αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Υποψήφια η κ. Ευαγγελία Γρανιτσιώτη σύμφωνα με blogs της Βοιωτίας

Η Ευαγγελία Γρανιτσιώτη έλαβε -μετά από μάχη που κρίθηκε στο νήμα- το χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ και θα είναι υποψήφια δήμαρχος του καλλικράτειου Δήμου Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας.

Από το viotia.blogspot.com

Σημείωση Ντελάλη:
Η είδηση μεταδίδεται με επιφύλαξη καθώς πλην του ιστολογίου viotia.blogspot.com, ουδεμία άλλη ενημέρωση είχα από την φερόμενη ως υποψήφια δήμαρχο, κ. Γρανιτσιώτη.

35 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Βαγγελιώ για Δήμαρχος; Με μπάζα από οικοδομή που κατεδαφίστηκε γίνετε να κτίσουμε νέα οικοδομή οέο; ΔΕΝ γίνετε.

Ανώνυμος είπε...

Kai to orxomenos-press to leei! ara 2 ara mallon katebainei

Ανώνυμος είπε...

Α,ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ Ο ΠΑΝΟΥΡΙΑΣ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ;

Λ. είπε...

Πραγματικά ας μου απαντήσει κάποιος σε δύο ερωτήματα.Αλλά θα ήθελα τεκμηριωμένη απάντηση.
1)τι προσπαθεί να αποδείξει η κα Γρανιτσιώτη τόσα χρόνια που ανταλλάσει το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ με τον κο Γεωργακό.Ο,τι αξίζουν την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας?και για ποιό λόγο?σαν προσωπικότητες ή σαν ψηφοδέλτια?
2)Έχει αντιληφθεί η στρατευμένη κα Γρανιτσιώτη ότι ο τόπος μας κάνει μια προσπάθεια τον τελευταίο καιρό να απαγγιστρωθεί από τους κομματικούς μηχανισμούς και να προσπαθήσει να εκλεξει ανθρώπους που θα κριθούν με κρητήρια άλλα και όχι μικροπολιτικά?Γιατί λοιπόν αγωνίζεται τόσο καιρό να λάβει το περίφημο "χρίσμα"?Δεν πρέπει επιτέλους να ξυτπνήσει από το λήθαργό της και να δει ότι οι συμπολίτες της αδιαφορούν για το ποιός τοπικός παράγοντας (ή κουνιάδος και γαμπρός) αποφάσισε να ρίξει στη μάχη τον αγαπημένο του στρατιώτη???Γιατί για άβουλα στρατιωτάκια πρόκειται, κατευθυνόμενα από τοπικές οργανώσεις και λαοπλάνους "αρχηγούς"...

Συγχωρήστε μου το ύφος αν νομίζετε ότι είναι άδικο.Δεν έχω προσωπικά με κανένα, αλλά ίσως να δικαιολογείται η παρορμητικότητα μου,λόγω του νεαρού της ηλικίας μου!!!

Φιλικά πάντα,
Λ.

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

ΛΟΙΠΟΝ...ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ...ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΑΡΚΕΤΟ ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ..ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΡΑΧΩΒΑ????????????
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΓΙΑ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ..ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ????


Ο/Η P είπε...
ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ? ΕΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΠΟΙΑ ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΣΣΑ ΔΙΕΔΙΔΕ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ? ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ?

Ιούλιος 29, 2010

Ανώνυμος είπε...

Η στήριξη της υποψηφιότητας Γρανιτσιώτη έρχεται να δώσει τέλος στα φαινόμενα "διάσπασης" που άρχισαν να διαφαίνονται στο ΠΑΣΟΚ, με τους κκ. Α. Σφουντούρη και Γ. Σωτηρίου – που φέρονταν ως ενδιαφερόμενοι – να «κάνουν πίσω» αναγνωρίζοντας σαφώς τα πλεονεκτήματα της κας Γρανιτσιώτη, δηλαδή την εμπειρία, την εντιμότητα, την δυναμική του χαρακτήρα της ενώ και το επάγγελμα της (Αρχιτέκτονας – Μηχανικός) έρχεται να προστεθεί στα πλεονεκτήματα της εν όψει των απαιτητικών ρόλων που επιφυλάσσει ο Καλλικράτης και τους ίδιους τους Δημάρχους! Το έχουμε ξαναγράψει (κι` ας μην αρέσει): η ΕΜΠΕΙΡΙΑ και η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ είναι δύο αδιαμφισβήτητα στοιχεία που πρέπει – κατά τη γνώμη μας πάντοτε – να επικρατήσουν για τις επιλογές των προσώπων που θα ηγηθούν των συνδυασμών και κατ` επέκταση στις συνειδήσεις των ψηφοφόρων που θα τους αναδείξουν σε ηγέτες των τοπικών τους κοινωνιών!
ORCHOMENOS-PRESS

