αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Συζήτηση για το σύλλογο των "εν Αθήναις Αραχωβιτών"

Ανώνυμη δημοσίευση

Σύλλογος "Εν Αθήναις Αραχωβιτών".

Ιδρύθηκε το 1957 και από τότε μέχρι σήμερα πέτυχε την επικοινωνία και καλλιέργεια των πατριωτικών και φιλικών σχέσεων των Αραχωβιτών που ζουν στην Αθήνα-Πειραιά και Προάστια με την διοργάνωση ιδιαίτερα επιτυχημένων εκδηλώσεων. Επίσης πολύ μεγάλη είναι η συμβολή του συλλόγου στην ανάπτυξη των πολιτιστικών, ιστορικών και πνευματικών θεσμών της Αράχωβας.

Αυτή είναι η ανάρτηση που βρήκα στο διαδίκτυο.

Το ερώτημα που θέτω είναι τι εξυπηρετεί σήμερα ο αυτός σύλλογος (σφραγίδα πλέον). Πόσα είναι τα ενεργά μέλη του? Η έκδοση ενός ημερολογίου από φωτογραφίες του κου Μυλωνά τον σώζει? Η απόσταση μεταξύ Αθήνας – Αράχοβας σε χρόνο είναι ίδια με το έτος ίδρυσης 1957? Τα παιδιά των εν Αθήναις νοιώθουν το ίδιο Αραχωβίτες?

Νομίζω ότι ο κύκλος του έκλεισε, καιρός να γράψουν ιστορία οι παρέες χωρίς κομματικές ταμπέλες, οι άνθρωποι που μπορούν και θέλουν να προσφέρουν από κοντά.

Η ανάρτηση αυτή είναι για συζήτηση κάτι σαν την δημόσια διαβούλευση της κυβέρνησης γι' αυτό και δεν είναι επώνυμη.

Ο εν Αθήναις Αραχωβίτης που προτιμάει την Αράχωβα.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να μετονομαστεί σε "Σύλλογο απανταχού Αραχωβιτών" και να έχει έδρα στην πρωτεύουσα της χώρας ώς είθισται με όλους τους τέτοιου είδους συλλόγους. Μάλιστα σε πολλά παραδοσιακά μέρη, όπως σε αρκετά χωριά της ορεινής Ναυπακτίας, οι αντίστοιχοι σύλλογοι έχουν πολλές πρωτοβουλίες στα πολιτιστικά (ακόμα και υποτροφίες δίνουν στα φτωχά παιδιά) και πάρα πολλά μέλη από όλο τον κόσμο.

Νέος Αραχωβίτης είπε...

Πραγματικά πολύ ωραίο θέμα και μπράβο σε αυτόν που το έθεσε. Η πρόταση μου να ενεργοποιηθεί ο σύλλογος σε όσους περισσότερους τομείς μπορεί. Σε αυτούς τους καιρούς τον έχουμε όλοι ανάγκη.

Αραχωβιτης είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΛΙΣΑΝΤΕΣ. ΣΤΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ-ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ. ΑΠΛΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΟΤΕΡΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΡΗΣ ΠΟΣΟ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ?

ΝΤΕΛΑΛΗ ΣΤΑΘΗ ΚΛΠ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΕΤΟΧΗ.

ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΡΑΧΩΒΙΤΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ

λουκας είπε...

καποτε εμεις οι φοιτητες τοτε με μπροσταρηδες σταθη γιαννελο στελιο λουσκο καναμε μια προσπαθεια να παρουμε το συλλογο και τα πρασινα και γαλαζια κομματοσκυλα μας φαγανε λαχανο.θυμασαι σταθη.εγω αντεχω μια ακομη.εσυ?

Ανώνυμος είπε...

Απ την στιγμή που σύλλογος πλέον είναι μόνο στα χαρτιά (ΝΕΚΡΟΣ )ας μου εξηγήσει κάποιος τον λόγο ύπαρξης

Ανώνυμος είπε...

Είστε υπερβολικοί. Πέρυσι εκτός από το ημερολόγιο είχε κάνει και μία εκδρομή σ ένα μοναστήρι.

Ανώνυμος είπε...

Βρε ουστ! ξεφορτωσα απο δω ΄χαμου!
Ασχολούνται οι αθηναίοι με τα δικα μας προβλήματα και πουλανε μυαλό.
Να ρχονται για τσιπουρα και βολτα ειναι καλοδεχούμενοι αλλα τις γνωμες να τις κραταν στα σπιτια τους.

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΕΛΑΛΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ.ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ. ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ,ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 12,ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ? ΚΑΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ

ΦΙΛΙΚΗΤΆΤΗ είπε...

προς το Λουκά.Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι εάν ζητήσετε το σύλλογο θα σας το δώσουν. αλλά εσείς η νέα γεννιά δεν ανήκετε σε κανένα κόμμα,μια και τότε τα διάφορα κόμματα, μπλε και πράσινα, δεν σας άφησαν να πάρετε το σύλλογο. Και κάτι ακόμα τι παραπάνω θα μπορούσατε να κάνετε εσείς?

ονομα είπε...

Φίλε Ανώνυμε,

Δεν έχω κόψει κανένα σχόλιο στη συγκεκριμένη ανάρτηση.

Επιπλέον, τώρα τελευταία έχουν σταματήσει τα προβοκατόρικα και υβριστικά μηνύματα, ως εκ τούτου έχω καιρό να κόψω κάποιο.

Αν δεν το βλέπεις, σημαίνει ότι κάτι έγινε λάθος.

Ντελάλης

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ.ΓΚΑΒΑΡΑΠΑ Ε ΓΚΑΒΑΡΑΠΑ......

Ανώνυμος είπε...

Ντελάλη κόψτον αυτόν που λέει να μη λέμε τη γνώμη μας. Η χούντα στο σπιτι σου.

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΕΛΑΛΗ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΧΟΛΙΟ.ΑΓΑΠΗΤΟΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ,ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ,ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ.ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ,ΟΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΕΊΧΕ ΚΙ ΕΧΕΙ,ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΊΧΑΝ ΑΝΑΓΚΗ.ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ,ΕΙΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ.ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ.

Ανώνυμος είπε...

Βρε ταγαρια τι ζορι τραβατε εσεις με τον συλλογο της Αθηνας, σας ειπε κανενας να δωσετε τιποτα?
Εγω εχω παει μια φορα σε εναν χορο, και ειδα Αραχωβιτες καπιοας ηλικιας που δεν μπορουν να ερθουν στην Αραχωβα να δακρυζουν .Γι αυτους ειναι ο συλλογος.
Αν δεν ηταν ο συλλογος και μερικοι αλλοι θα ειχε φιλαρμονικη το χωριο βρε ασχετοι για ρωτησετε να μαθετε.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ .. ΡΩΤΗΣΤΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ (ΝΗΠΙΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ )ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ, ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ...

Top