αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Ακυρώνονται και επαναλαμβάνονται οι αυτοδιοικητικές εκλογές;

Αντισυνταγματικό έκρινε το νόμο Ραγκούση, 3838/2010, για το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι των αλλοδαπών στις δημοτικές εκλογές το Συμβούλιο της Επικρατείας με σημερινή απόφασή του. Πλέον η υπόθεση παραπέμπεται στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου...

Το ΣτΕ τονίζει πως η άσκηση του δικαιώματος του εκλέγειν όσο και του εκλέγεσθαι για την τοπική αυτοδιοίκηση «επιφυλάσσεται μόνο στους Έλληνες πολίτες και δεν μπορεί να επεκταθεί και στους μη έχοντες την ιδιότητα αυτή, χωρίς αναθεώρηση της σχετικής διατάξεως του Συντάγματος».

Λόγω του παραπάνω, οι ρυθμίσεις των άρθρων 14 έως 21 του Ν. 3838/2010 είναι αντίθετες προς τα άρθρα 1, 52 και 102 του Συντάγματος.

Οι σύμβουλοι Επικρατείας τονίζουν ακόμα πως ο νόμος Ραγκούση φέρνει πολιτογράφηση με βάση τυπικές προϋποθέσεις και χωρίς να φέρνει την “εθελούσια αποδοχή των αξιών που συνάπτονται προς τον ελληνισμό και την εντεύθεν απόκτηση ελληνικής συνειδήσεως”.

Από το enet.gr

60 σχόλια:

τεως είπε...

λετε να κατεβει η σοφια αυτη την φορα για δημαρχος.ετσι κι αλλιως αυτη διοικει.συντροφε σταθη στη φερανε.μολις εφυγες ξαναλθε στη δημαρχια.δινει διαταγες τα παντα ολα που λεει κι ο αλεφαντος.σε ξεγελασαν σταθη μου.παρε τηλ και ρωτα.παρατα τα και σηκω φυγε σαν κυριος,κατσε στην γραφειαρα σου και γραψτους.ολοι ιδιοι ειναι.το φαντομ μας βγηκε ελικοπτερο παλιο.ακουσε με.φυγε ενδοξα.

Ανώνυμος είπε...

Ποιόν έχει δίπλα της καθημερινά? Σταθάρα σου τη φέρανε οι φίλοι σου.

Ανώνυμος είπε...

Βαγγελιω αμα ξαναγινουν εκλογες δε τη γλυτωνει ο φαντομ. Παμε γερα.

Ανώνυμος είπε...

Πλακα θα χει. Για να δουμε...

ΔΗΜ.ΥΠΑΛ είπε...

ΕΙΣΤΕ ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ.ΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΔΩ ΘΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΟΤΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ.ΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΣΤΑΘΗ.ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜ.ΥΠΑΛ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΤΕΛΑΛΗ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ 8ΩΡΟΥ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ είπε...

ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ''ΤΑ ΝΕΑ'' ΜΕ ΤΙΤΛΟ : ''Κάλπη-κη ελληνοπρέπεια -
Σάλος για την απόφαση του ΣΤΕ που αποκλείει τους µετανάστες από τις ΕΚΛΟΓΕΣ''
ΙΔΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:
Σάλο προκαλεί απόφαση τµήµατος τουΣυµβουλίου της Επικρατείας που κρίνει αντισυνταγµατικό το δικαίωµα συµµετοχής των αλλοδαπών στις πρόσφατες εκλογές, χαρακτηρίζοντας ανίσχυρες τις διατάξεις τουσχετικού νόµου. Σχολιάζονταςτην απόφαση, κυβερνητικές πηγές έκαναν λόγο για «ολισθηρό πισωγύρισµα»,που κινείται σε ακροδεξιάλογική. Ιδιαίτερα σκληρά ήταν τα σχόλια που ακούστηκαν για την απόφαση στη συνεδρίαση του λεγόµενου «διαθεσµικού» οργάνου, το οποίο συνεδρίασε χθες υπό την προεδρία του Γιώργου Παπανδρέου.

