αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Δεν θέλω ουουού! Άγριο... κράξιμο στις διακοπές των πολιτικών

Φαίνεται ότι οι πολιτικοί μας, ή τουλάχιστον πολλοί εξ αυτών δεν τα περάσαν και τόσο ευχάριστα στις διακοπές τους.
Αν και προσωπικά διαφωνώ με τέτοιου είδους πρακτικές, δεν μπορώ να μη σχολιάσω το γεγονός ότι ο κόσμος αποδοκιμάζει... όπου σταθεί κι όπου βρεθεί πολιτικούς, βουλευτές και υπουργούς, ακόμη και τον πρωθυπουργό. Πράσινους και μπλε, όλοι ίδιοι είναι!
Το πολιτικό σύστημα της χώρας είναι απαξιωμένο. Τα πρόσωπα των κομμάτων όπως όλα δείχνουν, όσο κι αν τα συγκαλύπτουν, είναι διεφθαρμένα. Ο κόσμος βαρέθηκε πια τις πρακτικές του παρελθόντος και ζητάει αξιοκρατία, ισονομία.
Θέλουμε άξιους ανθρώπους που θα ενδιαφέρονται μόνο για το καλό του τόπου και της κοινωνίας και όχι για τις τσέπες τις δικές τους και των κομμάτων που τους στηρίζουν...


Παπανδρέου
(από elliniki-grothia.com):

[...] Είμασταν παρόντες με τη γυναίκα μου σε ταβέρνα του νησιού (σ.σ. Πάρο) ένα βράδυ, όταν εμφανίστηκε ο Γιώργος με τη γυναίκα του, την ασφάλειά του και μερικούς τοπικούς παράγοντες της Πάρου.
Μόλις τον αντιλήφθηκε ο κόσμος -στην πλειοψηφία του νεολαία- άρχισε ένα παρατεταμένο "ΟΥΟΥΟΥ" εν χορώ, ενώ εκτοξεύονταν απίστευτες βρισιές που ούτε λέγονται ούτε γράφονται!
Κάποιοι πήγαν να τον πλησιάσουν, αλλά τον φυγάδευσαν αμέσως οι άνδρες ασφαλείας του κι έφυγαν άρον-άρον! Το περιστατικό είναι 100% αληθινό και συζητιέται πάρα πολύ στην Πάρο, με την έκδηλη και οργισμένη απορία "γιατί κανείς δεν μιλάει" γι'αυτό!
Γράψτε λοιπόν σας παρακαλώ, για να μάθει ο κόσμος πως εμείς οι Παριανοί ούτε μπάνια κάναμε μαζί με τον Παπανδρέου, ούτε τον καλωσορίζαμε όπως λένε στα κανάλια. Αντίθετα,τα άκουσε για τα καλά! [...]

Κουτρουμάνης (από dexiextrem.blogspot.com):

Της Παναγίας, στη Λευκάδα, στον Άγιο Ιωάννη, θαμώνες της ταβέρνας Τηλέγραφος, στην οποία πήγε για φαγητό, αποδοκίμασαν τον υφυπουργό εργασίας Γιώργο Κουτρουμάνη, ο οποίος θέλοντας να αποφύγει τα χειρότερα, δεν απάντησε, αλλά μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε από την ταβέρνα.

Σιούφας (από kourdistoportocali.com):

Στο "Μουράγιο", στην ταβέρνα της Πάρου, που φημίζεται για τους θαλασσινούς μεζέδες έγινε η διαπόμπευση του Δημήτρη Σιούφα. Τον έδιωξαν με σπρωξιές και βρισιές. Ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής απολάμβανε, κεφάτος, τους ακριβούς ψαρομεζέδες, όταν όπως γράφει ο Φρίξος Δρακοντίδης στο "Πρώτο Θέμα", άλλοι πελάτες της ταβέρνας κινήθηκαν προς το μέρος του και τον έλουσαν με κοσμητικά επίθετα. "Δεν ντρέπεσαι να τρως και θαλασσινά, ρε καραγκιόζη; Δε σου φτάνουν αυτά που έφαγες;".
Η εφημερίδα θυμίζει πως στο παρελθόν είχε αποκαλύψει τον ξαφνικό πλουτισμό του γιου του Δημήτρη Σιούφα, δικηγόρου Γιώργου Σιούφα, 35 ετών, που σε 4 χρόνια απέκτησε "δύο διαμερίσματα, οκτώ αποθήκες, τρεις θέσεις στάθμευσης στο Κολωνάκι, που σύμφωνα με τους μεσίτες της περιοχής, η συνολική εμπορική τους αξία αγγίζει το 1,5 εκατ. ευρώ.
Μια επαγγελματική πορεία με ιλλιγγιώδη ανέλιξη, που συμπίπτει χρονικά με την εποχή όπου ο πατέρας του υπήρξε ένα από τα ισχυρότερα πρόσωπα εμπιστοσύνης της κυβέρνησης Καραμανλή".

Ζαγορίτης (από iteanews.blogspot.com):

Όπως συνέβη με τις αποδοκιμασίες στο Σιούφα έτσι και στη Μεσσηνιακή Μάνη, στο χωριό της γυναίκας του τις Κιτριές, ένα πολύ όμορφο και γραφικό ψαροχώρι, ο Λευτέρης Ζαγορίτης μαζί με την σύζυγό του και μια παρέα φίλων έφαγε πολύ άγριο κράξιμο με αχαρακτήριστες εκφράσεις από παρέα φίλων που επισκέφτηκαν το χωριό και μένουν στην Αθήνα.
Όλα έγιναν στις 10 το βράδυ στην ταβέρνα "Σάντοβα", όταν ένας από την παρέα παρατήρησε ότι ο Ζαγορίτης έτρωγε ψητό αστακό. Από το τραπέζι που καθόταν τον χαρακτήρισε "λαμόγιο". Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ζαγορίτης δεν απάντησε. Ο άνδρας της διπλανής παρέας επανήλθε αποκαλώντάς τον "λαδοπόντικα"!
Ο Ζαγορίτης αποχώρησε διακριτικά. Και το γέλιο που έπεσε στις παρέες δεν περιγράφεται.
Μετά από τις άγριες αποδοκιμασίες με πολύ σκληρές φράσεις και χαρακτηρισμούς, άλλαξε στέκι και τώρα συχνάζει στην ταβέρνα "Γαϊτανάρος" στις Κιτριές Μεσσηνίες. Κάθεται στην γωνία με την πλάτη στον τοίχο! Στην προηγούμενη ταβέρνα δεν τόλμησε να ξαναπατήσει. Οι πελάτες έκαναν παράπονα στον ιδιοκτήτη γιατί του επιτρέπει να τρώει εκεί! Δραματική κατάσταση!!!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτο που εγινε στις αλλες πολεις της ελλαδας , θα γινει και το χειμωνα στην αραχοβα αραγε ?

Ανώνυμος είπε...

ουστ ρε.καλα κανανε οι ανθρωποι.

αντικομματοσκυλο είπε...

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ.ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΣΤΑ ΑΟΥΟΥΟΥΟΥ.ΘΑ ΡΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ............

Ανώνυμος είπε...

οταν θα ερθουνε στην αραχωβα του.....ΔΗΜΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ που ψηφισανε θα τα πουμε.....Κερασματα και υποκλισεις γιοκ.ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΟΝΤΡΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ.ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Top