αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Έκλεισε το τρωκτικό

Την τελευταία ανάρτηση του έκανε το troktiko σήμερα στις 12.18 π.μ. του Σαββάτου 24 Ιουλίου 2010.
Οι συντελεστές του troktiko κατάλαβαν 5 μέρες μετά τη δολοφονία του Σωκράτη Γκόλια, και μετά από συγκεκριμενα γεγονότα, ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν αυτό που είχε ξεκινήσει ο Σωκράτης. Επίσης εκτίμησαν ότι το κλείσιμο θα ήταν ο πιο αποτελεσματικός τρόπος διαμαρτυρίας, ώστε όλοι να αντιληφθούν τις αλλαγές που συντελέσθηκαν με τη δολοφονία του στυλοβάτη του τρωκτικού.
Η εξέλιξη αυτή είναι τραγική για την μπλογκόσφαιρα, άσχετα αν κάποιος συμφωνεί ή όχι με το στυλ που bloggαrαν οι τρωκτικοί. Ανεξαρτήτως του αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε με τους "τρόπους" του blogging, το κλείσιμο του δημοφιλούς blog troktiko, έχει ένα συμβολισμό που δεν αφορά μόνο το ίδιο. Η Ελληνική μπλογκόσφαιρα δεν είναι πια η ίδια...

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επειδη ειναι πολύ κριμα να χαθει τοσο αδικα ενας νεος ανθρωπος και τελικά να καταλαβουμε οτι "δεν εγινε τιποτα" γιατι ουτε το τροκτικο ουτε κανενας δεν αλλαζει αυτο που ειμαστε. Δεν ξυπνησε κανεις, απλα αυτοι που τον εκτελεσαν πετυχαν το σκοπο τους, φημωσαν την ελευθερια της εκφρασης. Το ιδιο θα πω και για το δικο μας blog τον "ντελαλη". Ειδε κανενας καμια αλλαγη? Εγω ειδα μονο συζητησεις επι συζητησεων και προκοπη καμια. Ειδε κανενας να αλλαξει κατι στην δημαρχεια? Ειδε κανενας να αλλαξει ο δημαρχος ή το ΔΣ? Το μονο που ειδα ειναι να δημιουργηθουν καποιες εχθρες μεταξυ "επωνυμων" καταγγελιων και τιποτα αλλο. Οποτε καλα τα λεμε απο τον ντελαλη αλλα γιατι το κανουμε? Για να μαθουμε την αληθεια?Ε και? Αντε και την μαθαμε, αντε και μαθαμε οτι ο "ταδε" εφαγε λεφτα απο τα εργα που εκανε ή δεν εκανε, πηγε ή θα παει κανεις στον εισαγγελέα? Ο μονος που θα παει ειναι ο εκαστοτε "ντελαλης" που θα πει κατι που θα ενοχλησει τον δημαρχο ή οποιονδηποτε αλλο. Και στο τελος θ πει και ο "Ντελαλης" γιατι να μπλεξω? Γιατι να βγαλω στην φορα θεματα που θα ενοχλησουν? Θα πετυχω τιποτα ή θα δημιουργησω εχθρες. Εδώ δεν ξυπνήσε κανεις τοσα χρόνια θα ξυπνησει τωρα?

Ανώνυμος είπε...

ποιός θα κατεβεί για Δήμαρχος τελικά ρε παιδιά ???

ntelalis είπε...

Φίλε Ανώνυμε (πρώτε κατά σειρά)

Σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου. Έχεις δίκιο.

Ντελάλης

Άλλη Άποψη είπε...