Η επταµελής σύνθεση του ∆’ Τµήµατος του ΣΤΕ έκρινε αντισυνταγµατικό τον Νόµο 3838/2010 κατ’ εφαρµογή του οποίου αλλοδαποί που διαµένουν στη χώρα µας έλαβαν την ελληνική ιθαγένεια και ακολούθως άσκησαν το εκλογικό δικαίωµα στις εκλογές του περασµένου Νοεµβρίου.

Οριστική απόφαση επί του κρίσιµου αυτού ζητήµατοςωστόσο, θα λάβει η Ολοµέλειατου ΣΤΕ, όπου παραπέµφθηκε η υπόθεση. Μόνο οι έλληνες πολίτες έχουν το δικαίωµα του εκλέγεινκαι του εκλέγεσθαι και δεν µπορεί να επεκταθεί σε αλλοδαπούς χωρίς αναθεώρηση του Συντάγµατος, υποστηρίζουν οι σύµβουλοι Επικρατείας, σε αντίθεση µε τις ρυθµίσεις του επίµαχου νόµου, τις οποίες το ΣΤΕ χαρακτηρίζει ανίσχυρες ως αντίθετες προς τα άρθρα 1, 52 και 102 του Συντάγµατος. Στην υπ’ αριθµ. 350/2011 απόφαση το ∆’ Τµήµα του Ανωτάτου ∆ικαστηρίου (πρόεδρος ο Σωτ. Ρίζος και εισηγητής ο σύµβουλος Επικρατείας Ε. Αντωνόπουλος) υπογραµµίζει ότι «η άσκηση του εκλογικού δικαιώµατος στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αποτελεί λειτούργηµα απαραίτητο για την πραγµάτωση της λαϊκής κυριαρχίας, ως τοιαύτης νοουµένης της ασκούµενης από τον λαό ως εκλογικό σώµα απαρτιζόµενο µόνο από τους έχοντες δικαίωµα ψήφου έλληνες πολίτες».

Οπως αναφέρει η απόφαση του ΣΤΕ, ο συνταγµατικός νοµοθέτης«εµερίµνησε να διαφυλάξει τηνεθνική οµοιογένεια του κράτους, µεταξύ των άλλων, και διά τηςθεσπίσεως δικαίου ιθαγένειας, του οποίου οι ρυθµίσεις εβασίζοντο, κατ’ αρχήν, στο σταθερό κριτήριο του “δικαίου του αίµατος” (ius sanguinis), δηλαδή την καταγωγή από έλληνες γονείς»! Και σε άλλο σηµείο υποστηρίζει ότι στους αλλοδαπούς (που µετείχαν στις εκλογές) δόθηκε η ελληνική ιθαγένεια «χωρίς εξατοµικευµένη κρίση περί της συνδροµής τηςουσιαστικής προϋποθέσεωςτου δεσµού προς το ελληνικό έθνος του αιτούντος την πολιτογράφηση αλλοδαπού, δηλαδή την εκ µέρους εθελούσια αποδοχή των αξιών που συνάπτονται προς τον ελληνισµό και την εντεύθεν απόκτηση ελληνικής συνειδήσεως».

Η υπόθεση θα κριθεί βεβαίως στην Ολοµέλεια του Συµβουλίου της Επικρατείας, πλην όµως δηµιουργεί αίσθηση καθώς συµπίπτει µε την όξυνση του µεταναστευτικού και – σύµφωνα µε κυβερνητικά στελέχη – δεν είναι τυχαίο ότι εκδίδεται µόλις πέντε ηµέρες µετά την κατάληψη της Νοµικής από λαθροµετανάστες που προκάλεσε σοβαρές αντιδράσεις στην κοινή γνώµη.

Μάλιστα, σύµφωνα µε κυβερνητικές πηγές, η απόφαση ουσιαστικά ανατρέπει ολόκληρη τη νοµοθεσία περί παροχής της ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς, καθώς θεωρεί άκυρη και την παροχή ιθαγένειας σε παιδιά που γεννήθηκαν στην Ελλάδα από αλλοδαπούς γονείς.