Ανώνυμος είπε...

Ας κατέβει να δούμε τι θα καταλάβει. Πρόκειται για μια πρωην αποτυχημένη δήμαρχο που μαυρίστηκε στη δευτερη προσπάθεια εκλογής πριν αρκετά χρόνια και δεν έλειψε σε κανένα. Επιπλέον αφού είναι και κομματική υποψήφια θα πάρει και το μαύρισμα που αναλογεί στο κόμμα της.
Συμπέρασμα .....δύσκολα θα βρει το δικό της μέσα.
Έκπρόσωποι των ληστών του ελληνικού λαού,των λαμογιων,και μιζαδόρων πάρτε χαμπάρι ξυπνήσαμε και θα φάτε πολύ γιούχα και γιαούρτια. Κα Γρανιτσιώτη ετοιμάσου να την πληρώσεις για αυτούς που σου έδωσαν το χρίσμα. Θα φας πολύ γιούχα μόνο και μόνο για αυτό που εκπροσωπείς.
Πέρα από το προσωπικό σου παρελθόν που δεν το ξεχνάμε.

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

ΦΙΛΕ ΝΤΕΛΑΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ.ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ....ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΩΝ ΑΜΕΣΩΣ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΣΠΕΙΡΑΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Πολλά λόγια λέγονται,για απαγκιστρώσεις από κομματικούς μηχανισμούς, αλλά ο Πατσαντάρας που είναι ΝΔ δεν σας πειράζει ή μήπως δεν είναι??? Και η ΝΔ δεν έβαλε κανέναν? σας λέω γνωρίζοντας ότι το χρίσμα της ΝΔ το πήρε ο Πατσαντάρας! Δεν με νοιάζει τί είναι η κ.Γρανιτσίωτη αλλά πιστεύω πως ντρέπεστε να πείτε ότι είστε δεξιοί με τήν ιστορία ανεξάρτητου..

Στράβων είπε...

Αν ισχύει κάτι τέτοιο θέτει τον εαυτό της απέναντι στο όραμα που έχει η ομάδα του Πατσαντάρα για ενωμένη Αράχωβα μακριά από κομματικές ετικέτες.

Προσυπογράφω τις ερωτήσεις του Λ. (κι έγω νέος σε ηλικία είμαι), ας σταματήσουμε επιτέλους τουλάχιστον σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης να σηκώνουμε τα γαλαζοπράσινα λάβαρα και να πάμε σαν πρόβατα πίσω από τον τσοπάνη της Ρηγίλλης ή της Ιπποκράτους.

Ας πάρουμε μια φορά την τύχη στα χέρια μας, όλοι οι δημότες μαζί να δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε.

Και λίγο πιπέρι: Α ρε διστομίτες ότι και να γίνει Αραχωβίτη θα 'χετε πάνω από το κεφάλι σας.

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΛΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ

ονομα είπε...

Φίλε Ρ

Δεν διακρίνω κάποια κατηγορία. Αφαίρεσα μια λέξη (επειδή εσύ το ζήτησες) που θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να θεωρηθεί κατηγορία και ξαναέβαλα το σχόλιο.

Οι απόψεις όλων είναι σεβαστές αρκεί να μην περιέχουν βρισιές ή κατηγορίες. Το σχόλιο του Στράβωνα είναι αποδεκτό και δεν μπορώ να το λογοκρίνω επειδή εκθέτει την άποψή του, έστω και σαν... "πιπέρι".

