζών, τύπου Όλι Ρεν και οι όμοιοί τους.

Εδώ και λίγο καιρό η Eurostat, που είναι το όργανο της Ευρωπαϊκής Ενωσης για να ερευνώνται τα αριθμητικά στοιχεία των χωρών-μελών, ψάχνει να βρει τα ελλείμματα των ετών 2006-2009 για την Ελλάδα.
Ηδη ο επίτροπος Ολι Ρεν
πριν από μία βδομάδα ψιθύρισε ότι βλέπει ένα αυξημένο έλλειμμα, πέρα από το αναμενόμενο, και αυτό ίσως υποχρεώσει την κυβέρνηση να πάρει νέα μέτρα. Μ' αρέσει πολύ που πάντοτε βάζουν το "ίσως", όταν πρόκειται για κάτι κακό.

Μας δουλεύει ο κύριος Όλι Ρεν, που "διαισθάνεται" το έλλειμμα να μεγαλώνει και άρα ίσως χρειαστούν πρόσθετα μέτρα... Πότε όμως??

Η Eurostat γνωρίζει ήδη πολύ καλά τα στοιχεία για το ελληνικό έλλειμμα, αλλά δεν τα δημοσιοποίησε μαζί με εκείνα των άλλων 26 χωρών της Ε.Ε., που ανακοίνωσε την περασμένη Παρασκευή. Οχι μόνο αυτό, αλλά ανέβαλε για μετά τις δημοτικές εκλογές της 7ης και 14ης Νοεμβρίου την ανακοίνωση για την Ελλάδα. Γιατί??

Αυτοί λοιπόν είναι οι καθαροί και τίμιοι Ευρωπαίοι, οι αξιοκράτες, ενώ εμείς οι Έλληνες είμαστε τα λαμόγια, οι λωποδύτες, οι κλέφτες και ψεύτες... Να όμως που οι ρόλοι αντιστρέφονται.

Και ο τελευταίος πολίτης βρε κουτορνίθια των Βρυξελλών μπορεί να καταλάβει ότι τα στοιχεία της Eurostat για το έλλειμμα κρύβονται σε συνεννόηση μεταξύ των σοβαρών κυρίων της τρόικας και της ελληνικής κυβέρνησης. Για να μην πέσει η κεραμίδα του δυσμενούς κλίματος για τη χώρα, την οποία κεραμίδα θα χρεωθεί η κυβέρνηση, στην προεκλογική περίοδο.

Και μέσα σε όλα αυτά, άκουσα και κάτι παπαγαλάκια του Πρωθυπουργού να κελαηδάνε στην τηλεόραση, ότι αν δεν είναι ισχυρό το μήνυμα των δημοτικών εκλογών προς τις αγορές, ότι επικροτούμε τα μέτρα και το "σωστό δρόμο" που επιτέλους μπαίνει η χώρα, τότε θα μας οδηγήσει σε εκλογές... Με απρόβλεπτες συνέπειες... Άλλωστε, οι εκλογές είναι αυτοδιοικητικές!!

Βρε μπρος...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μόνο εκλογές δεν θελουμε πάλι! Μέχρι να ψηφιστουνε οι καινούργιοι, να αναλάβουν, να ορκιστουν, εγκλιματιστουν κλπ θελουμε μισό χρόνο, όπου η απραξία γενικώς θα καταστρέψει τα πάντα. Ας περάσει κανένα δυο χρόνια και βλέπουμε! Το μήνυμα το λαμβάνει καθημερινά η κυβέρνηση, βλέπει την κατάντια μας! Η αλλαγή θα γίνει όταν το θελήσουν οι ίδιοι! Αλλιώς θα πρέπει να πετάμε ντομάτες σε όποιον πολιτικό βρίσκουμε μπροστά μας!

Ανώνυμος είπε...

Παιδια δεν ειμαστε οι ελληναρες οι ανωτεροι.. οι καιροι αλλαζουν.. Ναι μπορει να φιλοσοφουσαμε αλλα τωρα που εχουν ολες οι ευρωπαικες χωρες πρασινες οικονομιες και καλυτερα συστηματα δημοσια.. ΕΜΕΙΣ ΚΡΕΜΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Εκλογές εδώ και τώρα. Ο Αντωνάκης πρωθυπουργός σε μια νύχτα θα κάνει το θαύμα του. Θα μας διαλύσει στα εξ ων συντεθήκαμε χωρίς να το πάρουμε πρέφα. Γεια σου Αντωνάκη «ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕ».

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!

Top