Στις εκλογές του περασµένου Νοεµβρίου έλαβαν µέρος περίπου 12.000

αλλοδαποί πολίτες, εκ των οποίων περίπου οι µισοίήταν οµογενείς, προερχόµενοι από τη Bόρεια Ηπειρο, τις χώρες της ρωσικής συνοµοσπονδίας κ.λπ.

Τυχόν απόφαση της Ολοµέλειας του ΣΤΕ που θα κάνει αποδεκτή την απόφαση του ∆’ Τµήµατος του ΣΤΕ θα σηµάνει αυτόµατα την ακύρωση των δηµοτικών και νοµαρχιακών εκλογών, στις οποίες έλαβαν µέρος µε τον ένα ή τον άλλο τρόπο αλλοδαποί.

Ανώνυμος είπε...

AN ξαναματα γενουν με βλιεπο δημαρχο μαυτα πγινουντ εη μανουλαμ μασα πθαριξουμ

Ανώνυμος είπε...

Η απόφαση του τμήματος θα συζητηθεί στην ολομέλεια .
Πριν βγει οποιοσδήποτε νόμος στην βουλή ερευνάται η συνταγματικότητα του. Όλοι συμφωνήσαν με τον νόμο και αν δεν κάνω λάθος το μόνο κόμμα που διαφώνησε με τον νόμο ήταν το ΛΑΟΣ .
Πιστεύω ότι είναι αδύνατον να αλλάξει κάτι στις εκλογές απλώς συζήτηση γίνεται μένει όμως να αποδειχτεί.
Βαγγέλης

ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ είπε...

ΕΝ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΘΑ ΚΑΤΤΑΡΙΨΕΙ ΤΟ ΦΑΝΤΟΜ .ΟΙ ΑΡΑΧΩΒΙΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ ΚΙ ΟΤΙ ΓΕΛΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ.ΣΤΑΘ ΚΑΜ ΑΠΑΝΟΥ.ΕΣΥ Τ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΣ ΤΟ ΦΑΝΤΟΜ.ΝΑ ΙΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕΙΣ ΤΩΡΑ.ΑΧΟΣ ΒΑΡΥΣ ΑΚΟΥΓΙΤΙ.

giannisdistomo είπε...

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ .....ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ
ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ Δ.Α.Α

-Χωρις μισθο οι Δημοτικοι υπαλληλοι
-Χωρις Αντιδημαρχο το Διστομο
[ μας την εκανε ο γιατρος. ]!!!!
-Χωρις Προεδρο
το Δημοτικο Συμβουλιο του Δημου Δ.Α.Α [υπερατλαντικος πονοδοντος]!!!
ΝΤΕΛΑΛΗ ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑ........

γιαννελικος είπε...

βρε γιαννιδιστομο συκοφαντη ποιος υπερατλαντικος πονοδοντος?ενα δοντι εβγαλε ο ανθρωπος...φτου σου ρε εμπαθες κομματοσκυλο

anentaxtidistomitissa είπε...

προs giannisdistomo

Ακουσα κι εγώ ότι παραιτήθηκε ο Αντιδήμαρχοs Διστόμου. Ξέρειs λεπτομέρειεs;
Άρχισαν τόσο νωρίs τα παρατράγουδα στον Δήμο μαs;

giannisdistomo είπε...

Ναι παραιτήθηκε ο κ.Αντιδήμαρχος και φημολογείται ότι ο νέος αντιδήμαρχος Διστόμου θα είναι απτήν Αράχωβα.

Υ.Γ καλησπέρα γιαννελίκο!

ΣΠΙΘΑΣ είπε...

ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΠΩΣ Ο GIANNISDISTOMO ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ?ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΔΕ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΛΕΝΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΔΙΣΤΟΜΟΥ. Ε ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ....

Ανώνυμος είπε...

