αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Όταν ο Ντελάλης έχει κέφια...

Πολλοί ψάχνουν την ταυτότητά μου για να δουν ποιος ή ποια κρύβεται πίσω από το blog μου... Μέχρι την ώρα ετούτη, η απόφασή μου είναι να μην αποκαλύψω το όνομά μου!

Σκέφτηκα όμως, για να σας βοηθήσω, να σας δώσω ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για μένα, και ίσως τότε μπορέσετε να με αποκρυπτογραφήσετε. Το στοιχείο αυτό είναι το εξής: Έχω σπουδαίες χορευτικές ικανότητες!

Πάρτε μια μικρή γεύση του τι μπορώ να κάνω...


Περίεργοι, ε περίεργοι...!!

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αρε ντελαλη με απογοητευσες !!! εγω περιμενα να χορευεις στα καρβουνα γιατι ελεγα οτι ησουνα αναστεναρς αχαχαχαα !!!! ωραια , μπραβο ντελαλη συνεχισε ακμαιος !!!

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

ΩΡΑΙΟ ΤΟΠΙΟ,ΩΡΑΙΟΣ ΧΟΡΟΣ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και αν ακόμα εσύ τρελαθείς και αποκαλύψεις το όνομά σου, εμείς δεν θα σε πιστέψουμε. Θέλουμε το όνειρο να διαρκέσει και το ταξίδι να είναι μακρύ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ'ΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ,
ΚΑΙ ΣΥ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΠΟΒΡΑΔΟ Ή ΤΟ ΧΑΡΑΜΑ ΣΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΙ ΧΟΕΕΥΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΟΡΕΞΕΙΣ ?????

ονομα είπε...

Ελπίζω κι εγώ, η ωραία αυτή συνήθεια όλων μας, το blog ΜΑΣ να διαρκέσει για πολύ...

Δεν έχει καμιά σημασία το όνομά μου, ούτε τα ονόματα όσων στέλνουν κείμενα για δημοσίευση. Σημασία έχει μόνο το τι λέμε...

Σημασία έχει η ποιότητα, ο πολιτισμός, η συμμετοχή, ο διάλογος, η σκέψη, η γνώση...

Σημασία έχει το ωραίο ταξίδι, όχι η Ιθάκη...

Γιατί... κι αν πτωχική τη βρεις, η Ιθάκη, δεν σε γέλασε.
Έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα,
ήδη θα το κατάλαβες οι Ιθάκες τι σημαίνουν.


Σας ευχαριστώ όλους τους παραπάνω φίλους για τα σχόλιά σας.

Ντελάλης

ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΝΤΕΛΑΛΗ είπε...

Ρε Ντελαλη πως να χορεψεις με τοσα κιλα , που εχεις γινει σαν μπαλα.
Οφειλω να πω οτι στο τσαμικο εισαι καλος αλλα δεν μπορουμε πλεον να σε κρατησουμε λογο κιλων.
Αυτα για τον ενα Ντελαλη γιατι τους αλλους δεν τους ξερω.

ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ είπε...

ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ;;;

ονομα είπε...

Φίλε ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ

Είναι δικαιωμά σου να μη με γουστάρεις.
Όμως για πες μου πότε δημοσίευσα υβριστικό σχόλιο?

Ντελάλης

ΑΝΤΙ-ΝΤΕΛΑΛΗΣ είπε...

ΝΤΕΛΑΛΗ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΣΑΙΤ,ΔΕ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.ΟΛΟ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ ΔΙΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΙΔΕΣ.ΔΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΖΑΜΠΑ ΧΑΛΑΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ.

ονομα είπε...

Αγαπητέ ΑΝΤΙ-ΝΤΕΛΑΛΗ

Δεν ξέρω αν συμφωνούν και οι υπόλοιποι αναγνώστες μαζί σου.
Πιθανότατα σε κάποιους δεν αρέσει.

