αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Δήλωση Ευαγγελίας Γρανιτσιώτη, υποψήφιας δημάρχου Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας για την παγκόσμια ημέρα τουρισμού

Ο τουρισμός αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης του Δήμου μας.
Λόγω της ευρύτητας του αντικειμένου πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε ως έναν τομέα με καταλυτικές επιπτώσεις στο σύνολο της κοινωνίας μας, αφού το παραγόμενο προϊόν διαχέεται σε όλες τις κοινωνικές ομάδες και επηρεάζει άμεσα την ποιότητα ζωής μας.

Με δεδομένη την παγκόσμια περιβαλλοντική κρίση που αφορά κατά μείζονα λόγο τον τουρισμό, κορυφαία μας επιλογή αποτελεί η πράσινη αειφόρα ανάπτυξη
  • η προστασία και ανάδειξη του περιβάλλοντος
  • η αναβάθμιση της τουριστικής παιδείας
  • η αύξηση της ανταγωνιστικότητας με την πράσινη ανάπτυξη (οικολογικός τουρισμός – αγροτουρισμός)
  • θρησκευτικός τουρισμός
  • κοινωνικός τουρισμός
Με την αποκέντρωση της εθνικής τουριστικής πολιτικής στους φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα υπάρξει εξειδικευμένος τοπικός σχεδιασμός και διαχείριση με μεγάλο βαθμό αυτονομίας του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας.

Ευαγγελία Γρανιτσιώτη
Υποψήφια Δήμαρχος Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας

39 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή δύναμη Βαγγελιώ,γερά!Τράβα μπροστά.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ένα κι ένα κάνουν δυο, δήμαρχος η Βαγγειλώ!! τι να λέμε! Επίπεδο κι όχι...

Ανώνυμος είπε...

άρε τι κάνει αυτό το ριμάδι το φωτοσόπ !

Ανώνυμος είπε...

Γνωρίζεις ότι στον προϋπολογισμό του 2009 για τον Τουρισμό και για τους Νομούς Βοιωτίας και Φωκίδας είναι καταχωρημένα τα ποσά: Βοιωτία Ο, Φωκίδα τέσσερα δισ. ευρώ; Γιατί όλο αυτόν τον καιρό ήσουν προσανατολισμένη προ το Δήμο Λειβαδιάς και πουθενά αλλού φωνασκώντας στα ΔΣ και τώρα μας το παίζεις «τιμητής» αλλά και μνηστήρας του Νέου Δήμου;
Σκέψου από τώρα την απάντηση γιατί την ίδια ερώτηση θα σου την απευθύνω και στις ερωτήσεις μετά τον προεκλογικό σου λόγο.

d είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΒΑΓΓΕΛΙΩ..ΟΜΩΣ ΜΗΠΩΣ ΕΤΣΙ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΝ 2ο???

Ανώνυμος είπε...

Πολύ υψηλό επίπεδο αυτό της αερολογίας ..... ας μου πει ένας αναγνώστης (αν υπάρχει) τι κατάλαβε ότι σημαίνουν όλα αυτά πρακτικά και τι ακριβώς θα κάνει για παράδειγμα για την "αναβάθμιση & προστασία του περιβάλλοντος" (θα απαγορέυσει τη λειτουργία ρυπογόνων εργοστασίων π.χ. βλέπε κορινθιακό μεριά και βωξίτες), και την "αναβάθμιση της τουριστικής παιδείας" (θα μας κάνει πιο μορφωμένους τουρίστες π.χ.??) ....γιατί εμείς στο χωριό θέλουμε να μας τα λένε απλά κι όχι τόσο "υψηλού επιπέδου"

αριθμητικη είπε...

αραχωβα.450.διστομο.350.στειρι.ο.αντικυρα.250.συνολο 1051..που πας βαγγελιτσα βαγελιω

Πασοκος είπε...

Βαγγελιω βγες στη στροφη και φατους.
Επιτελους ειδαμε και μια αναρτηση απο σενα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚ ολε. Βαγγελιω για δημαρχος

Αραχωβίτης είπε...

Θεωρώ την ασχολία και την αναφορά της Βαγγελιώς στον τουρισμό τουλάχιστον ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ.

ΤΟ ΚΑΡΦΙ είπε...

ΠΑΣΟΚ(ΒΑΓΓΕΛΙΩ) - ΝΤΟΡΑ - ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ (ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ)..ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ...Δ-Α-Α.
ΑΝΤΙΣΑΜΑΡΙΚΟ ΜΠΛΟΚ...

ΡΕ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΡΙΝ..ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ PATSA...ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΕ?? ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΡΕ ΠΙΣΩ..ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ..ΜΕ 2% ΔΑΝΕΙΖΟΤΑΝ ΡΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ..

