αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Στείλε τη δική σου ανάρτηση στο Ντελάλη

Μια νέα δυνατότητα προστίθεται από σήμερα στο blog του Ντελάλη, για όλους τους επίδοξους... bloggers. Μπορείτε να κάνετε τη δική σας ανάρτηση από την πλαϊνή μπάρα (τίτλος: "Κάνε τη δική σου ανάρτηση").

Στην περιοχή του blog με τίτλο "Κάνε τη δική σου ανάρτηση" υπάρχουν 5 πεδία:
- Όνομα
- Email
- Θέμα (υποχρεωτικό πεδίο)
- Συνημμένο αρχείο (εικόνα κτλ.)
- Ανάρτηση (υποχρεωτικό πεδίο)

Οι αναρτήσεις θα πρέπει να στοχεύουν στην ενημέρωση, στον προβληματισμό, στη γνώση και στη συμμετοχή των πολιτών, και γι'αυτό δεν θα πρέπει να στέλνετε μηνύματα με υβριστικούς χαρακτηρισμούς, να επιτίθεστε ανώνυμα επί προσωπικού και να θίγετε προσωπικά δεδομένα. Τα μηνύματα αυτά δεν θα δημοσιεύονται!
Αντίθετα, μπορείτε να αναδείξετε ένα θέμα που μας αφορά όλους, στέλνοντας μια φωτογραφία και το σχολιασμό σας. Τέτοια θέματα έχουν αναδείξει πολλοί μέσω email, πλέον μπορούν να το κάνουν και με αυτόν τον εύκολο τρόπο, δηλαδή μέσω του blog.

Οι αναρτήσεις που θα στέλνετε αποθηκεύονται απευθείας στο blog και δημοσιεύονται αφού ελεγχθούν από το διαχειριστή.
Τα πεδία "Θέμα" και "Ανάρτηση" είναι υποχρεωτικά. Τα υπόλοιπα πεδία είναι προαιρετικά, αν θέλετε τα συμπληρώνετε. Στείλτε τις αναρτήσεις σας με ελληνική γραμματοσειρά και με τονισμό.
Top