αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Παρέμβαση του Στάθη Γιαννέλου για τα σχόλια επί των πρώτων ημερών της νέας δημοτικής αρχής

Αγαπητέ Ντελάλη,

Κρίνω αναγκαία την παρέμβαση μου με αφορμή όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό για διαμάχες, ίντριγκες κι άλλους ευσεβείς πόθους κάποιων ανωνύμων κύκλων. Αντιλαμβάνομαι βέβαια ότι η νίκη μας στις εκλογές του Νοεμβρίου χάλασε τα σχέδια πολλών και ενόχλησε. Ήλπιζα όμως ότι οι λασπολόγοι της προεκλογικής περιόδου θα σταματούσαν με το τέλος των εκλογών. Συνεχίζουν όμως ακάθεκτοι.
Αφού αποπειράθηκαν πρώτα να σπιλώσουν το δικό μου όνομα κι απέτυχαν οικτρά, στην συνέχεια στην προσπάθειά τους να αμφισβητήσουν τον Δήμαρχο εφεύραν φωτογραφικές προκηρύξεις, διαμάχες γι’ αξιώματα κ.λ.π. Λοιπόν επειδή μας περιμένει πολλή δουλειά, για να τελειώνουμε με όλα αυτά, έχω να πω τα εξής:

Είτε αρέσει σε κάποιους, είτε όχι, η πλειοψηφία επέλεξε τον Γιάννη Πατσαντάρα για Δήμαρχο. Και όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα βλέπουν ένα Δήμαρχο να δουλεύει σκληρά από το πρωί ως το βράδυ για να ξεπεράστουν «ανδραγαθήματα του παρελθόντος», για τα οποία θα μιλήσουμε σύντομα – αλλά και για να κτισθεί το μέλλον του Δήμου μας – έναν Δήμαρχο με ΟΡΑΜΑ και ΑΓΑΠΗ για τον τόπο του.
Οι αντιδήμαρχοι, οι σύμβουλοι, και τα τοπικα συμβουλια επίσης, ο καθένας από την πλευρά του δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Ας πάει κάποιος μια βόλτα στις Δημαρχίες και θα δει τι γίνεται.
Η παραίτηση του κ. Ληξουριώτη έχει να κάνει με το ασυμβίβαστο ιατρού – Αντιδημάρχου και βέβαια κανείς δεν έχει απαίτηση να αφήσει ο άνθρωπος την επιστήμη του.
Στο Δίστομο ανέλαβε ο Νίκος Μπούρας, ένα παιδί με αγάπη για τον τόπο του και με όρεξη για δουλειά.
Όσον αφορά την κυρία Σοφία Πατσαντάρα, ήλθε στην Δημαρχεία για λίγες μέρες. Βοήθησε τα μέγιστα ώστε να είμαστε από τους πρώτους Δήμους που πέρασαν από το Δημοτικό συμβούλιο την Ανώνυμη Εταιρεία και όλα αυτά βέβαια άμισθη. Ακόμη κι οι εχθροί της αναγνωρίζουν την τεράστια εμπειρία της σε θέματα Δημοτικών Επιχειρήσεων.

Ερωτώ λοιπόν,
  1. όταν προεκλογικό μας σύνθημα ήταν ότι κανείς δεν θα περισσεύει, έπρεπε ν΄ αρνηθούμε την εθελοντική βοήθεια της Σοφίας γιατί έχει το αμάρτημα να είναι αδερφή του Δημάρχου και «δήθεν» θα καπέλλωνε έναν άνθρωπο που διοικησε 30.000 κόσμο.
  2. όταν ανακοινωθεί το όνομα του Ειδικού Συμβούλου και δεν είναι η Σοφία, θα βρεθεί κάποιος από τους ανώνυμους να ζητήσει συγνώμη απο την ίδια και τον αδελφό της για όλον αυτόν τον διασυρμό.
Αγαπητοί φίλοι,

Κάθε μέρα στον Δήμο δίνεται σκληρός αγώνας από τον Δήμαρχο, Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους κι όλους του υπαλλήλους. Αφήστε τα «σχόλια» κι ελάτε να βοηθήσετε να πάμε μπροστά για το μέλλον. Το πηδάλιο είναι σε καλά χέρια και το σμήνος είναι ενωμένο.
Η Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση είναι μια παρέα. Δεν είμαστε κόμμα να έχουμε κομματική πειθαρχία. Θα συζητήσουμε, θα διαφωνήσουμε, αλλά θα προχωρήσουμε.

Υ.Γ: Τόσα σχόλια κι ούτε ένα για έναν υπέροχο άνθρωπο, έναν εργάτη της Αράχωβας, έναν έντιμο Κύριο... Καλο ταξίδι κυρ Κώστα.

Στάθης Γιαννέλος

92 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλα τα λες μια παρεα ,μονο που τους μισους τους εχετε αφησει απο εξω. μονο που η λασπη ειναι εκ τον εσω.πας μονοπλευρα εσυ και τα αφεντικα σου.για πες μετεκλογικα απο που προηλθε ηλασπη. ονομασε τους αντρα.

4141 είπε...

ΡΕ ΟΣΤΑΘΗΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ.ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ

στειριωτης είπε...

ντελαλη ο πρωτος ανωνυμος ειναι η χοντρη απο το στειρι με την λαθροχειρια

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Κωλοτούμπα δύο ερωτήσεις
1. Έπρεπε να περάσουν 2 μήνες για να δείτε το ασυμβίβαστο?
2. Όταν είσαι παιδί με αγάπη και όρεξη είναι αρκετό για να γίνεις Αντιδήμαρχος?
Για τη Σοφία δεν το σχολιάζω ο 4141 σου κόλλησε το παρατσούκλι. Στάθης ο Κωλοτούμπας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΡΜΑ ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΛΟ ΣΤΑΘΑΡΑ.Μ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ ΟΛΟΥΣ. ΑΡΑ ΣΟΦΙΑ ΜΑΖΕΨΤΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ.ΑΡΑ ΑΣΤΟ ΣΟΦΙΑ.ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΚΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗ ΧΟΝΤΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΘΑ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΙΑΛΟ ΚΑΤΩ.ΑΡΑ ΑΡΑ ΡΑ ΑΡΑ Μ ΕΝΑ ΣΜΠΑΡΟ-ΚΕΙΜΕΝΟ- ΔΕΚΑ ΤΡΙΓΩΝΙΑ.ΚΙ ΑΝ ΜΠΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Η ΣΟΦΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ .ΟΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ.ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΙΠΛΑ ΣΤΑΘΗ ΟΥΤΕ Ο ΨΗΛΟΣ ΣΤΙΣ ΔΟΞΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ

monosnet είπε...