Ανώνυμος είπε...

Για σου ρε Βαγγελιώ παιχταρού!!!!!!!!!!!!!! Μάζεψε όλα τα απολιθώματα του παρελθόντος και φτιάξε ένα …….αξιόμαχο …… θίασο, για να τους πάρουμε τα σώβρακα!!!!!! Και όταν αυτό το καταφέρουμε θα αναβιώσουμε τις δεκαετίες του ογδόντα, του ενενήντα και του δυο χιλιάδες με τα δανικά, τους διορισμούς, τις ρεμούλες τις κλεψιές, τα παχιά λόγια τα δικά σας και του έτερου ημίσεως σας, του Χοντρού. Και όταν το ξαναματακαταφέρουμε τότε θα ξεκινήσουμε για πολλοστή φορά από την αρχή. Αυτό το παιχνίδι το έχετε μάθει πάρα πολύ καλά.

Λουκάς Χ. είπε...

Ανώνυμοι Ντελάληδες σας ενόχλησε η δήλωση της Βαγγελιώς, είχατε μάθει να παίζετε μόνοι σας. Περιμένω τις απαντήσεις σας και την κριτική σας επί της ουσίας αυτών που λέει. Θα μας πείτε για !τη προστασία και ανάδειξη του περιβάλλοντος! τι λέτε εσείς και ο Πατσαντάρας. Θα καταγγείλετε αυτούς που καταστρέφουν τον Κορινθιακό. Για τα σώβρακα που γράφει ο παραπάνω Ανώνυμος εμείς δεν έχουμε τέτοιες προθέσεις, εμείς προσπαθούμε με θέσεις να πείσουμε τους πολίτες.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΟΒΑΛΛΟΝΤΟΣ :--- ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ !! ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΔΕΛΦΙΚΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ "ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ" !

Στραβων είπε...

Καρφί αν ο Καράμπελας στηρίξει Πανουργιά, καλύτερα να μην κατέβει καν στις επόμενες εθνικές εκλογές. Θα έχει χάσει από τα αποδυτήρια με -500 ψήφους αμέσως αμέσως.

..Ι..Τ.. είπε...

ANΩΝΥΜΕ ΤΗΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΑΣ..AN ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ ΡΩΤΗΣΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ..ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ..ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ ..ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΑΓΓΛΙΚΑ.. ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΡΟΜΟΙ.. ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΔΟΙ ΑΠΟΡΥΜΑΤΩΝ..Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΝΑ ΕΡΘΗ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΙ ΕΓΩ ΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ..ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΙΩΠΗΛΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ..ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΗΛΟΣ..ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ..

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ Ο ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑ ΛΑΜΟΓΙΟ κος ΠΕΤΡΟΣ? ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΡΥΒΕΤΕ, ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ?

Βλέπω μπροστά είπε...

Αντί να πείτε κάτι ουσιαστικό λέτε ιστορίες για αγριους, δείτε την ουσία! Τουρισμός-(το προϊόν) μας μπροστά απο όλα, πρασσινη ανάπτυξη,(καινούργιες θέσεις εργασίας) και οικονομικά οφέλη όλης της περιοχής! Σας νοιάζει αν θα βγει το κόμμα; Δείτε την τοπική αυτοδιοίκηση ως εχει! Το καλό μας είναι σε αυτά που πρεσβεύει η Βαγγελιω, όσο για το Εργοστασιο, με σωστό έλεγχο, μόνο ωφέλη θα έχουμε όλοι μας!

Ανώνυμος είπε...

Για ποιά προστασία μιλάς,όταν στα έργα που κάνει η δημαρχία πάνε τα σκουπίδια σύννεφο και ότι άλλο που έχει περισέψειπου έχουμε πληρώσει ο καθένας μας το παρατάνε ερήμην ?
όσον αφορά το δεύτερο σκέλος άστο! οι επαγγελματίες της Αράχοβας τουλάχιστον, είναι κορυφή σε όλα και σε πληροφορώ ότι εάν κάνουν και καμία κίνηση και ρίξουν τις τιμές και με καμία προσφορά μαζί θα δουλέψουν μια χαρά! επίσης να σε ενημερώσω ότι δεν είμαι Δ/Υ.

Ανώνυμος είπε...

Αριθμητική, τόσα θα πάρει το ούφο.. Η Βαγγελιώ θα βγει δήμαρχος σου αρέσει ή όχι τελείωσε και αντίο. Το ενωτικό μόνο συμφέροντα σκοτεινά ευνοεί.. Η Βαγγελιώ είναι Κυρία! Και ο τόπος θα πάει μπροστά

Ανώνυμος είπε...

