αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

"Τρεις στους έξι" για το ΠΑΣΟΚ - εμπλοκή στο δήμο Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας

Στους πρώτους υποψήφιους δημάρχους του ΠΑΣΟΚ για τους τρεις από τους έξι δήμους της Βοιωτίας, κατέληξε η Ν.Ε. του κόμματος.
Πρόκειται για τον Ευάγγελο Γεωργίου στο Δήμο Τανάγρας, δεν είχε μπει στη διαδικασία αξιολόγησης, αλλά η επιλογή του θεωρούνταν κάτι παραπάνω από σίγουρη, καθώς πρόκειται για αυτοδιοικητικό στέλεχος με μεγάλη εμπειρία. Διετέλεσε δήμαρχος Σχηματαρίου για τέσσερις τετραετίες, παραιτήθηκε τον Οκτώβριο του 2009 για να πάρει μέρος στις βουλευτικές εκλογές.
Για το Δήμο Ορχομενού ο Κώστας Ξηρογιάννης, μέχρι σήμερα επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, αποτέλεσε τη μοναδική επιλογή, καθώς δεν υπήρξαν άλλοι ενδιαφερόμενοι.
Τέλος για το Δήμο Αλιάρτου, ο νυν δήμαρχος Αλέξανδρο Βίτσης, παίρνει και πάλι το χρίσμα παρότι υπάρχουν πολλές δυσαρέσκειες, για τα πεπραγμένα της θητείας του.
Τα μέλη της Ν.Ε. δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν σχετικά με τους δήμους Λιβαδειάς και Θήβας και η πρόταση προς την Επιτροπή Αξιολόγησης είναι για τη διενέργεια δημοσκοπήσεων.
Εμπλοκή παρουσιάστηκε και όσον αφορά τον υποψήφιο για το δήμο Διστόμου, καθώς η συνένωση με την Αράχοβα και την Αντίκυρα δημιουργούν νέα δεδομένα στους πολιτικούς συσχετισμούς.

Από το siriosfm.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τέλος για το Δήμο Αλιάρτου, ο νυν δήμαρχος Αλέξανδρο Βίτσης, παίρνει και πάλι το χρίσμα παρότι υπάρχουν πολλές δυσαρέσκειες, για τα πεπραγμένα της θητείας του.

AYTO TA LEEI OLA

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τους……. Μπαρμπάτσαρους να έλθουν προς εμάς.

Top