αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Πρόσκληση για τη συνεδρίαση της Επιτροπής οργάνωσης του εργαστηρίου παραδοσιακών επαγγελμάτων

Δήμος Αράχωβας
15-7-2010

Αριθ. Πρωτ.: 1856


Προς: (ως πίνακας Αποδεκτών)

Πρόσκληση
Ως γνωστόν το Δημοτικό Συμβούλιο σας έχει επιλέξει ως μέλη της Επιτροπής Οργάνωσης του Εργαστηρίου Παραδοσιακών Επαγγελμάτων και Λαογραφικού Μουσείου (παλαιό Δημοτικό Σχολείο).
Με την παρούσα σας προσκαλώ σε συνεδρίαση της Επιτροπής την 28/7/2009 και ώρα 19:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου για να λάβουμε σχετικές αποφάσεις τις οποίες θα εισηγηθούμε στο Δημοτικό Συμβούλιο για υλοποίηση. Η πρόσκληση προς τους Συλλόγους αφορά όλα τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων.
Στην συνεδρίαση καλείται και όποιος δημότης επιθυμεί να προσφέρει στο αντικείμενο. Η παρούσα θα γνωστοποιηθεί στους δημότες με κάθε πρόσφορο μέσο.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής
Γεώργιος Δ. Ανδρέου

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου


Πίνακας Αποδεκτών
  • Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου
  • Πρόεδρο Λαογραφικού Συλλόγου, κ. Στυλιανό Λούσκο (και τα μέλη του Δ.Σ.)
  • Πρόεδρο Αγροτικού Συνεταιρισμού, κ. Θωμά Μπακάλη (και τα μέλη του Δ.Σ.)
  • Πρόεδρο Συλλόγου Γυναικών, κα Γεωργία Ράπτη (και τα μέλη του Δ.Σ.)
  • Πρόεδρο Χριστιανικού Συλλόγου, κα Γεωργία Μποροτούλα (και τα μέλη του Δ.Σ.)
  • Πρόεδρο Συλλόγου Φιλαρμονικής κ. Ιωάννη Σύρο (και τα μέλη του Δ.Σ.)
  • Πρόεδρο Εκπολιτιστικού Συλλόγου κ. Ιωάννη Σύρο (και τα μέλη του Δ.Σ.)
  • Πρόεδρο Αγρ/τουριστικού Συν/σμού Ευφροσύνη Χαρίτου (και τα μέλη του Δ.Σ.)
  • Λυκειάρχη, κ. Ευθύμιο Γεωργίου
  • Γυμνασιάρχη κ. Ζαχαρία Τσότρα
  • Δ/ντρια Δημοτικού Σχολείου, κα Ευαγγελία Γιολδασέα
  • Δ/ντρια Νηπιαγωγείου, κα Κυριακή Χριστοφόρου
  • κα Καλή (Λίτσα) Λούσκου, καθηγήτρια
  • κ. Ευάγγελο Νικολιδάκη, καθηγητή
  • κ. Νικόλαο Βελέντζα
  • κ. Γεώργιο Γραντζιώτη
  • κ. Νικόλαο Κολόβαρη
  • κ. Λουκά Παπαλεξανδρή
  • κ. Παναγιώτη (Τάκη) Μυλωνά

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αφηστε βρε γκαβαραπαδεσ τουσ σινετερισμουσ και λατε να δουμε ποιον θα βαλουμε για δημαρχο γιατι στο τελοσ θα μασ τα φανε ολα οι ψωριαρηδεσ. τα παρδοσιακα επαγγελματα μασ μαρανανε.

Ανώνυμος είπε...

ναι βεβαια αυτο μας νοιαζει.. αν θα κατεβασουμε δημαρχο εμεις οι γκαβαραπαδες τελικα [γι αυτο και ψαχνουμε τον καθε απιθανο ευκαιρο συνταξιουχο, αργοσχολο, .. και γι αυτο ο λεοντιος εχει καταφερει να μας μπαστακωθει τοσα χρονια στο σβερκο..] κι οχι αν θα βρεθει το καταλληλο ατομο που θα εκπροσωπησει επαξια και θα μπορεσει να ανταποκριθει δυναμικα στις απαιτησεις ενος τετοιου δημου [οπως αυτος που εχει δημιουργηθει] και το οποιο θα εχει και τα καταλληλα προσοντα να το πραξει αυτο.. οπως και το αν θα υπαρξουν αξιολογα ατομα με τα απαιτουμενα προσοντα για να το πλαισιωσουν

R2 είπε...

ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ? Ή ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΜΥΡΙΣΤΗΚΑΝ.ΜΗΠΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ?Η ΔΕΤΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΠ ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΚΕΙ?ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΧΟΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΝ ΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ?ΑΝ ΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΣΧΕΤΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ.ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΧΘΕΙΤΕ?

Ανώνυμος είπε...

Στο ΔΣ της 18/07/2010 του Συνεταιρισμού Αραχώβης συζητήθηκαν οι πιο κάτω προτάσεις:
1) Σε καμία περίπτωση δεν πωλείτε η περιουσία του Συνεταιρισμού.
2) Να γίνει εκκαθάριση των μελών και οι μερίδες των αποθανόντων να αποδοθούν στους κληρονόμους τους. Απαγορεύετε η εγγραφή νέων μελών(Διότι κάποιοι πονηροί με 100 ευρώ γινόντουσαν μέλη και με αυτόν τον τρόπο συμμετείχαν και στην περιουσία του Συνεταιρισμού).
3) Να γίνει τακτοποίηση των λογιστικών βιβλίων του συνεταιρισμού με τη βοήθεια κάποιων ανθρώπων που ξέρουν οικονομικά και μπορούν να βοηθήσουν( φυσικά χωρίς να πληρωθούν).
4) Να γίνει οικονομική αποτίμηση της περιουσίας του Συνεταιρισμού και η αξία της να καταγραφή στα βιβλία, για να μπορούν οι μερίδες να έχουν πραγματικό ισόποσο οικονομικό αντίκρισμα.
5) Να συσταθεί μία νέα Ανώνυμος Εταιρεία, θυγατρική του Συνεταιρισμού, η οποία θα έχει ως μετόχους τον Συνεταιρισμό( ο οποίος θα εκχωρήσει σε αυτήν τα μηχανήματα του ελαιοτριβείου, τα οποία μετά την αποτίμησή τους θα αποτελέσουν μαζί με την εκχώρηση της χρήσης του οικοπέδου μετεγκατάστασης στον ελαιώνα, το κεφάλαιο συμμετοχής του συνεταιρισμού στη νέα εταιρεία. Φυσικά ο συνεταιρισμός θα κρατήσει και το management) και όποιους από τους παλαιούς μετόχους θελήσουν να βάλουν χρήματα, σε όποιο ύψος θέλει ο καθένας, λαμβάνοντας αντίστοιχα μερίδια. Η σύσταση αυτής της εταιρείας θα γίνει για να κερδηθεί χρόνος για την μετεγκατάσταση αφ’ ενός και αφ’ ετέρου, χωρίς να θιγούν τα περιουσιακά στοιχεία του συνεταιρισμού, να μπορέσουν να μαζευτούν τα χρήματα της μετεγκατάστασης γρήγορα.
6) Έγινε εγγραφή ονομάτων για την εκλογή νέου ΔΣ.
7) Νέα συγκέντρωση την 01/08/2010, για την επικύρωση των ανωτέρω.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε σε κανα άλλο ΔΣ θα είχες πάει.
1. Δεν συζητήσαμε αλλά αποφασίσαμε
2. Δεν μπήκε ψήφισμα για την απαγόρευση εγγραφής νέων μελών. Πως θα μπορούσε άλλωστε αφού το καταστατικό είναι ξεκάθαρο. Αν θέλεις κάτι τέτοιο να προτείνεις αλλαγή καταστατικού.
3. το υπ αριθμ 3 θέμα είναι για γέλια. Τώρα θα γίνει αυτό. Το απερχόμενο ΔΣ θα έπρεπε να τα παραδώσει αυτά τα οικονομικά στοιχεία.
4. Φυσικά ο συνεταιρισμός θα κρατήσει και το management). Πότε αποφασίσθηκε αυτό?
5. Από πότε κάνουμε συγκεντρώσεις για να επικυρώνουν αποφάσεις Γενικών Συνελεύσεων?
Ας σοβαρευτούμε, μια και τα πράγματα είναι στη σωστή κατεύθυνση και ας βοηθήσουμε όλοι.

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΞΑΝΑΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (ΠΑΡΚΙΝΓΚ).
ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΤΟΥΣ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ?

Top