προς ιωαννη πατσανταρα.ερωτηση.υπο ποιαν ιδιοτητα πτεραρχε η αδελφη σας εργαζεται στον δημο και δινει διαταγες στους υπαλληλους.προς ευσταθιον γιαννελο.προεκλογικα ζητησατε τον λογο της τιμης του δημαρχου οτι δεν θα διοικει η αδελφη του.αν τον παραβει τι θα πραξετε.προς ευαγγελιαν γραντζιωτη.γνωριζετε τα κατορθωματα του συμβουλου σας κυριου .....ως γυναικα τ ανεχεστε και σιωπατε.κυριε γιαννελο εσεις δεν ξερετε τιποτα γι αυτο.περιμενω 3 απαντησεις

giannisdistomo είπε...

ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ Δ.Α.Α
ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΑΠ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΛΕΝΑΣ ΣΥΡΟΥ, ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΒΑΛΕΙ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΤΟΠΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΔΗΜΟ.!!!!
-ΑΝΘΡΑΚΑΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ-

ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ είπε...

πλάκα πλάκα giannisdistomo ίσως και να είναι ο καταληλότερος γιατί όλοι θα τον σέβονταν κάθοντας όλοι σούζα και θα υπήρχε και οικονομική ευημερία στον Δήμο μας (ΛΟΓΩ ΑΠΑΛΩΤΡΙΩΣΕΩΝ ΑΤΜ ) ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΓΙΑΝΝΟ ΩΡΑΙΟΣ...

ΣΥΝΔΗΜΟΤΗΣ ΣΑΣ είπε...

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ. Τα περατραγουδα φιλοι μου εχουν αρχισει απο πριν τις εκλογες και μαλιστα την εποχη που δεν αφηνατε κανενα να συμμετεχει στο ψηφοδελτιο του πατσανταρα. Κανατε τα παιχνιδια σας και τωρα ψαχνετε να ριξετε το φταιξιμο σε αλλους. Για τα δυο ονοματα που γραφετε εχω να πω τα παρακατω. Για τη ΣΟΦΙΑ οτι και να πειτε εχετε απολυτο δικιο και μαλιστα λετε και λιγα. Για τη ΛΕΝΑ ομως εχετε απολυτο αδικο γιατι ειναι ενας ανθρωπος που πρωτα απο ολα ειναι εκλεγμενη, ειναι ενας δικαιος ανθρωπος, πολυ δραστηρια, δεν ξεχωριζει τοπους, εχει δουλεψει ανα καιρους σε ολα τα χωρια του δημου (αρα γνωριζει τα προβληματα), εχει γνωση του αντικημενου και των υποχρεωσεων και εχει διαθεση να δωσει τον καλυτερο εαυτο της. Αν ομως το θεμα το βαζετε τοπικιστικα θα ηθελα εσεις που εισαστε απο το Διστομο να μου πειτε ενα ονομα που θα μπορουσε να ανταπεξελθει στο χρονο και στις υποχρεωσεις του αντιδημαρχου και να ειναι απο το Διστομο.

αραχωβα είπε...

ντελαλη παρακολουθω εδω και καιρο την προσπαθεια αυτου του γιαννη απο το διστομο ν απαξιωσει ποτε τον σταθη ποτε την λενα τωρα.πες σ αυτο το φανατικο τοπικιστη οτι ειμαστε υπερηφανοι γι αυτους και θυμησε του γιατι κανει μπαμ ποιος ειναι οτι τις εκλογες δεν!!!!!τις κερδισε η φαρα του.αυτους που κατηγορει επελεξε ο λαος και μαλιστα πολυς λαος.αντε γεια

ΛΟΥΚΑΣ Ν είπε...

ΝΤΕΛΑΛΗ ΚΟΨΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ.ΣΠΕΡΝΕΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑ .ΟΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ.ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΧΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΘΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΝΑΖΙ.ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΟΥΣ.ΠΕΤΑ ΛΑΣΠΗ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ.ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΜΕ ΤΟΛΜΗ.Α Γ Ν Ο Η Σ Τ Ε ΤΟΥΣ

bb είπε...

paidia sto kalinorisma itan o giannidistomo xthes .thelete onoma kai kirios parea????

Τσοπανακος είπε...