Δεν σας υποχρεώνει κανείς να παρακολουθείτε το blog. Εδώ είμαστε μια παρέα που λέμε τα δικά μας, αν διαφωνείς μην μας διαβάζεις.

Εγώ προσωπικά έχω πολύ καλή επικοινωνία και νιώθω σαν φίλους πολλούς από εδώ, όπως τον "Ρ", το Στέργιο Μ., το Γιάννη Λ., το Αράχωβας blog, τον "Παναγιώτη", το Στάθη Γ., το Στάθη Σ., την Κατερίνα Κ., τον ΚΑΡΑΜ, τον "Γαβριά" και άλλους που μπορεί να ξεχνάω... Έχω μάθει αρκετά πράγματα από αυτούς και δεν νιώθω ότι "χαλάω" το χρόνο μου.
Άλλωστε καλύπτω και μια εσωτερική ανάγκη για επικοινωνία με κάποιους ανθρώπους που μας ενώνει η κοινή καταγωγή μας.

Δεν επιδιώκω τίποτα και δεν είναι στις προθέσεις μου να τσακώνονται κάποιοι. Το πώς διαχειριζόμαστε το blogging είναι δική μας υπόθεση.

Αν κλείσω τον "Ντελάλη" υπάρχουν πολλοί που κάτι "θα τους λείψει". Για αυτούς λοιπόν αλλά και πρωτίστως για μένα, δεν θα το κλείσω, τουλάχιστον προς το παρών.

Ντελάλης

ΑΝΤΙ-ΝΤΕΛΑΛΗΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

ΦΙΛΕ ΑΝΤΙ-ΝΤΕΛΑΛΗ,ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΝΤΕΛΑΛΗΣ? ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ....
ΑΑΑΑ!!! ΞΕΧΑΣΑ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΡΚΕΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ,Η ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΠΟΛΛΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΠΟΙΗΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ, ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ,ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ(ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ π.χ. σαν και εσενα), ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.......ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΝΤΕΛΑΛΗΣ....ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΚΙΟΛΙΑ..ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ: ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΝΤΕΛΑΛΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΧΕΙΣ.
Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ

Σίγμα είπε...

Ντελάλη,
Έχουμε προχωρήσει αρκετά.
Δυστυχώς όμως πάντα θα υπάρχουν κακοτοπιές στο δρόμο. Ο δικός μας Ντελάλης ως άλλος Ηρακλής, επιλέγοντας την Αρετή και όχι την Κακία, το Θάρρος και όχι τη Δειλία, τη Λεβεντιά και όχι τη Κακομοιριά δεν χρειάζεται να δίνει σημασία σε καμία Ήρα και σε κανένα Ευρυσθέα.
Σου συνιστώ να μην απαντάς σε σχόλια σαν αυτά των "Δεν σε γουστάρουμε" και "Αντι-Ντελάλη". Βρήκαν μια τόσο χαρούμενη ανάρτηση (που δείχνει κάπως και το χαρακτήρα σου) για να βγάλουν τη χολή τους... Ας πούμε μόνο οτι δεν έχουν πάρει διακοπές ακόμη.
Και μη ξεχνάς, πως ο δρόμος, εκτός από δύσκολος, είναι πάντα μακρύς. Δεν είναι μοναχικός όμως.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ΑΝΤΙ-ΝΤΕΛΑΛΗ γιατί είσαι μίζερος; Δες μόνο αυτή την τρέχουσα σελίδα του Ντελάλη, τα έχει όλα, όλα αυτά που μπορούν να δώσουν λίγη δροσιά στο απομεσήμερο ενός ξωμάχου.
Γίνε πιο ευρύχωρος, μην τσιγκουνεύεσαι την αγάπη γιατί θα σου λείψει. Δεν ξέρεις ότι ο χειρότερος σύντροφος είναι η μοναξιά; Μέσα από τον Ντελάλη, εμείς οι Αραχωβίτες της διασποράς, με ένα κλικ είμαστε στο Χωριό μας. Μη μας στερείς αυτή τη χαρά. Μη γίνεσαι παραδόπιστος και σκληρός. Κάνε κάτι άλλο πιο εύκολο και πιο ευχάριστο : έλα να σε κλείσουμε στην αγκαλιά μας και να σε νανουρίσουμε.

