αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Sms αγάπης για τα παιδιά με καρκίνο

O Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια η «Φλόγα» μας καλεί να ενισχύσουμε τις δράσεις του για τα παιδιά με καρκίνο με αποστολή SMS αγάπης στο 19454 από το πρωί της Δευτέρας 14 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου.

Η εξόρμηση, που έχει ως σύνθημα «όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στην σωστή ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα» γίνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου της Παιδικής Ηλικίας που είναι την Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου.

Με την αποστολή ενός μηνύματος από το κινητό τηλέφωνο στον αριθμό 19454, καθ' όλη την διάρκεια της εβδομάδας, η «Φλόγα» θα ενισχύεται με 1 ευρώ τη φορά (η χρέωση του SMS είναι 1,23 ευρώ).

Σε μήνυμα τους με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τον παιδικό καρκίνο ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια η ''Φλόγα'' και ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών Πασχόντων απο Κακοήθη Νοσήματα Β. Ελλάδας η ''Λάμψη'' αναφέρουν μεταξύ άλλων:

"Στον κόσμο, κάθε χρόνο, 250.000 παιδιά νοσούν από καρκίνο, από τα οποία μόνο ποσοστό 20% έχει δυνατότητα πρόσβασης σε σωστή ιατρική φροντίδα. Το 80% από αυτά, προέρχεται από τις αναπτυσσόμενες χώρες, στις οποίες δεν υπάρχει δυνατότητα διάγνωσης και σωστής θεραπείας. Πάνω από 150.000 θάνατοι κάθε χρόνο, θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί, εάν υπήρχε δυνατότητα έγκαιρης διάγνωσης και εξειδικευμένης θεραπείας σε όλα τα παιδιά. Στην Ελλάδα, υπολογίζεται ότι 280 – 300 παιδιά νοσούν από καρκίνο κάθε χρόνο. Τα τελευταία χρόνια, με την πρόοδο της ιατρικής, ποσοστό 70% από τα παιδιά που έχουν πρόσβαση σε εξειδικευμένη θεραπεία γίνεται καλά.
Στον καρκίνο δεν υπάρχει πρόληψη παρά μόνο έγκαιρη διάγνωση".

Από τα in.gr - healthview.gr

7 σχόλια:

Κατερίνα είπε...

Το βλέπω σαν εναλλακτική πρόταση γι' αυτή τη μέρα και μου αρέσει πολύ!
Καλή σου μέρα, Ντελάλη και μπράβο!!!

giannisdistomo είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΝΤΕΛΑΛΗ!!!!!!!
ΑΣ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ.........

ΛΔ είπε...

ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ, ΓΝΩΣΤΟΥΣ,ΚΑΙ ...ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ. ΜΕ ΜΕΙΛ, SMS, THΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ, ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟΉ ΣΤΟ ΚΑΦΕ! ΑΣ ΜΑΣ ΓΙΝΕΙ ...ΕΜΜΟΝΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΩΣ ΑΛΛΟΘΙ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΑΣ!

giannisdistomo είπε...

Λ.Δ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ.
ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

anentaxtidistomitissa είπε...

Όλοι θα πρέπει να συμβάλουμε σε αυτή την προσπάθεια για όλουs αυτούs που έχουν ανάγκη την βοήθειά μαs. Καλό θα ήταν όμωs αυτή η προσπάθεια να είναι συνεχείs και όχι μόνο σε συγκεκριμένεs ημέρεs και ώρεs.
Για να γίνει η βοήθεια προs τουs συνανθρώπουs μαs ακόμη πιο ουσιαστική, θα πρέπει όλοι να σκεφθούμε πωs εάν πραγματικά θέλουμε να βοήθησουμε μπορούμε να γίνουμε εθελοντέs αιμοδότεs αλλά κυρίωs δωρητέs οργάνων.
Κάποιοι από εμάs το έχουν ήδη κάνει και νιώθουν ένα πολύ όμορφο συναίσθημα.

Σόλων είπε...

Ας βοηθήσουμε όλοι τη προσπάθεια της "Φλόγας", του συλλόγου των γονιών με παιδιά που έτυχε να αρρωστήσουν από καρκίνο.
Ντελάλη θα σε παρακαλούσα να βγάλεις τους χορηγούς του πολιτικού συστήματος από το blog και να βάλεις το http://www.floga.org.gr/. Ας τους αφήσουμε στην ανυποληψία τους αφανείς όπως τους αξίζει.

Λ.Δ. είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ:
----------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=-yWvm9BAJt0
----------------------------
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΤΕΙΛΤΕ - ΠΑΛΙ - ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ 19454 !ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΦΙΛΜΑΚΙ ΤΟΥ youtube!

Top