ΠΡΟΣ ΛΟΥΚΑ Ν

Η απαντηση σου και μονο υποδηλωνει την πληρη αγνοια σου για το πως λειτουργουν τα Forums & blogs.
Oσο καποιοσ δεν βριζει ο διαχειριστης
δεν εχει κανενα ηθηκο δικαιωμα να του απαγωρευσει να λει την γνωμη του δημοσια, στο 2011 ζουμε..οχι στο '73

καταλαβαινω πως πολλοι ισως νοσταλγιτε την χουντα αλλα ειπαμε..2011 πλεον

ενημερωμενος είπε...

στο μυστικο συμβουλιο που κανανε ο πατσανταρας διαβεβαιωσε ολους οτι δεν προκειται να μπει η σοφια ειδικος συμβουλος,και οτι μολις τελειωσει με τις δημοτικες επιχειρησεις σ ενα μηνα θα φυγει απο εκει.εγω σταθη παντως σου λεω οτι ειναι τριγωνικο το προβλημα.μιχος-σοφια-γεωργιαδης και δεν προκειται ν αφησουν τα κουταλια.στειλτους την λενα εκει να καθαρισει.και σημειωστε κατι.σοφια ειδικος συμβουλος σημαινει φυγαν γιαννελος,συρου,μπεζεντες,η αλλη συρου,ταγκαλακη,μπουρας και ισως και οικονομακης.οι 3 πρωτοι εκατο τοις εκατο,και τοτε φαντομ σε βλεπω να σε προσλαμβανει ο θειος σου.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ....
Η ΛΕΝΑ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΘΑΝΑΙ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ.
ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΕΧΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ.!!!
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΕΦΙΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.
ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ,ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΙΝΩ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΙΚΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΚΥΡΗΞΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ.
ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΤΡΟΠΗ.
ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ
ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ.
ΥΓ1.ΚΑΛΙΝΟΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΠΑΩ ΣΥΧΝΑ ΕΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΡΙΩΝΑ.
ΥΓ2.ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ.
ΥΓ3.Ο ΝΤΕΛΑΛΗΣ ΕΧΕΙ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ.
ΥΓ4.ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ Η ΘΑ ΑΝΕΒΗΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟ Η ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

giannisdistomo

ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ......
Η ΛΕΝΑ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΘΑΝΑΙ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ.
ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΕΧΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ.!!!
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΕΦΥΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.
ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ,ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΙΝΩ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ,ΜΙΚΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ.
ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΚΥΡΗΞΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ.
ΝΡΟΠΗ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΤΡΟΠΗ.
ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ.

ΥΓ1.ΚΑΛΗΝΟΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΠΑΩ ΣΥΧΝΑ ΕΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΡΙΩΝΑ.
ΥΓ2.ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ.
ΥΓ3.Ο ΝΤΕΛΑΛΗΣ ΕΧΕΙ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ.
ΥΓ4.ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ Η ΘΑ ΑΝΕΒΗΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟ Η ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ;;;
ΥΓ5.Ο/Η bb ειπε....
ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ....ΑΛΛΟΝ ΚΟΙΤΑΓΕ Η ΚΑΜΕΡΑ....ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ.

anentaxtidistomitissa είπε...

Αγαπητέ ανωτάτου επιπέδου και παιδείαs φίλε bb(big brother???):
Οι πληροφορίες που μας δίνεις είναι ελλιπείς, τι θα πει ήταν στο τάδε μαγαζί με παρέα; Δώσε μας περισσότερα στοιχεία πχ. χρώμα μαλλιών, χρώμα ματιών, ύψος, βάρος, ηλικία κτλπ και επίσης αν έχειs πρόσβαση στα αστυνομικά αρχεία (που μάλλον έχεις), δώσε μας και αριθμό ταυτότητας, έτσι ώστε να ταυτοποιηθεί ο ύποπτος giannisdistomo, να επικηρυχτεί και να απαγορευθεί η είσοδóς του στην Αράχωβα ως ΑΚΡΩΣ επικίνδυνου!!!

