αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Mea... τούμπα ο άρχοντας της Ραφήνας


Μea... τούµπα για το Βατοπέδι

Δεν βλέπει τώρα σκάνδαλο στο Βατοπέδι ο Κώστας Καραµανλής. Και αντιµετωπίζει τις «αµαρτωλές» ανταλλαγές δηµόσιας γης ως προσπάθεια αντιµετώπισης ενός «κοινωνικού προβλήµατος», χωρίς επιλήψιµες ενέργειες από πολιτικά πρόσωπα και χωρίς να έχει προκληθεί ζηµιά στο Δηµόσιο!

Με την επιστολή – «πλυντήριο» του µεγάλου σκανδάλου που απέστειλε χθες στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, ο πρώην πρωθυπουργός κάνει στροφή 180 µοιρών σε σχέση µε όσα ο ίδιος είχε υποστηρίξει προς διετίας, µιλώντας στην Κοινοβουλευτική Οµάδα της Ν.Δ., όταν είχε αναγνωρίσει τις σκανδαλώδεις διαστάσεις της υπόθεσης και είχε αποφανθεί ότι κάποιοι, και κατά βάση οι µοναχοί του Βατοπεδίου, «λειτούργησαν εις βάρος του Δηµοσίου».

Με τη χθεσινή επιστολή ο κ. Καραµανλής απαλλάσσει όλους τους εµπλεκόµενους υπουργούς του και αποδέχεται ότι ο ίδιος και η κυβέρνησή του έχουν και αναλαµβάνουν µόνον την «αντικειµενική πολιτική ευθύνη» για την υπόθεση, επειδή αυτή «απασχόλησε τον δηµόσιο βίο».

Mea... τούμπα ο άρχοντας της Ραφήνας. Μη στεναχωριέσαι κ. Καραμανλή. Κανείς δεν είναι τέλειος...
Top