Φιλικά
Ντελάλης

Λ. είπε...

Φίλε Ανώνυμε,
Για τη σταδιοδρομία του κ. Πατσαντάρα κατά τα χρόνια κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν γράψει αρκετοι σε αυτό το blog, οπότε δε χρειάζετραι να αναφερθώ κι εγώ.Επίσης στην Αράχωβα, δε νομίζω να υπάρχουν πολλοί δεξιοί που να ντρέπονται να το πουν.Όσοι ντρέπονται προφανώς και στις περσυνές εκλογές θα ψήφισαν κάτι διαφορετικό (δες αποτελέσματα λοιπόν και κρίνε!).Όντως η ΝΔ δεν κατέβασε αποκλειστικά δικό της υποψήφιο, όμως το ενωτικό ψηφοδέλτιο ΠΡΟΦΑΝΩΣ δε θα είναι γαλάζιο.Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα υπάρχουν γαλάζιοι, πράσινοι, κόκκινοι και πορτοκαλί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.Όμως στο κάτω κάτω της γραφής κανένας δε θα ψηφίσει επειδή του το επέβαλε κάποιος κομματικός παράγοντας.Επίσης, αν εκλεγεί το σχήμα του κ. Πατσαντάρα, θα έχει να λογοδοτεί σε όλους του δημότες ανεξαρτήτως πολιτικής ταυτότηας(αυτό είναι ενα σημαντικό πλεονέκτημα του ενωτικού ψηφοδελτίου), ενώ μέχρι τώρα ο εκάστοτε δήμαρχος έχοντας την κάλυψη κάποιου κόμματος, έκανε ό,τι ήθελε.

ΥΓ. Αγαπητέ Στράβων, χαίρομαι που συγκλίνουν οι απόψεις μας (όπως μάλλον και οι ηλικίες μας), παρόλο που δε γνωριζόμαστε, διαδικτυακά τουλάχιστον.

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

ΔΙΑΡΟΗ ΠΡΟΣΩΠΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ:
ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ,ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ,ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΜΝΑΣ,ΛΑΜΠΡΟΣ ΒΛΑΧΑΝΤΩΝΗΣ,ΑΔΑΜΑΚΟΣ,ΜΙΧΟΣ(ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ) κ.α. ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ...ΛΕΣ ΝΑ ΒΓΩ ΞΑΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ??

ΓΡΙΑ ΣΟΥΛΑΡΕΝΑ είπε...

ΑΡΕ ΛΑΚΕΡΔΑ ,ΜΟΡΤΑΔΕΛΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΜΠΡΙ Π ΠΡΕΠ ΝΑ ΠΕΣ ΜΕΣΑ Ν ΑΠΟΛΗΣ ΤΟ ΛΑΔΟΞΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΜ ΟΥΛΑ ΤΣΑΜΟΥΡ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.... ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΟ ΚΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΤΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤ ΟΛΑ ΜΑΤΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΤΣ ΨΗΦΙΣΤΕ....ΒΡΕ ΩΞΩ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ... Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ... Η ΠΙΟ ΑΠΛΑ Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ... ΔΕΚΑΝΙΚΙ...ΤΣΙΛΙΑΔΟΡΟΣ...ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ..ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να κάνω μια ερώτηση προς τη κ Γρανιτσιώτη και την «παρέα» της: αφού έχετε πάρει το χρίσμα, γιατί δεν το ανακοινώνετε; μήπως ντρέπεστε ή μήπως περιμένετε κάτι άλλο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο φουκαράς…….. ο χάρης θα κοιτάξει το συμφέρον του ή την φωνή της λογικής: Ρε χάρη μήπως μας φούσκωσες με παχιά λόγια και τώρα που το αφεντικό σου θα προσπαθήσει για πολλοστή φορά να ασελγήσει πάνω μας, το παίξεις……… δεν ξέρω , δεν ακούω, δεν βλέπω; Για ξεκαθάρισε τα …… ούρα σου, για να ξέρουμε κι εμείς ποιος είσαι τελικά.

