αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Μπαρμπάτσαρου... μεθεόρτια

Από τον Άγνωστο

Μετά τη δημοσίευση για το Μπαρμπάτσαρο στο Ντελάλη, τα κομματικά επιτελεία αρκετά θορυβημένα, συνεδρίασαν από κοινού και κατέληξαν στις παρακάτω αποφάσεις για το νέο Δήμο (που δημοσιεύονται κατ’ αποκλειστικότητα στο Ντελάλη):

  1. Δεν θα υπάρχει υποψήφιος αρσενικού φύλου προς αποφυγή επανάληψης του τραβήγματος των... αχαμνών του.
  2. Αντίθετα οι υποψήφιες του ωραίου φύλου θα προσελκύσουν πολλούς εθελοντές για τη μεταφορά τους στα χέρια και στους ώμους τους, με αποτέλεσμα να καλλιεργηθεί έτσι και η ιδέα του εθελοντισμού.
  3. Οι τοπικοί κομματικοί αντιπρόσωποι (σημερινοί Μπάρμπα-Κώστες) πληροφόρησαν τα κεντρικά κομματικά επιτελεία ότι ευτυχώς το λιτρουβιό «τ’ Παπτσή» δε λειτουργεί πλέον και είναι μισοερειπωμένο.
  4. Συζητήθηκε αν είναι συνταγματικό το ενδεχόμενο επίσπευσης των Δημοτικών Εκλογών, ώστε οπωσδήποτε να μην έχει προλάβει να ανοίξει για φέτος η ΒΙΟ.
  5. Θα απευθυνθεί επίσημο έγγραφο στο Δήμο Αράχωβας με το ερώτημα αν εξακολουθούν να υπάρχουν ακόμα γέροντες “πεζλάδες” και αν εξακολουθεί να υφίσταται το περίπτερο της Μπαρκούτσαινας. Σε καταφατική απάντηση ο Δήμος εντέλλεται να μετατρέψει τα πεζούλια σε παρτέρια και να απομακρύνει αμέσως το περίπτερο τοποθετώντας το μέσα στο νέο Συνεδριακό Κέντρο, έτσι για φώλο. Σε περίπτωση διαμαρτυρίας της ιδιοκτήτριας του περιπτέρου θα δοθεί η απάντηση ότι το περίπτερο δεν διέθετε ταμειακή μηχανή!
  6. Αποφασίσθηκε να τεθεί ως απαράβατος όρος το επώνυμο των υποψηφίων να μην περιέχει το συνθετικό ΜΠΑΡΜΠΑ- (προς αποφυγή επανεμφάνισης νέου ΜΠΑΡΜΠΑτση ή νέου ΜΠΑΡΜΠΑ- Κώστα).
  7. Με σύμφωνη γνώμη του Υπουργού Οικονομικών και προσθήκη σχετικής διάταξης στο Μνημόνιο, θα απαγορευθούν τα κεράσματα κατά την προεκλογική περίοδο, παρά την έντονη αντίδραση των πρώην καφετζήδων και νυν καφετεριούχων και μπαρτζήδων.
  8. Θα ανατεθούν μυστικά σε έγκριτες εταιρίες δημοσκοπήσεων σφυγμομετρήσεις της τοπικής κοινωνίας ανά ηλικιακή ομάδα (πεζλάδες, νταγλαράδες, λιανομαρίδα) για πιθανά πρόσωπα υποψηφίων (ντόπιων και από γειτονικά χωριά).
  9. Αποφασίσθηκε να ζητηθεί με άκρα μυστικότητα η συνδρομή των αρμόδιων αρχών για την αποκάλυψη της ταυτότητας του φουγιαχτάρη Ντελάλη και των “Γνωστών”, ώστε να γίνουν γνωστοί.
  10. Τέλος ομόφωνα αποφασίσθηκε να σταλεί θερμή συγχαρητήρια επιστολή προς τον Υπουργό Εσωτερικών που είχε την πρόνοια να μη συμπεριλάβει το συμπαθές χωριό της Δαύλειας στο νέο Καλλικράτειο Δήμο ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ Βοιωτίας (η σύντμηση του ονόματος Δίστομο-Αράχωβα-Αντίκυρα), με απώτερο σκοπό την αποφυγή επανεμφάνισης του φαινομένου των νέων ΜΠΑΡΜΠΑΤΣΑΡΩΝ (με καταγωγή από τη Δαύλεια). Τελικά αποδεικνύεται περίτρανα ότι ένας υπουργός πάντα ξέρει κάτι παραπάνω και ότι προβλέπει πριν από μας για μας.
ΥΓ1: Πρόταση να απαγορευθεί στους κομματικούς αντιπροσώπους να υποστηρίζουν ανοιχτά συγκεκριμένη ποδοσφαιρική ομάδα (όπως ο συμπαθής Μπάρμπα-Κώστας) απορρίφθηκε, καθώς τα τελευταία χρόνια ποδόσφαιρο και πολιτική έχουν γίνει ένα.

