αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Ούτε συνέντευξη έξω από το Μαξίμου δεν τολμά να δώσει ο κ. Παπανδρέου

Απίστευτη μεθόδευση με τη διακαναλική συνέντευξη του πρωθυπουργού. Η συνέντευξη θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ της Δευτέρας όχι από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, όπως είθισται, αλλά από το... Μέγαρο Μαξίμου.

Μάλιστα, συντονιστής, αυτός δηλαδή που θα δίνει το λόγο στους δημοσιογράφους δεν θα είναι κάποιος συνάδελφος αλλά ο... κ. Πεταλωτής.
Δηλαδή συνέντευξη στο χώρο του κ. Παπανδρέου και με συντονιστή έναν υπουργό. Τι δείχνει αυτό; Πανικό; Δυσκολία να τα βγάλει πέρα σε ουδέτερο έδαφος; Ή φόβο μήπως δεν είναι όλα ελεγχόμενα και γίνει καμιά «πατάτα»;
Πρώτη θα απευθύνει ερώτηση η Όλγα Τρέμη απο το Mega, δεύτερη η Μαρία Χούκλη από τον ΑΝΤ1 και τρίτος ο Αιμίλιος Λιάτσος από το Star ενω θα ακολουθήσουν ο Ανδρέας Κωνσταντάτος, που θα εκπροσωπήσει το Alter, ο Αντώνης Σρόιτερ απο τον Alpha, η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ και ο Προκόπης Δούκας από τη ΝΕΤ.
Οι ερωτήσεις θα σε δύο κύκλους: ο ένας θα αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές και ο άλλος την οικονομία.
Κάθε δημοσιογράφος θα έχει το δικαίωμα μίας ερώτησης σε κάθε κύκλο και μίας διευκρινιστικής, χωρίς χρονικό περιορισμό. Η συνέντευξη θα διαρκέσει περίπου 90 λεπτά.

Από το antinews.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Αν θα φορέσει την μόβ την γραβάτα... το αγγούρι που θα φάμε θα είναι ανάλογο με το μέγεθος της φωτογραφίας , μια ευγενική χορηγία του ΔΝΤ .

αντικυραιος είπε...

Βαγγελιώ κατεπειγόντως στείλε το επιτελείο σου κάτω-ο αρχηγός κινδυνεύει! Στείλε τους επικοινωνιολόγους, image-makers και οτι άλλο σου δάνεισε το πασοκ γιατί χάνονται, να φανταστείς αναγκάζεται να συντονίσει ο πεταλωτής...SOOOSSS!

ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ είπε...

αυτή η διακαναλική σύνδεση γιατί γίνεται ? μήπως έχουμε χούντα ? γιατί δηλαδή τόσο πολύ κόντρα για να μας σπάσουνε τα νεύρα ? ΑΠΟΧΗ ΡΕ ΟΛΟΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑΜΗΣΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ! ΑΗ ΣΙΧΤΙΡ ΑΠΟ ΚΕΙ!

Top