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ. ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ
ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΡΧΩΒΙΤΕΣ-ΔΙΣΤΟΜΙΤΕΣ ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΟΜΑΤΟΑΡΑΧΩΒΙΤΕΣ ή ΚΟΜΑΤΟΔΙΣΤΟΜΙΤΕΣ ή .....ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΗ ΤΗΝ ..ΦΤΥΝΕΤΕ.

ΑΟΣΤΕΙΡΙΟΥ είπε...

ΒΡΕ ΧΟΝΤΡΗ ΑΝΩΝΥΜΗ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ .ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΙΣΤΟΜΙΤΗΣ.ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ.ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΒΡΕ ΧΟΝΤΡΗ ΒΡΕ ΧΟΝΤΡΗ ΗΗΗΗ.ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΕΛΟ.ΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

κκ είπε...

οπως σας τα χα πει.ο γιαννελος δεν τον αφηνει εκθετο τον πατσανταρα.τον παει .θ αρχισουν τωρα τα σχολια για γιαννελο και τ αλλα θα ξεχαστουν ολα.κι οπως μου πε συμβουλινα οταν ανακοινωθει τ ονομα του συμβουλου θα βγουμε κι απο πανω

αη γιωργης είπε...

μετα το υβρεολογιο εναντιον του δημαρχου,του ψηλου,ολων,τωρα αφηνεις και στον σταθη.μπραβο ο ο ο ο ντελαλη.ετσι να τους απαξιωσουμε ολους και μετα να αχολουνται τυποι σαν τον κοντο της αραχωβας,την χοντρη του στειριου,τον εργολαβο του διστομου,κ.λ.π/συνεχιστε.σταθαρα παρατα τα τι θες εσυ μ αυτες τις λερες.δεν τους βλεπεις.

Ανώνυμος είπε...

ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ... ΑΗ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣ Ο ΠΑΠΑΦΑΠΑΣ :Ρ

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΔΡΑΓΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ Η΄ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?

ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΤΑΝ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑΒΑΤΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ? ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ? ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ?ΗΜΑΡΤΟΝ

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΕΥΡΑ ΣΤΗ ΜΕΡΙΑ ΣΑΣ...

76 είπε...

ωρε παιδια ααααααααα πηγε κανεις να βοηθησει και του αρνηθηκαν?αφηστε τα λογια και βαλτε πλατη

πατηρ κωλοτουμπας ενοριας ενωτικης πρωτοβουλιας είπε...

Αι ντεεεεεεεε. Γιαννελο εσυ δε φαγωθηκες προεκλογικα για τη σοφια? Τωρα σε πειραξε που σε λενε κωλοτουμπα? Μας περνας για μ@@@@@?? Και καλυτερα να χρησιμοποιεις ενα ψευδωνυμο για τα σχολια. Οσο για τη σοφια, πτεραρχε χανω πασα ιδεα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΣΤ ΤΑΡΑΜΑ. ΜΙΑ ΣΟΦΙΑ ΣΑΣ ΚΑΝ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΒΡΕ ΜΠΡΟΟΟΟΟΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Γιαννέλο άστο δεν το σωζεις έτσι. Καλά λένε οι παραπάνω κολοτούμπα μεγ,άλη. Όσο για την προκύρηξη για την σοφία ήταν και άσε "τα εφεύραν φωτογραφικές προκηρύξεις" που ξέρεις.
Τώρα αν είδατε ότι δεν σας παίρνει και το γυρίζετε, κάλιο αργά παρά ποτέ

ΣΠΙΘΑΣ είπε...

ΣΤΑΘΗ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ.ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ'
1)ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΟΙ(ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ)ΜΕ ΙΔΙΩΝ ΩΦΕΛΟΣ
2)Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΗΞΟΥΡΓΙΩΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΙΑΤΡΟΥ-ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΙΣΘΟΥΣ
3)ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΜΠΟΥΡΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ VETO ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΠΕΡΓΑΝΤΑ-ΖΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΝΕΨΑΝ ΠΩΣ ΗΡΘΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΧΟΤΑΝ Η ΣΥΡΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ Ο ΜΠΟΥΡΑΣ ΟΥΤΑ ΕΞΩ ΦΥΛΛΑΡΟΥΧΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ.
4)Η ΣΟΦΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΜΜΙΣΘΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ.ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ,ΗΜΙΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ.ΤΩΡΑ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ Η ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΤΕΡΑΡΧΟΥ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ,ΠΑΝΤΑ ΔΟΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ Ν.Δ ΗΤΑΝ
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΣΤΑΘΗ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΛΕΝΑ ΣΥΡΟΥ,ΗΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΛΛΩΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ

Καλά κρασιά είπε...

Κύριε Γιαννέλλο

είστε και κυβερνητικός ΅δημοτικός΅ εκπρόσωπος του Δήμου Δ.Α.Α. τώρα...

και προσπαθείτε να μας ρίξετε στάχτη στα μάτια.

Μην υποτιμάτε την νοημοσύνη μας...

Το χάσατε το τρένο πατριώτ΄
βλέπω πολύ, πολύ νωρίς....

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΘΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ. ΠΑΡΤΗ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΤΕΡΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΑΚΙΜΙΑΣΤΕ ΤΑ. ΛΕΝΑ ΣΥΡΟΥ ΜΠΡΑΒΟ. ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ. ΝΤΕΛΑΛΗ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Σοφια γιανελος και σια. ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ. Ο ΔΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ. ΕΠΙ ΣΟΦΙΑΣ ΕΓΙΝΕ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. Ο Φ16 ΔΕ ΕΒΑΛΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΛΕΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΒΡΕ ΑΙ ΤΡΑΒΑΡΕ ΣΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΡΧΟΜ???? ΨΕΥΤΕΣ Ε ΨΕΥΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΘΗ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΣ. ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΣΕΝΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ. ΓΚΡΕΜΙΣΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΙΞΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΕΣ. ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΙΑ ΚΑΝΕΝΑ. ΣΤΑΘΗ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Ανώνυμος είπε...