ΥΓ2: Τυχόν επανεμφάνιση κάποιου νέου Μπάρμπα-Κώστα δεν κρίθηκε ότι θα ήταν ιδιαίτερα ανησυχητική για τα κομματικά επιτελεία, καθώς θα εντασσόταν στην κατηγορία των μποέμ γραφικών τύπων που θεωρούνται ακίνδυνοι για την κομματική πειθαρχία.

ΥΓ3: Ειδικοί επιστήμονες και εκλογολόγοι γνώστες της Αραχωβίτικης ψυχοσύνθεσης και των τοπικών εθίμων, δεν συνέστησαν (και μάλιστα απέτρεψαν μετ’ επιτάσεως) την εφαρμογή της μεθόδου των exit-polls για τη βραδιά των εκλογών, προσπαθώντας να εξηγήσουν στους ξένους συμβούλους ότι εδώ επικρατεί ένα τοπικό έθιμο που ονομάζεται, αγγλιστί μεν “exit-colls”, ελληνιστί δε «πανοραμική οπισθοσωματική φωτογράφηση», αλλά ως συνήθως οι σκληροπυρηνικοί κομματικοί μάλλον δεν κατάλαβαν τίποτα.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν τρωγωσαστε ουτε με kalve...(ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ)

Ανώνυμος είπε...

Αραχωβίτες – Γκαβαραπάδες, είσαστε σπουδαίοι. Καταφέρνετε με αυτοσαρκασμό και χιούμορ να Διακωμωδείτε τα δύσκολα. Είσαστε συναρπαστικοί συνεχιστές των παλαιών ωραίων τύπων της Αράχωβας. Μπράβο σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε παιδιά!!!
Συγχαρητήρια σε όλους σας και στο Ντελάλη.
Ταυτίζομαι με τον προηγούμενο Ανώνυμο.
Είστε μια όαση στη σημερινή μαυρίλα.
Χίλια ΜΠΡΑΒΟ!!!!

ΝΙΚΟΣ είπε...

Αυτό το “exit-colls”, ελληνιστί δε «πανοραμική οπισθοσωματική φωτογράφηση» ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;; Να του δώσω τα συγχαρητήρια μου...

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΓΕΝΙΑ:
ΕΙΣΤΕ ΑΨΟΓΟΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στειριώτης είπε...

Τα συγχαρητήριά μου στον Άγνωστο αλλά και στους Γνωστούς για τα άψογα χρονογραφήματά τους.

Οι Γνωστοί είπε...

Ως εκπρόσωπος των…….. «Γνωστών» που συνέγραψαν το κείμενο για τον Μπαρμπάτσαρο, μεταφέρω, στον «άγνωστο» σ’ εμάς συγγραφέα του πιο πάνω άρθρου, τα συγχαρητήριά μας, για την άψογη δομή του γραφήματος, για την αρμονική συμπλήρωση και συνέχεια του αρχικού μας πονήματος, αλλά πάνω απ’ όλα για τον τρομερό Νεοελληνισμό που επινόησε, για να αποδώσει επί το ευπρεπέστερο τη σκληρή λοιδορία που περιέχει το γνωστό σε όλους μας Πανόρεμα.
Κύριοι, εκπρόσωποι των κομμάτων, αφήστε στην άκρη τα μικροσυμφέροντά σας, πετάξτε στο καλάθι των αχρήστων τις κίβδηλες κομματικές ταμπέλες με τις οποίες τόσα χρόνια χωρίσατε τους απλούς ανθρώπους σε στρατόπεδα και σκύψτε στην επίλυση των προβλημάτων του τόπου, υποστηρίζοντας ένα υποψήφιο Δήμαρχο πέρα από κόμματα, ανεξάρτητο, υπεύθυνο και ταγμένο στην πρόοδο του τόπου. Να είστε σίγουροι, ότι το αντίτιμο των υπηρεσιών σας είναι η προσωρινή αμνηστία από τις «πανοραμικές οπισθοσωματικές φωτογραφήσεις», τις οποίες έτσι ή αλλιώς δικαιούστε.

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxax ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ !!!!!!

Top