1. Προτείνω η αμοιβή σε όποιον εντοπίσει τον giannisdistomo, να ξεπεράσει το ένα εκατ. ευρώ (ποσό για το οποίο προκηρύχτηκε ο Παλαιοκώσταs)και τα χρήματα αυτοδικαίως να πάνε στον νέο μας Δήμο Δ.Α.Α, γιατί απ όσο γνωρίζω έχει πρόβλημα ρευστότητας !!!
2. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΚΑΛΗΝΩΡΙΣΜΑ(απέναντι από την ΠΕΤΡΑ, για όσους δεν γνωρίζουν)!!! Όσοι περίεργοι ΣΠΕΥΣΤΕ!!!
3. Έχω έγκυρεs πληροφορίες ότι ο giannisdístomo χθες δεν ήταν στο Καληνώρισμα, αλλά έπινε Αραχωβίτικο τσίπουρο στον Καρμάλη (κοντά στην πρώην Δημαρχία, για όσους δεν γνωρίζουν!!!) επίσης με ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!! Θέλεις και ονόματα bb(big brother?)
ΥΓ4. Να είσαι καλά bb γελάσαμε και σήμερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ!!!
ΝΥΣΤΑΖΩ ΤΡΟΜΕΡΑ ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΗΤΑΝ ΣΤΟΥΚΑΣ giannisdistomo

Unknown είπε...

ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ.1)ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΟΥΣ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.2)ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ.ΚΙ Ο ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ.ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΚΟΥΜΑΙ Σ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΒΛΕΠΩ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ,ΜΠΕΖΕΝΤΕ,ΣΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ.ΚΙ ΑΝ ΜΠΕΙ ΚΙ Η ΕΛΕΝΗ ΣΥΡΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα έχετε ….μεταξύ σας τα μοιράσατε ….Σύρου αντιδήμαρχος! προσπαθείτε να περάσετε γραμμή . έτσι….Μπακ,Γιαν & σία. Λέγε λέγε κάνει την γριά και θέλει !!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά λες!!!! δεν υπάρχουν άλλοι υποψήφιοι ικανοί να γίνουν αντιδήμαρχοι από το Δίστομο, την παραλία η την Αντίκυρα. Ικανούς έχει μόνο η Αράχοβα ?? ( Δεν φημίζεται και για την εξυπνάδα της…..)
Νομίζω ότι ξεκινήσατε πολύ άσχημα, καλό θα είναι να κρατηθούν οι ισορροπίες και οι Αραχοβίτες να σταματήσουν ποια να διεκδικούν… δεν είναι μόνοι τους.

Ανώνυμος είπε...

υπαρχει και το ςτειρι κουφαλες

διστομιτης είπε...

σιγα μη βαλουμε και αντιδημαρχο απ το στειρι. απ το διστομο θα ειναι και θα πειτε κι ενα τραγουδι. αντε γεια παλιοκουφαλεσ

παρατηρητης είπε...

παραπολιτικοδημοτικα.ο γιαννιδιστομο εχει δικιο .το σκιριακο εμαθα οτι ειχαμε σωρεια συναντησεων.το θεμα καθαρισε ομως ο γιαννελος με τσαμπουκα.θα μαθετε σε λιγες μερες.παντως ολα λυθηκαν.σοφια σουτ.μπουρας αντιδημαρχος διστομου.συρου λενα γενικη γραμματεας δηλαδη αντ αυτου.σας τα χα πει εγω.ο σταθης κουραστηκε πολυ για αυτες τις εκλογες για ν αφησεινα του το χαλασουν

giannisdistomo είπε...

----ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟΔΗΜΟΤΙΚΑ------
-Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α ΚΥΡΙΑ ΛΕΝΑ ΣΥΡΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ.
ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ,ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ. ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.....
-ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ[ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΠΟΤΕ]ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΠΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ....
-Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΜΒΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΥΡΑ.[ΤΥΧΑΙΟ;;;ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ....]
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΡΙΝΙΑ.........
Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΠΩΝΥΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τι παιχνίδια παίζεται παλιόπαιδα ……..σε κουτούς απευθύνεστε ?
Ποιες αντιδημαρχίες δεν δέχτηκαν, και ποιος τσαμπουκάς είναι αυτός που τα έβαλε όλα στην θεση τους, λαθος πληφορίες έχετε.η λάθος καταλάβατε οι παρόντες.......
Πιστεύω εάν διάβαζαν περισσότεροι τα συγκεκριμένα σχόλια θα σας είχαν καταλάβει ποιοι είστε…. και θα σας είχαν πάρει με τις πέτρες

f16 είπε...

