αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Είσαι τόσο ανεύθυνος; Θα στεναχωρήσεις τους τραπεζίτες;

Οι εκλογές του Νοέμβρη, ανάλογα με το αποτέλεσμα μπορούν να οδηγήσουν τη χώρα σε νέες περιπέτειες.
Αν δεν ακολουθήσουμε το παράδειγμα της κυβέρνησης, δηλαδή να δίνουμε απλόχερα στο Μινώταυρο των αγορών αυτό που χρειάζεται για να είναι ικανοποιημένος και πάμε να κάνουμε τίποτε κόλπα τύπου Θησέα, ίσως να έχουμε κακά ξεμπερδέματα. Να εκτιναχθούν τα σπρεντς και τα σι-ντι-ες, να ανέβουν τα επιτόκια και μετά να πρέπει να κάνουμε νέες θυσίες για να τα ξανά ρίξουμε.

Οπότε σαν καλοί εργαζόμενοι/άνεργοι, σαν υπεύθυνοι πολίτες, σαν συνειδητοί όμηροι, πρέπει να κρατήσουμε τις αγορές ευχαριστημένες δίνοντας τους αυτό που ακριβώς θέλουν.
Ψηφίζοντας την κυβέρνηση μας και εναλλακτικά ΛΑΟΣ ή Μπακογίαννηδες, ακόμα και ΝΔ καθόλου δεν θα τους χάλαγε.
Προς θεού σε αντίθετη περίπτωση θα πάρουν το λανθασμένο μήνυμα ότι δεν εγκρίνουμε το μνημόνιο, ότι μας πειράζει η αύξηση του ΦΠΑ, η ραγδαία απώλεια της αγοραστικής μας δύναμης και διάφορων μισθών μας και ότι μας ανησυχεί που δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει.
Εντάξει. Ακόμα και αν έτσι είναι πρέπει να είμαστε ευγενικοί και να μην τους το πούμε στα μούτρα και θυμώσουν. Το πολύ πολύ σε καμία έρευνα τα λέμε αυτά και στους φίλους μας. Και αν μας πιάνει κανένα συνειδησιακό, το ξεχνάμε σκεπτόμενοι/ες ότι οι εκλογές αυτές είναι φυσικά αυτοδιοικητικές. Γι’ αυτό και είναι σίγουρο ότι η Τρόικα θα περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα τους για να μάθει ποιος βγήκε Δήμαρχος στο Λουτράκι, αν ο Γκιουλέκας τα κατάφερε να κρατήσει τη Θεσσαλονίκη, ποιος βγήκε στα Φιλιατρά κ.λ.π.
Στα πλαίσια αυτά εγώ αν ήμουν ΠΑΣΟΚ θα έβγαζα μια τέτοια αφίσα.


Από το antinews.gr

23 σχόλια:

ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ είπε...

Άσε να τα πάρουν τα χαμπέρια απο τώρα για να ξέρουν τι ΤΟΥΣ περιμένει αργότερα , γιατί αυτοί θα πούνε βγήκαμε δώστους κι άλλα μέτρα ως που να μας πάρουνε τα μέτρα... τι έχνε τα έρμα κι ψοφάνε ? μ ήλιο τα βγάζω μ ήλιο τα βάζω...! ντελάλη μπράβο για την αφίσα είναι ότι πρέπει γιατί και ο καρατζαφύρερ είναι ο προ-λαλήσαντας της κυβέρνησης, να μας προετοιμάζει για το τι μας περιμένει.

Λ. είπε...

"Όταν σχημάτισε την πρώτη κυβέρνησή του ο ΓΑΠ το σπρεντ ήταν στις 130 μονάδες, ενώ ελάχιστα αυξήθηκε και όταν αποκαλύφθηκε ότι το έλλειμμα είχε κατακτήσει διψήφιο ποσοστό, γύρω στις 180 μονάδες. Μπορούσε να δανειστεί και δεν το έκανε.[......]Δεν ήθελαν και πολύ, οι κατά τα άλλα κερδοσκόποι, να αφηνιάσουν το σπρέντ, φτάνοντάς το πάνω από 1.000 μονάδες! Μετά από αυτό η επιλογή της τρόικας ήταν μονόδρομος."

Τα παραπάνω είναι κομμάτι από το επόμενο άρθρο και νομίζω ταιριάζει γάντι σαν μια επεξήγηση της αφίσας..

http://www.protagon.gr/Default.aspx?tabid=70&smid=382&ArticleID=3997&reftab=61&t=%CE%A3%CF%84%CE%BF-%CE%A0%CE%91%CE%A3%CE%9F%CE%9A-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%AD%CE%B8%CE%BB%CE%B9%CE%B1-