Στην Αράχωβα λέγετε μια παροιμία: « Όσα γ’μάρια μ’νιάζ’νε δεν έχ'νε το ίδιο αφεντ’κό».
Θέλω να πω δηλαδή ότι δεν είναι απαραίτητο να ταυτίζουμε το δικό μας ανιδιοτελές και εκχωρητικό προς εμάς τους πολίτες της Αράχωβας μπλοκ του Ντελάλη, με το οποιοδήποτε «τρωκτικό» μπλοκ, του οποίου οι σκοποί και η ηθική υπόσταση είναι αμφιλεγόμενη. Νομίζω ότι με αυτή τη στάση, δηλαδή της άκριτα υποστήριξης του μπλοκ troktiko και των όποιων «σκοτεινών» διαχειριστών του ή ακόμα χειρότερα συγκρίνοντάς το με τον Ντελάλη, εκείνος που αδικείτε είναι ο Ντελάλης.

τυχαιο ,,,δεν νομιζω είπε...

εικονα 1η.σαββατο βραδυ.εκδηλωση λαογραφικου.δεξια μπροστα στους εισημους.γιαννελος,πατσανταρας,μαυρεπης.αριστερα ο λεοντιος με τους παπαδες.εικονα 2η.κυριακη περιφορα εικονας.μπρος στους επισημους λεοντιος,δημητρακ.λ.π..απο πισω με διακριτικη αποσταση.γιαννελος,πατσανταρας,μαυρεπης.λες να λθε προορα το ενοτικο.καημενε λεοντιε.περασμενα μεγαλεια και διηγωντας τατα να κλαις.προσφερες αλλα μας κουρασες

μιτσους είπε...

προς τον τυχαιο και...κ.λ.π...ωραια.μεχρι τωρα κατηγορουσατε τον ψηλο γι αθεατο καθοριστη δημαρχων,τωρα λετε για το σταθη οτι βαζη τον πατσανταρα.μην αφησουμε κανεναν ησυχο.σταθθθ στα πα εγω τι θες και μπλεκεσαι με τους γκαβαραπαδες

ΜΗΤΣΟΥΣ 2 είπε...

ΜΗΤΣΟΥ ΑΣΤΟ ΝΑ ΔΟΥΜ.Ο ΣΤΑΘΗΣ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ.ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΟΝ ΛΕΟΝΤΙΟ.Ο ΨΗΛΟΣ ΚΑΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤ,ΑΛΛΟΙ ΘΕΛΝΕ ΤΟΝ ΚΡΕΜΟ.Ο ΚΟΚΚΟΒΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ..ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜ.ΜΠΑΧΑΛΟ Η ΔΕΞΙΑ ΤΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ.ΕΓΩ ΛΕΩ Ο ΛΕΟΝΤΙΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ

Ανώνυμος είπε...

φίλε«άλλη άποψη» δεν συγκρινω με τα μπλογκ με αυτόν τον τροπο, ούτε θέλω να αδικησω τον ντελαλη. αναφέρω απλά ότι, οι συζητήσεις που κάνουμε εδώ μπορεί να θηξουν πρόσωπα και καταστάσεις, ακόμα και να στοχοποιηθουν κάποιοι στο τέλος μόλις αποκαλυφθεί ο ντελαλης ο κόσμος θα πει,«αυτός τα έκανε ολα». βέβαια ο δικός μας προσέχει πολύ τι θα αναρτήσει και γιαυτό η συζητήσεις έχουν άρωμα αμπελοφιλοσοφιας, έστω μας ενημερώνουν για τα ΔΣ και για τα διάφορα νέα της αραχωβας. η ουσία είναι, γινόμαστε καλύτεροι με την ύπαρξη του ντελαλη; ή μας αρκεί να δούμε απλά μια συζήτηση ως απλή συζήτηση. Ο ντελαλης είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για όσους δουν σοβαρά αυτά που λέγονται, (βλεπε δήμαρχο) και όχι να προσπερνούν κάθε κουβέντα ως μη λεχθισα ή slowtheeggs. Στο τέλος θα δούμε ότι «να αυτό το είχε βγάλει ο ντελαλης» αλλά δεν έγινε τίποτα!

Ανώνυμος είπε...