ρεεεεεεεε αφηστε τα ιντριγκαδορικα.πατσανταρας γιαννελος ειναι ενωμενοι.ποια λενα συρου βρεεεεε.χωρις τις πλατες του σταθη 60 ψηφους θα χε παρει.αυτα που γραφετε ειναι μαλακιες.οπως το πε ο σταθης προχθες στον καρμαλη τον κατω ειναι τα πραγματα.θα βαρεθειτε να βλεπετε τον πατσανταρα δημαρχο.παμε πτεραρχε γερα.τους πονεσε πολυ και χτυπιουνται

ΑΝΤΙΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ είπε...

ΑΣΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑ ΝΑ ΣΟΥΝ ΛΕΝ ΚΑΙ ΣΥ ΓΙΑΝΝΕΛΟ ΣΤΑΘΗ ----ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΖΗΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ.ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ--ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΑΓΑΝΕ -ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΣΟΦΙΑ.ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ ΜΠΕΖΕΝΤΕ ΛΕΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ---ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ.ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΣΤΑΘΗ ΠΟΥ ΒΑΡΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΑΜΠΟΣΟΙ---..ΟΣΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΟΙ ΕΞΑΚΟΣΙΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΓΙΝΑΝ ΔΥΟ ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΝΑΝ ΤΡΕΙΣ ΑΝ ΠΕΙΣΤΗ ΚΑΙ Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΤΟΤΕ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΑΣΧΑ ΕΓΚΥΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΓΙΑΛΟ ΜΕΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

f16 ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ (ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΣΟΦΙΑ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ), ΚΑΡΤΕΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΘΗ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΕΣ. ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω ότι είναι έτσι όπως τα λες, γιατί ο κόσμος έχει και άποψη και κρίση για να βγάζει συμπεράσματα για όλους και άσε τους λεονταρισμούς.
Η ιστορία δε, δεν γραφτηκε απο αυτούς που αναφέρεις .........

Ανώνυμος είπε...

φιλε F16 δεν ξερω για αραχωβα τι γινεται, αλλα στα αλλα χωρια εχει χασει την μιση δυναμη του, πρωτοκλασατα ονοματα, και οχι μονο αυτο, πεφτει και πολυ βρισημο, επωνυμα πλεον,δεν το βλεπω για αλλη εκλογη

F16 είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΚΤΙΜΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΤΗΝ ΛΕΝΑ.ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΦΤΑΣΕ ΕΚΕΙ

Μ είπε...

O ΓΙΑΛΟΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΡΘΕ

ΟΣΟ 2 ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΚΑΤΟ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ είπε...

ΠΟΙΑ ΠΡΟΤΟΚΛΑΣΣΑΤΑ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ,ΟΣΟΥΣ ΠΗΡΕ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΠΗΡΕ Η ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ.ΤΟΣΟΥΣ Ο ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ ΣΤΟ ΣΤΕΙΡΙ,ΤΟΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΥΡΑ.ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΟ ΦΑΝΤΟΜ ΑΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΤΑΘΗΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ, ΕΧΕΙΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΠΥΡΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΣΤΑΘΗ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΩΣ ΑΝ ΤΟΥ ΕΦΕΥΓΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΟΡΙΑΚΑ,ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΚΕΛΕΣ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΚΥΡΑ ΔΙΣΤΟΜΟ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΙΡΙ,ΕΙΔΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΟΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ

ΑΝΤΙΚΥΡΕΑΣ είπε...