Πατσανταρα προεκλογικα μας ειπες «υποψηφιος ειμαι εγω, οχι η σοφια». Γιατι δε μας ειπες οτι η σοφια ειναι χρησιμη και να την παρεις ως υποψηφια συμβουλο? Θα σου απαντησω εγω γιατι. Γιατι τοτε θα εβγαινε ξαπλα η ανυπαρκτη βαγγελιω. Και τωρα μας την κουβαλησες στο δημο να βοηθησει. Αυτο ξερεις πως λεγεται? ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ. Λυπαμαι που σε πιστεψα. Οσο για το γιαννελο, κριμα ρε σταθη γιατι σε ψηφισα. Ομελετα χωρις να σπασεις αυγα δε γινεται. Μονη διασωθεισα η Συρου. Λυπαμαι γιατι δεν τη στηριξα.

ο γεροντόβραχος είπε...

Γιαννέλο

την ίδια ρητορική, στον ίδιο χαβά, ότι θα τα αλλάξει όλα.

Φοβάμαι ότι έγινες πολύ γρήγορα

Κωλοτούμπας, πρόεδρε του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου ΔΑΑ και κάνεις τον μακάκα...

Ανώνυμος είπε...

Σταθη μας απογοητευσες ολους. Ειχαμε μια ελπιδα παει κι αυτη. Γιαννελο δεν εισαι τιμιος. Κριμα για το ονομα που κουβαλας. τιμουσα και σεβομουνα τον πατερα σου. Εσυ δεν του εμοιασες ουτε στο μικρο του δακτυλακι. Τελειωσες, δεν εισαι αξιος εμπιστοσυνης. οχι μονο δεν τα μαζεψες αλλα εδειξες ποιος πραγματικα εισαι.

αντικυραιος είπε...

μπραβο ελενη!παντα τετοια!αντε και αρχιεπισκοπος!τετοια προσοντα να πανε χαμενα? κριμα στα παληκαρια(?) που εχεις διπλα σου!ουτε μια μονομαχια για τα ματια της ελενης? ντροπης ωρε! και για να σοβαρευτουμε λιγο, δεν πατε να κανετε καμια τουμπα με την συρου, μιας και ειναι το μονο που κατεχει καλα? τα αλλα αφηστε τα για εμας τους υπολοιπους που σας σκυλοβαρεθηκαμε! ελεος πια, φτανει!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΤΕΛΑΛΗ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ(ΣΑΣ) ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ! ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ! ΚΟΦΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΧ..ΑΤΕ! ΑΣΧΟΛΗΘΗΤΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ-ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΛΗ, ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΤΕΛΙΚΑ....

μια γυναικα είπε...

ρε φαλλοκρατες 4αντιδημαρχοι, και καμια γυναικα μεσαα

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΕΝΗ ΜΕ ΤΙς ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΣΟΥ.........ΑΞΙΑ.......ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΗ?

αραχωβιτης είπε...

γιατι τετοια ζορια με τη σοφια ωρε αδερφια? μηπως γιατι σας χαλαει τη σουπα? με ατεκμηριωτες βρισιές νομιζετε οτι πειθετε? αντε καλα κρασια και περαστικα σας-παρεχουμε και ξυδι για τους πολυ σκασμενους(!!!!) .............
παρεπιπτοντως μια παροιμια λεει¨οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια¨ !!!!!
και μια αλλη ¨να ακουγε ο θεος τις κουρουνες θα ψωφαγαν ολα τα γμαρια¨............

Ο νοών, νοείτω είπε...

Γιαννέλο

Και στα μυστικά πολυώροφα,

εκεί όπου οι λέ­ξεις φτιασιδώνονται αναλόγως των περιστάσεων,

άρχοντες, κοτζαμπάσηδες,επιφανείς,

αναδιπλώνουν τα πεπραγμένα και προετοιμάζουν τις καινούργιες ανακοινώσεις.

που καταντήσαμε.....

ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ είπε...

ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΨΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΗΞΕΡΑ ΤΙ Θ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ.ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ.ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ.ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.ΕΓΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟΝ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ.ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΜΑΘΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΤΕ ΣΟΦΙΑ ΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ.ΣΤΑ ΙΣΙΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΑΛΛΑ.ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ.....ΥΓ.ΕΔΩ ΒΡΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΨΗΛΟ ΜΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.ΕΓΩ ΜΕ 4 ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΩ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΙ.

ΟΥΣΤ!!!... είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ! ΕΔΩ ΚΑΡΑΒΙΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ-ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ! ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΚΗΝΣΟΡΕΣ(!!!!!) ΦΙΛΟΙ, ΕΜΕΤΡΗΘΗΤΕ ΕΖΥΓΗΣΘΗΤΕ ΚΑΙ ΕΥΡΕΘΕΙΤΕ ΕΛΛΙΠΟΒΑΡΕΙΣ! ΣΣΣΣΣΣΣΣΣ...........

ψηλα την σημαια είπε...

ντελαλη καταντησες υπονομος κομπεξικων ποντικιων που δεν μπορουν να χωνεψουν ουτε οτι μια παρεα ξεσκισε τα κομματα ουτε οτι ο σταθης πηρε οσους ολοι μαζι αυτοι.κριμα.ψηλα τη σημαι πτεραρχε και σταθη αλλα να ξερετε οτι τα μισα σχολια απο αυτα σας τα γραφει η παρεα που σας εγλειφε ναι ντε ατοι που θυμηθηκαν το χωριο μετα απο 30 χρονια οι ξεπεσμενοι σοσιαλιστες

ο γεροντόβραχος είπε...

κ.Γιαννέλο

από ότι φαίνεται

*τα θέλει ο κώλος σου*

Ανώνυμος είπε...

1)ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙς ΑΛΛΑ, ΠΩΣ ΛΕΓΕΣΕ;;;; 2)ΟΤΑΝ ΤΡΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΥΝΕΙΣ, ΠΩΣ ΛΕΓΕΣΕ;;;; 3)ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΩΣ ΛΕΓΕΣΕ;;;; 4) ΟΤΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΕΧΕΣΕ ''ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ'', ΠΩΣ ΛΕΓΕΣΕ;;;; 5)ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΠΩΣ ΛΕΓΕΣΕ;;;; ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο Κ.ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ.

