αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2011

Οι ληστές και ο κλέφτης

Ο υπουργός Προστασίας της Χούντας, Χρήστος Παπουτσής, και ο υπουργός Οικονομικών της Χούντας, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, επικήρυξαν τον Βασίλη Παλαιοκώστα με 1 εκατομμύριο ευρώ. Ένα εκατομμύριο – αλλά μάρκα- πήρε και ο Θόδωρος Τσουκάτος από τη Siemens και το έβαλε στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ.

Η κυβέρνηση της Χούντας προσπαθεί να δημιουργήσει στους πολίτες αίσθηση νομιμότητας. Δηλαδή, επικηρύσσουν τον Βασίλη Παλαιοκώστα, για να δείξουν πως αυτός είναι ο κακοποιός που απειλεί το βασίλειο της νομιμότητας που είναι η Ελλάδα αυτή την εποχή, οπότε ο Παπουτσής, ο Παπακωνσταντίνου και όλοι αυτοί που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία είναι ηθικά στοιχεία και υπεράνω πάσης υποψίας.

Είναι έξυπνο να πετάς την μπάλα στην κερκίδα, αλλά η χώρα έχει χρεοκοπήσει και κανένας υπεύθυνος δεν επικηρύχτηκε – ούτε καν κατηγορήθηκε. Όλοι είναι στα γραφεία τους. Εκτός, αν για τη χρεοκοπία της χώρας φταίει ο Βασίλης Παλαιοκώστας.

Αν συλληφθεί ο Βασίλης Παλαιοκώστας και ο Παπουτσής δηλώσει ότι ο Παλαιοκώστας εντοπίστηκε και συνελήφθη μετά από τις πληροφορίες που έδωσε κάποιος πολίτης –ο οποίος πήρε αμοιβή ένα εκατομμύριο ευρώ-, θα πιστέψει κανείς τον Παπουτσή;

Όλοι θα σκεφτούμε πως –όπως έφαγαν τα δισεκατομμύρια- έφαγαν και το εκατομμύριο της επικήρυξης του Παλαιοκώστα. Μπορεί και να το βάλουν στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ για να το ενισχύσουν, όπως ο Τσουκάτος.

Οπότε, μια λύση υπάρχει για να πειστούμε πως μας λένε την αλήθεια: Να μας πουν το όνομα εκείνου που θα έχει δώσει πληροφορίες για τον εντοπισμό του Βασίλη Παλαιοκώστα. Και όχι μόνο να μας πουν το όνομά του - να βγει ο ίδιος στην τηλεόραση και να πει: «Ναι, λέγομαι έτσι, κατοικώ εκεί και εγώ έδωσα πληροφορίες στην Αστυνομία για το πού βρισκόταν ο Βασίλης Παλαιοκώστας. Ορίστε και το ένα εκατομμύριο που μου έδωσαν».

Τι; Αυτό θα είναι επικίνδυνο για τον ρουφιάνο; Ναι, μάλλον θα είναι. Δεν πειράζει, όμως.

Για να μην κινδυνεύει ο ρουφιάνος, ας τον κάνει ο Παπανδρέου υπουργό. Και όταν πέσει η Χούντα, ας τον πάρει μαζί του στο ελικόπτερο.

Από το pitsirikos.net

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"15 Φεβρουαρίου 1999. Συλλαμβάνεται στο Ναϊρόμπι της Κένυας και μεταφέρεται στην Τουρκία ο Κούρδος ηγέτης του PKK Αμπντουλάχ Οτσαλάν."

...12 ΧΡΟΝΙΑ ΗΔΗ ΠΕΡΑΣΑΝ Η ΣΑΠΙΛΑ,Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ,Ο ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΚΛΥΚΑ ΠΟΥ "ΚΥΒΕΡΝΑ" ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ...!!!
...Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΔΟΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ, ΤΑ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ, ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ (ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ,ΠΡΟΣΩΠΑΡΧΕΣ,ΧΑΦΙΕΔΕΣ κλπ) ΠΟΥ ΓΛΕΙΦΟΥΝ -ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ- ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ...ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΩΧΡΙΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ (ΣΗΜΙΤΗΣ,ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ), ΕΝΟΣ ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΥ ΠΑΛΙΚΑΡΙΟΥ...
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ...

Top