Ανώνυμος είπε...

na fyvgei o nyn toy distomoy mpas kai glytosoyme kana fragko apo toys hmeterous kai toys fotografikoys diagonismoys ntroph re

δεξιοςαριστερος είπε...

ωρε πατριωτες δεν ξαναγραψα αλλα τωρα θα ταπωεγω ειμαι κουφος η με κουφανατε.η βαγελλιω δεν ειναι αυτη που μεσα στο δημοτιοκο συμβουλιο φωναζε υπερ της λειβαδιας.κυριε γιαννελο με σενα δεν τσακωνοταν ακριβως στην πορτα .τωρα πως θελει να παει δημαρχος .μια κι ανεφερα τ ονομα σου σταθη ο προεδρος της τ.ο της ν.δ σου σερνει τα μυρια καθε απογευμα στο σεχρε.φυλαξου.μια ερωτηση ακομη.αυτη την στιγμη που μιλαμε ποιος ειναι δημαρχος στην αραχωβα.ξερει κανεις,και τελευταια εκεινος ο βαθυστοχαστος αναλυτης του ενωτικου αλμπανης που ναι ρε παιδια

Ανώνυμος είπε...

Πασοκτζήδες όλης της περιφέρειας. Μην πιστεύεται το ράδιο αρβύλα για την υποψηφιότητα της Βαγγελιώς. Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι δυνατόν να υποστηρίξει καμένα χαρτιά και φαντάσματα του παρελθόντος. Περιμένετε και θα δείτε, θα έχουμε εκπλήξεις.

Οχι Ρουφιάνοι στο Ντελάλη είπε...

Καλά βρε Δεξιοαριστερέ και εσυ τι είσαι ο ρουφιάνος στο blog ή γλύφεις το Στάθη; Καλά δεν ντρέπεσαι; Και αυτοααποκαλείσαι και αριστερός κατα το μισό. Συμπεριφορά σαν τη δική σου είναι δεξιά συμπεριφορά και δυστυχώς την παρουσιάζουν άνθρωποι σε όλες τις παρατάξεις καθώς και οι ...ανένταχτοι. ΔΕΝ ΤΗ ΘΕΛΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Προς ουρολόγο
τι να καθαρίσει ο Χάρης ο άνθρωπος δεν μίλησε, δεν είπε τις θέσεις του, τι του ζητάτε? Να λέει τα ίδια και τα ίδια.
Το τι θα κάνει πιστεύω οτι θα το ανακοινώσει και τότε θα δούμε. Εδώ δεν υπάρχει ανακοίνωση της Βαγγελιώς ακόμα.

Ανώνυμος είπε...

ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ...

ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ είπε...

ΕΜΕΝΑ ΣΤΑΘΗ ΘΑ ΜΕ ΤΙΜΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙ Ο ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΣ.ΓΡΑΨΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ

Αλμπανης Χαρης είπε...

Δεν μπορω να καταλαβω το υφος και το δηλητηριο που σταζουν καποιοι ανθρωποι... Δεν περιμενα οτι θα ελειπα σε καποιους τοσο πολυ, ωστε να προσπαθουν, ο ενας να μου γραφει οτι ειμαι, ταχα ΒΑΘΥΣΤΟΧΑΣΤΟΣ, ο αλλος να μου λεει οτι εχω ΑΦΕΝΤΙΚΟ, λες και ειμαι σκυλος, ο αλλος να θελει να καθαρισω τα ουρα μου και να με λεει ΦΟΥΚΑΡΑ, και παει λεγοντας... ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ, ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ , ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ... Στην ερωτηση της εποχης, ποιον υποστηριζω, εχω να πω, οτι δεν εχει αλλαξει τιποτα απολυτως και πιστευω οτι Γιαννης Πατσανταρας μπορει να ενωσει ολο το δημο σε ενα ανεξαρτητο ψηφοδελτιο και να φερει πραγματικη ανασταση σε αυτο το τοπο. Τα υπολοιπα θα τα γραψω σε μια μελλοντικη αναρτιση...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΙΟΥ...ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ ΔΗΛΩΜΕΝΗ ΠΑΣΟΚ...ΤΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ΄΄΄...

γιαννελος ευσταθιος είπε...

