αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Δολοφονήθηκε ο Σωκράτης Γκιόλιας, διαχειριστής του blog troktiko

Δολοφονική επίθεση δέχτηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, στις 05:20 π.μ. περίπου, έξω από το σπίτι του στην οδό Δαιδάλου 21 στην Ηλιούπολη, ο 37χρονος δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας. Οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν συνολικά 20 κάλυκες από πυροβόλο όπλο στο σημείο της δολοφονίας.
Όπως δήλωσε η σύζυγός του στην αστυνομία, άγνωστος χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματός τους και όταν ο δημοσιογράφος άνοιξε αντίκρισε έναν άγνωστο ο οποίος του είπε ότι κάποιοι έκλεβαν το ΙΧ αυτοκίνητό του κάτω από την πολυκατοικία.
Ο Γκιόλιας κατέβηκε γρήγορα στην είσοδο όπου είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του και εκεί άγνωστοι τον «γάζωσαν» με πυροβόλο όπλο με αποτέλεσμα να τον σκοτώσουν.
Στη συνέχεια διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο και πιθανότατα ήταν τρία άτομα. Γύρω στις 07:00 το πρωί σε σχετικά μικρή απόσταση από τον τόπο της δολοφονίας, βρέθηκε καμένο ένα ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο εξετάζεται αν ήταν των δραστών.
Τα κίνητρα της δολοφονίας εξακολουθούν να είναι αδιευκρίνιστα, ενώ από την αστυνομία δεν αποκλείεται καμία εκδοχή.

Ο Σωκράτης Γκιόλιας ήταν διευθυντής του ρ/σ «Θέμα 9.89» και διαχειριστής του blog «Troktiko». Υπήρξε, επίσης, επί σειρά ετών, στενός συνεργάτης του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Από το tvxs.gr

2 σχόλια:

Άθλιος είπε...

ΝΤΕΛΑΛΗ, ΚΡΑΤΑΜΕ ΓΕΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

Να δω τι θα λένε από δω και πέρα μερικά τυπάκια..Σήμερα Ντελάλη αποδεικνύεται και τύποις πλέον οτι οι τρομοκρατικές οργανώσεις τύπου ΣΕΧΤΑ κλπ δεν έχουν ιδεολογικά-πολιτικά κίνητρα, όπως φαγώθηκαν κάποιοι δημοσιογραφίσκοι και "κοινωνικοί αγωνιστές" του κ..λου να διακηρύττουν σε όλους τους τόνους (βλέπε 17Ν), αλλά εκτελούν ιδιωτικά συμβόλαια θανάτου. Είναι απλά ρεμάλια, κοινοί εγκληματίες του ποινικού δικαίου καθοδηγούμενοι από βαρονίες και πατρόνους του εγκλήματος. Τίποτα άλλο. Φίλοι, όποιο παράσιτο ακούσετε ξανά να λέει παρλαπίπες για αγωνιστές, για προστασία των αδυνάτων κλπ, να τον φτύνεται στα μούτρα.. Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι υπηρέτες της νέας τάξης πραγμάτων.

Top