αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Ανακοίνωση υποψηφιότητας

Αγαπητοί φίλοι και φίλες

Η πολιτική μου πεποίθηση για μια τοπική αυτοδιοίκηση πραγματικά ανεξάρτητη, κοινωνικά ενωτική, η οποία θα ασκεί τα καθήκοντα της με διαφάνεια και χρηστή διαχείριση, βρήκε την έκφραση της στο πρόσωπο του Γιάννη Πατσαντάρα.
Πιστεύω ότι στις μέρες μας είναι αναγκαίες αυτές οι αξίες για να λειτουργήσει επί της ουσίας ο Δήμος για το Δημότη.
Με τιμή αποδέχτηκα την πρόσκλησή του, να θέσω υποψηφιότητα στον Ανεξάρτητο Ενωτικό Συνδυασμό, που όλοι μαζί χωρίς αποκλεισμούς, θα τον οδηγήσουμε Πρωτεργάτη στη Δημοτική Αρχή του νέου Δήμου ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΟΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ.

Με τιμή
Κατερίνα Σύρου (Κανέλου)

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είσαι και συ.. δεν υπάρχει περίπτωση να επικρατήσει το ενωτικό(ΝΔ), θα φάτε ντομάτες μοσχαροφάγοι! Φάτε φάτε..

Ανώνυμος είπε...

Καλα κρασα Κατερινα

Αραχωβίτης είπε...

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Ανωνυμε ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ-ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ ΑΡΩΣΤΗΜΕΝΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΣΟΥ........

Ανώνυμος είπε...

Προς τον Ανωνυμο:Μοσχαροκεφαλος θα εισαι για ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ποιος πιστεύει ακόμα σε ενωτικό; Ψήφοι απο παντού με καμουφλαζ την ανεξαρτησία, δεν είναι δυνατόν όλοι οι νδ να είναι με το ενωτικό; Για αφελείς ψάχνετε; Απλά με τα τόσα που έκαναν οι προηγούμενοι δεν θα περναν ούτε ψιχουλο αν βγαιναν ως ΝΔ. Δεν έχω κάτι με την κοπέλα, τα έχω με το καμουφλαζ της ανεξαρτησίας, και με όσους το πιστεύουν. Κατερινα μπράβο σου για την επιλογή σου να ασχοληθείς με τα κινα, καλή επιτυχία!

..Ι..Τ.. είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΤΕΛΑΛΗ ..ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΥΠΟΥ ..ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ..ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΡΤΗΖΗΣ..ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΣΟΥ..ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟ..ΛΕΜΕ ΝΟΝΟ ΤΗΝ ΤΥΠΙΚΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΙΟ.. ΕΧΩ ΣΑΝ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΥΘΟ..ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΕΝΑ ΜΟΝΑΧΟ ΟΤΙ ΕΒΑΖΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ..Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΝΩ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΩΝΕ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ..ΗΓΟΥΜΕΝΕ ΤΩΡΑ..ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΚΕΛΙ..ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ..ΠΗΓΕ Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΜΠΑΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ..ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΑΤΕ ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΗΤΕ..ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ.. ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ..

Ανώνυμος είπε...

ΓΝΩΡΊΖΩ ΤΟ ΑΝΤΙΠΤΈΡΑΡΧΟ Κ. Γ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΕΊΝΑΙ ΤΙΜΉ ΓΙΑ ΤΟ ΝΈΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ.ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΗΜΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ. ΑΡΑΧΟΒΙΤΕΣ ΔΙΣΤΟΜΙΟΤΕΣ ΑΝΤΚΙΡΙΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΡΙΟΤΕΣ ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΔΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ. Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ. ΨΗΦΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ Γ. ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ.

Στραβων είπε...

Κρίμα που δεν κατεβαίνει ο Πατσαντάρας με το χρίσμα του Σαμαρά. Θα σάρωνε από την πρώτη Κυριακή. Τώρα ίσως χρειαστεί και δεύτερη.

Ανώνυμος είπε...

Βρε ουστ!! ούτε λέξη δεν βγάζει.. Ούτε ανάγνωση.. Θα τα πω και έξω ! Δεν θα αφήσω τα συμφέροντα και τους ρουσφετάκιδες να βγουν.. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγει αυτή η ανοησία! Πατσαντάρα άγνωστος ήσουν και θα παραμείνεις..

Ανώνυμος είπε...

άρε κιαρατάδες λασποχούφτδες όλοι με τ λάσπη στο φραγκόφτυαρο και το μιστρί στο χέρ είσαστ όλη την ώρα

αραχωβίτης είπε...

Απάντηση στο "Πατσαντάρα άγνωστος ήσουν και θα παραμείνεις.."
Κακομοίρη άγνωστε(?), όχι μια, αλλά σαράντα ζωές χρειάζεσαι για να βγεις από το καβούκι σου και να πας σε τόσους τόπους και να γνωρίσεις τόσους ανθρώπους, όσους ο Γιάννης!!! Κάτσε λοιπόν στο περιθωριοποιημένο λαγούμι σου και προσπάθησε να σχεδιάσεις την μίζερη πραγματικότητά σου, μετά τις 07/11

Ανώνυμος είπε...

ανεξαρτητοι-ενωτικοι-νεοδεξιοι-χουντοβασιλικοι θα θυμαστε το λεοντιο και θα κλετε με μαυρο δακρυ!

Ανώνυμος είπε...

Πες τα! Όξω Χούντα!! Θέλει το χωριό τάξη και φωνάξατε τον στρατιώτη.. Ντομάτες;! Αλήτες με το χαζό.

Ανώνυμος είπε...

Προς τους δυο παραπανω ανωνυμους. ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;; Για να ξερω, οχι τιποτα αλλο γιατι μερικοι απο εμας δεν εχουμε καταληξει ακομα. Παντως παιδια αν εσεις ειναι να ψηφισετε την κ. Γρανιτσιωτη, εμενα με βλεπω για αλλου.

ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ είπε...

Γιατι να ψηφησω υποχρεωτικα καποιον απ τους δυο?
Εσυ κυριε Πατσανταρα ηρθες μολις αποστρτευτηκες να σε κανουμε δημαρχο?
Σας επιασε τωρα η αγαπη για το χωριο,σε ποιον τα πουλατε αυτα νομιζετε οτι τα τρωμε?
Και εσυ Βαγγελιτσα θα τελειωσεις το εργο που δεν προλαβες επι δημαρχειας σου?
ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ

Top