δεν θα απαντησω σε κανενα σχολιο απο τα διαφορα που μιλανε για κοπαδια,μαντρια.θελω να παρεμβω για τον χαρη αλμπανη.το να εχειςδουλεψει 20 χρονια διπλα σ εναν ανθρωπο ,να τον εκτιμας δεν ειναι κρυφτο.ειναι τιμη.με την σημερινη του παρεμβαση ο χαρης διδαξε ηθος.αυτο ακριβως το ηθος που πρεπει να εχουμε ολοιαν θελουμε να παμε μπροστα.ευχομαι καλη επιτυχια στην ευαγγελια γραντσιωτη ,λυπαμαι ομως που δεν ακουσε τα κελευσματα των καιρων για ενα υπερκομματικο ψηφοδελτιο.οπως και να εχει οι δημοτες θα κρινουν

πατσανταρικος είπε...

βρε ανωνυμε για πες μας τους πρωην του λεοντιου

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά μην τσιμπάμε, όλοι δημότες είμαστε του ίδιου Δήμου..οι εως τώρα επικεφαλής και ο Δήμαρχος Διστόμου έχουν στο μυαλό τους κάτι...
Τα λεφτα...είναι πολλά..
ας κάνουμε ένα συνδυασμό με ανιδιοτέλεια Αραχωβίτες, Διστομίτες ,Αντικυραίοι.. μπορούμε λέτε???ας πάρουμε την τύχη στα χέρια μας. οι εξηντάρηδες τι να δώσουν? διάδοχοι του Λεόντιου..ο Πανουργιάς...ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟς,,ο Μίχος... έλεος δηλαδή..

Ανώνυμος είπε...

ρε σεις την γυναικα την σκίσατε? τι απόλυτεσ συμποεριφορές έχετε?? και τι απαίτηση κ αυτή να έχετε μονο 1 υποψήφιο..
από αυτά και μόνο αν κ ΔΙΣΤΟΜΙΤΗΣ ΔΕΞΙΟΣ θα την ψηφίσω..

Ανώνυμος είπε...

Διστομίτες όλης της Γής ενωθείτε. Όλοι μαζί με μια πνοή, με μια καρδιά, ψηφίζουμε Γρανιτσιώτη. Εξακόσους ψήφους έχουμε, να τους ρίξουμε μονοκούκι στη Βαγγελιώ. Διότι ναι μεν η Αράχωβα έχει περισσότερους ψήφους, όμως η ψήφος κάθε Διστομίτη αξίζει για τρείς, διότι όπως και να το κάνουμε, είμαστε ανώτεροι από όλους στην περιοχή.

ΓΡΙΑ ΣΟΥΛΑΡΕΝΑ είπε...

ΒΡΕ ΜΠΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΠΑΛΙΟ ΤΡΥΥΥΥΥΥΓΟΟΟΟΟΟΟΟΟ..........

Λ. είπε...

Συγχαρητήρια αγαπητέ ανώνυμε(εσύ που είσαι ανώτερος από εμάς)....Να σου θυμίσω μόνο ότι οι Ναζί, κατέσφαξαν, λεηλάτησαν, και πυρπόλησαν πριν από 70 χρόνια γιατί πίστευαν ότι είναι μία ανώτερη φυλή(Άρεια φυλή)! Ειδικά σε εσάς που τα γεγονότα που συνέβησαν τότε στον τόπο σας τα προβάλλετε με κάθε ευκαιρία, θα έπρεπε να δημιουργήσουν μια πιο ανθρώπινη συνείδηση!
Ντρέπομαι πραγματικά, όσο κι αν ακούγεται άσχημο, που μαζί με κάτι τέτοια άτομα θα επιλέξουμε κοινό Δήμαρχο.
Βέβαια ο καθένας κάνει τις επιλογές του και εσύ ανώνυμε, την έκανες πολύ ώριμα όπως φαίνεται...Μη σε νοιάζει τίποτα!

Φιλικά πάντα,
Λ.

Ανώνυμος είπε...

Λ...
ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΣ , ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΣΤΟΜΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΚΑΤΟΡΙΚΟ..

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Top