αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Ανακοίνωση υποψηφιότητας

Φίλες και φίλοι,

Ως πολίτης που αγαπάει τον τόπο του και έχει δικαίωμα να ελπίζει και να ονειρεύεται την ουσιαστική πρόοδο, ανάπτυξη και ευημερία του, πιστεύω απόλυτα στην ανάγκη της περιοχής μας για ελεύθερες και κομματικά αποδεσμευμένες Πρωτοβουλίες ανθρώπων. Ανθρώπων ικανών, έντιμων και έτοιμων να προσφέρουν έργο στον νέο Δήμο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας.
Για τους παραπάνω λόγους αποφάσισα να συμμετάσχω στον, ελπιδοφόρο κατά την γνώμη μου, συνδυασμό της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος για τον νέο Καλλικρατικό Δήμο μας.

Με τιμή
Λιλίκα Τρομπούκη-Βαρσάμη

Παραλία Διστόμου-Άσπρα Σπίτια

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή δύναμη!

Ανώνυμος είπε...

Ωραία κοπέλα,αν είναι και έξυπνη θα είναι ένα εκρηκτικό μείγμα. Καλή επιτυχία! Άραγε είναι η κόρη του κ. Τρομπούκη που διέγραψε το ΠΑΣΟΚ;

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια στον κ.Πατσανταρα και στον συνδυασμο του για την επιλογη των ατομων που αισιοδοξει να υποστηριξουν και να δουλεψουν για τον τοπο αυτο, με τη βοηθεια της δικης μας ψηφου.
Για εσενα και εμενα που ψαχνεις να δωσεις μια ψηφο που εχει αξια και θα βοηθησει τον τοπο μας και την ποιοτητα της ζωης μας, πιστευω πως οι λογοι να ψηφισουμε την κ. Λιλικα Τρομπουκη-Βαρσαμη ειναι πολλοι.Καλο θα ηταν να βλεπουμε νεους ανθρωμους στον ΤΟΠΟ μας χωρις Κανενα Συμφερον η' Κομμα στις πλατες τους.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Ανώνυμος είπε...

....ναι και γυναίκα συνδικαλιστή της ΝΔ στο εργοστάσιο του αλουμινίου....

Top