αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Bookcrossing μέσω... Αράχωβας blog

Διαβάζω στο Αράχωβας blog για την κίνηση της συντάκτριας Vina να "απελευθερώσει" όπως η ίδια γράφει κάποια βιβλία, τα οποία θα ταξιδεύουν αλλάζοντας χέρια... Πραγματικά δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστη αυτή την ενέργεια και μπράβο στα παιδιά που το ξεκίνησαν!

Το Bookcrossing είναι μια διασκεδαστική, δωρεάν σε όλους και πρωτότυπη ιδέα που απευθύνεται σε όλους τους λάτρεις των βιβλίων.
Όταν τελειώσεις ένα βιβλίο, αντί να το αφήσεις σε ένα ράφι να πιάσει σκόνη, απελευθερώσέ το ώστε να το βρει κάποιος άλλος αναγνώστης. Αυτή είναι η ιδέα!

Ο στόχος είναι, απλά, να γίνεται μια παγκόσμια ανταλλαγή βιβλίων χωρίς τέλος, την πρώτη και μοναδική στο είδος της.

Τα πρώτα 12 βιβλία ξεκίνησαν λοιπόν το ταξίδι τους από την Αράχωβα! Δείτε τις σχετικές οδηγίες στο Αράχωβας blog και απελευθερώστε κι εσείς ένα βιβλίο που σας άρεσε, ώστε να το διαβάσουν κι άλλοι αναγνώστες ή διαβάστε ένα από τα βιβλία που ήδη κυκλοφορούν...

9 σχόλια:

Vina είπε...

Αγαπητέ Ντελάλη, σε ευχαριστώ για την ανάρτησή σου! Εύχομαι να διαδωθούν τα νέα για τα βιβλία, και να παρακινήσουμε και άλλους αναγνώστες. Να γεμίσει η πλατεία βιβλία!
Περιμένω να δω το δικό σου "catch"! :-)

ονομα είπε...

Αγαπητή Vina,

Κανένας λόγος δεν υπάρχει να με ευχαριστείς. Αντίθετα εμείς ευχαριστούμε εσένα και τα υπόλοιπα παιδιά του Αράχωβας blog για τις πολύ ωραίες πρωτοβουλίες σας.

Συνεχίστε με το ίδιο μεράκι και την ίδια όρεξη. Εγώ, είμαι στη διάθεσή σας για να βοηθήσω όσο μπορώ τις προσπάθειές σας.

Υ.Γ. Θα δεις σύντομα και τα δικά μου "catches"...

Με εκτίμηση
Ντελάλης

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια σε αυτή την πρωτοβουλία... Βοηθήστε όλοι με ένα βιβλίο...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.... ΜΠΡΑΒΟ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ....

Ανώνυμος είπε...

πολύ καλή κίνηση θα θέλαμε να ξέρουμε που και πως μπορούμε εμείς να απελευθερώσουμε ένα βιβλίο και να ταξιδέψει!

Vina είπε...

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο σχετικό άρθρο που μπορείτε να διαβάσετε στο arahovas blog, όπου υπάρχουν και σύνδεσμοι (στα ελληνικά) που θα σας βοηθήσουν! Επίσης σε 2 καφέ γύρω από την Πλατεία Λάκκα υπάρχουν ενημερωτικά φυλλάδια.

Ανώνυμος είπε...

giannisdistomo
ΝΤΕΛΑΛΗ
ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΣΧΟΛΙΩΝ;;

ονομα είπε...

Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα φίλε μου.

Ντελάλης

Top