ΑΠΟΨΙΝΗ ΕΙΔΗΔΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ.Η ΣΟΦΙΑ ΜΠΡΑΦ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ Η ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΣΣΑ ΛΕΝΑ ΣΥΡΟΥ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΓΑΝ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΙΔΗΣΗ.Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΥΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΙ ΑΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΣΤΑΘΗ ΠΑΛΙΟΦΙΛΕ .

Γ1962 είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ.ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ.ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΝΕΝΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΤΟΣΟΥΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕ.ΕΔΩ ΠΗΡΕ 300 Η ΛΕΝΑ ΣΥΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΗΝ ΞΕΡΑΝ ΛΙΓΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗ.ΠΟΙΑ ΣΟΦΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΗ

Ανώνυμος είπε...

Μηδενα πριν του τελους μακαριζε

λευκος πυργος είπε...

αφηστε τα αυτα.τζαμπα τρωγοσαστε.ρε ο γιαννελος ξερει οτι αν κανει κι ειναι παρουσα η σοφια το χασε το παιχνιδι.κι επειδη στα νιατα του ηταν καλος σκακιστης την εκανε την κινηση ματ.περιμενετε

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ

123 είπε...

οταν ανελαβε η νεα δημοτικη αρχη καποιος ειπε οτι εσωτερικα τ αγκαθια ηταν 6.α)η βλακεια,φιλαργυρια,της γνωστης κυριας του στειριου.Β)η σοφια και η επιρροη της στο φαντομ γ)η αντιδημαρχια στο διστομο δ)η υποπτα υπερχρεωμενη κοινοτητα της αντικυρας χωρις παραστατικα κ.λ π ε)η φλυαρια του στεργιου και του καραμελα ειδικα του 2ου εχει εξοργισει τους παντες στ)κατι υπαλληλισκοι του αλουμινιου που το παιζουν μαγκια.το φαντομ κι ο σταθης καθαρισαν τα 3 πρωτα δυσκολα.στ αλλα θα κολοσουν???

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ,ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΚΙΑ,ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΚΕΙ ΕΓΛΕΙΦΑΝ, ΕΝΩ 123 ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΗΣ ,ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΑΡΓΥΡΙΑ,

Ανώνυμος είπε...

AYTOS/AYTH ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΓΚΑΘΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ,ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΞΑΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ/ΟΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΝΕΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΗΔΟΝΗ ΝΑ ΞΑΝΑΕΙΣΑΙ ΑΠ ΕΞΩ

Ανώνυμος είπε...

Κάποιο πουλάκι από το συνδυασμό μιλάει στα μπλοκ για αγκάθια παραγνωρίζοντας ότι αυτός από μόνος του αποτελεί το μεγαλύτερο αγκάθι ανεξάρτητα από τους ψήφους που μάζεψε . Α ρε καράβι με άλογα που ήθελες, αλλά "σχώρα τκοκορελένη" και συ.

georgioy speaking είπε...

σοφια τελος.georgioy speaking.οι αλλοι ομως 123 δεν ακουμπιωνται.στεργιος κ.λ.π οσο υπαρχει γιαννελος τον στεργιο δεν τον πειραζει κανενας.εμενα να ακουτε.τ αγκαθια τα πραγματικα ειναι στην αντικυρα.θυμηθειτε το αυτο.η αραχωβα ειναι συμπαγης.κι αγαπημενη.σας το λεω υπευθυνα,στον γιαλο τρωγονται.στειρι και διστομο καταλαγιασε.

Ανώνυμος είπε...

Βρεεεεεε αφήστε την προπαγάνδα, ενωμένοι, συμπαγείς και μαλ….ς, προβατάκια στο λιβάδι είναι. Ο γιαλός σας πείραξε .χωρίς αυτόν θα ήσασταν στην αντιπολίτευση… για όσους ξέρουν από σκάκι…

γιαλος είπε...

το σκακι σταθη μου παιζεται στα ισια.εδω ομως ειναι αλλα παιχνιδια.παρατα τα σε ξεγελασανε

4141 είπε...

ΑΠΟ ΣΤΕΙΡΙ ΚΑΙ ΑΡΑΧΩΒΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙ

Top