νικος ρ είπε...

σταθη οτι εισαι καθαρος το ξερουμε γι αυτο σε ψηφισαμε.ρωταω ομως γιατι αυτη η παρεμβαση,αν ειναι για να καλυψεις τον δημαρχο για την επιτρεψτε μου αφελεια να φερει την σοφια εκει μεσα παει καλα,ας φυγει να τελειωνουμε.επειδη ομως εγω την σοφια την ξερω καλυτερα απο το σχολειο ΕΝΑ ΣΟ ΛΕΩ δεν θα φυγει και τοτε αυτο το για λιγες μερες πως θα το αντιμετωπισεις.σταθη.πως.οσο για τα σχολια κοιτα κι λιγο διπλα σου.τα μπραβο στη συρου που εσυ εβγαλες δεν σε υποψιαζουν ποιοι ειναι

Ανώνυμος είπε...

ΑΗΝΤΕ ΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥΜΠΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑΜ ΕΙΧΑΝ ΦΟΥΝΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

στην ενοργανη γυμναστικη η τουμπα του γιαννελου θα βαθμολογουταν με αριστα 10. τυφλα να εχει η κομανεντση. απο δω και περα οταν θα μιλαμε για σταθη και δεν λεμε για ποιον, θα γραφουμε τη λεξη κωλοντουπα διπλα για να μπορουμε να συνενοηθουμε.

ΠΑΡΝΑΣΣΑΡΑΣ είπε...

ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΤΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ.ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΡΕ ΡΕ ΡΕ ΚΟΜΠΕΞΙΚΟΙ.Η ΜΙΣΗ ΑΡΑΧΩΒΑ ΑΠ ΑΥΤΟΝ ΤΡΩΕΙ ΨΩΜΙ .Η ΜΙΣΗ ΡΕ ΡΕ ΡΕ ΡΕ ΡΕ ΡΕ ΡΕ

ΦΙΛΟΣ είπε...

ΕΝΟΡΓΑΝΗ?ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ?ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΛΕΝΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ?ΡΕ ΣΤΑΘΗ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ.ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ.Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ.ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΟ ΠΑΘΑΝΕ.ΠΟΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ.ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΠ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ

Ανώνυμος είπε...

και επειδη ρε ΠΑΡΝΑΣΣΑΡΑ εσυ τρως ψωμι πρεπει εμεις να σκυψουμε να μας ριξει και εναν. ποια μιση αραχωβα τρωει ψωμι ρε τιποτενειε τυπε, ραγια, ορτενατσα, γλυφτη, οσφιοκαμπτη,ρουφιανε, που θα πρεπει να ντρεπομαστε κιολας. τραβα γλυψε τα παπουτσια του αφεντικου σου του κωλοντουπα, και ασε τα υπολοιπα.

GOOGLISTAS είπε...

ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΧΟΝΤΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΙΡΙ,ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ,ΚΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ.ΕΓ Γ Υ Η Μ Ε Ν Α

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΓΙΑΝΝΕΛΟ ΑΝ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ, Ο ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΑΤΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ. ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Σταθη για πες μας τι εχει κανει ο Ψηλος 20 χρονια για το χωριο γιατι εμεισ δεν τα ξερουμε. Εικοσι χρονια , δηλαδη τον ειχε και ο Κρεμος να τον ρωτησουμε να μας πει και αυτος.
Την ανοιξη εχουμε εκλογες αν θελει ο Ψηλος ας μετρησει την δυναμη του στην Αραχωβα ας βαλει υποψηφιοτητα, για να δει ποσα πιανει ο σακος.

Ανώνυμος είπε...

Για τον Πανουρια δεν ξέρω για το Λεοντιο και τον Ψηλό ξέρω ότι δουλευου και πολυ εντατικά για το Δρυμό. Και καλα κάνουν

Ανώνυμος είπε...

εχουμε σοβαροτερα θεματα GOOGLISTAS .ΑΣΧΟΛΙΘΗΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ.

1111 είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟ ΚΡΥΒΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ, ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΧΡΗΜΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΟΥΡΗ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΞΗ.ΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝΕ ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Για να πιάσεις την Ψηλο στο στόμα σου πρώτα πρεπει να το πλήνεις με ΑΚΟΥΑΦΟΡΤΕ και αφου το πλήνεις μετα θα ρωτήσεις τον ευτό σου τι εχεις κανει εσύ για την Αράχωβα και αφού μας τα πεις και πραγματι εχεις κανει εστω και κατι το ελέχιστο τοτε θα σου επιτρέψουμε ναρωτησεις τι εχει κανει ο Ψηλος.

Ανώνυμος είπε...

OPANOYRGIAS EIXE PEI SE PAREA 'PALI ME XRONIA ME KAIROYS PALI DIKA MAS EINAI .ETSI OPOS TO PATE PALI AYTON BLEPO EJOYSIA

Ανώνυμος είπε...

ρε γιανελο με ποσα ψευδονυμα γραφς?

ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ είπε...

ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΥΡΑ Ο ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ,ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ.ΤΩΡΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕ ΟΛΑ.ΒΑΛΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΙ ΑΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΜΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ ΛΕΝΑ ΕΦΗ. ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΙΣ 8 ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΟΘΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ''ΔΗΜΟ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ'

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΑΒΑ ΠΛΥΝΕ ΚΑΝΑ ΠΙΑΤΕΛΙ ΒΡΕ ΠΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑ

ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΟ είπε...

ΤΡΟΜΕ ΟΛΟΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.Ο ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ ΕΚΑΜΕ ΚΤΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ.ΤΟΝ ΚΡΑΞΑΝ ΟΛΟΙ.ΕΠΡΕΠ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ.Ο ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΥΣ ΑΚΟΜ.Ο ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤ ΠΛΑΤΗ Τ ΤΧΟΝΤΡΗ.Ο ΜΙΧΟΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΙΠΝΟ Τ ΜΕ ΚΑΤ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΕΙ ΚΑΤΟ.ΠΟΙΟΣ ΕΜΕΝ.Ο ΣΤΑΘΗΣ.ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ.ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΠΑΡΑΠΑΝΟΥ.Ο ΣΤΑΘΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ Σ ΑΥΤΑ.Σ ΛΕΕΙ Θ ΑΚΟΥΣΟ 80 ΣΧΟΛΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΣΒΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΑΙ ΤΟΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ Η ΣΟΦΙΑ ΣΤ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΙ ΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΒΕΝΤΑ.ΘΑ ΤΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ Ο ΚΟΚΑ ΚΟΛΑΣ.ΞΕΡΟ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΝΝΕΛΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΑΡΘΡΑ ΣΤΟΝ ΝΤΕΛΑΛΗ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΓΕΛΕΙΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ....