Φιλικά πάντα,
Λ.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως θα ψηφίσω Βαγγελιώ όχι για ΠΑΣΟΚ και βλακίες αλλά γιατί την προτιμώ από τον στρατιωτικό..Άποψή μου αλλά ο πόλεμος αυτός που κάνετε δεν θα σας βγει σε καλό.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θυμάμαι ακόμα την περίφημη φράση ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Και ότι δεν θα χρειαστεί να καταφύγουμε στο ΔΝΤ. Θυμάμαι να λένε ότι θα αυξηθούν οι χαμηλές συντάξεις και οι χαμηλοί μισθοί. Μάλλον το ανάποδο έγινε. Μας τον έχει βάλει και δεν λέει να ξεκαβαλικέψει.
Ερώτηση προς κάποιον που ξέρει και όχι τον οποιδήποτε τσοπάνη ανώνυμο που μπαίνει να πει την @@@λακία του και βγαίνει. Αν βγούνε παντού ή σχεδόν παντού ανεξάρτητοι συνδυασμοί τότε τι μπορεί να γίνει? Εννοώ στην εσωτερική πολιτική της χώρας.

Στραβων είπε...

Όχι για μένα αλλά για την φουκαριάρα την μάνα μου δηλαδή φίλε ανώνυμε, όπως λέει κι η διαφήμιση.

Κατά την γνώμη μου ευτυχώς ή δυστυχώς η μοναδική λύση αυτή την στιγμή στην πολιτική είναι ο Σαμαράς. Μπορεί να τα κάνει κι αυτός σκ.. δε λέω, αλλά είναι η τελευταία ελπίδα της πολιτικής.

O GAP τα έκανε θάλασσα, έφερε τις δυνάμεις κατοχής (ΔΝΤ) και σύμφωνα με τα τελευταία νούμερα οδηγεί την χώρα σε ολοκληρωτική καταστροφή. Σκέψου για να τον βραβεύει η Deutche Bank τι πάρτι ετοιμάζονται να στήσουν στην πλάτη της Ελλάδας.

Το ΚΚΕ, είναι μόνο για να γαυγίζει, καλά κάνει και υπάρχει, αλλά τελείως ανίκανο ν' αναλάβει εξουσία. Είμαι σίγουρος ότι αν ποτέ έπαιρνε εντολή από τον λαό, θα έτρεχε να κρυφτεί πανικόβλητο στην μαμά κόκκινη πλατεία.

Τσίπρας και Κουβέλης με το μόνο που ασχολούνται είναι για το ποιός πρεσβεύει καλύτερα την ριζοσπαστική αριστερά. Αναλώνονται σε φιλοσοφικές συζητήσεις, συμπληρώνουν και αναπροσαρμόζουν τα μανιφέστο τους κτλ. Όλο μέλι μέλι κι από τηγανίτα τίποτα.

Ο Καρατζαφύρερ, δεν ξέρει ούτε αυτός τι είναι, ψάχνει να βρει την ταυτότητα του και την θέση του στην πολιτική σκηνή. Πολύ λίγος και ανούσιος.

Άφησα τελευταία την γυναικεία έκδοση του Μητσοτάκη γιατί τα σχόλια είναι περιττά. Τι να κάνεις πάλι τον Γκαντέμη στην εξουσία? Να τον κοιτάς? Αφού τον έχεις φάει στην μάπα. Εκτός αν σας συγκινεί ο δράκουλας που πλέον μπορεί και την αποκαλεί “η κόρη μου η σοσιαλίστρια”.

..Ι..Τ.. είπε...

ΕΝΩ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΝΕΠΗΣΤΙΜΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΠΛΟΚΕΡ..ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ..

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει ανεξαρτησία αλλά νδ ο Πατσαντάρας πήρε το χρίσμα και το κρύβει.. Απορώ που δεν προτίμησαν τον Πανουργια σε αντίθεση με αυτό το φρούτο που δεν ξέρει φιλε κατα που πέφτει η Λακα

Sofos euroglitsman είπε...

Τίποτα δεν θα γίνει βρε αδερφέ ! το μπουρδέλο όταν δεν δουλεύει , δεν παίρνουμε καινούργια έπιπλα ,αλλάζουμε την πουτάνα !γιατί απλά όλοι και όλα είναι εμπλεκόμενα γρανάζια σαν αυτά του ντελάλη δίπλα ! κατάλαβες τώρα γιατί το ψάρι βρωμάει απ'το κεφάλι και η καμήλα απ'τα πόδια ?

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή θεωρείτε ότι η Βαγγελιώ έκλεψε; Είναι λαμόγιο; Αν ναι που είναι το κλοπιμαία;

επώνυμος είπε...

ψάξε κατά παρνασσό-χιόνια και κατά θάλασσα μεριά!!! έτσι δεν είναι βαγγελιώ- γιάννη και το υπόλοιπο σόϊ ( αδερφές-γαμπροί-ανήψια κλπ )??
Ά ρε γλέντια!!!!!!!!

ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ είπε...

Κριμα ρε Ντελαλη να αναδημοσιευεις τετοιες αφισες εμετικες και φασιστικες στη συλληψη τους.

Και μην μου πεις για χιουμορ...

ονομα είπε...

