αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη αραχωβα διαμονη ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακος επιθεωρητης ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό ενεργειακο πιστοποιητικό αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα αραχωβα

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Δεν έχουμε δημοκρατία...

1. Δημοκρατία δεν υπάρχει όταν κυβερνούν τρεις οικογένειες τα τελευταία 40 χρόνια έχοντας κάνει μαγαζάκι τους τα ελληνικά κόμματα.
2. Δημοκρατία δεν υπάρχει, όταν πολιτικοί εξαγοράζουν την ψήφο πολιτών, το παραδέχονται κιόλας θρασύτατα, αλλά εξακολουθούν να παραμένουν αντιπρόεδροι κυβερνήσεων.
3. Δημοκρατία δεν υπάρχει όταν πηγαίνεις φυλακή επειδή παρανομείς, αλλά δεν πηγαίνεις φυλακή όταν παρανομείς και είσαι: πολιτικός, διαπλεκόμενος επιχειρηματίας, διαπλεκόμενος μεγαλοδημοσιογράφος, διαπλεκόμενος μεγαλοδικηγόρος, διαπλεκόμενος μεγαλογιατρός και γενικότερα διαπλεκόμενος.
4. Δημοκρατία δεν υπάρχει όταν άνθρωποι καταλαμβάνουν δημόσιες θέσεις και αξιώματα απλά και μόνο επειδή τυχαίνει να είναι: σύζυγοι πολιτικών, γκόμενες πολιτικών, αδέρφια πολιτικών, ξαδέρφια πολιτικών, κουμπάροι πολιτικών, μπατζανάκηδες πολιτικών.
5. Δημοκρατία δεν υπάρχει όταν δεν υπάρχει ελευθερία του τύπου, αντίθετα υπάρχει ένας κατευθυνόμενος τύπος που εξυπηρετεί τα συμφέροντα κομμάτων και γενικότερα συμφέροντα.
6. Δημοκρατία δεν υπάρχει όταν μικρές μειοψηφίες (προσφάτως μέχρι και οι λαθρομετανάστες που δεν είναι κάν πολίτες αυτής της χώρας, ούτε καν βρίσκονται σε αυτή τη χώρα νόμιμα) μπορούν να κάνουν ο,τι τους καπνίσει όποτε τους καπνίσει καταπατώντας το σύνταγμα και τους νόμους του κράτους χωρίς να δίνουν λογαριασμό στους άλλους, ακόμα και όταν οι άλλοι αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία και ζημιώνονται απο τις πράξεις της μειοψηφίας.
7. Δημοκρατία δεν υπάρχει όταν αδυνατείς να διεκπεραιώσεις τις υποθέσεις σου με το δημόσιο που με τα λεφτά σου συντηρείς - όντας Έλληνας φορολογούμενος πολίτης - τις διεκπεραιώνεις όμως θαυμάσια, αν είσαι πρόθυμος να δώσεις φακελάκι.
8. Δημοκρατία δεν υπάρχει όταν η συντριπτική πλειοψηφία του λαού έχοντας κουραστεί απο αυτού του είδους τη δημοκρατία, εύχεται ενδόμυχα ή φανερά να καταληθεί η δημοκρατία και ονειρεύεται:
  • Τη δικτατορία του Προλεταριάτου.
  • Την αναρχία.
  • Μια νέα στρατιωτική δικτατορία.
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Από το
news-gr.gr

6 σχόλια:

Admin - Αμβρόσσιος είπε...

ΣΩΣΤΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"...

Απετάχθη αστυνομικός, πατέρας δύο παιδιών, με 20 χρόνια εργασίας, χωρίς αποζημίωση, χωρίς σύνταξη, χωρίς ασφάλιση και περίθαλψη. Γιατί; Γιατί αρνήθηκε να πάρει την ρουφιανοχουντοφασιστοκάρτα του ΠΑΣΟΚ για λόγους θρησκευτικής συνείδησης τη στιγμή που η ελευθερία της θρησκευτικής συνείδησης και έκφρασης της προσωπικότητας υποτίθεται ότι προστατεύεται από το Σύνταγμα.
Και αντί να συμπαρασταθούν στον αστυνομικό οι συνάδερφοι του στην μπατσαρία, παραλαμβάνουν την ρουφιανοκάρτα των παλιοπου......δων του ΠΑΣΟΚ ενώ θα μπορούσαν άνετα να την αρνηθούν. Τι θα τους έκαναν; Θα τους απέτασσαν όλους;
Τα συμπεράσματα δικά σας και να μην παραλάβει κανείς την κάρτα που θα μας αναγκάσουν όλους μέσα στο 2011 να την παραλάβουμε. Να δούμε αν θα μπορέσουν να μας αποτάξουν όλους μας, μη τους γ....ω κάνα ποτάμι..
Δεν πρόκειται για 666 και μαλακίες, πρόκειται για καθαρό φασισμό, φακέλωμα και ρουφιανιά!

ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ είπε...

Σωστοοοοοοοοοοοος ο ανώνυμος ! και στο κάτω κάτω γιατί να την παραλάβουμε ? δηλαδή εάν αύριο το πρωί βγάλουν απόφαση να πάμε ένας ένας να μας σημαδέψουν με ένα πενταψήφιο αριθμό πάνω στο κούτελο θα πάμε? μπορεί να φένεται ακραίο αλλά μπορεί και να είναι το αμέσως επόμενο στάδιο μετά την ρουφιανοκάρτα.

she-who-must-not-be-named είπε...

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία,την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία...

Ισοκράτης

Το διάβασα σε αρκετά προφίλ του γνωστού κοινωνικού δικτύου...

Ανώνυμος είπε...

...ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ "ΣΥΡΕΤΑΙ"ΑΠ' ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑΣ,ΤΟΥ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ,ΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ,ΤΗΣ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΑΣΕΒΕΙΑΣ,ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ, ΔΙΧΩΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ (ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΑΝΔΡΕΙΑΣ-ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ), ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΑΠ'ΤΟΥΣ "ΔΗΘΕΝ" ΦΙΛΟΥΣ-ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ-ΣΥΝΑΝΓΩΝΙΣΤΕΣ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΜΠΙΣΤΙΚΟΥΣ,"ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ",ΚΟΛΛΕΚΤΙΒΕΣ,ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ,ΤΣΑΤΣΟΥΣ κλπ)...
...ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΧΑΜΕΛΑΙΟΝΤΕΣ,ΟΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ...
...ΟΨΟΜΕΘΑ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΙ ΣΤΕΡΓΙΑΚΟΜ ΠΟΣΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑΤΣΑ ΕΧΣ ΡΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ? ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ... ΣΥ ΤΑ ΛΕΣ ? Η ΣΤΑ ΛΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ?

Top