Έχε το νούς ! πρόσεξε μην αλλάξεις πλευρό! μ΄αυτό το πλευρό να κοιμάσαι και σύ και τα υπόλοιπα τα πασοκάκια με τα φαντάσματα θα πάτε μπροστά !και να σου πώ και κάτι άλλο ? λύση ευκαιρίας είναι όπως ο κ.Κλέαρχος , γιατί αν κατέβαινε η κ.Μπατζελή θα τον βάζανε ? έτσι και στην περίπτωση αυτή ,στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος ! για σκέψου το λίγο και τα λέμε...

Ανώνυμος είπε...

περιπατο θα κανει ο κλεαρχος! για το φαντομα ρωτα τον τσιριμωκο και τον λεοντιο.

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε δεν εχετε χορτασει φαγητο , φαγατε το 80, με χρυσα κουταλια.
Μετα ηρθε παλι το Π.Α.Σ.Ο.Κ. ...
Σας τα γραφω επιγραματικα γιατι αμα τα αναλυσω θα θιξω ονοματα.
Να δειτε πιοι θα μπουνε δημοτικοι συμβουλοι,ανθρωποι οι οποιοι δεν μπορουν να κανουν αλλιως , οι οποιοι στο παρελθον ειχαν παρει βοηθεια απο την Δημαρχεια της Βαγγελιως, ...

Α ΡΕ ΠΑΣΟΚ ΑΘΑΝΑΤΟ

Πεστε μου εναν απο το παλιο ΠΑΣΟΚ ο οποιος δεν εχει βολευτει?
Οι ποιο πολοι μπηκαν στο πολιτιστικο στους Δελφους εκει ειναι και ο προεδρος ο οποιος τωρα μας το παιζει μαγκας.
Αντε να μην ανοιξω και αλλο το στομα μου γιατι ξερω πολλα και θα γελασει ο καθε πικραμενος.

Ειπαμε αμαν να ξεφυγουμε απο τα λαμογια του Λεοντιου και θα πεσουμε στα λαμογια του Π Α Σ ΟΚ .
Φοβερο επιπεδο θα εχουμε παλι κηδειες κλαματα και ουρλιαχτα.

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.

ονομα είπε...

Όσοι θέλετε να σχολιάσετε από δω και στο εξής, καλό θα είναι να γνωρίζετε ότι σχόλια απαξιωτικά-υβριστικά προς την υποψήφια κ. Γρανιτσιώτη θα διαγράφονται! Το ίδιο ισχύει και για τον κ. Πατσαντάρα, τον κ. Πανουργιά και τον κ. Ζάκκα.

Δεν έχω καμία πρόθεση να επιτρέψω την υποβάθμιση της υποψηφιότητας της κ. Γρανιτσιώτη, η οποία έχει το σεβασμό μου, όπως και οι υπόλοιποι υποψήφιοι...

Ντελάλης

Ανώνυμος είπε...

Τουλαχιστον τωρα εκανε αναρτιση σε τοπικο blog και οχι στη Θηβα, στα Βαγια και στον Ορχομενο.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε μου η βαγγελιω θα κανει αναρτησεις οταν ερθει η ωρα, οσο για το Ντελαλη να εισαι σιγουρος οτι θα τα μαθει πρωτος! Η Βαγγελιω κανει δουλεια σιωπηλα και θα φανει στην ωρα της. Δεν χρειαζεται να αερολογει και να δεχεται τα σχολια της λασπης που μονο κακο κανουν. Οσο αργει τοσο πιο ουσιατικα θα εμφανιστει, λιγο υπομονη και θα τα δειτε ολα. Ας αφησουμε την λασπολογια και ας δουμε μπροστα οπως λεει και ο παραπανω! Ντελαλη σε συγχαιρω γιατι βαζεις τα πραγματα στη θεση τους, δεν χρειαζομαστε βρισιες, θελεμε μονο πολιτισμο και θεσεις!

γκρινιάρης είπε...

Θα παρακαλούσα και την κα Γρανιτσιώτη και τους υπόλοιπους υποψήφιους, πριν αναρτήσουν θέσεις ή απόψεις τους, να αναθέτουν σε ειδικούς και καλούς χειριστές της γλώσσας, την επιμέλεια των κειμένων, ώστε και να βγάζουμε νόημα από αυτά που διαβάζουμε, αλλά και να μην αφιερώνουμε χρόνο στο να προσπαθούμε να μαντεύσουμε τι θέλει να πει ο υποψήφιος, οδηγούμενοι πολλές φορές και σε λάθος αντιλήψεις. Άλλωστε είναι και θέμα αισθητικής!!!!!

