αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Πανελλαδικές 2010: δείτε τα αποτελέσματα εδώ

Σήμερα ανακοινώνονται από το υπουργείο Παιδείας οι βάσεις εισαγωγής στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ της χώρας, δίνοντας τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων που συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Από το πρωί, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω του ιστοτόπου του υπουργείου Παιδείας (minedu.gov.gr), πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους (ή ενδεκαψήφιο για αλλογενείς - αλλοδαπούς) και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (επώνυμο - όνομα -πατρώνυμο - μητρώνυμο). Μάλιστα, το υπουργείο Παιδείας έχει προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να βελτιωθεί η προσβασιμότητα στην διεύθυνση αυτή, ιδίως τις ώρες αιχμής.

Μέριμνα έχει ληφθεί και για τους υποψήφιους που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, καθώς θα μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών στον τετραψήφιο αριθμό 1500.
Επίσης, όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο, σήμερα τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις και τα Γραφεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας, προκειμένου να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων και να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους για ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

Εκτός από τις επιδόσεις των υποψηφίων στις πανελλαδικές εξετάσεις, η πορεία των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ - ΤΕΙ εξαρτάται από τις επιλογές των υποψηφίων που ειδικά φέτος είναι επηρεασμένες από το... ΔΝΤ.

Από το Γραφείο Τύπου Υπουργού Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων έλαβα και το παρακάτω email για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελληνίων:
Top