ΝΑ ΓΊΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ.

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΝΤΕΛΑΛΗ ΠΟΥ ΤΟΝ "ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ" ΚΑΙ ΣΕ "ΣΤΗΡΙΖΕΙ"

ΔΕΞΙΟΣ είπε...

ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΚΑΤΙ.ΕΣΥ ΣΤΑΘΗ?ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΣΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΤΕΡΓΙΟΣ,ΧΑΡΗΣ,Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ,Η ΛΕΝΑ.ΚΑΝΕΝΑΣ.ΜΟΥΓΓΑ.ΣΕ ΡΙΞΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Ανώνυμος είπε...

δεν ειναι θεμα γυναικας η ανδρα, ειναι θεμα σωστου η λαθους. ο γιαννελος μεσα σε δυο μηνες εχει πει τρια συγνωμη, εχει κανει δυο κωλοντουμπες κααι εχει παρει πισω τα μισα απ οσα ελεγε. μεχρι το τελος τον βλεπω να μας πει συγνωμη γιαυτα που ελεγε για το λεωντιο, γιατι θα εχει καταλαβει οτι εκανε λαθος. κωλοτουμπαααααααααααααααααα.

Ανώνυμος είπε...

Ωρε κωλοτούμπες τουμπες κωλοτουμπες πθα κανουμ΄!!!

Ανώνυμος είπε...

Για τον Πανουρια δεν ξέρω για το Λεοντιο και τον Ψηλό ξέρω ότι δουλευου και πολυ εντατικά για το Δρυμό. Και καλα κάνουν

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ Ο ΨΗΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΛΕΟΝΤΙΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΥΜΟ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ, ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΣΟ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΛΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΑΣΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ρε ΔΕΞΙΕ τι θελεις να κανουν αυτοι που αναφερεις, να αρχισουν κι αυτοι τις κωλοτουμπες σαν το σταθη. Να δω το στεργιο, το χαρη και τη λενα να γραφουν υπερ της σοφιας και μετα να παμε να βγαλουμε βορβους.

Ανώνυμος είπε...

θα ρθ κ πανουργίας να ξυς πατσες,βρε ουστ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ; ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ.

ονομα είπε...

Παιδιά χαλαρώστε λίγο, σας παρακαλώ. Είστε σοβαροί άνθρωποι, πώς κάνετε έτσι? Ρίξτε λίγο τους τόνους.

Ντελάλης

αραχωβιτης είπε...

ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΛΙΠΟΝ! ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΕΡΑ ΜΑΣ! ΟΛΑ ΚΑΛΑ! ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΜΑΖΕΥΕΙ(?) ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΤΡΑΧΑΝΑ ΠΟΥ ΑΠΛΩΣΕ ΠΡΟΧΘΕΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΓΕΝΙΚΩΣ-ΚΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΖΟΡΟ,ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΑΡΕΑ(!),ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ(SIC!), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΦΘΟΝΗ ΧΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΑΡΕΣΤΟΥΣ ΤΗΣ! ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΩΤΗΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ-ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΘΕΑΤΕΣ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ? ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΑΡΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΥΠΟΛΗΨΕΙΣ Ή ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ(!) ΤΟΥΣ? ΝΤΕΛΑΛΗ ¨ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ¨ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!! ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ-ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ-ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!!!

ονομα είπε...

Πολύ καλή ιδέα Αραχωβίτη. Συμφωνώ, τέρμα πια η κοροϊδία των «Ντελάληδων και της παρέας τους». Ας ξεκινήσουμε πρώτα με σένα που το σκέφτηκες. Ποιό είναι το όνομά σου και σε ποια σχόλια έχεις συμμετοχή?

Ντελάλης

αιδως είπε...

καλα να τα παθεις σταθη για να μαθεις να χαριζεις μισθους και τετοια.επρεπε να τους τα παιρνεις οπως ο πανουργιας κι ο λεοντιος.ουστ ρε γελοια ανωνυμα υποκειμενα.κριτες των παντων,που θα κρινετε σταθη,ψηλο,πατσανταρα.καθαρους ανθρωπους

αραχωβιτης είπε...

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ(!) ΣΟΥ-ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΩ. ΜΕΣΑ ΔΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΕΞΕΦΡΑΣΑ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΟΥ-ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΩΝ ΥΓΕΙΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΟΛΙΣΘΗΡΟ ΣΟΥ ΔΡΟΜΟ.......ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ..........

giannisdistomo είπε...

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α, ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΕΡΑ ΣΥΝΗΔΗΤΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟΝ ΝΤΕΛΑΛΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΗΡΑΝ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 'Η
ΤΟ ΜΑΘΑΝ ΑΠ ΤΟΝ ΝΤΕΛΑΛΗ.ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΕΙΠΕΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΕΤΑΩ ΛΑΣΠΗ, ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΑΔΙΚΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΑ .....ΚΑΡΥΔΙΑ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ. ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ...ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΑΛΑΝ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ.ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ.ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ!!!
ΥΓ1. ΤΙ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΜΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ;;;;;;;;;;;;;;;;
ΥΓ2. ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ.ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΑΠ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ,
ΠΕΡΑ ΑΠ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ Δ.Σ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟ.(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ...)
ΥΓ3. ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ Δ.Σ ΜΕ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ.
ΥΓ4. ΑΝ ΘΕΣΜΙΚΑ ΔΕ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΤΑΚΙ.
ΥΓ5. ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΟ 50%, ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 50% ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ. Η ΑΛΛΑΖΟΝΙΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ..................

μηχανολογος είπε...

