αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και 400.000 ευρώ εγγύηση για τον Γ. Αγγέλου

Ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε μετά τη μαραθώνια απολογία του ενώπιον της ανακρίτριας ο κατηγορούμενος για την υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου Γιάννης Αγγέλου.
Στον κ. Αγγέλου επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και καταβολή εγγύησης 400 χιλιάδων ευρώ.
Ο διευθυντής του γραφείου του τέως πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, απολογείτο επί 11 ώρες.
Αντιμετωπίζει την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε απιστία σχετικά με τις ανταλλαγές της Μονής Βατοπαιδίου με το δημόσιο.
Κατά την πρόσφατη κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής είχε αρνηθεί οποιαδήποτε ανάμιξη στην υπόθεση.

Από Τα Νέα

Αναρωτιέμαι πόσο εύκολα βρήκε 400.000 ευρώ ο κ. Αγγέλου για να πληρώσει την εγγύηση. Θα μου πείτε, όποια πόρτα κι αν χτυπήσεις, 400.000 ευρώ πρόχειρα θα τα βρεις να τα δανειστείς. Κάθε σπιτικό έχει κάτι λίγες οικονομίες για ώρα ανάγκης. Δε λέω βέβαια για τις καταθέσεις στις τράπεζες, όπου όλοι έχουμε κάτι εκατομμύρια... Λέω για τα πρόχειρα λεφτά, που έχουμε όλοι στα σπίτια μας.
Ο Καραμανλής τι λέει άραγε για όλα αυτά; Είναι καλή η θάλασσα στη Ραφήνα;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

" Σεμνά και ταπεινά "

Ντελάλη ,τις κότες δεν τις ταΐζουμε με σκύβαλα,αλλά με ευρουλάκια.

Το ΚΕΝΤΡΙ είπε...

Τέτοιο ποσό δεν έχει ζητηθεί ξανά από κανέναν κατηγορούμενο. Φαντάσου πόσο αξιόπιστο άτομο θεωρείται από την δικαιοσύνη. Τι να πω;

Και καλά, οι δικαστές τα ζήτησαν ο Αγγέλου που βρήκε 400 ζεστά χιλιαρικάκια; Από τους μισθούς του;

Να είστε καλά… και προσοχή.
Κυκλοφορούν χιλιάδες υποκριτές.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά να τα βλέπουν Αραχωβιτες Νεοδημοκράτες που "χειροκροτουν" το μεγάλο φαγοπότι με την συνεχή ψηφο τους στα λαμογια. Δεν ειπα οτι ειναι καλύτεροι οι αλλοι αλλα τουλαχιστον δεν βγηκαν τοσα πολλα μαζεμένα. Μόνο στην Αραχωβα πλοιοψηφια υπηρχε στην ΝΔ. Ενω ολοι η βοιωτια εκανε το αντιθετο εμεις ειπαμε "παλι μια απο τα ιδια" οπως παντα. Να δω στις δημοτικές θα ψηφίσουμε πάλι κοματικά ή θα ψηφίσουμε προσωπα και "πράξεις". Ανεξαρτητοποιηθείτε και ξυπνήστε. Η ψηφος ολων τους επηρεάζει ολους.

Top