αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Ακόμη ένα ατύχημα στη στροφή του Ζεμενού

Δεν έχουν περάσει καν 40 ημέρες από το διπλό θανατηφόρο δυστύχημα στο Ζεμενό και χθές βράδυ είχαμε ένα ακόμα ατύχημα, ευτυχώς αυτή την φορά μόνο με υλικές ζημιές.

Ο οδήγος δικός μας άνθρωπος που δεν υπάρχει λόγος να πούμε το όνομα του. Η ολισθηρότητα του δρόμου στο σημείο αυτό (μιλάμε για την γνωστή στροφή), είναι κάτι παραπάνω από παγοδρόμιο. Η αντίθετη κλίση της στροφής είναι εμφανής. Δύο στοιχεία που από μόνα τους αρκούν για να παρεκκλίνεις της πορείας σου. Εάν έχουμε και λίγη ταχύτητα παραπάνω? Το αποτέλεσμα θα είναι το παρακάτω:


Και τι έχει γίνει μέχρι σήμερα για αυτό το σημείο? Που έχει παρέμβει κάποιος? Τι ενέργειες έχουν γίνει? Μήπως πρέπει να σκοτωθεί κανένας υπουργος ή κανένας δήμαρχος για να ξεκινήσουν οιδιαδικασίες νέας ασφαλτόστρωσης?

Θα μου πείτε ότι το χειμώνα δεν κάνουνε τέτοιες εργασίες. Ας βάλουνε πινακίδες που να ειδοποιούν τον κόσμο με λόγια και όχι με σήματα για την ακαταλληλότητα του συγκεκριμένου σημείου.
Είναι κοινή παραδοχή ακόμα και από άτομα της ΔΕΚΕ αλλά και της αστυνομίας ότι το συγκεκριμένο σημείο είναι το Νο1 αυτή τη στιγμή θανατηφόρο κομάτι σε όλη την Βοιωτία και όχι μόνο. Με έναν πρόχειρο απολογισμό έχουν σκοτωθεί 3 άτομα που έχουν σχέση με την περιοχή μας και δεκάδες άλλα ατυχήματα με πολλές υλικές ζημιές.

Ως πότε κύριοι της εξουσίας θα σας περιμένουμε να κάνετε τα αυτονόητα?

Αναγνώστης

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλος ο δρόμος απο την Αράχωβα μέχρι την Λιβαδειά έχει πρόβλημα! Μην εξαπατάστε απο αυτά που λένε οι αρμόδιοι της ΔΕΚΕ, ρωτήστε καλύτερα τις εταιρίες οδικής βοήθειας.Παρατηρήστε τις μπαριέρες του δρόμου και θα δείτε ότι δεν προλαβαίνουν να αντικατασταθούν και όλο και κάποιος θα κάνει εγκαίνια!

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

MHΠΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ? ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ BLOG ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ?? ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ???

Ανώνυμος είπε...

Παρατάτε μας!
Ο δρόμος είναι πολύ καλός. Άντε με την γκρίνια! πάντα φταίει ο δρόμος και ΠΟΤΕ εμείς. Επιτέλους! Το σημείο είναι σπέντζο, κρατάει πάγο τον χειμώνα και υγρασία όλο το χρόνο. Δεν φταίει η άσφαλτος. Περνάω κάθε πρωί μια ζωή τωρα. Δηλαδή σε αλλους δρομους σε ολη την Ελλάδα τι έπρεπε να γίνεται;
Πάρτε το χαμπάρι: Κάθε οδηγός πρέπει να ρυθμίζει την οδήγησή του ανάλογα με τις συνθήκες. Φλεβάρης και Αύγουστος δεν είναι ίδιο πράμα.
Σήμερα, στο ίδιο σημείο ΜΕ ΣΤΡΩΜΕΝΟ ΧΙΟΝΙ ένας "μάγκας" με 4Χ4 αποφάσισε να προσπεράσει μια ομάδα αυτοκινήτων: Βγήκε στο αντίθετο ρεύμα (στο δικό μου) πάτησε σε μαζεμένο χιόνι ενώ επιτάχυνε. Έκανε μια απίστευτη κίνηση. Μήπως έφταιγε ο δρόμος;
Δεν ξέρω τι συνέβει στον συχωριανό μας (μπορεί να μην έφταιγε αυτός) αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ... Έλεος!
Και να ξέρετε: Η διαδρομή Λιβαδειά Αράχωβα είναι τέλεια! Όποιος παραπονιέται να πάει να δει άλλα μέρη. Αυτό μας έλειπε! να βγάλουν μερικοί κομπλεξικοί τα μέρη μας επικίνδυνα. Έχουμε τόσα προβλήματα, να βάλουμε κι άλλα.
Τότε με τον Κουγιότα έφταιγε ο δρόμος; Αμαν τα παράπονά σας!

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ....ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΦΙΛΕ ΕΝΑΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΠΕΝΤΖΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΑΝΕΙ Η ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ???? ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΝΣΗ??? ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ? ΣΟΥΕΛΠΙΖΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!

ΤΥΧΕΡΟΣ-ΑΤΥΧΟΣ 1 ΦΟΡΑ είπε...

ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΑ ΕΙΚΟΝΟΣΤΑΣΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΑΡΙΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΩΝ...ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.
ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΠΕΝΤΖΟ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ.-

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΝΑΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΥΤΟ ΠΕΣ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ (ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟΥΡΓΕΙΟ), ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΕΥΔΔΑΠ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ "ΝΩΤΗ", ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΡΑΚΟΛΙΘΟ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΣΤΟΝ "ΚΟΥΡΟ", ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ? ΜΗΠΩΣ ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΟΔΗ ΚΛΗΣΗ ? ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΠΕΣΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΥΤΟ ? ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ...

Ανώνυμος είπε...

Ο δρόμος θέλει καλύτερη σήμανση, καλά λέει ο Ρ. Που να ξέρει ο άλλος ότι είναι σπέτζος; Πάτε καλά ρε; Εσύ ρε ανώνυμε άμα πας στη βέροια θα ξερς που ειναι σπέτζος ο δρομος;;; Κουνα το κεφαλι σ λιγο.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΚΕΙ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.

Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟ ΖΕΜΕΝΟ είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΚΑΙ Η ΠΑΛΙΑ ΣΤΟΦΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΜΕΣΩΣ.ΑΛΛΑ ΠΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ???

Top