ντελαλη δεν θελω να κανω τον συνηγορο του σταθη.ως ποτε ομως αυτος ο ναζι γιαννιδιστομο θα κανει τον τιμητη των παντων.πες του να κρινει τομ πανουργια,τον λαμπρου,τον λακκουβα κι ας αφησει σε μας να ξερουμε ποιος ειναι ο σταθης,ο ψηλος,κι οι υπολοιποι ...βλακες που αντι να καθονται στο γραφειο τους αφεθηκαν να ποιαστουν στο στομα των παραπανω .εχω συνεργασθει στο παρελθον με τον σταθη.μπορει να μου πει ενας ποσα εχει προσφερει και το ποιο σημαντικο τι συμφεροντα εξυπηρετει αφου ουτε μισθο παιρνει ουτε δημαρχος ηθελε .να παει.πραγματικα λυπαμαι

Ανώνυμος είπε...

Φιλε μηχανολογε, οπως πολυ καλα ειπες ξερουμε ο καθενας τι ειναι γιατι ειμαστε ενα χωριο.
Καλο λοιπον να τιμησουμε αυτους τους ηρωες .
Ακου φιλε μηχανολογε, κακοι δεν ειναι μονο αυτοι οι οποιοι κανουν καταχρηση στο δημοσιο χρημα, κακοι ειναι και αυτοι οι οποιοι ασχολουνται με τα κοινα για λογους εγωπαθειας, και μαλιστα αυτοι δεν ειναι κακοι,
αλλα επικινδυνοι.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ¨ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ¨ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ? ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΤΟΥ - ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΣΟΦΙΑ ..ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ....

ΑΠΟ ΜΕΣΑ είπε...

εγω εχω να πω πως ποτε ο Πατσανταρας δεν ειχε πει οτι η Σοφια δεν θα ειναι διπλα του. ποτε δεν ειχε δωσει αυτη την υποσχεση σε κανενα. ολα αυτα που λενε ειναι ψεματα. η Σοφια ειναι χρησιμη και μπορει να προσφερει πολλα στο νεο δημο. απλα καποιοι δεν την θελουν γιατι φοβουντε οτι θα τους ξεσκεπασει.

giannisdistomo είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΥΡΙΟ ΝΙΚΟ ΜΠΟΥΡΑ!!!!!!
[ΔΩΣΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ...]

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ "ΑΠΟ ΜΕΣΑ":

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ 15/10/2010:
(http://ntelalis-arahovas.blogspot.com/2010/10/blog-post_9138.html):

Σε πρώτη φάση, ανώνυμοι κύκλοι - συκοφάντες - που δεν είχαν το θάρρος να αναφέρουν κάτι συγκεκριμένο και να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των λόγων τους, μη έχοντας τι να μου αποδώσουν προσωπικά, ενέπλεξαν τη αδελφή μου, καθιερώνοντας την οικογενειακή ευθύνη, ως κριτήριο επιλογής του Δημάρχου του νέου ενιαίου Δήμου.
Τους απαντάω με την ευκαιρία, ότι είμαι περήφανος για αυτήν και ότι οι σχέσεις μας είναι άριστες.
Όμως, υποψήφιος Δήμαρχος είμαι εγώ.


Οι ερωτήσεις λοιπόν "ΑΠΟ ΜΕΣΑ" είναι οι εξής:
1. ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα των εκλογών αν είχε εμπλακεί η κ. Μπουφούνου ως σύμβουλος ή ως υποψήφια;
2. πώς λέγεται αυτός που "εξαπατά" συνεργάτες και ψηφοφόρους για να μη χαλάσει το χατήρι συγγενικού του προσώπου;
3. πώς πρέπει να αντιδράσουν οι "εξαπατηθέντες";

ελληνας είπε...

ωραιο παιχνιδι.βγαινει ενας επωνυμος ,λεει την γνωμη του και μετα βγαινουν κατι κομπλεξικοι που προφανως τους δερνει η γυναικα τους και ξεσπανε ανωνυμα.ζητω η δημοκρατια των blogs.ζητω ο γιαννιδιστομο και τ αλλα φαφιστουβριδια.

giannisdistomo είπε...

ΠΡΟΣ Ο/Η ελληνας ειπε....
''ΤΑ ΕΝ ΟΙΚΟ ΜΗ ΕΝ ΔΗΜΟ''....λεγαν οι αρχαιοι ελληνες.-

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΝΤΕΛΑΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ.
ΠΑΡΑΕΓΙΝΕ ΠΙΑ.
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑΞΙΔΙ "ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ" ΤΥΧΑΙΟ??????

ονομα είπε...

Αγαπητέ φίλε Ανώνυμε,

Δεν έχω σχέση με το Στάθη ούτε είμαι ταξίδι. Θα φροντίσω σύντομα για να κλείσω όλα τα ανοιχτά θέματα.
Γιατί το κακό... παράγινε και κουράστηκα.

Φιλικά
Ντελάλης

dis.7. είπε...

Μου φαίνεται έχετε χαθεί όλοι στη μετάφραση!Κανένα έργο για τα δόλια τα χωριά μας θα γίνει;Για την ανεργία,τον πολιτισμό,τον αθλητισμό,τους άθλιους δρόμους...,τα τόσα προβλήματα,έχετε κάτι να κάνετε;
Δύο μήνες μπαινοβγαίνουν αντιδήμαρχοι,κοντράρεστε για κάποια Σοφία...και τίποτα δε πάει μπροστά.Συνειδητοποιήστε ότι δε κυβερνάτε το χωριό σας,αλλά τα χωριά μας!Λίγη σοβαρότητα Κύριοι......

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ είπε...

ΑΠΕΦΥΓΑ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΘΕΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΤΕ.ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΜΟΥΡΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΥΡΑ.ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΣΟΦΙΑ Κ.Α.Ο ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΘΙΧΘΗΚΕ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΓΗΚΕ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΓΙΑΣΕΙ.4 ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ .Ο ΣΤΑΘΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑ.ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΦΕΥΓΕ ΤΟ ΦΑΝΤΟΜ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ .ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ.Η ΣΟΦΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΚΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΤΟ ΞΕΡΕ Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ.ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΨΗΛΟΥ Ο ΣΤΑΘΗΣ.ΙΣΣΟΡΟΠΙΣΤΗΣ .ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΑΖΩ ΚΙ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕ ΔΥΟ ΚΕΦΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ 2 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.ΝΑ Μ ΑΚΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ.ΑΡΓΩ ΑΛΛΑ ΜΑΘΑΙΝΩ

anentaxtidistomitissa είπε...

