αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Yπόδουλοι έλληνες ετοιμαστείτε να προσκυνήσετε τους... "νέους" αφεντάδες σας

Yποψήφιος στο Καρπενήσι ο Κώστας Μπακογιάννης

Χρεοκόπησαν την χώρα και παρουσιάζουν τώρα τα βλαστάρια τους
που θέλουν να πάρουν την σκυτάλη και να συνεχίσουν να κάνουν τις "συμπράξεις με τους ιδιώτες" και το νταραβέρι με τα κοινοτικά κονδύλια.

Δούλοι και υποτελείς υποδεχθείτε ευτυχείς και προσκυνήστε τα παιδιά και τα εγγόνια των αφεντάδων σας.


Η οικονομική ανάπτυξη δεν θα γίνει ποτέ ορατή στην τσέπη σας. Τα λίγα χρήματα που θα μείνουν στους Δήμους μοιράζονται από τώρα με βάση τα επιχειρηματικά συμφέροντα τόσο στην Ευρυτανία όσο και στην Φωκίδα αλλά και στην Ελλάδα ολόκληρη.
Όλα αυτά θα ισχύσουν βέβαια αν αποδείξουμε ότι... είμαστε άξιοι μια τέτοιας μοίρας γιατί υπάρχει η πιθανότητα να εισπράξουν μια έκπληξη σαν και αυτή της κόρης του Γκελεστάθη.

Στο χέρι μας είναι.


Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Καρπενησίου ο Κώστας Μπακογιάννης

Με ομιλία του στον Προυσσό Ευρυτανίας, την παραμονή του εορτασμού της Παναγίας της Προυσσιώτισσας, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον «καλλικράτειο» Δήμο Καρπενησίου ο γιος της Ντόρας και του Παύλου Μπακογιάννη, Κώστας Μπακογιάννης.
Στην ομιλία του τόνισε ότι η υποψηφιότητά του είναι «ανεξάρτητη και υπερκομματική», ενώ εμφανίστηκε ενωτικός λέγοντας ότι «δεν περισσεύει κανείς», καθώς και ότι «ομαδοποιήσεις και διαχωρισμοί του παρελθόντος δεν έχουν θέση».
Δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά στους δεσμούς της οικογενείας του με την Ευρυτανία, γενέτειρα του πατέρα του.
Επίσης, αναφερόμενος στη νέα διοικητική διαίρεση της χώρας είπε ότι «στο άλμα προς τα εμπρός ο Καλλικράτης προσφέρει ένα παράθυρο ευκαιρίας».
Όσο για τους πόρους προς την Αυτοδιοίκηση είπε: «Ως προς τη χρηματοδότηση να δεχτούμε τη στενότητα του Κεντρικού Κράτους ως δεδομένο και να αξιοποιήσουμε εναλλακτικούς τρόπους όπως τις Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα και τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα.

Από το iteanet.blogspot.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για πόσο ρε Έλληνες θα αντέχουμε στο
σβέρκο μας αυτές τις οικογένειες ;;;;

Ντροπή μας !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κατάλαβες τώρα γιατί ηταν μαζί με την μαμά του στο Υπουργειο Εξωτερικών. Τήν κράταγε απο τό παντελονι και ειχε τά χέρια τους
στίς τσέπες της για να μην τήν χάσει. Ολοι θέλους εμπειρους για αυτοδιοικητικους ρολους. Τό παιδί ειναι εμπειρο;Οχι αλλα θα γίνει.Ετσι δεν παραπονειται που που τό σπρωχνουν.Ο Δημος (τσιφλικι) ειναι η πόρτα για την Βουλή.Ετσι θα γίνει και αυτός απο νωρίς εθνοπατέρας για να συνεχισει την ιστορια των προγόνων. Αισχρή οικογενειοκρατία. Αισχροτερη η ανοχή. Αίσχυστη η δικαιολογια για το λανσάρισμα.Ολοι οι υπολοιποι που τά ακουμε και δέν τά χωνευουμε πως πρεπει να αισθανόμαστε; πώς;
Το παιδί το στήσανε με φόντο τήν θλίψη την οποια και εμπορευματο ποιησανε. Σπούδασε στο Χάρβαντ για να γινει δημαρχος σέ αυτους που δέν γνωρίζει και δεν τον εχουν δει ποτέ.Μονο σε κάτι εκλογές και σε κατι ρουσφέτια η "οικογένεια" θυμάται τό "θύμα". Μαυρίστε τον γιατί μάς κοροίδεύουν.

Top