Αγαπητε ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΕ ΠΟΛΙΤΗ

Εμετική και φασιστική είναι η πλύση εγκεφάλου που μας κάνουν υπέρ του μνημονίου, ότι είναι η σωτηρία της Ελλάδας, ότι στις εκλογές δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στο μνημόνιο κτλ.

Αυτά είναι απαράδεκτα, κι όχι μια αφίσα που διακωμωδεί την κατάσταση.

Λυπάμαι που δεν το κατάλαβες.

Ντελάλης

ΕΝΟΛΗΜΕΝΟ - ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕΛΑΛΗ - ΠΟΛΙΤΗΣ είπε...

Ντελαλη,τσαμπουνας μονο ο,τι ειναι αντι- ΠΑΣΟΚικο, διοτι εισαι κρυπτο -ΔΕΞΙΟΣ.Γιαυτο υποστηριζεις διακαως - και με πονηρο τροπο - τον συνδυασμο Πατσανταρα που ενω εχει παρει το γαλαζιο χρισμα, το κρυβετε ολοι σας.Τουλαχιστον η Βαγγελιω δεν το κρυβει, ειναι σοσιαλιστρια και εχει μαζι της μερικους συντηρητικους που εχουν ισκιο στην αγορα.

Ανώνυμος είπε...

Καλά αυτό το μην ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ και μνημόνιο δηλαδή όχι Βαγγελιώ.. Έτσι λέει έμμεσα και τα δημοσιεύεις; Είσαι..

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ! είπε...

Αυτο, πραγματι, λεει φιλε Ανωνυμε ο Ντελαλης του Πατσανταρα! Μην ψηφιζετε Βαγγελιω Γρανιτσιωτη! Ομως πολυ καλα του τα χωνει ο ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ. Μας κανει τον ψευτοκουλτουριαρη,αντισυστημικο ενω ειναι με τα τσαρουχια, Δεξιο- Πατσανταρικος. Οχι μονο Ντελαλης , αλλα σκετη ντουντουκα!

μαθητευομενος Οικονομολογος είπε...

Αυτος ο Λ. ειναι ο Μεγας Οικονομολογος Μπακολουκας; Τρομαρα του.... οποιος και να ειναι παντως. Σκετος Σαμαρας ο οποιος λεει καμαρωτος καμαρωτος οτι θα μηδενισει το ελλειμα- με αλλο, οχι αυτο - Μνημονιο.

Μνηστιτί μου Κυριε!

Σημειωση:
---------
Μην το γραψεις ανθρωπεμου (Λ.) το αρθρο. Μη! . Ελεος! Θ ααυτοκτονησει ο Γκλαμπρεηθ - ο νεωτερος!

ονομα είπε...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ είσαι σκέτη "αποτυχία τώρα". Αν κάνεις τον κόπο και διαβάσεις την ανάρτηση θα δεις οτι γράφω σαφώς και για τη Ν.Δ.
Όσο για το ψευτοκουλτουριάρης και αντισυστημικός, συ είπας... Εγώ δεν έχω πει ποτέ κάτι τέτοιο, οπότε κράτα τις ταμπέλες και την κριτική για τον εαυτό σου...

Ανώνυμος είπε...

Ntelali καθαρά η εικόνα είναι για το ΠΑΣΟΚ έτσι είναι η προπαγάνδα.. Δεν μπορείς να κρυφτεις.. Είναι πολύ κακό που σαμποταρεις και δεν με νοιάζει τι νομίζεις για το μνημόνιο με νοιάζει που δε σέβεσαι τον αγώνα της Βαγγελιώς. Κείμενο είναι τρικ διαφημιστικό υπέρ του στρατηγού η ότι σκτ.. είναι

Ανώνυμος είπε...

Στο site της ΔΕΤΠΑ έχει φαντομ και λέει επιστρατευσαμε όλα μας τα εργαλεία!! Δήμαρχε είσαι πατσανταρικός προβοκάτορας και σου λέω κρατάω ψήφο!! Ωριστε ο ανεξάρτητος Πατσαντάρας κύριοι!!!! Αυτά κάνουν οι αχρωμάτιστοι θαυμάστε!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΕΙΣ ΤΑ ΕΥΚΟΛΟΝΟΕΙΤΑ ΠΑΛΙΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΕΣΥ !

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΔΕΤΠΑ ΜΕ ΤΑ ΦΑΝΤΟΜ ..ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ΄΄

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΡΤΙΟΣ..ΑΠΡΙΛΙΟΣ..ΜΑΙΟΣ..ΙΟΥΝΙΟΣ..ΙΟΥΛΙΟΣ..ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ..ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ..09/10/10 ΣΗΜΕΡΑ..ΠΟΣΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΚΟΜΑ..8 ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ ΜΗΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗ..

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ είπε...

Ντελαλη, σε τσακωσαμ΄! Κρυπτο- δεξιος και Αντι- ΠΑΣΟΚ. Μην το παιζεις λοπον ανεξαρτητος και σουπα- μουπες μανταλακια... Κοροιδευεις, δυστυχως , και κατι χαλαρους αριστερους

Top