- «ΝΑΖΙ» ΚΑΝΕΙΣ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΖΕΙ – με αυτά που διαβάζει παραπάνω;;;
Πόσο εύκολα κάποιοι χρησιμοποιούν χαρακτηρισμούς που δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς τους ελάχιστους ανθρώπουs που εκφράζουν πολιτισμένες και κόσμιες απόψεις;;;
Διαβάζοντας εκφράσεις όπως: «Το πηδάλιο είναι σε καλά χέρια», « το σμήνος είναι ενωμένο», «..γιατί τα ερπετά έχουν μάθει να σέρνονται», «..συνέχισε θα σου πάρει καιρό να το χωνέψεις»,« ανδραγαθήματα του παρελθόντος», για τα οποία θα μιλήσουμε σύντομα –», «αν πάει κάποιος μια βόλτα στις Δημαρχίες και θα δει τι γίνεται»(ποιες Δημαρχίες; ένας Δήμος δεν είμαστε πια με ΜΙΑ Δημαρχία;;;;;), κπλπ…..ΑΛΛΟΥ νομίζω ότι κολλάει ο χαρακτηρισμός ΝΑΖΙ.
Που βρισκόμαστε στον στρατό; Στην πολεμική αεροπορία; Μιλάμε για τοπική αυτοδιοίκηση ή έχουμε στρατιωτικό νόμο στην περιοχή μας και δεν το έχουμε καταλάβει ακόμη; Ποιος είναι τέλος πάντων αυτός ο κύριος Γιαννέλος που βάζει και την φωτογραφία του για να γίνει αναγνωρίσιμος δίπλα στις ανακοινώσεις που γράφει;; Αν κάποιος δεν ήξερε θα έλεγε ότι αυτός είναι ο Δήμαρχος του νέου μας Δήμου Δ.Α.Α. Ποιος είναι λοιπόν αυτός που ανακοινώνει τις αποφάσεις του Δήμου μέσα από τα blogs, πριν καλά- καλά τις μάθουν οι ίδιοι οι εκλεγμένοι σύμβουλοι του νέου Δήμου; Μήπως όπως μάθαμε για τον νέο Αντιδήμαρχο, θα μάθουμε κι ένα πρωί ότι ο κύριος Γιαννέλος είναι ο νέος Δήμαρχος γιατί ο κύριος Πατσαντάρας δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει; Αν ναι να μας το πει να το ξέρουμε, αλλά προηγουμένως να αποκτήσει ΕΠΙΠΕΔΟ και ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ γιατί από αυτά που έως τώρα έχω διαβάσει μάλλον χρειάζονται μαθήματα ΕΥΠΡΕΠΕΙΑΣ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και ο εν λόγω κύριος, αλλά κι όλοι οι υπόλοιποι που τον στηρίζουν. Γιατί από όλα τα σχόλια που είδα διαπίστωσα ότι πλέον αυτοί που τον στηρίζουν είναι κατά πολύ λιγότεροι από αυτούς που τον κατηγορούν, κι απ ότι κατάλαβα είναι Αραχωβίτες όλοι αυτοί που δηλώνουν ήδη απογοητευμένοι.
Αγαπητέ κύριε Γιαννέλο θα πρέπει ίσως να ξέρετε ότι για να ανέβει κάποιος τα σκαλιά της ιεραρχίας οπουδήποτε και ειδικότερα στην πολιτική πρέπει προηγουμένως να κερδίσει τον σεβασμό των αντιπάλων του, και σίγουρα αυτός δεν κερδίζεται με φράσεις όπως οι παραπάνω που λέτε. Έχετε πλέον να κάνετε με ένα ευρύτερο εκλογικό σώμα που δεν το ενδιαφέρει τι έχετε κάνει στην Αράχωβα, εμείς τώρα σας γνωρίζουμε, και τώρα θα κρίνουμε αν ασχολείστε για το καλό αυτού του τόπου ή για δικό σας προσωπικό όφελος. Φροντίστε λοιπόν να απαλύνεται τις εντυπώσεις που έχετε δώσει, γιατί έως τώρα και εσείς προσωπικά αλλά και ολόκληρος ο συνδυασμός σας δείχνετε να μην έχετε καταλάβει τίποτα από την ευρύτερη έννοια του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ και δίνετε την εντύπωση ότι βρίσκετε ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ.

ελληνας είπε...

γιατι ντελαλη να το κλεισεις.αστο να ξεσπουν οι κομπλεξικοι.κοινωνικο εγο προσφερεις.πρεπει να τιμηθεις καποτε.εγω ξερω τουλαχιστον 5 που αν δεν ησουν εσυ δεν θα χαν δουλεια να κανουν

ονομα είπε...

Γιατί να το κλείσω φίλε Έλληνα... Να μια καλή ερώτηση. Έχω όμως και μια καλύτερη: γιατί να το συνεχίσω?

Το κακό παράγινε και ξέρεις τι συμβαίνει? Ψήνεται πάνω μου.

Ντελάλης

ονομα είπε...

Την καλημέρα μου φίλε... Σε ευχαριστώ για το σχόλιο...

gr είπε...

eixame ton giannidistomo na kai i xontrianentaxti distomitissa,re poy mplexes stathi poy?anonima thiria.yaines

ανενταχτι κατινα είπε...

απ οτι ξερο ανενταχτικατινα τις φοτο τις βαζει ο ντελαλις ι κανο λαθος ντελαλι

Στραβων είπε...

Αγαπητέ Ντελάλη θα σου πω εγώ γιατί να το συνεχίσεις:

α) Γιατί είναι ένα καλοστημένο blog με ενημέρωση για τα πάντα. Από πολιτικά μέχρι πολιτιστικά και μετεωρολογικά.

β) Δίνει έμφαση στα νέα (εκδηλώσεις, συμβάντα κτλ.) της Αράχωβας και κατ' επέκταση όλου του νέου Δήμου. Δεν υπάρχει κάποιο ανάλογο ενημερωτικό μέσο για το χωριό (το Arachovas blog είναι πιο κουλτουριάρικο).