μητσο 2 λες λεοντιος σαν προγνωστικο ή λόγω του γκαβαραπισμου των αραχωβιτων που και να τους απαυτονεις δεν λεν ότι πονουν αλλά λεν ότι τους αρέσει κιόλας. τα έργα του λεοντιου τα είδαμε τόσα χρόνια! τηλεδιαχειριστης δήμαρχος εξ αποστάσεως με αποδεδειγμένο το προσωπικό του συμφέρον, «απον» δια σώματι και πνευματι, παρόν δια πανυγυρη και δια χριστουγεννοσαβ/κα. Αν ψάχνουμε πάλι για δήμαρχο επισκέπτη γιατί είμαστε και φιλόξενος λαός δεν χρειάζεται να συζητάμε, τον έχουμε... αν πάλι εχει απομείνει λίγο μυαλό τα βάζουμε κάτω και ζητάμε απαιτητικα πλέον αυτά που δικαιούμαστε εμείς και τα παιδιά μας! ξεκοληστε επιτέλους απο τα κοματα και τις π@π@ρολογίες τους, δείτε επιτέλους ανοιχτά ποιο είναι το συμφέρον του τόπου μας, ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!

μητσους 2 είπε...

ανονιμε βαλτα κατο και θα δεις.ο ψλος εφυγε.ο σταθης ειπε οχι.ασε που τα χι βαλει μαζι τ ολι ι τοπικι οργανοσι τσ νεας διμοκρατιας γιατι ξεσκεπασε το λεοντιο.ο πατσανταρας που προτινε ο σταθς σιοπη..ποιοσ μενει..ο κατσαμπινις ο λεοντιος κι ο κοκκοβος.πισ τ αυγο και κουρεφτο.για τραχανα τς θελει αυτνους ο λεοντιος

Ανώνυμος είπε...

κατσαμπινης δαγκωτο- μπάς και δούμε καμία αλλαγή. οι απόψεις του είναι πολύ μετρημένες. αν δεν παει κοματικα πάλι θα είναι το outsider με απόδοση 5.0! λεοντιο είδαμε τόσα χρόνια, ε και; πάλι μια απο τα ίδια; ο γιαννης είναι ο καταλληλοτερος, βάλτα κάτω και θα δεις, πρόεδρος ξενοδόχων, ψάλτης στην εκκλησία, κάτοικος αραχωβας, εκπρόσωπει τους επαγγελματίες απο τους οποίους εξαρτάται το μέλλον της αραχωβας, επενδυτής στον τόπο του άρα άμεσα εξαρτημενος απο την πορεία του, δυναμικός και με κονε στο ΠΑΣΟΚ, και πολλά αλλά που αρκεί μια συζήτηση μαζί του χωρίς παροπιδες για να καταλάβουμε όλοι μας ότι αξίζει την ψήφο μας!

Ανώνυμος είπε...

Οποίος επένδυσε έστω και ένα ευρώ στον τόπο του είναι άξιος να τον υπερασπιστεί! Ο Γεωργακός επένδυσε παρά πολλά ευρώ και είμαι σίγουρη ότι θα κάνει το καλύτερο! Το παν είναι οι προδευτικες του ιδέες για το καλό μας! ας του δοσουμε την ευκαιρία και είμαι σίγουρη ότι θα πετύχει!

Ανώνυμος είπε...

Οποίος επένδυσε έστω και ένα ευρώ στον τόπο του είναι άξιος να τον υπερασπιστεί! Ο Γεωργακός επένδυσε παρά πολλά ευρώ και είμαι σίγουρη ότι θα κάνει το καλύτερο! Το παν είναι οι προδευτικες του ιδέες για το καλό μας! ας του δοσουμε την ευκαιρία και είμαι σίγουρη ότι θα πετύχει!

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΑΚΟ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ.ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΟΝΤΩΣ ΑΠΟΡΟΦΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΙΟ ΜΙΣΘΟ ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΣΑΝ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΛΑΓΑΝ ΟΛΟΝ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΩΡΑ ΚΥΡΙΕ ΦΕΩΡΓΑΚΕ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΗΡΕΙΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΑΙΖΟΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ? ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ.ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ...ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ.

Top