ονομα είπε...

Φίλε "Ρ", "Σίγμα", Ανώνυμε, αγαπητοί ΔΕ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ και ΑΝΤΙ-ΝΤΕΛΑΛΗ, και υπόλοιποι αναγνώστες,

Το blog αυτό ξεκίνησε σαν μια απλή ιδέα. Ακόμα είναι και θα παραμείνει ένα απλό blog, χωρίς σημαίνουσα βαρύτητα.

Ωστόσο αντιλαμβάνομαι, και το γεγονός αυτό το ξεπερνάει, ότι αντιπροσωπεύει μέχρι την ώρα ετούτη, κάτι πολύ μεγαλύτερο (αν θέλετε και "ιερό" κατά την άποψή μου): την αγάπη των Αραχωβιτών για τον τόπο και την ιστορία τους, το ήθος, το έθος, το φυσικό τους περιβάλλον, τη νοσταλγία αυτών που δεν έχουν την τύχη να κατοικούν μόνιμα στο χωριό, τη γλυκιά μελαγχολία όλων για τα παιδικά τους χρόνια, το ενδιαφέρον για να γίνει το χωριό μας καλύτερο πρώτα για μας και μετά για τους "ξένους".

Πολλοί όταν κάνουν κλικ και μπαίνουν στο blog, βρίσκονται νοερά στην Αράχωβα κι αυτό τους δίνει δύναμη.

Το blog αυτό αντικατοπτρίζει την αγάπη των Αραχωβιτών για το χωριό τους, τη νοσταλγία για τα περασμένα, όμορφα χρόνια, για αγαπημένα πρόσωπα και ταυτόχρονα μια ελπίδα για το μέλλον.

Η αγάπη αυτή κεφαλαιοποιείται προσωρινά από το blog αυτό. Και ναι, το blog ίσως κάποια στιγμή να το "σβήσω". Όμως αυτή η αγάπη που σας περιγράφω παραπάνω δεν θα σβήσει ποτέ! Πάντα θα βρίσκει τρόπους και διεξόδους για να εκδηλώνεται...

Με εκτίμηση προς όλους
Ντελάλης

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ BLOG,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ.ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΥΣΟΥΛΤΟ!ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ...

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

ΜΑΣ ΚΟΥΦΑΝΕΣ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ.ΕΣΥ Ο ΤΕΛΑΙΤΑΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ.ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΣΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΝΤΕΛΑΛΗ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ.ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ ......ΑΝΤΕ ..ΓΕΙΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Παρακολουθω τον Ντελαλη πολυ καιρο ,και μετα απο αυτο ειμαι σιγουρος οτι οι 2 τουλαχιστον ΝΤΕΛΑΛΗΔΕΣ ειναι και οι 2 Σταθαδες, Ρεββας και Γιαννελος.
Φιλε Ντελαλη και να μην το αναρτησεις δεν εχω προβλημα.
Παντως εσεις ειστε. Σας εχω καρα τσεκαρισμενους.
Στην Αραχωβα στα καφεν εια ο Ρεββας, μολις μαζευτει μετα απο λιγο εχουμε αναρτησει.Αυτο και αλλα πολλα με κατευθηναν σε σας .
Παντως ηταν δυσκολο ολοι ελεγαν οτι ειστε εσεις αλλα εγω ειχα την υπομονη να σας τσεκαρω.
Ενα αλλο δευτερο ειναι πως γινεται ο Σταθης ο Γιαννελος, να γραφει πολλα βραδια τελευταιος, και με το καληνυχτα να πεφτουν οι τιτλοι τελους στον Ντελαλη?

Ντελαληδες καληνυχτα.

Top