γ) Είναι ο ψυχολόγος, το γήπεδο ή πες το όπως αλλιώς θέλεις, μιας αρκετά μεγάλης μερίδας ανθρώπων (και μάλιστα δωρεάν)

Αυτό που θα σου πρότεινα για να μην χαλάς την ζαχαρένια σου αλλά και να μην στεναχωρείς κάποιους αναγνώστες (γιατί πραγματικά γράφονται κάποια πολύ άσχημα πράγματα), είναι το εξής:

Σε αναρτήσεις που θα αφορούν το χωριό - Δήμο και θα προέρχονται από σένα ή κάποιον συμπολίτη μας (βλ. Γιαννέλο κτλ.), να αφήνεις να περνάνε μόνο επώνυμα σχόλια.

Ξέρω οτι δεν σ' αρέσει αυτό (ούτε εμένα), έχω καταλάβει πόσο πολύ πιστεύεις στην ελευθερία λόγου και έκφρασης, αλλά δυστυχώς έστω σε επιλεγμένες αναρτήσεις θα πρέπει να θέσεις περιορισμούς. Αλλιώς, το βλέπεις και ο ίδιος, σ' αναγκάζουν με τον τρόπο τους να το κλείσεις.

anentaxtidistomitissa είπε...

Αγαπητέ Ντελάλη, ακόμη και ανάμεσα σε ανθρώπουs μη σκεπτόμενουs, υπάρχουν και άνθρωποι σκεπτόμενοι που σε παρακολουθούν και μέσα από το δικό σου blog εκφράζουν όχι μόνο απόψειs για το καλό αυτού του τόπου, αλλά ανεβάζουν το επίπεδο επικοινωνίαs γενικότερα με τον λόγο τουs. Άνθρωποι σαν π.χ τον κύριο Λουκά και όχι μόνο,είναι ο λόγοs που πρέπει να συνεχίσειs γιατί ακόμη και μέσα από τον οχετό που ξέρειs; μπορεί τελικά να βγεί και κάτι καλό για έναν τόπο που όλοι ονειρεύομαστε ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ο στραβων κάνει λαθος ντελάλη. ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙΣ να σταματήσει όλη αυτη η λάσπη που αφήνεις να περνά. Έχεις γίνει βήμα για ρουφιανία, λάσπη και κακία. Σου έχει ξεφύγει εδώ και καιρό χωρίς να το καταλάβεις. Κοινωνικό έργο θα κάνεις αν το κλείσεις να ησυχάσουν όλοι οι υβριστές.
Δεν κάνεις τίποτα παραπάνω απο άλλα blogs εκτος απο την διχόνεια που βγαίνει εδώ, κάτι για το οποίο δεν θα έπρεπε να είσαι υπερήφανος.

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΔΕΣΦΙΝΙΩΤΗΣ είπε...

Παλιά στη Δεσφίνα, όταν τα ζωντανά μαλώνανε ο Γέροντας φώναζε
"Μόνιοοοοοο", δηλαδή ομόνοια, μονιάστε.
Επειδή οι Δεσφινιώτες είναι σε άλλο Δήμο, τους ακούω από απέναντι να μας φωνάζουν
"Μόνιοοοοοο"!,
Μου φαίνεται ότι μας χρειάζεται και πολύς ελλέβορος. Για όσους δεν τον ξέρουν η φράση "ελλεβόρου δείται" μεταφράζεται "είναι για δέσιμο" ή "είναι για τα σίδερα"!
Ελπίζω να μη χρειασθεί να σερβίρεται ελλέβορος στις καφετέριες, καθώς φυτρώνει πολύς στο Δήμο μας. Αχρείαστος νάναι!

Ανώνυμος είπε...

Εγω σαν δημοτης του νεου Δημου θα ηθελα να βαλω ενα ερωτημα,το τζιπ το αυτοκινητο της Δημαρχειας-Δημαρχου απο ποτε πρεπει να το παιρνει ο Δημαρχος να πηγαινει σπιτι του;Ποιος θα πληρωσει τα service απο τα τοσα χλμ; Εγω ξερω ειναι μονο για τις εξωτερικες δουλειες στο 8ωρο του Δημαρχου η για ταξιδια-υποχρεωσεις της Δημαρχειας και οχι πανω κατω Διστομο-Αραχωβα και οχι μονο.Ο Πανουργιας πηγαινε με το δικο του και μετα το επαιρνε,και ξερω πολυ καλα οτι εβαζε βενζινα και απο την τσεπη του.Ενα αλλο που ηθελα να ρωτησω γιατι οι μη εκλεγμενοι συμβουλοι ειναι καθε μερα στη Δημαρχεια;Τι αποσκοπουν;Αμα ειναι να δωσουμε και σ'αυτους απο ενα γραφειο.Ο Σκαριωτης απο το Διστομο παλι γιατι ειναι καθε μερα στη Δημαρχεια;-Τι παριστανει;;;;;Ποιους απειλει;Οι Διστομιτες τα ξερουν αυτα που λεω.....

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε που ζητάς να κλείσει ο Ντελάλης γιατί δεν κάνει κοινωνικό έργο. Πρέπει να μάθεις εσύ και οι όμοιοι σου ότι Ντελάληδες πια υπάρχουν εκατοντάδες, στο χωριό, στα διπλανά χωριά και θα ξεπηδούν όλο και πιο πολλοί. Αν σε κάτι έχουμε να ελπίζουμε, τώρα πια, είναι στην ενημέρωση από το διαδίκτυο, όλα τα άλλα είναι κατευθυνόμενα.
Αγαπητέ φίλε αν πιστεύεις ότι όλοι εμείς που διαβάζουμε και γράφουμε στο Ντελάλη είμαστε ρουφιάνοι και εμπαθείς έχεις σοβαρό πρόβλημα αντίληψης και αχρωματοψία.

Ανώνυμος είπε...

Ο Νίκος Βαφειάδης που συχνά πυκνά διαβάζαμε τα άρθρα του στην καθημερινή και στο "Κ" απολύθηκε πριν από ενάμιση μήνα, λόγω άρθρου-έρευνα για τους 300 που ψηφίζουν αυξήσεις και ασυλία για τον εαυτό τους και περικοπές για μας!
Αν νομίζεις ότι διαβάζοντας εφημερίδες στην Ελλάδα είσαι πληροφορημένος, μάλλον είσαι γελασμένος!
(Το άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε στο διαδίκτυο)

Top