..Ι..Τ.. είπε...

ΣΥΠΜΟΛΙΤΕΣ..ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ..ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ..ΞΕΧΑΣΤΕ ΟΤΙ ΑΝΗΚΑΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗ Ν.Δ Η ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΕΙ..ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΟΙΗΚΗΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ..ΑΝ ΖΩ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΜΑΙ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΟΥ..ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΝΟΙΑΣΤΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΥΓΕΙΗ ΕΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ..ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΑΝΤΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΗΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΥΠΑΛΗΛΟ ΕΩΣ...2..3..ΡΕΥΜΑ..ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ..ΙΚΑ..ΕΤΑΚ..ΤΕΒΕ..ΚΑΝΤΕ ΣΥΝΟΛΑ..ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ..ΟΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΩ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ..ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΘΩΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΥΣΙΔΑ..ΚΑΝΤΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.. ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ.. ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ..ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΠΜΙΣΤΕΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ..

Ανώνυμος είπε...

Φίλε γκρινιαρη θα σου θυμίσω ότι εχθές ήταν η παγκόσμια ημέρα τουρισμού, για το λόγο αυτό μπήκε και το σχόλιο! Όσο για τα κείμενα, βγάζουν νόημα εάν θέλεις να βγάλουν, αλλιώς ΔΕΝ...

ο γκρινιάρης είπε...

Απάντηση στον Ανώνυμο:
1.Με ειδικά γυαλιά μπορείς να δεις και το άσπρο-μαύρο, πόσο μάλλον να καταλάβεις τα ακατανόητα.
2.Λογικές επετειακών διαγγελμάτων δεν με βρίσκουν σύμφωνο, πολύ περισσότερο όταν συνοδεύονται από ασάφειες και αερολογίες υπό μορφή γενικοτήτων-τσιτάτων!!!!!

Περήφανος ΠΑΣΟΚτζής είπε...

Παρτε το χαμπαρι μια και καλη...Σε επιπεδο τοπικης αυτοδιοικησης δεν μπορειτε πλεον να στηριζεστε σε εμας, με αυτες τις επιλογες που κανετε μεσα στο ΠΑΣΟΚ. Σας εχουμε ηδη γυρισει την πλατη και εσεις δε δειχνετε να ιδρωνει το αυτι σας.....Keep going!

Ανώνυμος είπε...

Όταν βγει δήμαρχος η Βαγγελιώ εσύ κράτα μούτρα.. Τώρα εσύ ξέρεις ότι ότι και να πεις, όταν βγει θα σε εξηπηρετεί όπως όλους τους πολίτες(ψηφίσαντες και μη)... Γι αυτό πας στο στρατιώτη να είσαι κερδισμένος.. Ντροπή σου μπορεί βέβαια να μην είσαι καν ΠΑΣΟΚ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ανώνυμε , το ΠΑΣΟΚ είμαστε εμείς οι πολλοί και όχι οι πέντε δέκα που απαρτίζουν τη συντεχνία Βαγγελιώς. Όταν έρθει η ώρα θα το διαπιστώσεις. Έχε υπόψη σου ότι τα Πρώτα τιμούνε τα……. στερνά!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν είστε πολλοί είσαι ένας. Η Βαγγελιώ θα βγει όσο και να μην θέλεις. Πάρε τους πολλούς εαυτούς σου και ψήφισε ότι θες..

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ?ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ !

Ανώνυμος είπε...

Φίλε αστο στημμένο είναι, το ΠΑΣΟΚ είναι οι άνθρωποι και όχι ένας ανώνυμος πιθανώς όχι ΠΑΣΟΚ.

Περήφανος ΠΑΣΟΚτζής είπε...

Αν αυτό πιστεύετε συνεχίστε.Δε θα το συνεχίσω γιατί το κάνετε να μοιάζει ότι πολεμάω κάτι που αγάπησα και υπηρέτησα.Θα δούμε όμως ποιος έχει δίκιο στο τέλος, μετά τα αποτελέσματα...

Ανώνυμος είπε...

Όχι δεν είσαι πασοκτζής, αφού το ΠΑΣΟΚ συγκεντρωθήκαμε, οργανωθήκαμε και μοιράσαμε αρμοδιότητες.. Εσύ δεν κολλάς πουθενά δεν μασάμε λέμε. Τράβα με το ΡΟΥΣΦΕΤΙΚΟ

Ανώνυμος είπε...

μεγαλε εισαι τοσο πασοκ οσο ανεξαρτητος ειναι ο φαντομας!!ολοι οι προοδευτικοι αυτου του τοπου ειμαστε με τη βαγγελιω.πανουργια γερα η νικη ειναι κοντα!

Top